Διακοπές: Το γνωστό πρόβλημα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
Παιδια εχω ενα προβλημα να αντιμετωπισω στο αμεσο μελλον. ΜΕ τη δουλεια μου θα λειπω για τους μηνες Ιουλιο, Σεπτεμβριο και Οκτωβριο.

Τι να κανω με τα γατουλινια;
Τον Ιουλιο θα την βολεψω με συγγενεις που θα ερχονται αλλα για το επομενο 2μηνο που ειναι μεγαλο διαστημα τι να κανω; ΝΑ τα παω στη μητερα μου; Εκει εχει 2 σκυλους και η Οπρα δεν τον αγαπαει τον Λιο αλλα αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι της και την κυνηγαειο να την φιλησει και εχουμε ιστοριες....
Εκει θα πρεπει να μεινουν σε ενα δωματιο περιορισμενα για να μην μαλωνουν με τα σκυλια.

Ο προβληματισμος ειναι ο εξης: Μηπως ειναι καλυτερα να μεινουν στο σπιτι και καποιος να ερχεται να τα ταιζει;

Ποιος να ερχεται τοσο καιρο;
Ξερετε καποιον να το κανει με πληρωμη; Οι μηνες ειναι καλοι παντως γιατι δεν ειναι γενικα για τον κοσμο περιοδος διακοπων.
Ποσο περνει καποιος για αυτην τη δουλεια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντα πίστευα ότι το καλύτερο είναι να μην αλλάζουν περιβάλλον τα γατιά μας γιατί αυτό αυτόματα τα αναστατώνει. Αν λοιπον βρεις καποιον φίλο/φιλη εμπιστοσύνης να ερχεται μια φορα τη μερα να τα ταιζει, να τους λεει δυο κουβεντούλες και να προγραμματιζει και κανενα διωρο αφου φυγει την τηλεοραση να παιζει δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα.
Τωρα επι πληρωμη δεν ξερω κανενα να το κανει. ευχαριστως αν ησουν Αθηνα να το εκανα εγω, και χωρις πληρωμη εννοειται αλλα μου πεφτεις λιγο μακρυα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πες και σε ποιο μερος μενεις μπας και βρεθει κανεις. Ηαλλη λυση ειναι να τα παρεις μαζι σου η σε γατοπανσιον

Νομίζω ότι 2 μήνες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα να μεινουν μόνα τους. Μήπως να τα έπαιρνες μαζί;;;

ΠΑιδια θα δουλευω και θα μετακινουμαι απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο, ειναι αδυνατον να τα παρω μαζι μου, θα τρελαθουν και αυτα και εγω!!! Δεν γινεται αυτο. Η περιοχη που μενω ειναι Σταυρουπολη ΘΕσσαλονικης.

ΟΣο μπορω με τους συγγενεις και τους φιλους θα εχω στηρηξη αλλα δεν γινεται ολο το διαστημα ειναι πολυ μεγαλο........υποχρεωνεσαι.

Γιαυτο ρωταω για καποιον για δουλεια ετσι ωστε να μην του ειναι υποχρεωση.
Η μητερα μου εχει προσφερει με χαρα να τα παρει σπιτι της. Δυστυχως ειμαστε σε αλλη πολη και γι αυτο δεν μπορει να ερχεται αυτη και πρεπει να πανε αυτα.

Η γατοπασιον ειναι ακριβη και επισης εαν ειναι να πανε σε αλλο χωρο, τα πηγαινω και στην μητερα μου δωρεαν!!!:lol:

Το θεμα ειναι πως μπορουν να μεινουν στο σπιτυι τους ετσι ωστε να μην νομιζουν οτι τα εγκατελειψα. Ακομη προσπαθω να ξεχασω ποσο διαφορετικη γατα ηταν η Οπρα οταν επεστρεψε απο τον σιαμεζο.
Αλλαζουν και ειναι νευρικα μετα. Γιαυτο το ξενοδοχειο για γατες δεν μου αρεσει σαν λυση

Δεν βαζεις καμια αγγελια σε εφημεριδες?
Μπορει να βρεις ετσι καποιον φιλοζωο να στα προσεχει οσο λειπεις.;)
Η ζητα απο καποιον εθελοντη σωματειου να στα προσεχει, επι πληρωμη.

Αγγελια δεν θελω να βαλω γιατι θα ειναι καποιος εντελως αγνωστος και γω θα λειπω 2 μηνες απ το σπιτι. Μην γυρισω και το βρω καλοκαιρινο!!!

Εαν ξερετε καποιον με ενδιαφερει εμπιστοσυνης ή αν καποιος απο δω θα τον ενδιεφερε να το κανει. :)

κοιτα...εγω μενω ευοσμο και δουλευω στην Σταυρουπολη και σαν ιδεα θα μπορουσα να το κανω γιατι κι εγω θα χρειαστω κατι αντιστοιχο για αυγουστο....δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα αλλα θα επρεπε να αρχισω να το ψαχνω απο τωρα....το προβλημα ειναι και αυτο που ειπες.αν δεν ξερεις καποιον ειναι δυσκολο να μπαινει σπιτι σου...:/:

Σε ποια περιοχη μενεις? αν ειναι κοντα μου ισως σου βρω μια κυρια

κοιτα...εγω μενω ευοσμο και δουλευω στην Σταυρουπολη και σαν ιδεα θα μπορουσα να το κανω γιατι κι εγω θα χρειαστω κατι αντιστοιχο για αυγουστο....δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα αλλα θα επρεπε να αρχισω να το ψαχνω απο τωρα....το προβλημα ειναι και αυτο που ειπες.αν δεν ξερεις καποιον ειναι δυσκολο να μπαινει σπιτι σου...:/:

και ο Αυγουστος μου υπαρχει περιπτωση να εχω καποιες μερες με δουλεια και εγω δυστυχως δυσκολα θα μπορουσα να σε βοηθησω. Τωρα εαν σε ενδιαφερει να το κανεις εσυ για Σεπτεμβριο Οκτωβριο το συζηταμε.Σκεψου το. Γιασμιν εσυ εχεις γενικα να προτεινεις καποιον;

Αιόρα, έχεις δυνατότητα να τα αφήσεις στη μαμά σου; Γιατί αν γίνεται, θα σου πρότεινα να το κάνεις. Είναι και πολύ φιλόζωη απ' ό,τι διαβάζω.
Ξέρω πως λένε ότι οι γάτες δένονται με το χώρο, αλλά αφού θα είναι για τόσο μεγάλο διάστημα, καλύτερα να βρίσκονται κάπου όπου θα υπάρχει ανθρώπινη παρουσία. Θα συνηθίσουν γρήγορα στο καινούργιο σπίτι.
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο.:redface:

Το σκεφτομαι. ΤΑ σκυλια με ανησυχουν.....και η μητερα μου μενει σε αλλη πολη. Τα σκυλια δεν τα φιβαμαι, τις γατες μου φοβαμαι μην παλαβωσουν. ΤΑ σκυλια ειναι πολυ γλυκα αλλα την τελευταια φορα που πηγαμε επισκεψη η Οπρα τον γρατζουνουσε τον Λιο και την Σουκι! ΤΑ κυνηγουσε!! Φοβαμαι μην πηδηξουν και απο κανενα παραθυρο γιατι ειναι χαμηλα και την κοπανησουν.....

ξεκίνα με καμμια αγγελία..για να μπορείς να δεις και τα άτομα...ξέρω εγώ..κανένα φίλος/φίλη δεν μπορεί?

Δεν...ολοι θα λειπουν ή εχουν δουλειες....

ΜΕ αγγελια δεν θελω, το φοβαμαι....
Απο στομα σε στομα το προτιμω.......

Αν δεν βρω θα τα παω στη μητερα μου αλλα προσπαθω να δω το θα κανω και εαν υπαρχει αλλη λυση....

Α ρε αμα ήσουν Αθήνα...δεν θα υπήρχε πρόβλημα...:(

να σαι καλα Νοτα μου.:P

Και δω τα παιδια προσφερθηκαν να με βοηθησουν. ο boy συγκεκριμενα αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο το χρονικο διαστημα και οσο περναει ο καιρος γινονται περισσοτερες οι μερες και αρχιζω να σκεφτομαι να τα παω στη μητερα μου και εας ειναι τελικα για ολο το διαστημα. Δηλαδη; 4 μηνες!!
Απο Ιουλιο εως και Οκτωβρη!
ΘΑ παθω απ τη στεβαχωρια μου αλλα δεν εχω αλλη επιλογη. Ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για να τα αφησω και να ερχεται καποιος σπιτι να τα ταιζει. ΘΑ παθουν!

Ενω στη μητερα μου θα εχουν παρεα.

Η μητερα σου θα τα εχει μεσα στο σπιτι?

Δεν είναι άσχημη επιλογή η μαμά σου. Επίσης, τέσσερις μήνες είναι πολύς καιρός και πιστεύω ότι θα μάθουν να ανέχονται, αν μη τι άλλο, τα σκυλιά της.:D

σ αυτο το θεμα δεν υπαρχει προβλημα γιατι ειναι με δυο οποφους το σπιτι και μπορουν ν αειναι χωριστα απ τα σκυλια.

Απλα θα μου λειψουν τοσο καιρο και φοβαμαι μην με μισησουν!:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back