Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Ισως λόγω ηλικίας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο γενικός κανόνας είναι ότι η γάτα απεχθάνεται τις μετακινήσεις και έχει ανάγκη να μένει στο χώρο της πάντως
και ότι κι αν αποφασίσετε καλά να περάσετε

clouseau
Νεοφερμένο μέλος
Εγω την άφησα μόνη για 5-6 μέρες και ήρθε μόνο κάποιος μια φορά να τη βάλει φαί και κόντεψε να μελαγχολήσει.
Ισως λόγω ηλικίας!!
1 φορα στις 6 μερες ειναι μαλλον πολυ λιγο. εγω μιλαω για 1 φορα την ημερα για 7 ημερες. και εσυ την εχεις μεσα-εξω ή μονο μέσα?
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
1 φορα στις 6 μερες ειναι μαλλον πολυ λιγο. εγω μιλαω για 1 φορα την ημερα για 7 ημερες. και εσυ την εχεις μεσα-εξω ή μονο μέσα?
Μόνο μέσα.
Πάντως τώρα που θα λείψω 20 μέρες +
ενοείται θα την μετακινήσω μαζί μου!!!
lamni
Νεοφερμένο μέλος
Είναι μια απορία που έχω εδώ και λίγο καιρό .Επειδή την γατούλα την έχουμε πάρει πρόσφατα στο σπίτι και δεν έχουμε φύγει ακόμη για μέρες. Τι είναι καλύτερο...να την αφήνουμε σπιτι και να έρχετε καποιος να την φροντίζει ή να την βάλουμε σε ειδικό χώρο? Υπάρχει κάτι τέτοιο στη θεσσαλονίκη? Η μήπως να την δώσουμε για τις μέρες που θα λείπουμε σε άλλο σπιτι? Εσεις τι κανετε?
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Να την αφήσεις πάλι μόνη στο σπίτι είναι επικίνδυνο..οι γάτες γενικώς είναι ανεξάρτητα ζώα αλλά επειδή την έχεις πάρει πρόσφατα, θα τρομοκρατηθεί αν μείνει μόνη της.
Πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να τη δώσεις σε κάποιο άλλο σπίτι για τις μέρες που θα λείψεις, αν βέβαια υπάρχει κάποιος που του έχεις εμπιστοσύνη ότι θα προσέχει το ζώο.
Υποθέτω ότι δεν μπορείς να την πάρεις μαζί σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Εμπιστο όχι μόνο να μη σας κλέψει,αλλά και να μην ξεχασει πχ καμια πόρτα ανοιχτή και χαθεί το γατί!
Εγώ αυτό κάνω.
ΔΕν προτείνω την πανσιόν γιατί είναι απειρα τα ζώα εκεί και νομίζω ότι οι γατες απλά τρομοκρατούνται!!!
Χώρια τις περιπτώσεις που έχω ακούσει που αρρωσταίνουν,χάνονται κλπππππ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
lamni
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει μία φίλη (αυτή που την μάζεψε από τον δρόμο και μου την έδωσε ) απλά έχει ήδη δύο γατάκια στο σπίτι. Νομίζω ότι αφού το έχετε δοκιμάσει και εσεις το καλύτερο είναι τελικά να ερχετε κα΄ποιος στο σπίτι... ειμαι σε αναζήτηση λοιπον αυτού του ατόμου
drusilia
Διάσημο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάω διακοπές μόνο όπου μπορώ να τον πάρω μαζί μου, ένα σαββατοκύριακο τον άφησα μόνο του και από τότε όποτε βλέπει βαλίτσα τον πιάνει αμόκ μέχρι που κατουριέτε κιόλας

lamni
Νεοφερμένο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα και παλι...Οπως ξερετε τον τελευταιο με ταλανιζουν διαφορα θεματα (απο σοβαρα μεχρι...τα πιο απιθανα!
) με σκοπο να γινω ενας καλος γατομπαμπας και να μην προκυψει κανενα προβλημα στην πορεια και εχω τρεχαματα και εγω και το γατονι μου...Λοιπον, λογω υποχρεωσεων, ταξιδευω τουλαχιστον 1-2 φορες τον μηνα αθηνα (με τρενο η με ΚΤΕΛ συνηθως)...Η διαρκεια αυτων ειναι 2 αντε 3 το πολυ μερες.. Εχω την δυνατοτητα να την παιρνω μαζι μου σε αυτα τα ταξιδια αλλα αναρωτιεμαι αν αυτο ειναι καλο για το ιδιο το γατονι... Απο την αλλη απ οτι ξερω τα γατια δεν ειναι σαν τους σκυλους που οση τροφη τους δωσεις θα την εξαϋλωσουν αμεσως, τρωνε οσο χρειαζονται..Μηπως θα ηταν καλυτερο να την αφηνω σπιτι με τροφη και νερο για 3 μερες και 2 αμμους;;
Για εμενα ειναι το ιδιο και το αυτο,δεν θελω να την αφησω πισω για να αποφυγω την ταλαιπωρια, ισα ισα αν την εχω μαζι μου δεν θα εχω το αγχος του αν θα ειναι καλα κτλ...
Τις γνωμες σας, ευχαριστω!

drusilia
Διάσημο μέλος
Απλά οσο ειναι μικρούλια δεν τους αρέσει και πολύ να μένουν μόνα τους.Αλλα μικρούλια τα μετακινείς και πιο εύκολα.... Οποτε είσαι ΟΚ έτσι κι αλλιώς.

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Απλώς, να προσθέσω ότι επειδή αυτό:
δεν ισχύει για όλα τα γατιά (υπάρχουν και γατιά πολύ λαίμαργα που τρώνε όσο φαγητό τους βάλεις αμέσως), υπάρχουν στα πετ σοπ αυτόματες ταΐστρες, σε σχετικά λογικές τιμές, που απελευθερώνουν συγκεκριμένη ποσότητα τροφής σε συγκεκριμένες ώρες και είναι ό,τι πρέπει για γάτες που μένουν μόνες τους για 2-3 μέρες.τα γατια δεν ειναι σαν τους σκυλους που οση τροφη τους δωσεις θα την εξαϋλωσουν αμεσως, τρωνε οσο χρειαζονται..
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool