evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι αλλά τόσες μέρες? Τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα και των άλλων εξετάσεων και είναι σε όλα αρνητικό αλλά μου είπε ότι και πάλι καλό θα ήταν να του έδινα το panacur..μπορει οντως απο την αποπαρασιτωση που εγινε να την επιασε διαρροια..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομιζω εχει αντιστοιχη η royal canin για διαρροια..![]()
Θα το ψάξω μήπως του πάρω και αυτή.. ευχαριστώ!Προσπαθώ να μην του αλλάζω και τροφές μήπως το πιάνει κ απ΄αυτό.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει!
ELENIP
Διάσημο μέλος

ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σου Έφη!!!! Τί κάνει η μικρούλα? Της πέρασε η διάρροια???![]()
Γεια σου! Από προχθές το βράδυ στην αρχή τα πρώτα της βγαίνουν λίγο διάρροια και μετά τα υπόλοιπα τα κάνει κανονικά και σκληρά! Της δίνω ακόμα το diarsanyl που τελειώνει σήμερα-αύριο και περιμένω να δω αν θα χειροτερέψει όταν σταματήσω να της το δίνω.. Κατά τα άλλα όλο παίζει και γενικά δεν κάθεται σε ησυχία..
Την ονόμασα και ασβόρ για ευνόειτους λόγους (ασβός-->ασβόρ)

Μήπως έχεις ακούσει για τα αδέρφια της αν είχαν διάρροια??

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τη έφταιγε, η μια γιατρός μου είπε ότι ίσως απλά να γεννήθηκε με αδύναμο ανοσοποιητικό και ο άλλος γιατρός μου είπε ότι μάλλον το πείραξε η αμπούλα επειδή ήταν μικρό

fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σου! Από προχθές το βράδυ στην αρχή τα πρώτα της βγαίνουν λίγο διάρροια και μετά τα υπόλοιπα τα κάνει κανονικά και σκληρά! Της δίνω ακόμα το diarsanyl που τελειώνει σήμερα-αύριο και περιμένω να δω αν θα χειροτερέψει όταν σταματήσω να της το δίνω.. Κατά τα άλλα όλο παίζει και γενικά δεν κάθεται σε ησυχία..
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τη έφταιγε, η μια γιατρός μου είπε ότι ίσως απλά να γεννήθηκε με αδύναμο ανοσοποιητικό και ο άλλος γιατρός μου είπε ότι μάλλον το πείραξε η αμπούλα επειδή ήταν μικρό![]()
γεια σου και καλη χρονια
εγω πηρα τον αδερφουλη της τον χοντρουλη...μας κανει διαρροια μονο οταν τρωει κονσερβα και βεβαια κανει πολλα πριτσ....οταν δεν τρωει κονσερβα και τρωει ξηρα κανει κανονικα κακακια..γενικα πρεπει να εχει ευαισθητο στομαχακι οπως η αλλη μας γατα η χιονατη σε καποιες τροφες...παντως το ιδιο προβλημα εχει και ο γατος του φιλου μου μονο οταν τρωει κονσερβα
ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σου και καλη χρονιαεγω πηρα τον αδερφουλη της τον χοντρουλη...μας κανει διαρροια μονο οταν τρωει κονσερβα και βεβαια κανει πολλα πριτσ....οταν δεν τρωει κονσερβα και τρωει ξηρα κανει κανονικα κακακια..γενικα πρεπει να εχει ευαισθητο στομαχακι οπως η αλλη μας γατα η χιονατη σε καποιες τροφες...παντως το ιδιο προβλημα εχει και ο γατος του φιλου μου μονο οταν τρωει κονσερβα
![]()
Καλή χρονιά! Εγώ απο την προηγούμενη Δευτέρα της δίνω τα babycat της royal και δεν την αφήνω να τρώει τίποτα άλλο μπας και στρώσει.. Έχει και όρεξη πάντως για φαϊ, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και κάνει τόσο καιρο διάρροια..

fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή χρονιά! Εγώ απο την προηγούμενη Δευτέρα της δίνω τα babycat της royal και δεν την αφήνω να τρώει τίποτα άλλο μπας και στρώσει.. Έχει και όρεξη πάντως για φαϊ, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και κάνει τόσο καιρο διάρροια..![]()
μηπως πρεπει να παρεις και 3η γνωμη γιατρου;καλυτερα μη λες και στους 2 συγχρονως τι λεει ο ενας κ τι ο αλλος
εμεις παντως δεν ειχαμε προβλημα απο ψιλλους και ακομα δεν τον εχουμε παει για αποπαρασσιτωση....εντυπωση μου κανει που με την ξηρα κανει διαρροια
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τη έφταιγε, η μια γιατρός μου είπε ότι ίσως απλά να γεννήθηκε με αδύναμο ανοσοποιητικό και ο άλλος γιατρός μου είπε ότι μάλλον το πείραξε η αμπούλα επειδή ήταν μικρό![]()
Όταν βρήκα κι εγώ την Ελβίρα (μία απο τις γάτες μου) ήταν ενός μήνα και έκανε κι εμενα διάρροιες, νερό όμως. Για αρκετό καιρό. Μπορεί και πάνω απο μήνα.
Μία κτηνίατρος μου είπε οτι στα μικρά γατάκια δεν εχει φτιάξει το ph του εντέρου και ίσως χρειαζόταν φαρμακάκια για να φτιάξει. Μας είχε πει να της δώσουμε flagyl και ercefuryl για να φτιαξει. Τα πήρα αλλα δεν της τα έδωσα ποτέ γιατί φοβάμαι γενικά τα φαρμακα! Μετα απο λίγο καιρό έφτιαξε μόνο του και ποτέ δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Κι εγώ royal canin έδινα. Baby cat.
Hlianna
Διάσημο μέλος
ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά μετά σκέφτομαι μήπως είμαι και υπερβολική γιατί άμα δεν ήξερα για τη διάρροια θα μου φαινόταν εντελώς υγιές .. Πάντως η διάρροια που κάνει στην αρχή, δεν είναι νερό.. Πιο πολύ σαν τα παγωτά απο τη μηχανή θα το έλεγα (τους έχω πρήξει όλους με τις αναλυτικές μου περιγραφές

)Σκεφτόμουν μήπως να του έπαιρνα και έναν αφρό που έχω ακούσει για να το καθαρίσω ή μήπως να περιμένω να γίνει καλά?
Hlianna
Διάσημο μέλος
γιατι αλλιως δεν γινοταν..αλλα μετα τον στεγνωνα και τον ειχα καπου ζεστα για να μην κρυωσει..δεν εισαι υπερβολικη..αν νομιζεις οτι δεν σε καλυπτουν αυτα που σου ειπαν πηγαινε τον..απλα σε καποια φαση πρεπει να αποφασισεις ποιον θα εμπιστευεσαι πιο πολυ γιατι φαντασου να τον πηγαινεις σε 3 διαφορετικους καθε φορα που εχει κατι

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εγώ από φάρμακα μόνο το diarsanyl του δίνω, το panacur που μου είχε δώσει η πρώτη γιατρός δεν του το δωσα ποτέ, γιατί άμα το πρόβλημα του είχε δημιουργηθεί από την αμπούλα και μετά του έδινα και άλλο φάρμακο θα ήταν ακόμα χειρότερα πιστεύω.. Σκεφτόμουν αμα δω από Δευτέρα οτι είναι τα ίδια ή χειρότερα να το πάω και σε άλλον ένα γιατρό..![]()
Αλλά μετά σκέφτομαι μήπως είμαι και υπερβολική γιατί άμα δεν ήξερα για τη διάρροια θα μου φαινόταν εντελώς υγιές .. Πάντως η διάρροια που κάνει στην αρχή, δεν είναι νερό.. Πιο πολύ σαν τα παγωτά απο τη μηχανή θα το έλεγα (τους έχω πρήξει όλους με τις αναλυτικές μου περιγραφές)
Σκεφτόμουν μήπως να του έπαιρνα και έναν αφρό που έχω ακούσει για να το καθαρίσω ή μήπως να περιμένω να γίνει καλά?

Κι εγω έτσι κάνω. Μα πως θα δωσουμε στον άλλον να καταλάβει??
Δοκίμασε να της δώσεις κοτοπουλάκι βραστό χωρίς αλάτι και λάδι και ρυζάκι αμα το φάει.Εμένα η Ελβίρα το ρύζι δεν το είχε τιμήσει

ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευτυχώς τώρα τα υπολογίζει καλύτερα, έχει γίνει μια κυρια!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σε όλους σας!
Χθες πήραμε τη λεγόμενη... "μικρογραφία" -βλ. σχετικό θέμα εδώ. Μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ έφαγε κροκέτες Orijen.
Η μητέρα του καλού μου, μέχρι αυτή την ηλικία (πρέπει να είναι 1 -1,5 μηνός) του έδινε γάλα (νουνου μάλλον), όπως και να'χει μη κατάλληλο για γάτες, αλλά η γυναίκα δεν ξέρει.
Από χθες όποτε τρώει, πάει πίνει νεράκι και μπαίνει τουαλέτα. Ειδικά μετά το απογευματινό φαγητό, έκανε τη διαδικασία αυτή (νερό-τουαλέτα) γύρω στις 3-4 φορές. Στην αρχή ήταν κίτρινη διάρροια, τώρα βλέπω ότι έχει γίνει πιο σκούρη.
Σας φαίνεται να είναι από την προηγούμενη διατροφή; Πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να συνηθίσει στην καινούργια;
Παράσιτα δε νομίζω να έχει, είναι πολύ μικράκι. Εξωτερικά από ψύλλους είναι καθαρή.
Να ανησυχήσω ή να περιμένω να "στρώσει" στην κροκέτα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει να ειναι ενδοπαρασιτα,ή αντιδραση του οργανισμου στην αποτομη αλλαγη τροφης.Εγω θα ελεγα να της κανετε αποπαρασιτωση πρωτα και μετα να δειτε αν ειναι απο την Orijen.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool