Διάρροια

πιθανοτατα η διαρροια οφειλεται στην αποτομη αλλαγη της τροφης, μερικες μερες με ειδικη τροφη και θα φτιαξει αν επιμενει θα πρεπει νατην πας στο γιατρο να την εξετασει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! όλους!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διάρροιες

Έχουμε εναν μπόμπιρα 6 εβδομάδων περίπου, δεν γνωρίζω ακριβώς γιατι τον πήραμε από μια κυρία που τον βρήκε στα σκουπίδια, και το Σάββατο μου έκανε διάρροια. Είναι κιτρινομουσταρδί και όχι εντελώς νερό. Το θέμα είναι ότι σταματήσαμε το γάλα και το πατέ και δίνουμε μόνο ξηρά τροφή. Μέχρι και λαπά και το σιρόπι Ερσεφουρύλ και την Hills i/d δώσαμε αλλα δεν βλέπουμε φως. Σας παρακαλώ τι άλλο να κάνω? Πρέπει να ανησυχώ?:cry:

Η αλλαγή τροφής και μόνο μπορεί να κάνει διάρροια, κάθε αλλαγή καλό θα ήταν να γίνεται σταδιακά. Μπορεί να έχει και παράσιτα.

Μπορείτε να του δίνετε για μερικές μέρες κοτοπουλάκι με ρύζι.

Θα πρεπει να το δει και κτηνιατρος γιατι το πιο πιθανο ειναι αν εχει παρασιτα και να πρεπει να αποπαρασιτωθει , επισης θα πρεπει να μπει σε μια σειρα για τα εμβολια του:)

Την Παρασκευή και το Σάββατο του δώσαμε πάστα αντιπαρασιτική. Πότε πρόλαβε να τα δημιουργήσει? Και η κτηνίατρος 1/6 είπε να κάνουμε το πρώτο εμβόλιο. Όσο για το ρύζι και το κοτόπυλο το δοκιμάσαμε κι αυτό. Το μόνο που αλλάξαμε στην διατροφή του ήταν αντί για πατέ κοτόπουλο του δώσαμε πατέ μοσχάρι. Τοοοοοοοσο πια τον έβλαψε? Το θετικό είναι ότι παίζει, τρέχει, τρώει, πίνει. Και το κακόμοιρο πάει στην άμμο του και τα κάνει, δεν μας έχει λερώσει, το γλυκούλι μου:P

Δώστε του λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις τροφές αλλά και γενικότερα. Μην πανικοβάλεστε!

Η διαρροια ενδεχεται να ειναι απο τα πολλα παρασιτα...Εμενα ο δικος μου ειχε διαρροια κοντα εναμιση μηνα και δεν τον επιανε επισης τιποτα. Αφου του εδωσα το χαπι για τα σκουληκια τα εβγαλε στα κοπρανα μετα απο δεκα μερες και μετα ισιωσε λιγακι. Υπομονη, συνεχιστε με κοτοπουλακι χωρις αλατια λαδια κλπ και με την i/d....

Μην ανησυχείς, αν έχει παράσιτα, μπορεί να πάρει και μήνες για να καθαριστεί... πάντως από προσωπική πείρα, η Hill's i/d φέρνει έτσι κι αλλιώς διάρροια, θα πρότεινα να του δίνατε μόνο ξηρά τροφή, Hill's kitten ίσως, που έχει όλα τα συστατικά που χρειάζεται ένα γατάκι, και να συνεχίσετε την αποπαρασίτωσή του. Ρώτα τον κτηνίατρό σου.

Και η θεραπεία, για παράσιτα κάνει διάρροια.;) Βγαίνουν τα πεθαμένα σκουλικάκια ή/και αυγά.

κ εγω δεν έδεινα ιδιέτερη προσοχή στη διάροια:|

Ενάμιση μήνα διάρροια? Άμα μου κάνει τόοοοοοοοοσο καιρό διάρροια τι θα μείνει καλέ από αυτό στο τέλος? Η πλάκα παιδιά ειναι ότι παρόλο την τοση διάρροια έχει πάρει και 50γρ. Ο άντρας μου δεν με πίστευε και το ζυγισε και μόνος του:lol:. Έχουμε πέσει και σε γιορτές και δε βρίσκουμε και την κτηνίατρο μας. Άλλους πέρνουμε λειπουν κι αυτοί. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους:)

Να μαστε και πάλι. Χριστός Ανέστη σε όλους. Λοπιπόν ο Ηρακλής μας είναι μια χαρά προς το παρον. Του δώσαμε ανθό ορύζης του Γιώτη, αλλά επειδή δεν το έπινε απο το μπιμπερό το βάλαμε στι πιατάκι του ανακατεμένο με ξηρά τροφή. Σε 2 μέρες στουμπωσε. Ούτε Ηill's, ούτε ersefuryl, ούτε vermox, ούτε λαπά με κοτοπουλάκι τον είχε πιάσει. Και ευτυχώς γιατί ήμασταν στο χωριό για Πάσχα και φοβόμουνα τι θα κάνει στο αυτοκίνητο. Και σκουληκάκια ακομα δεν έχουμε δει στα κακάκια. Θα πάμε σε άλλη κτηνιατρο να δουμε τι θα μας πει κι αυτή.

Ναι αυτός ο Άγιος Γιώτης μας έχει σώσει και εμάς!! :D

Και σκουληκάκια ακομα δεν έχουμε δει στα κακάκια. Θα πάμε σε άλλη κτηνιατρο να δουμε τι θα μας πει κι αυτή.

Περαστικά κι αγύριστα:up:
Πάντως, δεν είναι απαραίτητο να βγαίνουν σκουλίκια στα κακά..:)

Δηλαδή φοτινι δεν νομιζεις οτι δεν εχει?

Δηλαδή φοτινι δεν νομιζεις οτι δεν εχει?

Όχι, έχει σίγουρα αν τον πήρες από το δρόμο! Απλά δεν είναι απαραίτητο να βλέπεις τα παράσιτα για να πεις ότι έχει, μπορεί να βγαίνουν π.χ. αυγά και να μην είναι διακριτά;) Σκουλίκια θα έβγαζε αν ήταν πια τόσα πολλά που δεν χώραγαν στο έντερο:hmm:Ή κάπως έτσι, τέλος πάντων, μου το είχε εξηγήσει ο κτηνίατρος..

τον πήραμε απτη φιλοζωική που τον ειχε βρει στα σκουπίδια. Αλλά για να υπάρχουν αυγά θα υπάρχουν και σκουληκακια, αλλιώς πώς γεννιούνται τα αυγά? Άρα μάλλον θα χρειαστούμε το χαπι, που συνεπαγεται πάλι διαρροια, φτου ξανά απτην αρχή:mpliaks:

Ο γιατρός σας θα ξέρει καλύτερα να σας πει;)

Θα πάμε σήμερα στη γιατρό. Ευχαριστώ πάντως για τις πολύτιμες συμβουλές σας γιατί είμαι νέα γατομαμα και ο άντρας μου που είχε μια ψιψίνα 15 χρόνια δεν την ειχε πάει ποτέ σε γιατρό και δε γνωρίζει κι αυτός από γιατρούς. Τα πεθερικά μου δε θέλανε. Παρόλα αυτά δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα. Δυστυχώς έφυγε από ογκίδια στις ωοθήκες επειδή δεν ήταν στειρωμένη και δεν είχε γεννήσει ποτέ. Ήταν πολυ θλιβερό γιατί εγώ την βρήκα νεκρή. :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back