Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πόσο μάλλον πολλές φορές που δεν γίνονται και όλα όσα πρέπει

ΥΓ: ψιλοάσχετο - η κτηνίατρος μου μου είπε ότι το εμβόλιο κατά της λευχαιμίας κατηγορείται για σάρκωμα. Δεν το έχω διασταυρώσει αλλά έχετε το νου σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Τα εμβόλια δεν προφυλάσσουν απο ΤΑ ΠΑΝΤΑ, όπως και στους ανθρώπους άλλωστε...
Πόσο μάλλον πολλές φορές που δεν γίνονται και όλα όσα πρέπει
ΥΓ: ψιλοάσχετο - η κτηνίατρος μου μου είπε ότι το εμβόλιο κατά της λευχαιμίας κατηγορείται για σάρκωμα. Δεν το έχω διασταυρώσει αλλά έχετε το νου σας.![]()
Εμενα ο δικος μου κτηνιατρος μου ειχε πει και για το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας και για της λευχαιμιας οτι δημιουργει προβληματα υγειας στη μετεπειτα ζωη τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. Τι εννοείς με την αντιβίωση;
ELENIP
Διάσημο μέλος
Πηρα και τον γιατρο τους τηλ και με καθυσηχασε.Ολο τον κοσμο αναστασωσα
Σ'ευχαριστω παρα πολυ
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσχετο με το θέμα εδώ αλλά η συμβουλή διάρροια = δώστου κοτοπουλάκι μας είχε καταστρέψει. Μετά από ένα χρόνο με άπειρες δοκιμές σε τροφές κατάλαβα επιτέλους τι έφταιγε: έχει κάτι σαν δυσανεξία στα πουλερικά!! Εδώ και μισό χρόνο δεν του δίνω τίποτε που να περιέχει πουλερικό και έχουμε ησυχάσει!!(μέχρι και δυσκοίλιος είναι πια).
Είχα και μια Σιαμεζούλα που τη βρήκα μεγάλη(κάπου 5 ετών!) που πήγαινε για τσισάκια στην τουαλέτα. Δεν ξέρω αν την είχαν εκπαιδεύσει στο προηγούμενο σπίτι της ή αν το κατάλαβε από μόνη της...Πάντως αν δεν πιτσιλάνε δεν είναι άσχημη ιδέα. Όσο για μεταδοτικές ασθένειες, αν το γατί μένει μέσα και δεν τρώει σκουπίδια ή ωμό κρέας τι να σου μεταδώσει?
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
.πόσο καιρό περίπου έκανε διάρροιες?κ μένα έχει πρόβλημα με διάρροιες εδώ κ ένα μήνα κ το ψάχνουμε με το γιατρό-τελικά το χουν τα μακρύτριχα??είχε κ ατονία ή απλά διάρροιες?τελικά σε ποιά τροφή κατέληξες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τροφές (δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι, ήθελα να σας ρωτήσω κιόλας) επειδή δεν έχω κάτι άλλο κοντά παίρνω από το μάρκετ: κονσέρβες Whiskas και ξηρές τροφές Friskies light ή indoors. Η ξηρή τροφή Whiskas και οι Friskies κονσέρβες σίγουρα τον πειράζουν, έχω κάνει δοκιμές!!
Πάντως αν δεν έχεις κάνει ήδη κάνε γρήγορα όλες τις αιματολογικές, αν το γατάκι είναι αδυνατούλι και έχει και περιοδικές ατονίες δε θέλω να σε τρομάξω αλλά ψάξτο για AIDS των αιλουροειδών και λευχαιμία...
ruko
Διάσημο μέλος
Τροφές (δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι, ήθελα να σας ρωτήσω κιόλας) επειδή δεν έχω κάτι άλλο κοντά παίρνω από το μάρκετ: κονσέρβες Whiskas και ξηρές τροφές Friskies light ή indoors. Η ξηρή τροφή Whiskas και οι Friskies κονσέρβες σίγουρα τον πειράζουν, έχω κάνει δοκιμές!!
Παρόλο που δεν συμφωνούν όλοι σ' αυτό, προσωπικά θεωρώ τις κονέρβες καλή τροφή. Όσο για την ξηρά, η μάρκα που ανέφερες είναι επαρκής, αλλά το πρώτο της συστατικό είναι υδατάνθρακες. Καλύτερα διάλεξε κάποια άλλη μάρκα (από πετ σοπ) με πρώτο συστατικό τις πρωτεΐνες. Ρίξε και μια ματιά στις Κριτικές. Υπάρχουν και με γεύση σολωμό, που μάλλον δεν θα του κάνει διάρροιες.
Αφού όμως έχει ευαίσθητο στομάχι, ό,τι νέα τροφή του πάρεις να την εισάγεις σταδιακά αναμιγνύοντάς την με την παλιά για να μην έχει προβλήματα. Αν θέλεις να το συζητήσουμε αναλυτικότερα, άνοιξε ένα νέο θέμα στην ενότητα Διατροφή για να το δουν και οι άλλοι.

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συνήθως πάντως οι διάρροιες είναι θέμα διατροφής, εκτός αν δεν έπιασε το η αποπαρασίτωσηCatia μου ευχαριστώ για την απάντηση, ωστόσο ο μικρός βάζει βάρος ευτυχώς και είναι ζωηρός,απλά κάποιες φορές έχει μια ψιλοεξάντληση προφανώς από τη διάρροια.εξάλλου τον έχει στα χέρια του ο κ.Πάνος οπότε δεν ανησυχώ.το ψάχνουμε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα παιδιά....πόσταρα το κείμενο αυτό και σε άλλο θέμα άλλα επειδή ίσως δεν το δούν αρκετοί και θέλω ψιλο άμμεση βοήθεια και συμβουλή ελπίζω να μήν πειράζει να το κάνω ως νέο θέμα.....
Βρήσκομαι στη Βιέννη και η Καλυψώ δεν είναι καλά! προχθές, παραμονή πρωτοχρονιάς, η περιοχή της μύριζε τόσο έντονε και είχε διαρκώς ένα καφέ ζουμί που αναγκάστηκα να την πάω σε κτηνίατρο! η κτηνίατρος εδώ της έκανε μία ένεση και μου έδωσε κάτι χάπια τα οποία έπρεπε να της δώσω για δύο μέρες. επιπλέον μου έδωσε και δείγματα τροφής για αδυνάτισμα και μου είπε να τις δοκιμάσω! εγώ της έβαλα από τα δείγματα δυο μέρες τώρα. Το θέμα είναι πως για κάποιο λόγο έχασε λίγο το κέφι της σήμερα και κουρνιάζει περισσότερο δίπλα στο καλοριφέρ ΚΑΙ τα κακά της είναι εντελώς νερουλά με ένα περίεργο κίτρινο οχρέ χρώμα! μήπως φταίει η τροφή που της έδωσα? όταν πήγε στην τουαλέτα εγώ βρησκόμουν στην κουζίνα και άκουσα αέρια και πήγα να δω και έβγαινε ένα ζουμί, ουτε καν κάτι στητό! αύριο είναι κυριακή και εδώ οι κτηνίατροι δεν έρχονται έστω και για έκτακτα περιστατικά!
ΥΓ: πρέπει να έφαγε ή να έγλυψε σοκολάτα γιατί το μεσημέρι μου έπεσε ένα κομμάτι και έτρεξε και πριν προλάβω να το σκουπίσω είχε γλύψει λίγο!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
aretha
Περιβόητο μέλος
Το σημαντικό είναι να μην αφυδατωθεί. Παρατήρησέ τη για να δεις πόσο νερό πίνει και, στην ανάγακη, δώσε της λίγο με το ζόρι, με σύριγγα. Από Δευτέρα καλό θα ήταν να τη δει πάλι ένας γιατρός, μήπως χρειάζεται λίγο ορό για ενυδάτωση.
Όσο για την τροφή, δοκίμασε να την αφήσεις τουλάχιστον ένα 12ωρο εντελώς νηστική, μόνο με νερό, για να ηρεμήσει λίγο το στομάχι της. Καλύτερη από την τροφή για δίαιτα, θα ήταν μια ειδική τροφή για γαστρεντερολογικές διαταραχές (όπως η i/d της Hill's), αν μπορείς να βρεις. Ή και λίγο κοτόπουλο βρασμένο με ρύζι.
Περαστικά!
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
Τρώει τίποτα απο μόνη της?
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
το πιθανοτερο ειναι κατι σε κρυωμα η βακτιριδιο πισω της , αν σου εδωσε αντιβιωση θα ειναι περαστικο, θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει..
ευχομαι περαστικουλια !!
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool