Διάλογοι με τη γάτα μας!

• Thread starter Thread starter Elko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λιώνω για σένα ρε μπούφο, σιγά μη σε άλλαζα για όλο το χρυσάφι του κόσμου... :inlove:

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ: Ουφφφ... Αντε να διαβασουμε ιστορια...
Κούλι(Την λέω έτσι απο το γλυκούλι): ΜΙααααααααουου(και ανεβαίνει πάνω στο γραφείο και ξαπλώνει στο κουτί της)
Εγώ: Πού σκατά είναι το βιβλίο;
Κούλι: Χασμοαυρητό και κοίταγμα με απορία
Εγώ: Αντε μωρή βοήθαμε να το βρώ τί κάθησες;
Κούλι: Σηκώνεται, ακουμπάει το ποδαράκι της στο ράφη με τα βιβλία και μου δείχνει ένα
Εγώ: Γατούλι;;;;!!! Με καταλαβάινεις;;;;(ναι παιδιά βρήκε το βιβλίο!!!!) Ελά εδω βρε σκατούλι μου!!! Ουχ ενα γλυκό γατούλι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποσες φορες εχω κανει ατελειωτους διαλογους με τις γατες μου με τα ματια,κι αυτες με καταλαβαινουν,ποσες φορες!!!!!!!!

ποσες φορες εχω κανει ατελειωτους διαλογους με τις γατες μου με τα ματια,κι αυτες με καταλαβαινουν,ποσες φορες!!!!!!!!
Αυτοι ειναι και οι καλυτεροι Ρενα μου, οι πιο ουσιαστικοι. Με τους αλλους απλα σπαμε και λιγη πλακιτσα.;)

Διάλογος με αγουροξυπνημένο Μισάκι:
-Μισάκι μου;;;
-Μιαααχ....
-Τσύπνησες κοριτσάκι μου;
-Μάαααοχ....
-Αγαπάκι μου, γλυκάκι μου, μπεμπεδάκι μου εσύ.... :inlove::inlove:
-Μιααααχχχχ.....

Σπάνιος διάλογος με Ορφέα:
-Ουόουουου! (αλήθεια έτσι κάνει!)
-(Γέλια) Τι είναι Ορφίκο μου, τι θέλεις αγόρι μου;
-Ουόοοουου....
-Χαχαχαχα τι είναι άντρα μου;
-Ουόουουουουου (ουόου λέμε.... Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;) (και γυρίζει να με κοιτάξει διότι συνήθως μιλάει στην μπαλκονόπορτα!)

Εγω προς Ρωμαιο βρε βρωμιαρη βλαμμενε μου που ναι το αγορι μου το ομορφο ;;(ντοιοιον!!)
Ρωμαιο:μΟυου
Εγω:παλιοψωναρα που θες ολοινασχολουνται μαζι σου ψωναρα..εισαι το πιο ομορφοαγορι (ντοιοιον):confused:
Ρωμαιο:ρρριιου

Μαυρουλοαδερφή και Μαυρούλης

-Μαυρούλη όχι, μην ανέβεις πάνω μου! Μόλις έκανα μπάνιο και εσύ ήσουν έξω στις λάσπες!
-Νιουρ! :pfff: (πηδάει)
-Καλά, μην κάτσεις πάνω μου, στην άλλη μεριά του καναπέ!

(Μετά από 5 λεπτά)
-Μαμά κοίτα, δεν είναι γλυκούλης που έχει βάλει τα ποδαράκια του γύρω από το λαιμό μου; :D

:P

Μαυρουλοαδερφή και Μαυρούλης

-Μαυρούλη όχι, μην ανέβεις πάνω μου! Μόλις έκανα μπάνιο και εσύ ήσουν έξω στις λάσπες!
-Νιουρ! :pfff: (πηδάει)
-Καλά, μην κάτσεις πάνω μου, στην άλλη μεριά του καναπέ!

(Μετά από 5 λεπτά)
-Μαμά κοίτα, δεν είναι γλυκούλης που έχει βάλει τα ποδαράκια του γύρω από το λαιμό μου; :D

:P

Εεεεεεε, μας πέθανες! :hypno::hypno:

Εεεεεεε, μας πέθανες! :hypno::hypno:
Mαυρούλης εδώ
Αφού κανένας δεν μπορεί να μου αντισταθει :angel:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βρε τελειο ητανε, το καναμε αυτο με την Ζουζου καθημερινα και ειχαμε γινει το κλου για ολους τους φιλους μας. Πρωτο το νυφακι μου.:worship:

άχου το μωρέ φωνούλα,πάντως όση ευγένεια έχει το βλέμμα της άλλη τόση έχει και η φωνούλα της......γλύκα μου:)

Φωτεινη μου....................:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Εγω εσενα προσεχα οχι το Μισακι!

άχου το μωρέ φωνούλα,πάντως όση ευγένεια έχει το βλέμμα της άλλη τόση έχει και η φωνούλα της......γλύκα μου:)

Είδες το μωρό μου; Ευχαριστούμε πολύ! :redface:

Φωτεινη μου....................:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Εγω εσενα προσεχα οχι το Μισακι!
Έπρεπε να κάνω καριέρα στο τραγούδι, το ξέρω.... :whistle:

Έπρεπε να κάνω καριέρα στο τραγούδι, το ξέρω.... :whistle:

μπορείτε να κάνετε και αυτό.................

...................................

................................. aba misi.jpg

Συνημμένα

• aba misi.jpg
    aba misi.jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 174
  • aba misi.jpg
    aba misi.jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 174
ααα, δεν παίζω, αδικία!! Εμένα το χαζό μου πάει και κοιμάται τα μεσιμέρια κάτω απο τα drums, όταν όμως μελετάω φεύγει αντί να κάτσει να παίξουμε παρεούλα!!!
(πρέπει να σας ανεβάσουμε κι εμείς κανένα video με διαλόγους...)

προς αποφυγή παρεξηγήσεων η εικόνα είναι απο google

ααα, δεν παίζω, αδικία!! Εμένα το χαζό μου πάει και κοιμάται τα μεσιμέρια κάτω απο τα drums, όταν όμως μελετάω φεύγει αντί να κάτσει να παίξουμε παρεούλα!!!
(πρέπει να σας ανεβάσουμε κι εμείς κανένα video με διαλόγους...)
Σ' αυτες τις περιπτωσεις δεν χωρανε λογια, χωρανε εργα. Αντε ντε, κουνησου.:mad:

Μάλλον πρέπει κάτι να γίνει, αμαν, πότε θα κάνουμε πρόβα επιτέλους; Έχω κλείσει περιοδείες!!

(Ofilia, το κατάλαβα βρε, απλά με αφορμή την εικόνα που έβαλες είπα να πω κι εγώ τα παράλογα παράπονα μου :crazy: μην ανησυχείς, δεν παρεξήγησα τίποτα :D )

Αυτο θα πει εποικοδομητικη συζητηση κ εγω προσωπικα συμφωνω με την γατα σου κ διαφωνω μαζι σου:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back