xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasikosta
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους,
Βρήκα το φόρουμ ψάχνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που μόλις εμφανίστηκε, και φαίνεται πολύ χρήσιμο. Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ.
Βρήκα έναν γατούλη αλήτη (πολύ καλούλη και υπάκουο όμως) το καλοκαίρι, γυρνάει συνέχεια έξω και ανεβαίνει στο σπίτι μόνο για φαγητό. Τις τελευταίες μέρες είχε χτυπήσει το ποδαράκι του και τον κράτησα μέσα στο σπίτι για να μην τις "φάει" από τους άλλους γάτους.
Εχθές του πήρα καινούργιες κονσέρβες - μερίδες οι οποίες μου φάνηκαν καλές, βάσει της εμφάνισης και της τιμής τους. Έφαγε από αυτές εχθές και σήμερα το μεσημέρι, ενώ σήμερα το βράδυ έφαγε βραστό κοτόπουλο. Πριν από λίγο πήγε στην άμμο του και έκανε διάρροια στην οποία παρατήρησα και αίμα (φαινόταν αρκετά) και όπως καταλαβαίνετε μου κόπηκαν τα πόδια. Μετά το περιστατικό έφαγε με όρεξη το υπόλοιπο κοτόπουλο και έπεσε για ύπνο. Τον χάιδεψα και παρατήρησα ένα εξόγκωμα στο πλάι της κοιλίτσας του (ανάμεσα στα πλευρά και στην κοιλιά) το οποίο όμως μετά από λίγο μειώθηκε αισθητά και τώρα πια δεν το καταλαβαίνω σχεδόν καθόλου.
Τέτοια ώρα είναι αδύνατον να βρω γιατρό και αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει και να με καθησυχάσει θα μου ήταν πολύ χρήσιμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
aretha
Περιβόητο μέλος

Είναι συνηθισμένο να παρουσιαστεί διάρροια με την απότομη αλλαγή τροφής (γι' αυτό καλό είναι να εισάγουμε μια νέα τροφή στη δίαιτά του σταδιακά, ανακατεύοντάς την με την τροφή που έχει συνηθίσει).
Ωστόσο, το αίμα στα κόπρανα είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό. Αν δεν προέρχεται από κάποιον εξωτερικό ερεθισμό (κάποια πληγούλα στον πωπό του δηλαδή), τότε σημαίνει ότι υπάχει αιμορραγία κάπου στο γαστρεντερικό σύστημα.
Θα πρότεινα να τον πας οπωσδήποτε σήμερα από τον κτηνίατρο για να τον εξετάσει.
Περαστικά σας εύχομαι!
RedCat
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Το ποστάρω μήπως και συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα να έχει μια ιδέα.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Βεβαια τώρα θα έχουν περάσει και μερικές μέρες από τότε που ανέφερες το πρόβλημα... Ελπίζω να μην υπάρχει προβλημα πια.
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Διάρροια εμφάνισε μόνο εκείνη την μία φορά, μετά καθόλου, όπως επίσης και αίμα δεν ξαναεμφανίστηκε. Η όρεξή του δεν κόπηκε ούτε λεπτό, αφού αμέσως μετά το συμβάν πήγε και χλαπάκιασε ο χοντρούλης μου κανονικότατα και αυτό ήταν που κάπως με καθησύχασε εκείνη τη στιγμή. Εμβόλια δεν έχει κάνει, ποτέ δεν έκανα σε καμία γάτα μου. Όσο για το εξόγκωμα που φοβήθηκα εκείνη την φορά ήταν τα πλευράκια του που τα είχε φουσκώσει η γεμάτη του κοιλιά, το παρατήρησα κι άλλες φορές.
Τον Jack από το καλοκαίρι που βρεθήκαμε δεν τον κρατούσα μέσα στο σπίτι, ερχόταν μόνο για ένα φαγητό και λίγο ύπνο, και έτσι δεν τον είχα παρατηρήσει και δεν τον είχα μάθει. Αυτές τις μέρες παρατηρώ και μαθαίνω σιγά σιγά.
Πάντως είναι ζούπερ, γεμάτος όρεξη (για φαΐ κυρίως) και για έξω μιας και είναι η εποχή τους. Είχε εξαφανιστεί από εχθές το πρωί που τον έβγαλα και σήμερα γυρνούσα όλη την γειτονιά κάνοντας "ψιψι" (σαν τρελή) για να τον βρω και τελικά ο γαϊδούρης ήταν στο από πίσω σπίτι και κοιμόταν σε κάτι μαξιλάρες, γύρισε μου έριξε μια ματιά και ξανάπεσε για ύπνο. Μετά από παααααααάρα πολύ ώρα (έξω από το ξένο σπίτι) και αμέτρητα "ψιψι" μου έκανε την χάρη και σηκώθηκε και ήρθε μαζί μου στο σπίτι. Τώρα κοιμαααααααααάται.
Και πάλι ευχαριστώ για όλα.
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Καλημέρα σας.

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουμε βρει με τη φίλη μου μια καινούρια αδέσποτη γάτα, κάτασπρη, που φαίνεται να είναι από σπίτι. Παίρνει από πίσω όποιον περάσει από δίπλα της! Φαίνεται να έχει χαθεί ή να την παράτησε κάποιος...
Την ταϊζω αυτές τις βδομάδες και περιμένω να βρεθεί ο ιδιοκτήτης.. Σήμερα τη βρήκαμε το πρωί με τη φίλη μου να περνάει το δρόμο, κάτι που δεν κάνει συχνά, και ν' αρχίζει ν' ανεβαίνει μια ανυφόρα. Την πήραμε από πίσω και καταλήξαμε μέσα σ' ένα πάρκινκ αυτοκινήτων. Η γατούλα βρήκε ένα μέρος με άμμο κι άρχισε να σκάβει. Γρήγορα κατάλαβα πως είχε πάει εκεί για να κάνει την ανάγκη της. Πλησιάσα λίγο περισσότερο μιας και η γάτα με ήξερε και δε θα το έβαζε στα πόδια.Είχε κανει διάροια
και μέσα στην καφέ λιμνούλα υπήρχε και λίγο αίμα. Είναι άρρωστη;
Γιατί έβγαλε αίμα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα έπρεπε να την δεί γενικότερα ένας γιατρός, αυτός θα σου πεί και για το αίμα πιο σίγουρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα για το αν θα μπορέσω να την πάω σε γιατρό δε ξέρω.. Τέλος πάντων εγώ θα προσπαθήσω, να συνεχίσω να την ταϊζω κανονικά όμως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Συνχωρήστε με δεν έχω ιδέα από ιατρική...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool