Δεν μπορώ να ταξιδέψω...

Ε και το πολύ πολύ, έλα με το αυτοκίνητο! Δεξιά δεξιά λωρίδα και με το πάσο σου! Πιο άνετα θα έρθεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, δυστυχώς το InterCity όντως εξαιρείται από την υποχρέωση μεταφοράς κατοικίδιων...:/:
Στο site του Υπουργείου Μεταφορών γράφει:

Κατατοπιστικότατη όπως πάντα! :):) Δώρα, ακούς; Πάρε το αυτοκίνητο καλύτερα, αλλιώς η Μόιρα θα μείνει κάτοικος Αθηνών:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, δυστυχώς το InterCity όντως εξαιρείται από την υποχρέωση μεταφοράς κατοικίδιων...:/:
Στο site του Υπουργείου Μεταφορών γράφει:

[/list]
Πω πω,τώρα απελπίστηκα για τα καλά...Αγγελική μου δε γίνεται να κάνω τέτοιο ταξίδι,δεν έχω βγει ποτέ εκτός πολής,και είναι πολλές οι ώρες.
Jeaninne Το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι γεμάτο,δε νομίζω να μπορώ να το πάρω έτσι.Κι αν δεν επιτρέπουν μεταφορά σε σκληρή γατοφόρο,χειρότερα είναι εντελώς ελεύθερο νομίζω.

πως με εκνευριζουν κατι τετοια....Φιλοζωη Ελλαδα.... :mad::mad::mad:

Έχεις κλείσει ήδη εισιτήριο; Εφόσον επιτρέπεται στις άλλες αμαξοστοιχίες, γιατί να πας με το IC; (συγγνώμη αν ρωτάω βλακεία):redface:

Δεν έχεις κανένα κοντινό σου φίλο/φίλη να έρθετε με το αυτοκίνητο παρέα;

Όχι ruko μου δε ρωτάς βλακεία.Ο καλός μας ο ΟΣΕ δεν έχει τραίνο για Βόλο και έχει μετεπιβίβαση στη Λάρισα.Και πιο αργά από το συγκεκριμένο τραίνο πολύ απλά δεν έχει από Λάρισα για Βόλο.Η iro που έχει το γατούλι μας μπορεί μόνο 6-9 να την πάρουμε,ή πριν τις 1,30.Αλλά ακόμα και στις 1,30 να πάρουμε τη μικρή,δεν επιτρέπουν ούτε με το απλό να ταξιδέψουμε των 4,30,μόνο βράδυ μου είπαν.

Δεν έχεις κανένα κοντινό σου φίλο/φίλη να έρθετε με το αυτοκίνητο παρέα;
Θα έρθει μαζί μου ο φίλος μου,αλλά δεν οδηγεί,οπότε το ίδιο μου κάνει...Θα κοιτάξω να δω αν υπάρχει ανταπόκριση για Βόλο στις 6 το πρωί,αν όχι,θα τους πιέσω να με αφήσουν να ταξιδέψω με των 4,30 το απλό.

Μουκελις, περασα βιαστικα το ολο θεμα.
Εγώ πάντως που πήγα με το απλο τρένο ούτε ρώτησα ουτε ασχοληθηκε κανεις μαζί μου.
Ολη την διαδρομη το ειχε η φιλη μου αγκαλειά να λιάζεται στον ήλιο....
Αποδεικτικα στοιχεία.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Ετσι κι αλλιως ειναι τοσο μωρο αυτο που θα κουβαλησεις που δεν θα φάινεται καν! Ποιος θα ασχοληθει; Πάρε το γατάκι και πήγαινε σπιτι σου. :)

Συνημμένα

• mikros-2.JPG
    mikros-2.JPG
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 37
  • mikros.JPG
    mikros.JPG
    127,7 KB · Εμφανίσεις: 42
Τότε το πολύ πολύ να ετοιμάσεις ένα πολύ ζεστό και άνετο κλουβάκι και να ταξιδέψεις με κτελ... Απλώς να φροντίσεις να βάλουν το Μοϊράκι σου σε κάποια ακρούλα να μην τρομάζει συνέχεια με το που θα ανοίγει η πόρτα των αποσκευών.. :/:

Κι εγώ αυτό θα συνιστούσα. Κάποιον για παρέα για να μη φοβάσαι. Και μη νομίζεις δεν είναι κάτι δύσκολο. Όταν είχα πρωτοπάρει αυτοκίνητο πήγα σχεδόν μονοκοπανιά μέχρι Κόρινθο από Θεσ/νίκη με παρέα τον πατέρα μου και μου άρεσε τόσο που δεν του έδωσα καθόλου το αυτοκίνητο. Απλά θέλει λίγη περισσότερη προσοχή. Σκέψου το. Θα είναι και μια εμπειρία.

οπα βρε παιδια!!!με το τρενο των 23.00 απο αθηνα το οποιο ζωο ταξιδευει στη σκευοφορο κ πληρωνει μισο εισιτηριο....εγω ηταν να ταξιδεψω θεσ/νικη για μπλακυ κ ξερω ολες τις λεπτομερειες....απλα, τα ζωα πανε μονο με το νυχτερινο δρομολογιο!!!ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

βρε Ολγα μου για σκυλο σιγουρα θα ειναι διαφορετικο το θέμα, απλα η γατα και ειδικά το γατακι ίσως ειναι πιο ευκολο..

Παιδιά το ΚΤΕΛ ούτε που το σκέφτομαι,είναι πολύ μωρό και τα πετάνε μαζί με τις αποσκευές!:down:Μια φορά είχα μαλώσει επειδή είχα ζητήσει από τον κύριο που τακτοποιεί τις αποσκευές να το βάλει με το πορτάκι μπροστά και μου είχε απαντήσει "γιατί θα πάθει τίποτα το ψωρογάτι":down:
Θα δω αν έχει τα ξημερωματα τραίνο για Βολο και θα ταξιδέψω μεσάνυχτα από Αθήνα.

Παιδιά το ΚΤΕΛ ούτε που το σκέφτομαι,είναι πολύ μωρό και τα πετάνε μαζί με τις αποσκευές!:down:Μια φορά είχα μαλώσει επειδή είχα ζητήσει από τον κύριο που τακτοποιεί τις αποσκευές να το βάλει με το πορτάκι μπροστά και μου είχε απαντήσει "γιατί θα πάθει τίποτα το ψωρογάτι":down:

Και δεν τον χαστούκισες τον ηλίθιο; Να του σπάσεις τα μούτρα επιτόπου:mad::mad:

Ξαναλεω, εγω προχθες που πηγα μεχρι λαμια δεν ασχολήθηκε ΚΑΝΕΙΣ μαζι μας!
Ο εισπρακτορας ειδε και την γατοφορο και μετα το γατακι που ειχαμε αγκαλια.
Μην ανησυχεις καθόλου. ειδικά με τοσο μικρό γατάκι.

Ξαναλεω, εγω προχθες που πηγα μεχρι λαμια δεν ασχολήθηκε ΚΑΝΕΙΣ μαζι μας!
Ο εισπρακτορας ειδε και την γατοφορο και μετα το γατακι που ειχαμε αγκαλια.
Μην ανησυχεις καθόλου. ειδικά με τοσο μικρό γατάκι.
ΜΩρέ το σκέφτομαι επειδή είναι IC και express και είναι περίεργοι...έχουν το νόμο και με το μέρος τους...:/:

Βαλτο σε ένα κουτάκι διακριτικό μέχρι να μπεις μεσα. Και μετά τι θα κάνουν θα σε κατεβάσουν κάτω; :)

Μετα την ταλαιπωρία που τράβηξα για την Λαμία θα τους κάνω και καταγγελία μάλλον πάντως. Έχουν και αποψη για τα ζώα οι ηλίθιοι! :mad:

Βρε τι χαζός κόσμος κυκλοφορεί...!!!
Πάντως πραγματικά αφού το γατάκι είναι μωρό δεν θα το πάρουν χαμπάρι στο τρένο. Εμένα το είχαν δει κανα δυο τρεις ταξιδιώτες και ήθελαν απλώς να το χαϊδεψουν.

Συγνώμη για το off topic, αλλά αυτη η 1η φωτό της drusilia είναι όλα τα λεφτά! :lol::lol:

Μoukelis, δεν έχω καθόλου πείρα από αυτά, αλλά δεν μπορεί να μην υπάρχει ένα μέσο που να εξυπηρετεί.
Εύχομαι να βρεις το βράδυ τρένο και να λυθεί και αυτό.

Ελλάς το μεγαλείο σου, για άλλη μια φορά....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back