Διάλογοι με τη γάτα μας!

Στον Μπεν (όταν γυρνάω στο σπίτι κι αυτός με κυνηγάει γύρω γύρω όπου πηγαίνω για να τον πάρω αγκαλιά):

Γιε μου; Αγόρι μου; Μωρό μου; Αντράκι μου; Σου έλειψα; Θες αγκαλίτσα; Εμένα θες ρε ή το χέρι μου λιγουρεύεσαι πάλι; Πες την αλήθεια! (τον παίρνω αγκαλιά και πάω να τον χαϊδέψω κι αυτός χώνεται απ' ευθείας στο χέρι μου και αρχίζει πιπίλισμα, ζύμωμα και σλουρπ σλουρπ) Γραμμένη με έχεις εμένα, ε; Μόνο το χέρι μου θες από μένα! Με εκμεταλλεύεσαι! Εκμεταλλευτή! Ντροπή σου! Αγόρι μου εσύ! Μωρό μου, παιδί μου! :crazy:

Στον Ρίκυ (με το που θα με δει να κάτσω κάπου, γυρνάει, με κοιτάει και αργά αργά έρχεται και θρονιάζεται πάνω μου):

Ρίκυ μου; Αγοράκι μου; Έκατσες, ε; Ντάξει όλα καλά; Δεν πιστεύω να έγινε τίποτα όσο έλειπα! (τον χαϊδεύω) Τα έχεις όλα υπο έλεγχο έτσι; Δεν κάνουν αταξίες τα άλλα τα παλαβα, ε; (γουργουρίζει) Χαδάκια θες βρε χαδιάρη γίγαντα, τρυφερούλικο πλασματάκι; Μπουνταλά μου εσύ! (τον παίρνει ο ύπνος) Κοιμήθηκες κιόλας βρε παλιοτεμπέλη; Όλη μέρα τρως και κοιμάσαι... τίποτε άλλο δεν κάνεις... Υπναρά! :P

Στην Μελένια (την παίρνω για να την πασπατέψω σε στιγμές που δεν θέλει):

Κοριτσάκι μου; Μπουμπού μου; Ξινούλα μου; Έλα βρε κακιασμένη, στρίτζω να σε κάνω μία αγκαλίτσα. (με κοιτάει με γουρλωμένα, ξαφνιασμένα μάτια και ύφος "ουφ πάλι χάδια θέλει αυτή...") Κάτσε λίγο βρε στριμμένη να σε χαϊδέψω κι εσένα. (κάνει διαρκώς κινήσεις να φύγει και δεν την αφήνω). Γιατί δεν κάθεσαι ρε Μελένια μου; Καθόλου δεν με θες ρε κοριτσάκι μου; Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι (σκύβω προς το μέρος της και βάσει το πατούσι μπροστά και με σταματάει) Γιατί δεν με αφήνεις να σε φιλήσω βρε κακίστρω; (πάει να φύγει πάλι) Θα φύγεις, ε; Άμα φύγεις τώρα δεν θα σε αφήσω να έρθεις το βράδυ στο κρεβάτι να κοιμηθούμε μαζί. Σ' το λέω να το ξέρεις! Δεν θα σε βάλω κατω από τα σκεπάσματα και δεν θα σε χαϊδεύω! (κάνει πάλι κίνηση να φύγει) Ε φύγε λοιπόν να δούμε τι θα καταλάβεις, αλλά το βράδυ, άμα μου έρθεις κοντά θα σε διώξω! (την αφήνω και φεύγει τρέχοντας!) Ποτέ δεν έχω καταφέρει να κρατήσω την υποσχεσή μου... :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μyrtle εξακολουθούν να κάνουν μπαμ οι αδυναμίες σου στα γατοπαίδια σου...
:P

Άσπλαχνη μάνα που ξεχωρίζεις κάποιον ΚΑΤΑ ΠΟΛΎ.... :ropalo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μyrtle εξακολουθούν να κάνουν μπαμ οι αδυναμίες σου στα γατοπαίδια σου...

Άσπλαχνη μάνα που ξεχωρίζεις κάποιον ΚΑΤΑ ΠΟΛΎ.... :ropalo:

:confused:

:worry:

Ποιον δηλαδή; Και γιατί το λες αυτό; Αν δεν έχεις στοιχεία, μην μιλάς κυρία μου! :mad:

Βρε βρε έτσι ακριβώς μου κάνει και η δικιά μου;)
Να μην έχω παράπονο δηλαδή είναι και άλλες γατομάνες που τραβάνε τα ίδια με μένα:(

Η Μπριάμ κάθεται στον καναπέ, με μισόκλειστα μάτια και βλέμμα που σε κάνει ν'αναρωτιέσαι αν χρειάζεται έναν δυνατό διπλό εσπρέσσο, ή αν της έκοψε κανείς το αυγολέμονο, και ρεμβάζει.
Πάω (βαριεστημένη, εδώ δεν είναι αργία σήμερα, και δουλεύω σπίτι γιατί δεν έκλεισα μάτι τη νύχτα):
"το ξέρω"
με ρουθουνίζει
"δε με αγάπησες ποτέ αληθινά"
γυρνάει το βλέμμα στο πλάι
"όλο σ'αυτόν το μυαλό σου"
ανοιγοκλείνει τα μάτια
"αλλά πρέπει. Πρέπει επιτέλους να μου πεις ποιος είναι. Το Βόδι; Ο Ντίσνεϊ;"
Κοιτάει το κενό
"Δε θα το πω σε κανέναν, ούφο-σκούφο μου. Αλήθεια. Αλλά πρέπει να ξέρω"
Με κοιτάει.
"Μεταξύ μας. Έλα"
Χασμουριέται, πέφτει στο πλάι και ξαπλώνει... και φέρνει το χέρι της πάνω στα χείλη μου.
"...
Κατάλαβα..."

Πάω πίσω στο γραφείο σα ... βρεγμένη γάτα. Ευτυχώς κανείς δε με είδε... ;)

η πινελα εχει το συνιθειο να με ξυπναει το βραδυ.(δεν ξερω γιατι....)
οποτε, ειδου, ενας μεταμεσονυχτιος διαλογος=

(με ξυπναει νιαουριζοντας)
-τι θες;:mad:
(στεκεται διπλα στο κρεβατι και με κοιταει)
-αυτο ειναι πολυ σπαστικο ξερεις!
(νιαουριζει)
-μην μου αντιμιλας εμενα!!!
(παει να ανεβει στο κρεβατι)
-επ,επ,επ!!!που πας?πρωτα θα υποσχεθεις πως δεν θα με ξαναξυπνισεις!
(με κοιταει με απορια)
-καλα....ανεβα....αλλα μακρια απο το κεφαλι μου!δεν μου αρεσει να κανεις την κομωτρια!
(με κοιταει για λιγο και ανεβενει)
:laugh: :laugh: :laugh:

-Συυυυμπαααα που ειναι ο λεοντας μου??
-(...)
-(τραγουδιστα)Μεες στην ζουγκλα,στην αγρια ζουγκλα ο λεων ξαγρυπνα οοοο
-(...)
-(τραγουδιστα)ειμαι τσιφτης γατος,γατος μουστακατος,συμπα ο μαγκας τουρουρουρου μαγκας και γυναικαααας
-νγρρρ
-βρισκω ενα κοντινο καθρευτη,τη σηκωνω οπως στο βασιλια των λιονταριων στο βαπτισμα καθε λιονταρισκου μικρου και τραγουδαω με τα ακαταλαβιστικα μου: https://www.youtube.com/watch?v=TifPj6QtlY4 (δεν μπορω να το γραψω :P )
εεε μετα κοιταει περιεργα και κλαιει παροπονεμενα για να την αφησω
καθημερινοτητα...

:verymad::verymad:εγω στην Ζαχαριτσα μου::redface::redface::redface:

Your love is like bad medicine,bad medicine is what I need,
Ooooo,shake it up,just like bad medicine......

η

Party rock is in the house tonight,everybody just have a good time,and we gon' make you
looose your minds,we just wanna se ya....Shake that!:music:

επισης:

1) μωρη μουλαρα,αστο παγωτο μου μωρη!!!!!!!!
μιου...
καλα...γλειψε λιγο ακομα...:kissing:

2)βρε χαζογατο,μπορεις να μου πεις γιατι τα αγορια ειναι τοοοοοοοοοοσο βλαμενα?
μιου(ολο απορια)
οχι?καλα μωλακι μου...οτι πειθ...:redface:

3)γατα,τα ξερω ολα!δεν με αγαπας αληθινα,με ''αγαπας'' μονο επειδη:
σου φτιαχνω λιχουδιες που ουτε που αγγιζεις,σε χτενιζω ,μου τρως το παγωτο και δεν σε κραζω,
σε αφηνω να με ξυπνας στις 3 το βραδυ για να σου κανω χαδακια,ποτε δεν μπορω να σου φωναξω και το ξερεις,
ειμαι ευκολος στοχος αν εχεις ''νευρακια'',σε αφηνω να με στριμωχνεις στην ακρη του κρεβατιου...κ.λ.π...
αλλα σεν με αγαπαθ θτα αληθειαθ...:verymad:

Εγω με γριπη:
Ρε δοκτωρ ποτε θα βρεις την ιαση του γ.....ου του βηχα;
νιααααααααα (συντομααααα)

Εγω με πονοκεφαλο:
(πηγαινοντας στην κουζινα για ενα panadol ,να σου και ο γατος. Καθως λοιπον κατεβαζω το χαπι...)
χρρρ...
Τι με κοιτας ρε ,εσυ δεν κατεβαζεις ολοκληρα μπουκαλια βάικοντιν; Ενα ψωροπαναντολ σε πειραξε;
νιααααρρρρ!

Παιζει τον νονο σου στην τηλεοραση (βλ Hugh Laurie - House MD) Ή ωρα να δουμε κανενα επεισοδειο στο PC
νιαα
Ελα μην κανεις ετσι ,αφου τον ξερεις οτι σαν ιδιοφυΐα ειναι δυστροπος. θα σου παρει ομως λαμπαδα το Πασχα...
ρρρρρρρρρ
αραξε και βλεπε

με τις δικές μου έχω ολοκληρωμένους διάλογους στα ...γατίσια. με τη Μαρία πχ :
- Γουρουνιάου
-Μάου... γκρανιανκγ...
-Μουρουμάου...
-Μάουουουου... μουρρρρρρρ....
με τη Φιόνα :
-μιχι μιχι...
-νιιιιιιχ... μιχ...
-νιιιιχιιι...
-μιιιιιιιιι νιχ....

δεν ξέρω τι λέμε... τους απαντώ.... μου απαντάνε... άρα κάτι θα λέμε...

Παντως για να το λενε θα εχουν το λογο τους!:P

εννοείται... πάντα ξέρουν τι λένε. και καταλαβαίνουν τα πάντα. οι γάτες απλά δεν έκαναν και δεν θα κάνουν ποτέ το λάθος που έκαναν οι παπαγάλοι. δεν θα μας αφήσουν ποτέ να μάθουμε το ότι μιλάνε και τη γλώσσα μας. αντίθετα μας εκπαιδεύουν για να μιλάμε τη δική τους! όπως είχε γράψει και ο Ι.Βερν... "γάτες. αυτές οι μοναδικής ομορφιάς και ευφυίας μορφές που καταδέχτηκαν να ζουν ανάμεσά μας..."

Λοιποοοον ειπα να γραψω κι εγω εναν διαλογο, πρωι-πρωι, με την τσιμπλα στο ματι πριν παω ακομη τουαλετα, προχωραω παραπατωντας προς την κουζινα με την Τασουλα να μπερδευεται στα ποδια μου.
Εγω: Κατσε βρε παιδι μου να περασω, πως θα σου βαλω φαι αν δεν παω στην κουζινα;
Τασουλα: Νιου, νιου, νιιιιιιιιιιιιιιιιου.
Εγω: Τωρα παιδακι μου, κατσε απο κει να πιασω την σακουλα με τις κροκετες.
Τασουλα: Γρουι, γρουο, γρουαααααααααααα.
Εγω: Σιγα βρε παιδακι μου, θα με ριξεις κατω και θα σε χτυπησω κιολας.
Τασουλα: Γρουιαου, νιουιουουουου.
Ακουμπαω το μπωλακι της μπροστα της..
Εγω: Οριστε βρε παιδι μου, πως κανεις ετσι, θα νομιζει κανεις πως δεν σας ταιζω.
Τασουλα:................................:/:

χαχαχαχα... αυτό όντως. λες και έχουν να δουν φαγητό χρόνια. και είναι όλες -τουλάχιστον οι δικές μου- σκασμένες από το φαγητό. ρεζίλι με κάνουν στη γειτονιά. θα νομίζουν πως τις έχω νηστικές. :P

Συζήτηση του φίλου μου με την μικρή-κάνοντας εκείνος και τις δύο φωνές σε στιγμή που νόμιζε πως δεν τον ακούω

Μπαμπάς: τι όμορφο που είναι το παιδί μου σήμερα....
Lovie: μα μπαμπά είμαι κάθε μέρα όμορφη(!)
Μπαμπάς: μα φυσικά και είσαι κάθε μέρα πανέμορφη! αφού είσαι μια πριγκίπισσα!

:P:P:P

εγώ της λέω πολλά......έχω φτιάξει δικά μου υποκοριστικά....κουτσουπίτσου μου ,πιτσινάκι μου,κούτσου κούτσου μου,και άλλα τέτοια χαζά....:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχ τι καλά!! Κι εγώ, κι εγώ θα σας πω!

Πρωί, χτυπάει ξυπνητήρι. Ο Θανάσης κοιμάται στο ύψος της κοιλιάς, η Ρόζα στο ύψος των ποδιών του κρεβατιού.
Ρόζα: Πηδάει κάτω "ΦΦρρρρ" και αρχίζει "νιάου (κοφτά), νιάου (κοφτά), νιααααααααα (παραπονιάρικα)
Εγώ: σσσσσσσουτ
Ρόζα: Νιά (κοφτά και πιο σιγά)
Εγώ: σσσσσσσσσσουτ είπα!
Ρόζα: Ανεβαίνει στο ύψος του προσώπου μου και με κοιτάει από απόσταση 5 εκατοστών: "ΝΙΑΑΑΑΑΑΑ"
Εγώ: Σταμάτα κούκλα μου τώρα θα σηκωθώ.
Ρόζα: νιά
Εγώ: Λύσσαξες, θα σηκωθώ!!! Έλα κούκλα μου να σε χαϊδέψω και θα σε ταϊσω σε λίγο
Ρόζα: (που όταν πάω να την πιάσω γλυστράει και τρέχει προς την κουζίνα-αλλά ξανάρχεται) Νιά-φρρρρ
Θανάσης: (που τόση ώρα μας βρίζει από μέσα του που δεν τον αφήνουμε να χουζουρέψει) Τεντώνεται και ανεβαίνει στο λαιμό μου "Πρρρρρρρρρρρρρπρπρπρπρπρρρρρρρρρρρ"
Ρόζα: Φρρρρ, Νιάουουουουου
Εγώ: Τί έπαθες μωρή πάλι, σαν μπόγος θα γίνεις όλο τρώς, τρώς, τρως....Σηκώνομαι..."Να, φαγάκι, (τη χαιδεύω), κούκλα μου, μαυρούλα μου, ναι κοριτσάκι μου, μικρούλα μου τι καλή που είσαι. Κι εσύ βλάκα μου (στο Θανάση) φάε κι εσύ μπουμπούνα μου, ωωωωωωωωωωχ (τον σηκώνω απ`τις μασχάλες και τεντώνεται) τι γάταρος είναι αυτός, τι αίλουρος, τι χέλι, πόσο βλάκας είσαι, ε; Πόσο;; (Τον κατεβάζω κάτω). Άστην ρε βλάκα να φάει κι αυτή λίγο, ναι κοριτσάκι μου, ναι, φάε εσύ..."
Τρώνε, εγώ πλένομαι ντυνομαι κλπ. Επιστροφή στο δωμάτιο
Φίλος μου: (ατάραχος μέχρι τώρα)" Καλώς τον γκέι! (στο θανάση που ανεβαίνει πάνω του). Που είσαι Θανασάκη μου; Είσαι ο πιο καλός γάτος του κόσμου. Κοίτα κοίτα ΄χαδια!! ΩΩωωωχ" . Στη Ρόζα που τον περιτριγυρίζει αλλά δεν του "κάθεται" για χάδια " Έλα μωρή πουτ...ίτσα, :redface: έλα να σε χαιδέψω όλο φρ και φρ, έλα μωρή γαλοπούλα εδώ, μπράααααααααβο κούκλα μου, ναι, ναι, κουτουλίδου μου εσυ....."

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*όταν ανεβαίνει στον καναπέ και έχει την απαίτηση να σηκωθούμε εμείς για να απλωθεί και να βάλει τον πισινό του στο μαξιλάρι*(αδερφή μαυρούλη)
-είσαι πολύ παλιόγατος όμως, όχι δε σηκώνωμαι, σου φτάνει ο χώρος που μενει!:mad:
-νιαρ,νιαρ! (ματάρες)
-όχι μαυρούλη, μην προσπαθείς να με καλοπιάσεις! δε σηκώνομαι :pfff:
-(σούπερ ματάρες):angelnot:
-είσαι γλύκας :redface: (σηκώνομαι) άντε, όμως τελευταία φορά!
-(απλώνεται σε όλο τον καναπέ και δε σηκώνεται μέχρι να πεινάσει:devil:)

Τελευταία επεξεργασία:
Απαντω εδω στην Φωτεινη για να μην βγω off topic στο αλλο θεμα.
Ρωτησε τι εχουν οι χαζομαμαδες και παραθετω πρωινο διαλογο με τον Κοναν.
Εγω: Αγορι μου, τι ομορφος που εισαι, τι πλασμα εισαι εσυ θεικο.
Κοναν: Γρουααααα + κουτουλημα.:P
Εγω: Που σε πηρα στα χερια μου τοσο (δειχνοντας το μικρο μου δαχτυλακι) και σε εκανα τοοοοοσο (ανοιγοντας τα χερια μου διαπλατα), ουτε ΜΜΕ να ημουνα.:P
Κοναν: Γρουαου νιαααααα + τουρλωμα πωπου!;)
Σηκωνω το κεφαλι και βλεπω δυο προσωπα, αγνωστα σημειωτεον, να με κοιτανε απο την μπαλκονοπορτα, εκπληκτα. Βλεπεις μενω και σε ισογειο και δεν υπαρχει αυτο που λεμε privacy.:/::redface:

Ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα! Βασούλα μου με πεθαίνεις!!!!
ΥΓ: Πες στα πρόσωπα να μπουν να δουν και να νιώσουν τι εστί Τσαμτσαμίνι, από τη ζήλεια τους άλλωστε θα κοιτάζουν!

Αριστούργημα, Βάσω, με το "ουτε ΜΜΕ να ημουνα" με πέθανες!!! :hehe:

Εγώ, πάλι, βρήκα μία φωτογραφία εκείνου του γατουλιού που είχαμε σώσει στην Κρήτη (πρώην Μαρίκα νυν Φίφη) και την έδειχνα στη Μπριάμ...
- Βλέπεις μαρή, πώς ήσουν κι εσύ, και πώς έγινες; Να κι η Φίφη, μία μύξα σκέτη ήταν και την κάναμε γυναίκα
- (χασμουρητό)
- Μήπως έπρεπε ν'αφήσω εσένα στο Θάνο (το παιδί που την υιοθέτησε) και να πάρω το μικιό;
- (με κοιτάει)
- Μήπως θα είχα μεγαλύτερη αναγνώριση του έργου μου, αντί γι'αυτή τη συμπεριφορά;
- (με κοιτάει)
- σου έδωσα τα καλύτερά μου χρόνια, ρε
- (ακουμπάειε το ροζ πατούχι πάνω στο χέρι μου και κάνει "ιιιιιιιι")
- ...
Λιώνω για σένα ρε μπούφο, σιγά μη σε άλλαζα για όλο το χρυσάφι του κόσμου... :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back