Διακοπές: Το γνωστό πρόβλημα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι αλλα εσυ δεν θα το δεις το μωρο μου!

....μην ορκίζεσαι....ποτέ δεν ξέρεις...;););)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια θα φύγετε το Πάσχα?Πόσες μέρες θα λείψετε και τι σκέφτεστε να κάνετε με τα γατούλια σας?

εγω εδω θα ειμαι, καμια μονοημερη εκδρομη θα παω :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα λείψω από Μ. Παρασκευή και θα γυρίσω Δευτέρα, οπότε θα το αφήσω εδώ. Μίλησα και με τον κτηνίατρο και μου είπε ότι θα είναι μια χαρά. Απλά εγώ δεν θα είμαι τόσες μέρες μακριά από το παιδί μου.. Θα με πιάσει κατάθλιψη..

Παλιά έπαιρνα μαζί μου συνήθως τις δυο γατούλες μου- με ό,τι κι αν ταξίδευα: αεροπλάνο, πλοίο, ακόμα και με μοτοσικλέτα!
Τώρα που έχω αμάξι δεν θα τις αφήσω ποτέ πια μόνες.

Ας ειναι εγκυος και θα την εκπαιδευσω μια χαρα.Σαν σουρτουκω κορη θα περασει πολλα χερια πριν καταφερει να φτασει σε μενα στο αεροδρομιο...Βικυυυυυυυ σε βλεπω,αν μου κλεψεις το παιδι μου σ'εφαγα!
εγω θα ειμαι πολυ τυχερη το πασχα γιατι θα εχω καινουργιο γατακι στο σπιτι μου και μαλιστα το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειναι εγκυος:up::up: και θα το δωσω στις γαταρες μου για να παιζουν.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
τελεια ειναι και σιαμακι το καινουργιο γατακι θα το τρελανω στο ζουληγμα:lol::lol::lol::lol:

Εμείς θα λείψουμε 4 μέρες, το Gandalf δε μπορεί να τον πάρει η μαμά μαζί της στην Επίδαυρο, γιατί θα πάρει μαζί τη δική της γάτα. Το μικρό θα τον πάμε στου Πέτρου, όπου έχουν ένα ολόκληρο διαμέρισμα άδειο και τα πεθερικά από κάτω, που θα ανεβαίνουν να του κάνουν παρέα... και μόνο στη σκέψη ότι θα είναι το παιδί μου μακρυά μου και σε ξένα χέρια για 4 μέρες, κάτι με πιάνει... αλλά δε μπορώ να τον πάρω μαζί :( :(:(θα μείνουμε στο κοινοτικό ιατρείο του χωριου και, φυσικά δε γίνεται να τριγυρίζει και μια γάτα στο εξεταστήριο εν ώρα εφημερίας...

εγω θα ειμαι πολυ τυχερη το πασχα γιατι θα εχω καινουργιο γατακι στο σπιτι μου και μαλιστα το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειναι εγκυος:up::up: και θα το δωσω στις γαταρες μου για να παιζουν.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
τελεια ειναι και σιαμακι το καινουργιο γατακι θα το τρελανω στο ζουληγμα:lol::lol::lol::lol:
Ετσι εεεε;:mad::mad::mad::mad:

Ναι,πως,τελειο ειναι.Μολις ενημερωσα το μπαμπα της ο οποιος μου ειπε οτι οποιος την ακουμπησει θα του κοψει τα χερια.

εγω θα τ'αφησω στη μητερα....με αναλυτικες οδηγιες χρησης....:P
Μονο που θα τους βαλω κρυσταλλικες αμμους να μη τη παιδεψω στο καθαρισμα με σβωλους κλπ...

υπαρχει ενα προβλημα

παιδια το προβλημα ειναι τι κανουμε τα γατακια μας το καλοκαιρι θελω συμβουλες:δεν μπορουμε να τα παρουμε κ να τα εχουμε ολη μερα κλεισμενα μεσα στο σπιτι κριμα ειναι.....Τι να κανουμε?σας παρακαλω ΗΕLP!!!

παιδια το προβλημα ειναι τι κανουμε τα γατακια μας το καλοκαιρι θελω συμβουλες:δεν μπορουμε να τα παρουμε κ να τα εχουμε ολη μερα κλεισμενα μεσα στο σπιτι κριμα ειναι.....Τι να κανουμε?σας παρακαλω ΗΕLP!!!

Υπάρχουν τα ξενοδοχεία ζώων,
φίλοι/γνωστοί/συγγενείς που μπορούν να την φιλοξενήσουν.:hmm:

Μπορείς να δώσεις τα κλειδιά του σπιτιού σου(μετά από συζήτηση με τη μαμά σου)σε κάποιον ο οποίος θα αναλάβει να την φροντίζει(να μπαίνει να την ταίζει,να τη χτενίζει και να φεύγει).:hmm:

Με τίποτα έξω.Υπάρχουν φόλες,αυτοκίνητα,κακά δίποδα κλπ.:down:

Εμείς πάντως το καλοκαίρι τα παίρνουμε μαζί και τα τρία. Περνάμε όλοι μια χαρά κι αυτά χαζεύουν από τα παράθυρα, ζουζουνάκια πουλάκια κι ότι άλλο κινείται και μας έχουν περισσότερες ώρες κοντά τους απ' ότι στην Αθήνα. Όταν δε, γυρίζουμε πίσω, κατεβάζουμε όλοι μαζί κάτι μούρες μέχρι το πάτωμα...

Διακοπές...

ηρθε το καλοκαιρι κ ηρθε ο καιρος των διακοπων..επειδη δεν εχω την σχετικη πειρα..μηπως μπορει να μου πει καποιος πως περνεις την μικρη σου γατουλα μαζι στις διακοπες σου..???επειδη γενικοτερα κανουμε καμπινγκ να το επειχηρησω να την παρω μαζι η να ψαξω σε κανενα ξενοδοχειο ζωων που εκει ξερω οτι δεν θα ταλαιπωθηθει τουλαχιστον...γιατι γατα σε παραλια κοντα δεν εχω ακουσει ποτε..ας μουπει καποιος την γνωμη του...;)

Την παιρνεις οπου θες με το κλουβακι μεταφορας...Αλλα για καμπινγκ??:hmm: Δε θα φυγει η γατουλα? Δεν ξερω...

να ρωτησω κ γω με τη σειρα μου αν υπαρχει καποια προταση για γατο-ξενοδοχειο στα ν.προαστια. ή καποιος που να αναλαμβανει φυλαξη (εννοειται που να εχει δοκιμαστει, μην αφησω οπου κ οπου το μωρο μου)

καποιος που να αναλαμβανει φυλαξη (εννοειται που να εχει δοκιμαστει, μην αφησω οπου κ οπου το μωρο μου)
Ρίξε μια ματιά εδώ.

Αιώνιο πρόβλημα διακοπών

Ξέρω ότι σε αυτό το φόρουμ έχει υποθεί άπειρες φορές το ίδιο θέμα μάλιστα εγώ η ίδια πρέπει να το έχω θέσει 1-2 φορές, όμως χρειάζομαι ξανά τη συμβουλή σας. Ο γατούλης και εγώ ξεκινήσαμε σήμερα τις διακοπές μας στο πατρικό μου, μια μικρή μονοκατοικία χωρίς περιφραγμένη αυλή και πολύ εύκολη πρόσβαση του ζουζούνου μου στο άγνωστο και αφιλόξενο ύπαιθρο. Ο κύριος χώρος διαμονής του θα είναι το δωμάτιο το οποίο μοιράζομαι με τον αδελφό μου. Γενικά ο γατούλης δεν είναι πολύ ευπρόσδεκτος εδώ και έτσι όταν θα λείπω από το σπίτι θα πρέπει κάπως να περιορίζεται, αλλά και ακόμη όταν θα είμαι εκεί, διαφορετικά θα πρέπει να τον κυνηγάω για να μην μπαίνει σε όλα τα δωμάτια και σίγουρα αυτό δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια. Πόρτες και παράθυρα δεν κλείνουν... όχι γενικά αλλά λόγο ζεστής μένουν ανοιχτά και συμβιβασμοί δεν γίνονται αυτό σημαίνει πως σίγουρα δεν θα μένει ελεύθερος, τουλάχιστον όχι όταν θα λείπω. Με προβληματίζει κυρίως αν θα μπορούσα έστω για κάποιες ώρες και κυρίως το βράδυ να τον δένω με το λουράκι του (αυτό το σχήμα Η), έτσι ώστε να έχει πρόσβαση και στο δίπλα δωμάτιο όπου βρίσκεται η τουαλέτα του και σε όλο το δωμάτιο όπου θα κοιμάμαι και εγώ, με κίνδυνο φυσικά να το βγάλει και να πάει όπου δεν "επιτρέπεται" ή ακόμη και να φύγει από το σπίτι ή ακόμη χειρότερα να μπλέξει κάπου με τα λουριά....
Φυσικά και δεν θέλω ούτε να τον δέσω ούτε να το κλείνω στον δωμάτιο ή να τον κλείσω σε άλλο δωμάτιο με όλη του την προίκα, έχει μάθει να αλωνίζει στο σπίτι μου και να κάνει ότι θέλει όποτε θέλει χωρίς περιορισμούς και τώρα δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα χωρίς την επίβλεψή μου και είναι και τρομαγμένο με το νέο χώρο....
Λοιπόν τι λέτε; Καμιά ιδέα; :(

Καλημέρα! Καταρχήν πρέπει να σου πώ ότι ο γατούλης σου είναι πανέμορφος!!
Όσο για το πρόβλημά σου, εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για την ασφάλεια του γατιού. Και περιορισμένος να μείνει σε ένα δωμάτιο για όσο διάστημα μείνεις στους γονείς σου, δεν νομίζω ότι θα πάθει τίποτα. Απλά να περνάς και κάποιον χρόνο μαζί του παιζοντας κλπ κλπ κλπ για να μην νιώθει μόνος και απομονωμένος. Αφού του έχεις και λουράκι, όσο είσαι στο σπίτι και μπορείς να τον επιβλέπεις, μπορείς να του το φοράς και να κάνει βόλτες στο σπίτι.:)

Αχ ευχαριστώ πολύ, ναι κάπου εκεί έχω καταλήξει και εγώ ότι πάνω απ' όλα ασφάλεια, δε νομιζω άλλωστε να αντέξω να τον χάσω. Αν και με εκπλήσσει που κάθετε σε παράθυρα και μπαλκόνια και δεν κάνει τον κόπο να πηδήξει έξω, ελπίζω να μην το κάνει κάποια στιγμή αφού εξοικειωθεί και κυρίως να μην το κάνει όταν εγώ θα λείπω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back