Διακοπές: Το γνωστό πρόβλημα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η δικιά μου έπινε νερό παλιά, μέχρι που την πήρα χαμπάρι και από τότε κλείνουμε τις πόρτες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπλιαχ....... :down:
:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια με γάτες... δεν είχα κανένα πρόβλημα...
Πέρσι που πήρα τον ασπρόμαυρο.. 3 μηνών έπαθε δηλητηρίαση μέσα στο σπίτι. Έμενα σε διαμέρισμα 60τμ. Έχω φάει τον κόσμο και το μυαλό μου να δω ΤΙ θα μπορούσε να είχε φάει..

Κατέληξα σε 3
Η ήπιε, νερό απο την λεκάνη.. (δεν έχω κρεμαστό αποσμητικό.. )αλλά μπορεί να είχε μείνει χλωρίνη ή άλλο απορρυπαντικό...
Ήπιε ή έγλυψε το σκουπάκι... της λεκάνης...
Ή έφαγε απο το ψεύτικο Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Γενικά το μπάνιο είναι ΣΟΣ... μπορεί αν είναι μικρό, να πέσει και στην λεκάνη και να πνιγεί..:(
Είναι ένα μέρος γεμάτο με τοξικά...

Η δικιά μου η σιχαμένη γούσταρε να πίνει νερό, νευρίαζε κιόλας όταν πήγαινα να την μαζέψω

Ποιά είναι λοιπόν η καλύτερη λύση?:hmm:
Συνοψίζοντας, θα πω κι εγώ πως η καλύτερη λύση είναι να έρχεται κάποιος στο σπίτι για τάισμα, επιθεώρηση και ίσως και λίγο παιχνίδι με την μοναχοψιψίνα. Επιστρατεύεις φίλους, συγγενείς ή έμπιστους γείτονες! :)

Εμείς βασικά φεύγουμε κάθε ΣΚ και ο Βιβίκος μου ερχόταν πάντα μαζί μας και μάλιστα του άρεσε πολύ η απόδραση στην εξοχή. Αλλά επειδή εδώ και λίγο καιρό στο εξοχικό μας έχει κατσικωθεί η γάτα της πεθεράς μου και ο γατούλης μου δεν μπορεί με τίποτα να την ανεχτεί μένει μόνος στο σπίτι μας. Βέβαια πλέον φεύγουμε Σάββατο πρωί και απόγευμα Κυριακής είμαστε πίσω. Του αφήνουμε μπόλικο φαγάκι, νερό και είναι μια χαρά. Δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και δεν έχει κάνει και κάποια ζημιά

Χμμμ.. δικιο εχεις το θεμα <γλυψιμο των επιφανειων> δε το ειχα σκεφτει...
Καλα να πεσουν μεσα στη λεκανη οι δικοι μου οι χοντροι δε νομιζω. θα φρακαρουν τα κωλια τους!! :lol::lol::lol:

Εμείς βασικά φεύγουμε κάθε ΣΚ και ο Βιβίκος μου ερχόταν πάντα μαζί μας και μάλιστα του άρεσε πολύ η απόδραση στην εξοχή. Αλλά επειδή εδώ και λίγο καιρό στο εξοχικό μας έχει κατσικωθεί η γάτα της πεθεράς μου και ο γατούλης μου δεν μπορεί με τίποτα να την ανεχτεί μένει μόνος στο σπίτι μας. Βέβαια πλέον φεύγουμε Σάββατο πρωί και απόγευμα Κυριακής είμαστε πίσω. Του αφήνουμε μπόλικο φαγάκι, νερό και είναι μια χαρά. Δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και δεν έχει κάνει και κάποια ζημιά

Σαββατοκύριακα και εμείς την αφήναμε μόνη της. Απλά όταν γυρνούσαμε σπίτι δεν μας άφηνε να απομακρυνθούμε για τις επόμενες 2-3 ώρες:lol::lol::lol:

Ο Βιβίκος μου αν και φοβητσιάρης εκ φύσεως δεν μας έχει δείξει τέτοια δείγματα. Όταν επιστρέφουμε κάνει κανένα δεκάλεπτο να συνέλθει από τον ύπνο για να μας δώσει σημασία :) και μετά τρίβεται στα παπούτσια μας :hmm:

Μεχρι δυο μέρες αντε τρεις ειναι οκ, παραπανω ζοριζεται πολύ νομίζω . Οι λυσεις ειναι η ξενοδοχειο η γειτονας η φιλος με κλειδι που παει και βλέπει το ζωακι η μια cat sitter, το να παρεις μαζι το ζωο ειναι καλο μονο αν ειναι πολυ κοινωνικο και θα ειναι σε κλειστο χωρο η με σαμαρακι, μη φυγει σε ξενο μερος και χαθει

Ελπιζω συντομα να θελησει καποιος να οργανωσει υπηρεσία cat sitter και στην αθήνα

Έχεις δίκιο, το cat sitter θα' ταν τέλεια λύση... Οι δικές μου γάτες έχουν άλλο κόμπλεξ με το μπάνιο....Βγάζουν το καπάκι του υπονόμου. Δεν ξέρω γιατί μόλις ακούσουν το κλανγκ που κάνει το καπάκι όταν το βάζω στη θέση του έρχονται και το ξαναβγάζουν κ μετά φεύγουν...:/: Γενικά κάνουν διάφορα..ανεβαίνουν στο νεροχύτη του μπάνιου, παίρονουν βαμβάκι, μπατονέτες (οι αγαπημένες τους) και γενικά είναι αφηνιασμένες από τη φύση τους γι αυτό φοβάμαι στο ενδεχόμενο της ζημιάς...Εδώ κάνουν όταν είμαι εγώ εδώ άμα λείψω...
Απ' την άλλη ο γατούλης μου είναι υπερβολικά φοβιτσιάρης...έχει και κινητική διαταραχή (τρέμουλο)..δεν είναι γάτος για να μένει πολύ μόνος του... Δε θα χα και πρόβλημα να τις παίρνω μαζί μου απλά έχω και ένα κουνέλι και είναι ταλαιπωρία όσο να 'ναι για όλη την οικογένεια...

Απλά εγω χαρηκα πολύ οταν αρεσε η ιδεα στην ιωαννα ( καπως μαζι το σκεφτηκαμε) γιατι εχω παρατηρησει οτι οι γνωστοι κα συγγενεις μπορει να μην εχουν χρονο η να μην ξερουν καποια βασικα η να μη μπορουν να δωσουν χαπι ευκολα σε αρρωστο ζωο κλπ. Μονο καποιος πολύ εμπειρος θαμπορουσε να το κανει αφιλοκερδως τελειως η οου αγαπαει πολυ τις γατες και δεν εχει πολλα να κανει, πχ εμας μας το ζητανε πολύ συχνα αλλα με τοσα που εχουμε διασωσεις κλπκλπ δεν προλαβαινουμε με τιποτα.

Ενω καποιος που αγαπαει τα ζωα και θα το κανει επαγγελμα του αυτο κανοντας τιποτα καλες τιμες για αρχη η αμα ειναι αδεσποτα η σε ορισμενες περιπτωσει ειναι πολύ πιο σιγουρο αν ο ανθρωπος ειναι καλος. Εγω πιστευω θα εξελιχθει αυτο σαν επαγγελμα κι εκει κι εδω ακομα και το dog sitter και καλο ειναι να γινι απο ανθρωπους που αγαπαν τα ζωα οντως κι οχι απο κανεναν εξυπνακια που θα το κοιταει εμπορικα το πραμα σαν κατι baby sitters της κακιας ωρας. Ενα καλο ξενοδοχειο γατας για αδεσποτα και για ρατσας θεωρω οτι χρειάζεται εξίσου.

καλημερα,

ακομα μια φορα ειμαστε μπροστα στο γνωστο προβλημα του τι κανουμε με τα παιδια μας οταν εμεις θελουμε να παμε μερικες μερες καπου. Θα ηθελα την γνωμη σας για την δικη μας περιπτωση.

εχουμε 3 παιδακια στειρωμενα. 1 θυλικο και 2 αρσενικα (αδερφια). επισης εχουμε καμια 10αρια αδεσποτακια στον κηπο τα οποια φροντιζουμε. λογω του οτι μενουμε Λουτσα τα δικα μας τα αφηνουμε εξω απο το πρωι που παμε δουλεια μεχρι το απογευμα-βραδυ που γυρναμε. αυτο ειναι το προγραμμα τους.

το θεμα ειναι οτι θελουμε να παμε 7-8 μερες διακοπες τα Χριστουγεννα. Αλλες φορες τα βολευαμε με τους γονεις της κοπελας μου αφου απο κατω ειναι το εξοχικο τους. αλλα φετος δεν μπορουν να ειναι και ετσι εχουμε τις εξης λυσεις:

- να παμε για πρωτη φορα σε ξενωνα. περα απο το κοστος (περιπου 300ε) το οποιο ειμαιστε διατεθιμενοι να δωσουμε, θα ξερουμε οτι ειναι safe και θα βλεπουν κινηση απο ανθρωπους, θα ακουν αλλα ζωα. απο την αλλη λογω του τροπου ζωης τους μηπως φρικαρουν κλεισμενα για τοσες μερες σε ενα τοσο περιορισμενο μερος που δεν γνωριζουν? τα αδεσποτακια πες με μια ταιστρα ή με βοηθεια καποιου γειτονα θα ταιζονται.

- να τα αφησουμε ολες τις ημερες μεσα στο σπιτι και να πουμε στην κυρια που μας καθαριζει να ερχεται να τα ταιζει και να καθαριζει την αμμο τους. θα ειναι μεν στο γνωστο τους περιβαλλον αλλα μηπως φρικαρουν επι τοσες μερες μεσα και αφου δεν θα ερχονται και σε ιδιαιτερη επαφη με καποιον ανθρωπο?

τι λετε? ευχαριστω προκαταβολικα :)

Συνήθως παίρνω μαζί μου και τις δυο γατούλες μου. Αν όμως αυτό δε γίνεται, πιστεύω καλύτερα να τα αφήσεις στο χώρο τους.
Αφησε ένα παράθυρο ανοιχτό να μπαίνει ήλιος (με κλεισμένα τα τζάμια να μη φυγουν) και ένα ακόμα με κλεισμένα παντζούρια αλλά ανοιχτά τζάμια, να μπαίνει φρεσκος αέρας.
Δεν πρέπει να βγουν έξω! Αν δεν είστε εσείς εκεί ίσως χαθούν και δε μπορέσουν να ξαναγυρίσουν!
Δε θα φρικάρουν, θα έχουν παρέα το ένα το άλλο.
Αν μπορείτε φορέστε μια παλιά πιτζάμα στον ύπνο σας για δυο-τρία βραδια κι αφήστε τη μετά πάνω στον καναπέ ή στ κρεβάτι. Αφήστε κι ένα ζευγάρι παλιές παντόφλες στο πάτωμα.
Ετσι θα έχουν τη μυρωδιά σας και θα τους λείπετε λιγότερο!
@ΙRO 88 αλλά κι όσοι παίρνετε τη γατα σας στο πλοίο: Μην την αφήνετε στο γκαράζ, πάρτε τη -μαζί με το κλουβί- στο κατάστρωμα ή στην καμπίνα(όπου θα είστε) Αν έχετε το βιβλιάριο υγείας, κανείς δε μπορεί να σας το απαγορέψει!
Οι γάτες μου εχουν ταξιδέψει με: αυτοκίνητο, πλοίο, λεωφορείο, τρενο, αεροπλάνο-μέχρι και στο πίσω καθισμα μοτοσικλέτας (στερεώνοντας φυσικά το κλουβι!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πασχαλινές διακοπές και γατουλάκια..

Αλήθεια θα φύγετε το Πάσχα?Πόσες μέρες θα λείψετε και τι σκέφτεστε να κάνετε με τα γατούλια σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω θα φυγω για Πασχα και θα τα παρω μαζι μου.:D

Εγω θα φυγω για Πασχα και θα τα παρω μαζι μου.:D

Ελαααααα δεν το πιστεύωωωωωωωωω:lol::lol::lol:
Εχεις να μαζέψεις και την σουρτούκω την κόρη σου που ..διάγει έκφυλον βίον εν Αθήναις και να την εκπαιδεύσεις στα μητρικά της καθήκοντα..:blink:

Ας ειναι εγκυος και θα την εκπαιδευσω μια χαρα.Σαν σουρτουκω κορη θα περασει πολλα χερια πριν καταφερει να φτασει σε μενα στο αεροδρομιο...Βικυυυυυυυ σε βλεπω,αν μου κλεψεις το παιδι μου σ'εφαγα!

Κι εμεις οικογενειακως θα φυγουμε:D:D:D!

Ας ειναι εγκυος και θα την εκπαιδευσω μια χαρα.Σαν σουρτουκω κορη θα περασει πολλα χερια πριν καταφερει να φτασει σε μενα στο αεροδρομιο...Βικυυυυυυυ σε βλεπω,αν μου κλεψεις το παιδι μου σ'εφαγα!

...δεν με λένε...Βίκυ..;););):lol::lol:

Ναι αλλα εσυ δεν θα το δεις το μωρο μου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back