aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να κανω με τα γατουλινια;
Τον Ιουλιο θα την βολεψω με συγγενεις που θα ερχονται αλλα για το επομενο 2μηνο που ειναι μεγαλο διαστημα τι να κανω; ΝΑ τα παω στη μητερα μου; Εκει εχει 2 σκυλους και η Οπρα δεν τον αγαπαει τον Λιο αλλα αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι της και την κυνηγαειο να την φιλησει και εχουμε ιστοριες....
Εκει θα πρεπει να μεινουν σε ενα δωματιο περιορισμενα για να μην μαλωνουν με τα σκυλια.
Ο προβληματισμος ειναι ο εξης: Μηπως ειναι καλυτερα να μεινουν στο σπιτι και καποιος να ερχεται να τα ταιζει;
Ποιος να ερχεται τοσο καιρο;
Ξερετε καποιον να το κανει με πληρωμη; Οι μηνες ειναι καλοι παντως γιατι δεν ειναι γενικα για τον κοσμο περιοδος διακοπων.
Ποσο περνει καποιος για αυτην τη δουλεια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Τωρα επι πληρωμη δεν ξερω κανενα να το κανει. ευχαριστως αν ησουν Αθηνα να το εκανα εγω, και χωρις πληρωμη εννοειται αλλα μου πεφτεις λιγο μακρυα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΣο μπορω με τους συγγενεις και τους φιλους θα εχω στηρηξη αλλα δεν γινεται ολο το διαστημα ειναι πολυ μεγαλο........υποχρεωνεσαι.
Γιαυτο ρωταω για καποιον για δουλεια ετσι ωστε να μην του ειναι υποχρεωση.
Η μητερα μου εχει προσφερει με χαρα να τα παρει σπιτι της. Δυστυχως ειμαστε σε αλλη πολη και γι αυτο δεν μπορει να ερχεται αυτη και πρεπει να πανε αυτα.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Το θεμα ειναι πως μπορουν να μεινουν στο σπιτυι τους ετσι ωστε να μην νομιζουν οτι τα εγκατελειψα. Ακομη προσπαθω να ξεχασω ποσο διαφορετικη γατα ηταν η Οπρα οταν επεστρεψε απο τον σιαμεζο.
Αλλαζουν και ειναι νευρικα μετα. Γιαυτο το ξενοδοχειο για γατες δεν μου αρεσει σαν λυση
Μπορει να βρεις ετσι καποιον φιλοζωο να στα προσεχει οσο λειπεις.
Η ζητα απο καποιον εθελοντη σωματειου να στα προσεχει, επι πληρωμη.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Εαν ξερετε καποιον με ενδιαφερει εμπιστοσυνης ή αν καποιος απο δω θα τον ενδιεφερε να το κανει.

boy_gr
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα...εγω μενω ευοσμο και δουλευω στην Σταυρουπολη και σαν ιδεα θα μπορουσα να το κανω γιατι κι εγω θα χρειαστω κατι αντιστοιχο για αυγουστο....δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα αλλα θα επρεπε να αρχισω να το ψαχνω απο τωρα....το προβλημα ειναι και αυτο που ειπες.αν δεν ξερεις καποιον ειναι δυσκολο να μπαινει σπιτι σου...![]()
και ο Αυγουστος μου υπαρχει περιπτωση να εχω καποιες μερες με δουλεια και εγω δυστυχως δυσκολα θα μπορουσα να σε βοηθησω. Τωρα εαν σε ενδιαφερει να το κανεις εσυ για Σεπτεμβριο Οκτωβριο το συζηταμε.Σκεψου το. Γιασμιν εσυ εχεις γενικα να προτεινεις καποιον;
ruko
Διάσημο μέλος
Ξέρω πως λένε ότι οι γάτες δένονται με το χώρο, αλλά αφού θα είναι για τόσο μεγάλο διάστημα, καλύτερα να βρίσκονται κάπου όπου θα υπάρχει ανθρώπινη παρουσία. Θα συνηθίσουν γρήγορα στο καινούργιο σπίτι.
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο.

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΕ αγγελια δεν θελω, το φοβαμαι....
Απο στομα σε στομα το προτιμω.......
Αν δεν βρω θα τα παω στη μητερα μου αλλα προσπαθω να δω το θα κανω και εαν υπαρχει αλλη λυση....
RedCat
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δω τα παιδια προσφερθηκαν να με βοηθησουν. ο boy συγκεκριμενα αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο το χρονικο διαστημα και οσο περναει ο καιρος γινονται περισσοτερες οι μερες και αρχιζω να σκεφτομαι να τα παω στη μητερα μου και εας ειναι τελικα για ολο το διαστημα. Δηλαδη; 4 μηνες!!
Απο Ιουλιο εως και Οκτωβρη!
ΘΑ παθω απ τη στεβαχωρια μου αλλα δεν εχω αλλη επιλογη. Ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για να τα αφησω και να ερχεται καποιος σπιτι να τα ταιζει. ΘΑ παθουν!
Ενω στη μητερα μου θα εχουν παρεα.
ruko
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλα θα μου λειψουν τοσο καιρο και φοβαμαι μην με μισησουν!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool