Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αγαπουλα μου γλυκια..σου ευχομαι καλη ξεκουραση
....ολα καλα λοιπον με το μικοτακι μας...και εσυ να ξεκουραζεσαι,μην μου παθεις καμμια υπερκοπωση..πολλα πολλα φιλακια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε, κολλίτιδα περάσαμε όλοι, μην νιώθεις και μειονεκτικά
!!!!Και μαρή, το σημαντικό δεν μας είπες, το μάθημα το περνάς τουλάχιστον? (εμάς στα προφορικά συνήθως μας το λέγανε...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποια ξεκουραση?
Αυριο το πρωι ταξιδευω για Κρητη, να παω την Μιλλενια στην μαμα της, και να δω τους δικους μου λιγο. Να φαω κανα λαπα να στρωσει το αντερο μου, γιατι εχω στεγνωσει η ερμη. O Mikoto δεν τρωει την a/d εν τω μεταξυ και με βλεπω να του την κανω κλισμα
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και παλι 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ααα..πας κρητη για την μιλενια;;;;να εχετε ενα καλο ταξιδι.,να μας γραψετε νεα της..και να φιλησεις και την νεα της μαμα!!!!!!
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω να πηγες καλα στο μαθημα.....
ευτυχως που ο μικρος δεν εχει κατι σοβαρο,σε μια βδομαδα το πολυ θα ναι καλα(πολλα τα 65 μου φανηκαν)
παντως ειναι πολυ γλυκο που κατεβαζεις η ιδια τη μιλλενια,α ρε αφροδιτη...πολυ της σταθηκες της μικρης....χιλια μπραβο

γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ να μας φιλησεις την μιλενια!!!!!!!!

Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας και παλι παιδια. Μετα τον χαμο τον μικρων γατιων μου απο πανλευκοπενια αποφασισα να αγορασω ενα περσικο γατακι. Το πηρα την Πεμπτη απο ενα pet shop. Η κατασταση του ηταν αθλια, το ειχαν σε ενα κλουβι με αλλα 2 γατακια και αυτο δεν προλαβαινε να φαει. Ειναι πολυ αδυνατος για αυτο αποφασισα να τον παρω για να τον σωσω. Σημερα τον πηγα στο Αττικο Νοσοκομειο για εξετασεις, ειχε ψωρα στα αυτα και μου εδωσαν ενα κορτιζονουχο φαρμακο σε σταγονες. Μολις φυγαμε το γατι εκανε κακακια του τα οποια με ανησυχισαν. Ηταν αρκετα μαλακα και ειχα αρκετο αιμα. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να το παρακολουθω για να δουμε τι θα κανουμε. Δεν αντεχω αλλο να εχει προβλημα υγειας και αυτο το γατακι, εχασα ηδη 3 τον τελευταιο καιρο απο Πανλευκοπενια. Δε μπορω αλλο και συναισθηματικα και οικονομικα, εχω ξοδεψει πανω απο 1000 ευρω και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα. Μηπως ξερετε απο τι μπορει να ειναι το αιμα? Στο βιβλιαριο του γραφει οτι εχει κανει εσωτερικη αποπαρασιτωση αλλα δεν ξερω κι αν λενε την αληθεια... Επισης αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας δεν ευθυνεται το Pet shop που δεν το φροντιζε??
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σιγουρα το πετ σοπ ευθυνεται...για αυτο και λεμε οτι δεν πρεπει να αγοραζουμε τιποτα,οχι μονο ζωα..αλλα ουτε και ενα μπαλακι απο αυτα που εμπορευονται ζωα..μπας και βαλουν μυαλο και το σταματησουν αυτο το φρικιαστικο εμποριο.....κατανοω βεβαια τους λογους που το εκανες..,τεσπα...τι να σου πω.πολλα μπορει να ειναι...αλλα οπως καταλαβαινεις διαγνωση δεν μπορει να κανει ενα σαιτ....εγω θα το πηγαινα και σε εναν κτηνιατρο της εμπιστοσυνης μου να το εξετασει...θεε μου ποσο φρικη ειναι αυτα τα πετ..ελεος πια...ευχομαι πραγματικα να τα ξεπερασει ολα αυτα το μικρο σου..

ΥΓ...αφουβ πανε ολα καλα...και γινει καλα το γατακι..θα χρειαστει να του κανεις εξετασεις για τη τη νοσο PKD..ειναι μια κληρονομικη ασθενεια των περσικων,και αφου το πηρες απο πετ..θα πρεπει να την κανεις γιατι δυστυχως αυτοι δεν μεριμνουν για αυτο..
Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Καταλαβαινω τι λες, και εγω παντα ημουν τις αποψης οτι δεν πρεπει να αγοραζουμε ζωα απο πετ σοπ αλλα δυστυχως με ολα αυτα που περασα φοβομουν να ξαναπαρω αδεσποτακι. Τα φροντιζω και τα ταιζω απλα δεν ηθελα να ξαναδεθω και μετα να το χασω απο καποια κληρονομικη ασθενεια... Επισης το ειδα ετσι ταλαιπωρημενο και αποφασισα να το βοηθησω. Αν εχει κατι σοβαρο το γατακι μου μπορω να καταγγειλω ονομαστικα το πετ σοπ?
MissKit
Επιφανές μέλος
Καταλαβαινω τι λες, και εγω παντα ημουν τις αποψης οτι δεν πρεπει να αγοραζουμε ζωα απο πετ σοπ αλλα δυστυχως με ολα αυτα που περασα φοβομουν να ξαναπαρω αδεσποτακι. Τα φροντιζω και τα ταιζω απλα δεν ηθελα να ξαναδεθω και μετα να το χασω απο καποια κληρονομικη ασθενεια... Επισης το ειδα ετσι ταλαιπωρημενο και αποφασισα να το βοηθησω. Αν εχει κατι σοβαρο το γατακι μου μπορω να καταγγειλω ονομαστικα το πετ σοπ?
Λυπάμαι για τα γατάκια που χάσατε αρχικά
Ύστερα έχω να σας πω ότι τα γατάκια στα πετ σοπ είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πολύ άρρωστα. Πολύ περισσότερο από κάποια αδεσποτάκια
Μακάρι να τα καταφέρει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Εσυ Αννα την Περσικη γατουλα που βλεπω απο που την πηρες??
MissKit
Επιφανές μέλος
Νομίζω δεν έχει σημασία, ούτε και σχέση με το θέμα αλλά αφού με ρωτάτε εδώ σας απαντάω εδώ. Το Marc τον έχω πάρει από εκτροφείο.
Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος. Ελπιζω ο δικος μου να τα καταφερει. Παντως εχει ορεξη και νερακι πινει, μονο η διαρροια και η τεμπελια του με ανησυχουν..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η τραγικη ειρωνια ειναι οτι τα αδεσποτακια πιο ανθεκτικα ειναι απο αυτα των πετ...οχι παντα βεβαια...

σιγουρα και μπορεις...το θεμα ειναι που;;επικοινωνησε με καποια φιλοζωικη...ή παρε στο συνηγορο του πολιτη..μπας και σου πουν αυτοι που να καταγγειλεις...μα και μονο οτι το βρηκες σε αυτην την κατασταση..καταγγελια θελει..το τηλεφωνο του συνηγορου του πολιτη ειναι το..2107289600...μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο,αλλα και εγω δεν ξερω που αλλου να απευθυνθεις..
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Φίλε Lefteri σε καταλαβάινω απόλυτα, γιατί κι εγώ λυπήθηκα ένα περσικό από pet shop και τελικά το αγόρασα, αν και είμαι κι εγώ αντίθετη στο να αγοράζουμε από pet shops. Το έβλεπα για πάνω από ένα μήνα μέσα σε ένα μικρό κλουβί χωρίς επαρκή αέρα (καταλαβαίνεις τώρα σε τι κατάσταση ήταν με αυτές τις θερμοκρασίες). Τελικά αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να το πάρουμε μόνο και μόνο για να δώσουμε τέρμα στο δράμα. Ήταν και γεμάτος με ψύλλους. Αναρωτιέμαι ποιός θα το αγόραζε σε τέτοια κατάσταση!!! Τελικά εμείς που το λυπηθήκαμε. Είναι πανευτυχής τώρα κοντά μας (είναι ο μικρούλης μας Σεβάχ). Παρακολούθησέ το αίμα και να οφείλεται στην κακή χλωρίδα του εντέρου λόγω κακής διατροφής. ΄
Θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το Αττικό. Θέλω τώρα που σχεδιάζω να πάω Αθήνα να κάνω εξετάσεις αίματος και στη Bijoux και στον Σεβάχ. Πού να απευθυνθώ;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εχω το τηλεφωνο...οποτε μπορεις να παρεις και να ρωτησεις..2106640522 και βρισκεται στην παιανια..επισης υπαρχει και το νοσοκομειο ζωων στο πικερμι...2106038023Φίλε Lefteri σε καταλαβάινω απόλυτα, γιατί κι εγώ λυπήθηκα ένα περσικό από pet shop και τελικά το αγόρασα, αν και είμαι κι εγώ αντίθετη στο να αγοράζουμε από pet shops. Το έβλεπα για πάνω από ένα μήνα μέσα σε ένα μικρό κλουβί χωρίς επαρκή αέρα (καταλαβαίνεις τώρα σε τι κατάσταση ήταν με αυτές τις θερμοκρασίες). Τελικά αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να το πάρουμε μόνο και μόνο για να δώσουμε τέρμα στο δράμα. Ήταν και γεμάτος με ψύλλους. Αναρωτιέμαι ποιός θα το αγόραζε σε τέτοια κατάσταση!!! Τελικά εμείς που το λυπηθήκαμε. Είναι πανευτυχής τώρα κοντά μας (είναι ο μικρούλης μας Σεβάχ). Παρακολούθησέ το αίμα και να οφείλεται στην κακή χλωρίδα του εντέρου λόγω κακής διατροφής. ΄
Θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το Αττικό. Θέλω τώρα που σχεδιάζω να πάω Αθήνα να κάνω εξετάσεις αίματος και στη Bijoux και στον Σεβάχ. Πού να απευθυνθώ;

Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο στο Πικερμι ειναι πιο ακριβο και πιστευω κανουν την ιδια δουλεια. Παντως οσες φορες εχω παει στο Αττικο εχω μεινει ευχαριστημενος με την εξυπηρετηση.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ΄ευχαριστούμε πολύ Έφη!!!
Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Δημητρα πηρες το μηνυμα που σου στειλα?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σ΄ευχαριστούμε πολύ Έφη!!!
παρακαλω...
..παιδια,να ξερετε οτι εγω ,δεν τα εχω επισκεφτει ποτε αυτα..οποτε δεν ξερω τι δουλεια κανουν ..
..αλλα ειναι γεγονος οτι ιδιαιτερα για εκτακτα περιστατικα ειναι σωτηρια..εδω στην επαρχια δυστυχως ..δεν εχουμε τετοια προνομια...ειναι να μην σου τυχει..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool