roulsydney
Διάσημο μέλος
Ναι αλλα εσυ δεν θα το δεις το μωρο μου!
....μην ορκίζεσαι....ποτέ δεν ξέρεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αλήθεια θα φύγετε το Πάσχα?Πόσες μέρες θα λείψετε και τι σκέφτεστε να κάνετε με τα γατούλια σας?
εγω εδω θα ειμαι, καμια μονοημερη εκδρομη θα παω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα που έχω αμάξι δεν θα τις αφήσω ποτέ πια μόνες.
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω θα ειμαι πολυ τυχερη το πασχα γιατι θα εχω καινουργιο γατακι στο σπιτι μου και μαλιστα το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειναι εγκυοςΑς ειναι εγκυος και θα την εκπαιδευσω μια χαρα.Σαν σουρτουκω κορη θα περασει πολλα χερια πριν καταφερει να φτασει σε μενα στο αεροδρομιο...Βικυυυυυυυ σε βλεπω,αν μου κλεψεις το παιδι μου σ'εφαγα!

και θα το δωσω στις γαταρες μου για να παιζουν.

τελεια ειναι και σιαμακι το καινουργιο γατακι θα το τρελανω στο ζουληγμα

Melini
Διάσημο μέλος

θα μείνουμε στο κοινοτικό ιατρείο του χωριου και, φυσικά δε γίνεται να τριγυρίζει και μια γάτα στο εξεταστήριο εν ώρα εφημερίας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ετσι εεεε;εγω θα ειμαι πολυ τυχερη το πασχα γιατι θα εχω καινουργιο γατακι στο σπιτι μου και μαλιστα το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειναι εγκυοςκαι θα το δωσω στις γαταρες μου για να παιζουν.
τελεια ειναι και σιαμακι το καινουργιο γατακι θα το τρελανω στο ζουληγμα![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μονο που θα τους βαλω κρυσταλλικες αμμους να μη τη παιδεψω στο καθαρισμα με σβωλους κλπ...
xxx
Νεοφερμένο μέλος
παιδια το προβλημα ειναι τι κανουμε τα γατακια μας το καλοκαιρι θελω συμβουλες:δεν μπορουμε να τα παρουμε κ να τα εχουμε ολη μερα κλεισμενα μεσα στο σπιτι κριμα ειναι.....Τι να κανουμε?σας παρακαλω ΗΕLP!!!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
παιδια το προβλημα ειναι τι κανουμε τα γατακια μας το καλοκαιρι θελω συμβουλες:δεν μπορουμε να τα παρουμε κ να τα εχουμε ολη μερα κλεισμενα μεσα στο σπιτι κριμα ειναι.....Τι να κανουμε?σας παρακαλω ΗΕLP!!!
Υπάρχουν τα ξενοδοχεία ζώων,
φίλοι/γνωστοί/συγγενείς που μπορούν να την φιλοξενήσουν.

Μπορείς να δώσεις τα κλειδιά του σπιτιού σου(μετά από συζήτηση με τη μαμά σου)σε κάποιον ο οποίος θα αναλάβει να την φροντίζει(να μπαίνει να την ταίζει,να τη χτενίζει και να φεύγει).

Με τίποτα έξω.Υπάρχουν φόλες,αυτοκίνητα,κακά δίποδα κλπ.
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
tarzz
Νεοφερμένο μέλος
ηρθε το καλοκαιρι κ ηρθε ο καιρος των διακοπων..επειδη δεν εχω την σχετικη πειρα..μηπως μπορει να μου πει καποιος πως περνεις την μικρη σου γατουλα μαζι στις διακοπες σου..???επειδη γενικοτερα κανουμε καμπινγκ να το επειχηρησω να την παρω μαζι η να ψαξω σε κανενα ξενοδοχειο ζωων που εκει ξερω οτι δεν θα ταλαιπωθηθει τουλαχιστον...γιατι γατα σε παραλια κοντα δεν εχω ακουσει ποτε..ας μουπει καποιος την γνωμη του...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δε θα φυγει η γατουλα? Δεν ξερω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ρίξε μια ματιά εδώ.καποιος που να αναλαμβανει φυλαξη (εννοειται που να εχει δοκιμαστει, μην αφησω οπου κ οπου το μωρο μου)
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρω ότι σε αυτό το φόρουμ έχει υποθεί άπειρες φορές το ίδιο θέμα μάλιστα εγώ η ίδια πρέπει να το έχω θέσει 1-2 φορές, όμως χρειάζομαι ξανά τη συμβουλή σας. Ο γατούλης και εγώ ξεκινήσαμε σήμερα τις διακοπές μας στο πατρικό μου, μια μικρή μονοκατοικία χωρίς περιφραγμένη αυλή και πολύ εύκολη πρόσβαση του ζουζούνου μου στο άγνωστο και αφιλόξενο ύπαιθρο. Ο κύριος χώρος διαμονής του θα είναι το δωμάτιο το οποίο μοιράζομαι με τον αδελφό μου. Γενικά ο γατούλης δεν είναι πολύ ευπρόσδεκτος εδώ και έτσι όταν θα λείπω από το σπίτι θα πρέπει κάπως να περιορίζεται, αλλά και ακόμη όταν θα είμαι εκεί, διαφορετικά θα πρέπει να τον κυνηγάω για να μην μπαίνει σε όλα τα δωμάτια και σίγουρα αυτό δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια. Πόρτες και παράθυρα δεν κλείνουν... όχι γενικά αλλά λόγο ζεστής μένουν ανοιχτά και συμβιβασμοί δεν γίνονται αυτό σημαίνει πως σίγουρα δεν θα μένει ελεύθερος, τουλάχιστον όχι όταν θα λείπω. Με προβληματίζει κυρίως αν θα μπορούσα έστω για κάποιες ώρες και κυρίως το βράδυ να τον δένω με το λουράκι του (αυτό το σχήμα Η), έτσι ώστε να έχει πρόσβαση και στο δίπλα δωμάτιο όπου βρίσκεται η τουαλέτα του και σε όλο το δωμάτιο όπου θα κοιμάμαι και εγώ, με κίνδυνο φυσικά να το βγάλει και να πάει όπου δεν "επιτρέπεται" ή ακόμη και να φύγει από το σπίτι ή ακόμη χειρότερα να μπλέξει κάπου με τα λουριά....
Φυσικά και δεν θέλω ούτε να τον δέσω ούτε να το κλείνω στον δωμάτιο ή να τον κλείσω σε άλλο δωμάτιο με όλη του την προίκα, έχει μάθει να αλωνίζει στο σπίτι μου και να κάνει ότι θέλει όποτε θέλει χωρίς περιορισμούς και τώρα δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα χωρίς την επίβλεψή μου και είναι και τρομαγμένο με το νέο χώρο....
Λοιπόν τι λέτε; Καμιά ιδέα;

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για το πρόβλημά σου, εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για την ασφάλεια του γατιού. Και περιορισμένος να μείνει σε ένα δωμάτιο για όσο διάστημα μείνεις στους γονείς σου, δεν νομίζω ότι θα πάθει τίποτα. Απλά να περνάς και κάποιον χρόνο μαζί του παιζοντας κλπ κλπ κλπ για να μην νιώθει μόνος και απομονωμένος. Αφού του έχεις και λουράκι, όσο είσαι στο σπίτι και μπορείς να τον επιβλέπεις, μπορείς να του το φοράς και να κάνει βόλτες στο σπίτι.

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool