Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
καλό θα ήταν να βγάλεις και μια φωτογραφία και να την αναρτήσεις στο θέμα του γιατρού. Να φαίνεται από κοντά όμως το δερματάκι, οκ? Θα βοηθούσε υποθέτω πολύ στη διάγνωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini_tzt
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα, ο γάτς μου εδώ και λίγο καιρό εβγαλέ κατι σαν εξανθήματα, στην αρχή πίσω απο το αυτάκι του και τώρα λίγο πιο χαμηλά. Το πρώτο έφυγε μετά πο 2 μέρες αλλα δεν τώρα δεν έχει τρίχες σε εκείνο το σημείο, και χθές παρατήρισα ενα ίδιο. Τί μπορεί να είναι;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί να είναι μύκητες, αλλεργία, δερματίτιδα, κοκ. Μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να πει με σιγουριά τι είναι.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο κτηνίατρος τι σου έχει πει;
Θεωρώ ότι επείγει μια επίσκεψη σ' αυτόν...
Gina22
Νεοφερμένο μέλος
[FONT="]Καλησπερα! Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με ενα προβλημα υγειας που εχει ενα γατακι της γειτονιας μου (να σημειωσω πως το γατακι δεν ειναι δικο μου, εχω δικο μου γατουλη, αλλα επειδη το εχει παρατησει απο πολυ μωρο η μαμα του το ταιζω και ειμαι διατεθιμενη να του αγορασω τα φαρμακα που χρειαζεται). Εδω και 3-4 μερες εχει εμφανισει υποτριχωση στο κεφαλακι του, στα αυτακια του και στο ενα χερακι του, αλλα ολο και περισσοτερο επεκτεινεται αυτο. Εχω τρομαξει πολυ. Εν το μεταξυ πριν εμφανιστει αυτο του ειχα κανει εξωτερικη αποπαρασιτωση με μια σκονη που ειχα αγορασει για τον δικο μου οταν ηταν μικρουλης. Το αναφερα στο pet shop και μου ειπαν πως δεν ενδεικνυται η χρηση τετοιας σκονης πλεον και οτι πολυ κακως μου την πουλησασν και ισως εχει δημιουργησει αλεργια στο γατι. Μου προτειναν να το κανω μπανακι κατι το οποιο εκανα αλλα δεν ειδα ακομη διαφορα. Τι μπορει να ειναι; μηπως ειναι κολλητικο και κολλησουμε και εμεις; τι μπορω να του κανω για να το βοηθησω ( θα μου πειτε να το παω σε κτηνιατρο αλλα ειμαι σε πολυ δυσκολη οικονομικη κατασταση. Εχω σκοπο να το παω αλλα αυτες τις μερες τουλαχιστον αδυνατω). Θα ηθελα αν σας εχει τυχει ποτε να μου πειτε τι προβλημα σας θυμιζει γιατι εχω φοβηθει για το μικρουλη.[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα για το τι μπορεί να έχει το γατάκι εκτός από τον κτηνίατρο.
Κατανοώ ότι είσαι πιεσμένη οικονομικά - όπως είπες - αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι σίγουρη για το τι μπορεί να έχει το γατάκι εάν δεν το δει ο γιατρός.
Επίσης, προσωπικά διαφωνώ με συμβουλές κτηνιατρικού τύπου από ιδιοκτήτες pet shops (αναφέρομαι σε αυτόν που σου πούλησε αυτήν τη σκόνη).
Θα μπορούσες να ρωτήσεις τον κτηνίατρο όταν πας το γατάκι ώστε να σου πει τι φάρμακα μπορείς να του δίνεις για τις αποπαρασιτώσεις καθώς και πότε πρέπει να τις κάνεις.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το μικρό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gina22
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και για τη διόρθωση των κεφαλαίων που δεν είχα προσέξει. Για τον γάτο μου (όχι για το μικρούλη) έχω πάει φυσικά στον κτηνίατρο και γνωρίζω τα σχετικά. Απλά, πριν επισκεφτούμε τον κτηνίατρο, βρέθηκε κάποια πωλήτρια να με κοροϊδέψει, εκμεταλλευόμενη την άγνοιά μου. Πρέπει να προσέχουμε από τέτοια επικίνδυνα άτομα δυστυχώς, που καθόλου φιλόζωοι δεν είναι και τους ενδιαφέρει μόνο να πουλήσουν. Πλέον κάνω συγκεκριμένη αποπαρασίτωση -εσωτερική και εξωτερική- στον γάτο μου. Θα κάνω ο,τι μπορέσω για το γατάκι και μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό. :-)))
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gina22
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας για τις ευχές και τις συμβουλές σας!
(σήμερα το πρωί είδα τις πρώτες τριχούλες στο μικρούλη!!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool