みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοειται γιατρο αυριο...για να διαπιστωσει αν ειναι οντως απο τη διαρροια,και αν ναι..να σου δωσει κατι για να του περασει...μην φοβασαι..το πιο πιθανο ειναι να ειναι απο τη διαρροια το αιμα..ερεθιστηκε ΄πολυ το εντερο του...
για σημερα αν εχεις κοτοπουλο να βρασεις..λενε πως κανει..
..ηταν πολυ το αιμα;;
ΥΓ..ουτως ή αλλως πρεπει να τον παει στο γιατρο φοκους..οταν βλεπουμε αιμα..ΠΟΤΕ δεν το αφηνπυμε να περασει..χωρις να παμε στο γιατρο
Hταν αρκετο πουπυ
Γαμωτο, δεν εχω χρονο να ξεπαγωνω και να βραζω κοτοπουλο, εχω παρα πολυ διαβασμα, ειμαι ηδη τραγικα αγχωμενη και θα το παω σερι, αυπνη μεχρι αυριο που δινω μαθημα.
Ολα τα στραβα πανω στη χειροτερη ωρα ρε γαμωτοοοοο.
Αφροδιτη μην πανικοβαλλεσαι,ειναι κολλιτιδα κατα πασα πιθανοτητα.Εννοειται να τον πας αμεσα στο γιατρο,αν μπορεις δωσε του λιγο diarsanyl,θα τον βοηθησει πολυ.
Που να το βρω αυτο Κυριακατικο και τετοια ωρα
Και εχω της μαυρης κακομοιρας το διαβασμα
Προσπαθω να μην πανικοβαλομαι, αλλα διαβαζω για τα αξιογραφα και το μυαλο μου ειναι στον Μικοτο
Αυτο το "κατα πασα πιθανοτητα" ειναι που με σκοτωνει! Ευχαριστω Δωρα μου... Μεχρι αυριο που θα παμε στην γιατρο, τι αλλο μπορω να κανω?
Αν ειναι απαραιτητο να του βρασω και κοτοπουλο και σουτζουκακια, και μουσακα φτιαχνω αμα λαχει, μη μου παθει τιποτα μονο ο αφρατομπουμπουκος μου
Νταμπλας μου ηρθε που πηγα να σκουπισω αυτο που μου φανηκε για διαρροια απο το πατωμα και τελικα ηταν κατακοκκινο.
Eχω και την αμμο κατω απο τον νιπτηρα, και στα σκοτεινα δεν φαινεται τιποτα. Και ο κερατας, πρωτη φορα μετα απο 6-7 μηνες σκεπασε τα κακα του!
Αλλα και παλι φαινοταν το αιμα, κατακοκκινο 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
νομιζω και βραστο ρυζι κανει..αλλα να σου πει και η δωρα που εχει κανει διατριβη στο θεμα..επισης ο γιατρος ο προηγουμενος μου ειχε πει οτι κανει το μαυρο τσαι..αλλα δεν ειμαι σιγουρη βρε παιδια,για αυτο και δεν το ανεφερα πριν..δεν εχει καφεινη και τανινη το τσαι;;;δεν ξερω αν αυτες οι ουσιες επιτρεπονται,και ποτε δεν δινω,ή να προτρεψω καποιον να δωσει κατι..αν δεν το ξερω σιγουρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παντως θελει οπωσδηποτε αυριο γιατρο..ψυχραιμια..κατα τα αλλα..πως ειναι η συμπεριφορα του;
moukelis
Επιφανές μέλος
Αφροδιτη,δωσε του μονο τις κροκετες του,μερικες φορες στην κολλιτιδα ακομη και η αλλαγη της υφης της τροφης πειραζει.Επισης ρωτα το γιατρο σου αν εχει Enterogelan,σε μας βοηθησε ΠΑΡΑ πολυ,περισσοτερο απο οποιοδηποτε φαρμακο.Μην αγχωνεσαι,ξερω οτι ειναι πολυ τρομακτικο,σκεψου οτι εγω ανοιγα το σπιτακι τους το πρωι κι εβλεπα αιματα παντου,ειχα φρικαρει.Θα στρωσει αμεσα,απλα φροντισε να τον κρατησεις σταθερο στην τροφη του οσο μπορεις.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως θελει οπωσδηποτε αυριο γιατρο..ψυχραιμια..κατα τα αλλα..πως ειναι η συμπεριφορα του;
Οπως παντα. Κοιμαται βεβαια πολυ, αλλα αυτο ειναι και απο την ζεστη, και επειδη ειναι υπναρας. Εφαγε κανονικα, ηπιε νερακι, μου εκανε αγαπουλες, οταν βγηκα να παω να παρω energy drink για να μην πεθανω αποψε απο την αυπνια κλασσικα πεταχτηκε εξω στον προθαλαμο και τον κυνηγουσα στις σκαλες. Δηλαδη, καμια διαφορα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ελα καλε..τοσο πολυ;;;;;;;;Αφροδιτη,δωσε του μονο τις κροκετες του,μερικες φορες στην κολλιτιδα ακομη και η αλλαγη της υφης της τροφης πειραζει.Επισης ρωτα το γιατρο σου αν εχει Enterogelan,σε μας βοηθησε ΠΑΡΑ πολυ,περισσοτερο απο οποιοδηποτε φαρμακο.Μην αγχωνεσαι,ξερω οτι ειναι πολυ τρομακτικο,σκεψου οτι εγω ανοιγα το σπιτακι τους το πρωι κι εβλεπα αιματα παντου,ειχα φρικαρει.Θα στρωσει αμεσα,απλα φροντισε να τον κρατησεις σταθερο στην τροφη του οσο μπορεις.

..παναγιτσα μου..θα τα ειχα δει ολα...

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
προσοχη,ακολουθει χαζη ερωτηση:
πως το καταλαβες το αιμα αφου θα κανει στην αμμο?????
εγω παντως με τον σανταμ που δεν σταματαγε η διαρροια του πηρα καμια δεκαρια κονσερνακια χιλς i/d και στο τριημερο εστρωσε κανονικα....
τωρα για το αιμα.....δεν ξερω τι να πω

κτηνιατρο....μπορει να ναι και κατι πολυαπλο οποτε μπορεις να τον παρεις τηλ αν δεν προλαβαινεις λογω εξεταστικης κ βα σου πει αν ειναι επικυνδυνο να τον πας απο εκει αλλιως να του παρεις κανενα φαρμακο η καμια ειδικη τροφουλα και να το αντιμετωπισετε ετσι...
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
προσοχη,ακολουθει χαζη ερωτηση:
πως το καταλαβες το αιμα αφου θα κανει στην αμμο?????
εγω παντως με τον σανταμ που δεν σταματαγε η διαρροια του πηρα καμια δεκαρια κονσερνακια χιλς i/d και στο τριημερο εστρωσε κανονικα....
τωρα για το αιμα.....δεν ξερω τι να πω
κτηνιατρο....μπορει να ναι και κατι πολυαπλο οποτε μπορεις να τον παρεις τηλ αν δεν προλαβαινεις λογω εξεταστικης κ βα σου πει αν ειναι επικυνδυνο να τον πας απο εκει αλλιως να του παρεις κανενα φαρμακο η καμια ειδικη τροφουλα και να το αντιμετωπισετε ετσι...
Η biokats ειναι ανοιχτοχρωμη αμμος, και το αιμα ειναι ζωηρο κοκκινο ετσι σαν και αυτο Επισης, η ποσοτητα αιματος ηταν μπολικη, εντελως εμφανης, και ο Μικοτο συνηθως δεν σκεπαζει καθολου τα κακα του, τωρα εριξε λιγη αμμο απο πανω, αλλα και παλι φαινεται. Τωρα με προκαλεις να βγαλω φωτογραφιες
Επισης ηταν μια μεγαλη κηλιδα αιμα στο πλακακι μπροστα απο την λεκανιτσα, που εμοιαζε καφε γιατι ειναι πολυ σκουρο μπλε το πλακακι.Θα παμε απαραιτητως κτηνιατρο αυριο πασει θυσια, πρεπει να κανουμε και το επαναληπτικο εμβολιο, εκλεισε χρονο απο το τελευταιο. Απλα μεχρι αυριο ηθελα να δω τι μπορω να κανω για να νιωσει πιο ανετα. Καμια φορα μου δινει την εντυπωση οτι ποναει, οπως τον κοιταω.
Αυριο θα σας πω τι μου ειπε η κτηνιατρος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
αιμα και βλενες στα κακα..κατααβαινεις
η γιατρος το μονο που μου εδωσε ηταν κονσερβες w/d..αλλα οτι και να σου λεμε δεν ξερουμε καν αν ειναι και κολλιτιδα..καλυτερα να σου πει αυριο ο γιατρος..παντως οντως μην αγχωνεσαι..και αφου δεν θα κοιμηθεις παρακολουθησε τον που και που..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
....καλο κουραγιο και στο μικοτουλη κ σε σενα...
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξερω κ τι ζορι ειναι η νομικη (ειναι στην ιδια σχολη κ το αγορι μου...κ του το ειπα το περιστατικο..κ λεει συναλλαγματικη θα πεσει...χαχαχα)
Κατανοω κ το αγχος σου με τον γατουλη αλλα ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα...ψυχραιμια...θα πας αυριο να γραψεις...θα τα πας μια χαρα..μετα θα πας το μωρο σου στο γιατρο κ θα δεις πως θα ειναι κατι αντιμετωπισιμο που θα ξεπεραστει αμεσα κ ευκολα!!!

Καλη επιτυχια στο μαθημα κ περαστικα του γατουλη σου!!!
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον παρακολουθω, ηρθε και ξαπλωσε στα ποδια μου εκει που διαβαζω και τον τσεκαρω συνεχεια. Δεν μοιαζει να ποναει. Ξερω οτι δεν ειστε γιατροι καλη μου, αλλα ξερεις πως λειτουργουν αυτα. Μια εμψυχωτικη κουβεντα απο καποιον πιο εμπειρο λεει πολλα. Εντω μεταξυ, ξανακοιταξα τα κακα του και ειδα οτι ειναι σχηματισμενα μεχρι ενος σημειου, και μετα ειναι διαρροια με αιμααφροδιτη και τα μωρα που εχω εγω περασαν κολλιτιδααιμα και βλενες στα κακα..κατααβαινεις
η γιατρος το μονο που μου εδωσε ηταν κονσερβες w/d..αλλα οτι και να σου λεμε δεν ξερουμε καν αν ειναι και κολλιτιδα..καλυτερα να σου πει αυριο ο γιατρος..παντως οντως μην αγχωνεσαι..και αφου δεν θα κοιμηθεις παρακολουθησε τον που και που..
Αλλα τροφη εχουμε αλλαξει απο την Πεμπτη. Ισως αρχισε να στρωνει, αλλα γιατι ρε γαμωτο αιμα? 
Να'σαι καλα Αφροδιτη μου.....καλο κουραγιο και στο μικοτουλη κ σε σενα...

Αφροδιτουλα μου καταλαβαινω το αγχος σου...
ξερω κ τι ζορι ειναι η νομικη (ειναι στην ιδια σχολη κ το αγορι μου...κ του το ειπα το περιστατικο..κ λεει συναλλαγματικη θα πεσει...χαχαχα)
Κατανοω κ το αγχος σου με τον γατουλη αλλα ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα...ψυχραιμια...θα πας αυριο να γραψεις...θα τα πας μια χαρα..μετα θα πας το μωρο σου στο γιατρο κ θα δεις πως θα ειναι κατι αντιμετωπισιμο που θα ξεπεραστει αμεσα κ ευκολα!!!
Καλη επιτυχια στο μαθημα κ περαστικα του γατουλη σου!!!
Συναλλαγματικη διαβαζω και δεν εχει τελος η ρουφιανα. Ο δικος σου εχει περασει αξιογραφα? Η' δινει αυριο? Τι κλιμακιο ειναι αυτος? Κανε μου την χαρη και ρωτα, τι κωδικες να κραταω? Εμπορικο και Αστικο?
Σορρυ για το πρηξιμο, απλα... Πρωτη φορα μετα το λυκειο που εξεταζομαι προφορικα και εχω φαει φρικη. Ετυχε και αυτο με τον Μικοτο τωρα, και ειμαι να σκασω. Οχι οτι δεν ειχα και αλλα 1000 πραγματα στο κεφαλι μου. Αυριο θα παμε αμεσως μετα το μαθημα στο γιατρο, να μου φυγει το αγχος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2318190:Τον παρακολουθω, ηρθε και ξαπλωσε στα ποδια μου εκει που διαβαζω και τον τσεκαρω συνεχεια. Δεν μοιαζει να ποναει. Ξερω οτι δεν ειστε γιατροι καλη μου, αλλα ξερεις πως λειτουργουν αυτα. Μια εμψυχωτικη κουβεντα απο καποιον πιο εμπειρο λεει πολλα. Εντω μεταξυ, ξανακοιταξα τα κακα του και ειδα οτι ειναι σχηματισμενα μεχρι ενος σημειου, και μετα ειναι διαρροια με αιμαΑλλα τροφη εχουμε αλλαξει απο την Πεμπτη. Ισως αρχισε να στρωνει, αλλα γιατι ρε γαμωτο αιμα?
![]()
οχι ρε παιδι μου νταξει..απλα αρκετα παρεξηγηθηκα σημερα και σε θεμα που δεν αφορα υγεια..φαντασου να ελεγα αυτα που πιστευω οτι ξερω σε θεμα υγειας

τεσπα..και των δικων μου ετσι ηταν..σταθερα στην αρχη και μετα αρχιζε το πανηγυρι..δεν μπορεις να κανεις κατι τωρα εκτος φυσικα και αν γινει κατι ξαφνικο που δεν νομιζω
οποτε συγκεντρωσου στο διαβασμα σου ριχνετου και καμια ματια και αυριο μετα το γραψιμο πηγαινε τον στο γιατρο
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2318190:Συναλλαγματικη διαβαζω και δεν εχει τελος η ρουφιανα. Ο δικος σου εχει περασει αξιογραφα? Η' δινει αυριο? Τι κλιμακιο ειναι αυτος? Κανε μου την χαρη και ρωτα, τι κωδικες να κραταω? Εμπορικο και Αστικο?Σορρυ για το πρηξιμο, απλα... Πρωτη φορα μετα το λυκειο που εξεταζομαι προφορικα και εχω φαει φρικη. Ετυχε και αυτο με τον Μικοτο τωρα, και ειμαι να σκασω. Οχι οτι δεν ειχα και αλλα 1000 πραγματα στο κεφαλι μου. Αυριο θα παμε αμεσως μετα το μαθημα στο γιατρο, να μου φυγει το αγχος.
Το εχει περασει...
Μην αγχωνεσαι!!! Ειναι Β κλιμακιο δεν επιτρεποταν να κρατησεις τιποτα λεει κ οι ερωτησεις ολες μεσα απο το βιβλιο
Γραψε μου τι κλιμακιο εισαι εσυ. Προσοχη(!) Αρχη κλειστου αριθμου, Λευκη οπισθογραφηση κ πως αποδεικνυεται
Αλλα πες μου κλιμακιο κ θα σ πουμε κ αλλα...
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Το εχει περασει...
Μην αγχωνεσαι!!! Ειναι Β κλιμακιο δεν επιτρεποταν να κρατησεις τιποτα λεει κ οι ερωτησεις ολες μεσα απο το βιβλιο
Γραψε μου τι κλιμακιο εισαι εσυ. Προσοχη(!) Αρχη κλειστου αριθμου, Λευκη οπισθογραφηση κ πως αποδεικνυεται
Αλλα πες μου κλιμακιο κ θα σ πουμε κ αλλα...
Επιθετο απο Χ, αν ειναι τρια κλιμακια ειμαι τριτο, αν ειναι δυο ειμαι δευτερο. Δεν εχω παρακολουθησει το συγκεκριμενο μαθημα, γιατι δινεται μονο προφορικα. Νομιζω Αθανασιου κανει στο κλιμακιο μου. Ρωτα τον για τους κωδικες, γιατι δεν ειμαι σιγουρη τι και αν πρεπει να κουβαλησω κανενα μαζι μου αυριο. Λευκη οπισθογραφηση και πως αποδεικνυεται? Τι πως αποδεικνυεται? Απο το εγγραφο, που δεν αναφερει ονομα....
Αυτο δεν εννοει? Χρωστα 14 μαθηματα για πτυχιο, 7 επιλογης που τα ειχα αφησει για το τελος, 7 βασικα που καποια τα εχω δωσει 10 φορες και καποια ειναι προφορικα και τα αφησα για το τελος. Με εφαγε το Ερασμους εμενα πες του, που με στειλανε σε οικονομικη σχολη και δεν ειχα μαθηματα να δηλωσω, και εχασα ενα εξαμηνο με 3 μαθηματα ολα κι ολα. Στειλε μου πμ να μην τα λεμε απο δω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ασε Εφη μου,περασαμε πολλα,ηταν πολυ δυσκολη η κατασταση,αλλα ευτυχως ολα ειναι ενταξει τωρα.ελα καλε..τοσο πολυ;;;;;;;;..παναγιτσα μου..θα τα ειχα δει ολα...
![]()
Αφροδιτη καλη επιτυχια σημερα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μικοτομανα...τι εγινε καλε;;;πηγατε στο γιατρο;;
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις μπηκα σπιτι. Εδινα το πρωι, αργησα να γυρισω και η γιατρος ειναι στο ιατρειο μεχρι την μια και μιση, οποτε απλα επεσα για υπνο, γιατι εκλεισα 24 ωρες ξυπνια, και τον πηγα τωρα το απογευμα. Κολλιτιδα ειναι οντως τελικα, μου ειπε η γιατρος οτι οταν το χρωμα του αιματος ειναι ετσι ζωηρο κοκκινο δεν ειναι πολυ ανησυχητικο, το παλιωμενο καφε αιμα ειναι που πρεπει να φοβομαστε. Του εκανε αντιβιωση ενεση, μου εδωσε κατι χαπια εναντια στην διαρροια, και μια προβιωτικη αλοιφουλα
Και ο θεος βοηθος. Εχω κοιμηθει 3 στις 32 ωρες, μαλλον εχω γαστρεντεριτιδα (ή κολλιτιδα και εγω), εδινα δυο ωρες μαθημα με δυο πρακτικα που περιλαμβαναν ως μερη τους Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, και την τριτεγγυητη Τ, με τους ηλιθιους ισχυρισμους τους, εδωσα 65 ευρω στη γιατρο, και 30 ευρω στα ταξι, το μονο που θελω τωρα ειναι να συρθω στο κρεβατακι μου ησυχα ησυχα και να ΠΕΘΑΝΩ! 

γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντε περαστικα κ στον γατουλη σου κ σε σενα

κ καλη ξεκουραση τωρα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool