Δεν μπορώ να ταξιδέψω...

Ασχετο με το θέμα.....
Αλλά εγώ έχω πάρει ΠΟΛΛΕΣ φορές το παιδί μου με την γατοφόρο στο τρόλλεϋ.. ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ...

παω πίσω-πίσω και ενώ σκούζει σαν τρελλος.. τον ηρεμό βέβαια......
το μόνο που έχω ακούσει είναι ..

---Τϊ γλυκό γατάκι, και
-----ΣΙΑΜ είναι???? :cool:...... δεν θέλω σχόλια.
"ΝΑι είναι σιάμ με διάβολο της ταζμανίας,πολύ σπάνια ράτσα,που να σας λέω τι πέρασα για να τον βρω...:rolleyes:"
Συμφωνώ,αλλά άλλο μια μικρή διαδρομή με το τρόλλει και άλλο ένα ταξίδι πέντε ωρών...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού στη διάταξη που είδαμε πιο πριν δεν έλεγε συγκεκριμένη ώρα που μεταφέρονται άρα δεν είναι αναγκαίο να πας οπωσδήποτε βράδι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλά λέει "υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις",κι αυτό το μεταφράζουν στο "να είναι μόνο βράδυ".Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι "μόνο αν φοράτε πράσινες κάλτσες"ή "αν έχετε τα μαλλιά σας κοτσιδάκια".:lol:

Ναι αλλά λέει "υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις",κι αυτό το μεταφράζουν στο "να είναι μόνο βράδυ".Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι "μόνο αν φοράτε πράσινες κάλτσες"ή "αν έχετε τα μαλλιά σας κοτσιδάκια".:lol:

Καλά έγραψες τώρα!!!:lol:Εγώ σου συνηστώ να πάς το βράδυ αφου θα έχεις και τον φίλο σου μαζί δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!Είναι η μόνη λύση για την μικρούλα σου!Εδώ που ζούμε πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις εμείς οι γατομαμάδες για τις αγαπούλες μας!!!!!:)

Ακριβώς Δώρα..καλά το κατάλαβες..

επιτερε[ετε κανονικοτατα.....πηρα στον οσε της αθηνας και επιτρεπετε μεσα σε γατοφορο διπλα απο τον συνοδο.

οποτε απο αθηνα δεν θα εχεις θεμα...:up:

επιτερε[ετε κανονικοτατα.....πηρα στον οσε της αθηνας και επιτρεπετε μεσα σε γατοφορο διπλα απο τον συνοδο.
Αλήθεια?? ξέρεις ρωτησα στο σταθμό Λαρίσης και μου ειπαν πως οχι!!:lol: θα μας τρελάνουν μου φαίνεται!

παιδια μολις πηρα...!!!!!!!!!!:blink:

ρα παιδια η δρουσιλια πως το πηγε το γατι λαμια?? με τρανο.
τι συζηταμε τωρα με την ανανια.....:blink:

Παιδια εδω δεν μπορουν να καταφέρουν να φτάσει το τρένο στην ώρα του θα ξέρουν τι επιτρέπεται και τι όχι;; :mad:

...αν πεις δε,
οτι προκειτε για σπανια ράτσα αξίζει 15,000ε, ειναι υπο εξαφάνιση και ειναι υπο την προστασία του ΟΗΕ....(πλάκα κάνω)

.. πραγματικά νομίζω ότι πρεπει να το πάρεις χαλαρά... μην φανείς οτι κουβαλάς και καμία βόμβα, και τότε σίγουρα θα έχεις μπλεξήματα....:hmm:

Το να επιχειρήσει κανείς να βάλει το γατί στο InterCity, κι ας μην επιτρέπεται, και να φέρει τους ελεγκτές προ τετελεσμένου είναι μία τακτική. Απλώς, εμπεριέχει το ρίσκο να πέσεις σε στριμμένο/στραβοξυπνημένο/στραβο****** ελεγκτή ή συνεπιβάτη που θα το βάλουν σκοπό της ζωής τους να σε δυσκολέψουν, να σου κάνουν φασαρία ή/και να σε κατεβάσουν απ' το τρένο.
Για να πω την αλήθεια, εγώ δεν θα το έπαιρνα αυτό το ρίσκο αν είχα μαζί μου και ένα μωρό γατάκι που όσο να 'ναι ταλαιπωρείται με τη μεταφορά, πόσο μάλλον αν υπάρξουν έξτρα αναμονές, μετεπιβιβάσεις κ.λπ.:/:

Παδιά μας δουλεύουν τώρα;Αβανάκι σου είπαν ότι επιτρέπεται στο απλό μόνο ή και στο ιντερσιτι;Και μερα ή μονο βραδυ;
Έχει και ενα απλό στις 4,30 το απογευμα,μπορώ να ταξιδέψω και με αυτο και να λήξει το θέμα αν επιτρέπουν και μέρα!

Παιδιά, νομίζω πως επιτρέπεται με γατοφόρο στο τρένο. Πριν από 2 χρόνια γυρίζαμε με παρέα από κάπου στη νότια Ελλάδα με το τρένο. Το τρένο ήταν γεμάτο και στις διπλανές μας θέσεις ήταν κάτι νέα παιδιά, φοιτητές μάλλον, που συνταξίδευαν με έναν όμορφο νεαρό Σιαμέζο (με το ζόρι ενός χρόνου), τον οποίο μάλιστα είχαν βγάλει εκτός γατοφόρου και τον άφηναν να φλερτάρει με τους γειτονεύοντες επιβάτες, μεταξύ των οποίων κι εγώ.
Κάνε μια ερώτηση σε προϊστάμενο του ΟΣΕ, του οποίου θα ζητήσεις και το όνομα (για να τον/την υποχρεώσεις να προσέξει καλά τι θα σου πει, προς όφελός σου!).

Το να επιχειρήσει κανείς να βάλει το γατί στο InterCity, κι ας μην επιτρέπεται, και να φέρει τους ελεγκτές προ τετελεσμένου είναι μία τακτική. Απλώς, εμπεριέχει το ρίσκο να πέσεις σε στριμμένο/στραβοξυπνημένο/στραβο****** ελεγκτή ή συνεπιβάτη που θα το βάλουν σκοπό της ζωής τους να σε δυσκολέψουν, να σου κάνουν φασαρία ή/και να σε κατεβάσουν απ' το τρένο.
Για να πω την αλήθεια, εγώ δεν θα το έπαιρνα αυτό το ρίσκο αν είχα μαζί μου και ένα μωρό γατάκι που όσο να 'ναι ταλαιπωρείται με τη μεταφορά, πόσο μάλλον αν υπάρξουν έξτρα αναμονές, μετεπιβιβάσεις κ.λπ.:/:
Συμφωνώ μαζί σου...δυστυχώς εξαρτάσαι απο τη διαθεση του καθενός και οχι απο τους νόμους που εφαρμόζονται..

Συμφωνώ μαζί σου...δυστυχώς εξαρτάσαι απο τη διαθεση του καθενός και οχι απο τους νόμους που εφαρμόζονται..
Ο μόνος τρόπος όμως να αλλάξει αυτό είναι να απαιτούμε να εφαρμόζονται οι νόμοι. Μόνο έτσι μπαίνουν στη θέση τους οι απανταχού στριμμένοι δικτατορίσκοι...

Παιδιά, νομίζω πως επιτρέπεται με γατοφόρο στο τρένο. Πριν από 2 χρόνια γυρίζαμε με παρέα από κάπου στη νότια Ελλάδα με το τρένο. Το τρένο ήταν γεμάτο και στις διπλανές μας θέσεις ήταν κάτι νέα παιδιά, φοιτητές μάλλον, που συνταξίδευαν με έναν όμορφο νεαρό Σιαμέζο (με το ζόρι ενός χρόνου), τον οποίο μάλιστα είχαν βγάλει εκτός γατοφόρου και τον άφηναν να φλερτάρει με τους γειτονεύοντες επιβάτες, μεταξύ των οποίων κι εγώ.
Κάνε μια ερώτηση σε προϊστάμενο του ΟΣΕ, του οποίου θα ζητήσεις και το όνομα (για να τον/την υποχρεώσεις να προσέξει καλά τι θα σου πει, προς όφελός σου!).
Συμφωνώ απόλυτα!!!!Και χαλάρωσε όλε θα γίνουν στο τέλος!!!!Φιλάκια τώρα πάω σπίτάκι μου να φάω :hello:

ΘΑ ξαναπάρω και θα σας ενημερώσω,σας ευχαριστώ και άλι όλες και όλους,πάω για μάθημα...;)

Κι εγώ έχω πάει Λάρισα παρέα με το Pωμαίο. Eννοείται πως δεν είπα τίποτα, μιας και έχω δει πολλές φορές γάτες μέσα στο IC...
Kαι ο κόσμος δεν είχε πρόβλημα, μόνο ο διπλανός μου έγραφε σε ένα ημερολόγιο κάτι του τύπου "η γάτα δεν λέει να σωπάσει.." (δεν μπορούσα να μην κοιτάξω, έγραφε μανιωδώς!!!) :P

Kαι ο κόσμος δεν είχε πρόβλημα, μόνο ο διπλανός μου έγραφε σε ένα ημερολόγιο κάτι του τύπου "η γάτα δεν λέει να σωπάσει.." (δεν μπορούσα να μην κοιτάξω, έγραφε μανιωδώς!!!) :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μουκέλις τι έγινε τελικά? Θα μας έρθεις? Θα πιούμε τον καφέ την Κυριακή? Πάντως να κρατήσεις όνομα από όποιον σου πει ότι μπορεις να το μεταφέρεις για να μπορείς ν δικαιολογηθείς ανα πάσα στιγμή...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back