Διάρροια

Διάρροια μπορεί να πάθει ένα γατί, και άν αλλάχτηκε κάτι στην διατροφή του.;) Η αλλαγές σε κροκέτες, ή κονσέρβες θα πρέπει να γίνονται σταδιακά.

Περαστικά σας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

help!!! - Διάρροια

γεια σας παιδιά !! έχω πρόβλημα με τη γατούλα μου!!προχθές έκανε διαρροια πάνω στο χαλλακι της κουζίνας και σήμερα πάλι αλλλά στην άμμο της!!! τι να κάνω?για ποιό λόγο μπορεί να κάνει διάρροια ? έχω αρχίσει να ανησυχώ:(!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές και μόνο ο κτηνίατρος θα σου απαντήσει υπεύθυνα. Μπορεί να είναι από δυσανεξία σε τροφή, από ενδοπαράσιτα, από άλλη ασθένεια και.... και... και...Άστην μια μέρα χωρίς τροφή και μετά δώστης λίγο βραστό κοτόπουλο με το ζουμάκι του. ίσως και λίγο νεράκι , που θα έχει βράσει ρύζι. Επίσης, να της δώσεις ειδικές κροκέτες για γατάκια με προβλήματα διάρροιας π.χ. i/d της Hills. Αν συνεχιστεί κι άλλη μέρα όμως , πήγαινέ την στο γιατρό χωρίς καθυστέρηση.

η αλήθεια είναι πως μόλις της άλλαξα τροφή το έπαθε αυτό...λέτε να φταίει αυτό?

παιδιά να της μαγειρέψω απόψε λίγο ρθζάκι ή από αύριο?? ειναι 8 μηνών και ποτέ δε μου έχει κάνει διάροια κ ανησυχώ ...:(

δυστυχώς δεν μπορω να σε βοηθήσω...δεν γνωρίζω....τα κορίτσια εδω σίγουρα θα σου απαντησουν....περαστικα και θα πάνε όλα καλα:)

ευχαριστώ πολύ..μακάρι να είναι κατι περαστικό ...παρολαυτά δεν έχει χάσει καθόλου τη διαθεσή της... είναι πολύ ζωηρή!!!! αυτό είναι το μόνο θετικό!!!

ευχαριστώ πολύ..μακάρι να είναι κατι περαστικό ...παρολαυτά δεν έχει χάσει καθόλου τη διαθεσή της... είναι πολύ ζωηρή!!!! αυτό είναι το μόνο θετικό!!!
μια χαρα θα είναι....μην ανησυχεις....ολα θα πάνε καλα!!:up:

Ειναι εμβολιασμενη?? Αποπαρασιτωμενη εσωτερικα? Ειναι εξω η μεσα?Τι τροφη ετρωγε πριν? τι της εδωσες μετα? Σε ποιο μερος της κρητης εισαι??

Δοκιμασε ρυζονερο μαζί με κοτοπουλακι βραστο αυριο καθως και μαυρο τσαι με συριγγουλα λιγο μονο. Εμεις αυτα κανουμε οταν ειναι σκετη διαρροια

ναι είναι και εμβολιασμένη κ αποπαρασιτωμένη!!και επίσης την έχω αποκλειστικά και μονο μεσα στο σπίτι !!! είμαι ηράκλειο ... σήμερα δλδ μόνο νεράκι να της δώσω>???

Μπορεις να της δωσεις νερο που μενει οταν βραζεις το ρυζι δηλαδη ρυζονερο κανει πολύ καλο ατυριο δωσε βρασμενο κοτοπουλακι μονο.

Μαλλον περαστικο θα ειναι. Στο Ηρακλειο υπαρχουν δυο σωματεια η Ζοωφορος και η Ζωοφιλη Δραση που μπορουν να σου συστησουν καλο γιατρο αν δεν εχεις ηδη και στον πανελληνιο κτηνιατρικο συλλογο εχουν και τα τηλεφωνα των εφημερευοντων εκει αν χρειαστεις. Αφου παιζει ομως και εχει κεφια μαλλον κατι περαστικο θα ειναι. Μηπως εδωσες τροφη Ιαμς η Χιλς?

της έδωσα τροφή που πήρα απο κτηνίατρο χύμα που είναι μου είπε πολύ καλή ποιοτικά σε σχέση με τη φρισκισ που τισ εδινα! εγώ είμαι φοιτήτρια στο ηράκλειο κ ο κτηνίατρος τησ γατούλας μου είναι στη λαμία !αύριο θα του τηλ μα αν συνεχίσει πρέπει να βρω κάποιον εδω ... αχ δε ξέρω...νομ.ιζω πωσς κακώς της άλλαξα τροφη...μα αυτή τη τροφή τη τρώει σα να έχει χρόνια να φαει :hmm:

Αν η διάρροια συνεχίζετε αυτό που προέχει είναι να σταματήσει.Η κτηνίατρός μου δίνει για 3 μέρες πρωί-βράδυ 1/2ml σιρόπι imodium μαζί με την δίαιτα.

έκανε διαρροια μία φορά προχθές και μία φορά σήμερα...:(

Μην ανησυχείς.Δεν πιστεύω οτι είναι κάτι σοβαρό:).Μπορεί να είναι κάτι τυχαίο και να της περάσει.Συμβαίνουν αυτά στις γάτες:cool:.

αντε να δούμε παιδιά..γτ αν συνεχιστεί .. δδε θέλω να ταλαιπωρείται έτσι το ψυχάκι μου ... να δούμε .. :(:|:confused:

παιδιά επειδή κάτι διαβάζω τώρα..προχθές πήρα κάτι φυτά..κ έφαγε λίγη πρασινάδα..μπορεί να έχει διάρροια κ από αυτο ???

Μπορεί. Να ξέρεις όμως ότι διάρροια λέμε ότι έχει το ζώο όταν αφοδεύει ασχημάτιστα συνεχώς, κάθε μισή ή μία ώρα, ας πούμε. Αυτό που έχει η γατούλα σου δε νομίζω ότι είναι διάρροια με την τυπική έννοια του όρου.
Καλό είναι πάντως να την πας το συντομότερο στον κτηνίατρο και να μην προτιμάς χύμα τροφές ή τύπου friskies, είναι ό,τι χειρότερο για το γατάκι σου. Προτίμησε λίγο πιο ακριβές κροκέτες, για να αποφεύγεις τις συχνές επισκέψεις στους κτηνιάτρους. Περαστικά της!:)

Αφού άλλαξες τροφή ΑΥΤΟ είναι.

Η αλλαγή τροφής και κάθε αλλαγή πρέπει να γίνεται σταδιακά.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back