ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμένει όλη μέρα αυτό να φάει και τσιμπάει και καμμιά κροκέτα εν τω μεταξύ. Tι να της πεις... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ισως αν δεν τους εδινα απο την αρχη.... Τωρα ξερουν τις ωρες του "μεζε" και το περιμενουν με λαχταρα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aπαξ και αρχίσει η ώρα του μεζέ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όποτε του δίνω κονσέρβα δεν την τρώει και μόνο καμμιά φορά τα φακελάκια Wiskas, απ΄όπου τρώει μόνο το ζελέ και τα κομμάτια τα αφήνει...
Τώρα και ο μικρούλης Πίπης, αν εξαιρέσουμε τις πρώτες 7-8 μέρες που έτρωγε τις δυναμοτικές κονσέρβες Recovery της Royal Canin τώρα τρώει αποκλειστικά κροκέτες. Μάλλον είμαι τυχερή...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
H Mπιάνκα ξέρει ακόμα και το ντουλάπι που τις έχω, για αυτό θέλει να μπει στην κουζίνα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σ' αυτό το θέμα πάντως, ήμασταν κι εμείς τυχεροί. Κονσέρβα της έδινα μόνο την πρώτη βδομάδα που την είχαμε βρει, επειδή ήταν πολύ μικρούλα και είχα αγχωθεί ότι δεν έτρωγε αρκετά... Μετά, όταν περάσαμε στην ξηρά τροφή, τις ξέχασε εντελώς τις κονσέρβες.
Νομίζω ότι τους αρέσει και το κριτς-κριτς που κάνουν οι κροκέτες...

ruko
Διάσημο μέλος
Κι η Αρήθα ξέρει σε ποιο ντουλάπι είναι οι κροκέτες της και όποτε το ανοίγουμε πηδάει μέσα και μυρίζει τη συσκευασία![]()
Τυχερή είσαι. Εμένα έχουν μάθει να ανοίγουν το ψυγείο...
Είναι απ' τα μικρά, τα "φοιτητικά" και είναι εύκολο. Κονσέρβα τους βάζω λίγη το πρωί κάθε 2-3 μέρες, έτσι για να νοστιμεύονται, αλλά έτσι και καταλάβουν ότι υπάρχει κονσέρβα στο ψυγείο τα πιάνει λύσσα.
Κατά τ' άλλα μόνο κάτι κολοκύθες και πράσα έχω μέσα, και ευτυχώς δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Τωρα με τα δύο για να πω την αληθεια εχει προκυψει πρόβλημα. Αναγκάζομαι να κλεινω την Αργυρω, που είναι φαταούλας, μέχρι να φάει ο Σιβα (αν τη δει εστω και να πλησιάζει στο πιάτο του, φεύγει για να φάει αυτή).
Ο Σιβα θέλει την κονσέρβα για μωρά μονο... Επίσης τρώει μόνο τη σάλτσα, τα κομματάκια τ αφήνει!
(Τα νεύρα μου....)
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
.Ο Μυρτος τρωει απο ολα
απο λιγο και συχνα.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Τις εχω δοκιμάσει.....Ισμηνη και η Φαιδρα ετσι περιεργη ειναι με τις κονσερβες μονο αυτες για μωρα τρωει προχθες ομως της δοκιμασαμε τις Shiba αυτες με τα φιλετακια τονου τις μικρες και ξετρελαθηκε τις εχει και με φιλετακια κοτοπουλου και αυτο που ελεγε και η Ολγα τις βλεπεις και σου ερχεται να τις δοκιμασεις ασε που μυριζουν τελεια. Δοκιμασε τες μπας και τον δελεασουν![]()
Ασε...ο γατος αυτος ειναι η περίπτωση που γράφει κάπου ο Αίλουρος " Αν ενδώσετε στις απαιτήσεις της να ξέρετε πως σας...εκπαίδευσε αυτή.",
και δεν μπορω και να τον αφηνω για πολυ νηστικο "μεχρι να αναγκαστει να φαει" γιατί είναι πάρα πολύ αδύνατος.
ruko
Διάσημο μέλος
Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το όργανο Jacobson (το οσφρητικό όργανο που έχουν στο στόμα τους) έχει συνηθίσει σε ένα μόνο είδος τροφής.
Επίσης, μπορεί να οφείλεται σε απλή κακομαθησιά.
Ό,τι και να είναι εμείς οι δύστυχοι γατογονείς δεν έχουμε πολλές επιλογές.
mimikaki
Διάσημο μέλος
. δεν έτρωγε την καινούργια ξηρα και ας ήταν γεμάτο το μπωλάκι του αυτός νιαούριζε κάθε που πήγαινα στην κουζίνα..
.Το μενού όμως δεν είχε κάτι άλλο και αφού το κατάλαβε τώρα τρώει με όρεξη αυτό που πρίν σνόμπαρε!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Aυτό είναι η δική μου περίπτωση. Εκτός των άλλων θέλει και μια ποικιλία. Δηλαδή ακόμη και την "αγαπημένη" του κονσέρβα τη βαριέται πολύ σύντομα και κάνει μούτρα...."Ολο ουζο ουζο το βαρέθηκα..." κτλ....Συμπληρωματικά, η βικυπαίδεια αναφέρει ότι η γάτα είναι από τα ελάχιστα θηλαστικά που μπορούν να κάνουν απεργία πείνας επ' αόριστον, ακόμα κι όταν τους δίνουν μια χαρά φαγητό.
Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το όργανο Jacobson (το οσφρητικό όργανο που έχουν στο στόμα τους) έχει συνηθίσει σε ένα μόνο είδος τροφής.
Επίσης, μπορεί να οφείλεται σε απλή κακομαθησιά.![]()
Ό,τι και να είναι εμείς οι δύστυχοι γατογονείς δεν έχουμε πολλές επιλογές.

marfot75
Δραστήριο μέλος
Κάποια πρωινά που επιχείρησα να τους βάλω ξηρή τροφή, μόλις την έβαζα στο πιατάκι και τη βλέπανε γύριζαν το κεφάλι και με κοιτούσαν με ένα ύφος << μας δουλεύεις πρωί-πρωί; >>.
Εννοείται ότι δεν άγγιζαν!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool