Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα δεν νομίζω εκτος και αν μεινουν ακαθάριστες πάνω απο εβδομάδα. Αλλα πάντα στέλλνουμε καποιον και τα τσεκάρει μια φορα την εβδομάδα.όχι βρε συ απλά φοβάμαι πως αν γεμίσουν οι αμμολεκάνες μήπως αρχίσουν να ....σερβίρουν στα πατώματα
τα γατιά μου είναι τα τρία στην υπογραφή μου,όλα πρώην αδεσποτάκια, τα δύο αρκετά μακρύτριχα και το ένα κοντότριχάκι
Εγω εχω ευτυχως την αδερφή μου που περνάει μια φορα την εβδομαδα. Τσεκάρει καθαρίζει τις λεκάνες και βάζει ΕΝΑ ΤΑΨΙ!!!!!!! φαγητό

.Μη σου πω ότι καλα την περνάνε κάνουν και αυτά διακοπές. Ξάπλα και ενα ολόκληρο ταψί φαγητό ( το χειμώνα τρωμε με την ζυγαρια
γιαυτό και το λεω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κοίτα την μυρωδιά δυστυχως δεν γίνεται να την αποφύγεις (αλλα τι σε νοιάζει αφου θα λείπεις) αλλα δεν θα ειναι και τόσο φοβερα έντονη!!!
τι σκατούλες που ανάφερεις όμως δεν το καταλαβαίνωΕχεις περσικό ή άλλο με μακρύ τρίχωμα? Τα κοντότριχα δεν κάνουν αταξίες μονο σε μακρύτριχο εάν κολλήσει καταλάθος επάνω του κάτι.
και εκτος απο την πουπυ...που οταν λειψω,εστω και για 3 μερες,βγαζει τα κακακια της εξω και τα παιζει ποδοσφαιρο σε ολο το σπιτι!!!

...το τερας..και το κανει αυτο μονο οταν φευγω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
και εκτος απο την πουπυ...που οταν λειψω,εστω και για 3 μερες,βγαζει τα κακακια της εξω και τα παιζει ποδοσφαιρο σε ολο το σπιτι!!!...το τερας..και το κανει αυτο μονο οταν φευγω..
![]()

καλά μιλάμε να το έβλεπα αυτό και ας πέθαινα. ΠΟλυ πλάκα!!
Μάλλον λόγο ανίας το κάνει το καημένο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
καλά μιλάμε να το έβλεπα αυτό και ας πέθαινα. ΠΟλυ πλάκα!!
Μάλλον λόγο ανίας το κάνει το καημένο![]()
αυτό το έκανε η Κίρκη που χάριζα ενώ είχε παιχνιδάκια για να παίξει τα σκατουλάκια την εξίταραν τι να πω....άβυσσος ή ψυχή τους

george-maya
Νεοφερμένο μέλος

) , δοκιμάστε να πάρετε την γατούλα μαζί σας σε ένα ταξίδι που θα λείψετε για κάποιες μέρες και ακόμα καλύτερα αν πάτε οδικός με το δικό σας ι.χ. μην πάρετε κλουβάκι αφήστε την ελεύθερη να κάνει βόλτες στο όχημα(αυτό βέβαια είναι λίγο ρίσκο γιατί θα πρέπει να έχει μάθει τα αυτοκίνητα από μικρή για να μην κάνει εμετό).Φιλικά και ευχαριστώ για ολές τις απορείες που μου έχετε λύσει μέχρι τώρα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το προβλημα με τις γατες στις διακοπες ειναι οντως σημαντικο αλλα εγω σε καμμια περιπτωση δε θα συστηνα με το να ειναι ελευθερες οι γατες μεσα στο αυτοκινητο. Μπορει πολυ ευκολα να προκληθει ατυχημα. Οι δικες μου τουλαχιστον, μια φορα που ανοιξε η γατοφορος καθως πηγαιναμε στο γιατρο, αρχισαν να κυκλοφορουν μεσα στο αυτοκινητο και να χωνονται παντου, ακομα και κατω απο τα ποδια μου και δε μπορουσα να οδηγησω!
Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν τους αρεσουν καθολου τα ταξιδια...Τον Benny οταν τον ειχα μονο του τον επαιρνα μαζι στις διακοπες και πηγαιναμε Κρητη με το καραβι. Τον αφηνα ελευθερο στην καμπινα με αμμολεκανη και φαγητο και ηταν σχετικα καλα. Παντως, τουλαχιστον ο Benny, δεν την εβρισκε καθολου με τις μετακινησεις, 3 φορες εχουμε παει κρητη μαζι και καθε φορα τρομαζε να συνηθισει στο καινουργιο περιβαλλον. Απο ενα σημειο και μετα σταματησα να τον παιρνω μαζι, αλλα απο την πολλη ταλαιπωρια του στα καραβια μαλλον, οποτε βλεπει τη γατοφορο τρεχει εντρομος και κρυβεται μην τυχον και τον βαλω μεσα...
Για να παμε στο γιατρο τον κηνυγαμε 2 ατομα 
Καλυτερα σπιτι και μονα τους παρα να ταλαιπωρουνται στα ταξιδια...Το μονο προβλημα ειναι η ζεστη το καλοκαιρι και ο φοβος μου μη χυσουν τα μπολακια με το νερο καταλαθος και σκασουν απ τη διψα

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εναν μικρό πιτσιρικά που είχα τον πηρα δυο καλοκαίρια στην Μυκονο και θυμάμαι ότι τρελαινόταν πάρα πολυ εκει.
Ολα ειναι ανάλογα τον χαρακτήρα του ζώου.
dimitrafish
Νεοφερμένο μέλος
εγω εχω να ρωτησω το εξησ ειναι 2 τα γατακια μου το ενα θα γενησει πιθανοτατα τις μερες που θα λειψω οχι για πολυ για 2-3 τι θα γινει με τον αρσενικο γατο?θα πειραξει τα μικρα της κουκλιτσας μου?
επισης στο μηνα πανω θα την στειρωσω ξερετε καπου ποιο οικονομικα απο τα κτηνιατρεια?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εαν η γάτα σου ειναι στις 30 ημέρες μπορείς να την στειρώσεις απο τώρα.εγω εχω να ρωτησω το εξησ ειναι 2 τα γατακια μου το ενα θα γενησει πιθανοτατα τις μερες που θα λειψω οχι για πολυ για 2-3 τι θα γινει με τον αρσενικο γατο?θα πειραξει τα μικρα της κουκλιτσας μου?
επισης στο μηνα πανω θα την στειρωσω ξερετε καπου ποιο οικονομικα απο τα κτηνιατρεια?
Εάν δεν γίνεται καλό θα ήταν να μην λείπεις εκεινες τις ημέρες γιατί δεν ξέρεις που θα πάει τα γατάκια.
Εάν τα εχεις κλειδωμένα μέσα και τα δύο μάλλον περισσότερο κινδυνεύει ο γάτος από την νεα μητέρα.

Γενικά το καλύτερο θα ήταν να μην απουσιάζεις.
ioannakika
Νεοφερμένο μέλος
Θα φύγω διακοπές το καλοκαίρι για 1 - 1.5 μήνα.
Έχω ένα γατάκι 8 μηνών που το βρήκα στο δρόμο και γενικά είναι πολύ άτακτη.
Δεν την έχω στειρώσει ακόμη γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας και με την κτηνίατρο αποφασίσαμε να τη στειρώσουμε το Σεπτέμβρη. Δεν έχω καθόλου χρήματα για να την αφήσω σε ξενοδοχείο ζώων και στην Αθήνα το καλοκαίρι δεν θα είναι κανένας δικός μου άνθρωπος.
Τι μπορώ να κάνω????
Δεν μπορώ να μην πάω με τη μητέρα μου το καλοκαίρι και σίγουρα δεν μπορώ να την πάρω στο χωριό με όλα αυτά τα σκυλιά που έχουμε εκεί.
Τι μπορώ να κάνω???
Αν δεν βρω κάποια λύση σύντομα θα πρέπει μάλλον να τη δώσω για υιοθεσία, κάτι που δεν θέλω καθόλου γιατί οι δυό μας περάσαμε πολύ δύσκολα μαζί και την αγαπώ πολύ.
Σας παρακαλώ εάν μπορείτε να μου προτείνεται κάτι θα με σώνατε πραγματικά.
Σας ευχαριστώ
Ιωάννα (εγώ)
Κίκα (το γατάκι)
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να την αφησεις μονη της για εναμιση μηνα! Το μονο που ισως μπορεις να κανεις ειναι να την παρεις μαζι σου και να την εχεις μονο μεσα στο σπιτι, να μην την αφηνεις να βγαινει εξω που ειναι τα σκυλια...
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχει άλλη λύση απο το να την πάρεις μαζί σου στο χωριό όπως κάνουμε όλες μας. Θα την κρατήσεις μέσα στο σπίτι και θα είναι ασφαλής απο τα σκυλιά και η μαμά σου θα τη συνηθίσει σίγουρα. Νομίζω βέβαια πως το γατάκι πρέπει να στειρωθεί άμεσα γιατί πολύ φοβάμαι μη σου φύγει και καλό θα ήταν να ζητήσεις τη συμβολή των γονιών σου στο έξοδο. Το θέμα είναι πως το γατάκι θα είναι μαζί σου για τα επόμενα 15 τουλάχιστον χρονια και αυτό πρέπει να το αντιληφθείς καλά. Εφόσον το πήρες και έχεις περάσει μαζί του τόσα πολλά ΔΕΝ νοείται να σκέφτεσαι να το δώσεις επειδή έρχονται οι διακοπές!!! Αυτό δεν είναι υπεύθυνη στάση φιλοζωου ατόμου.
ΥΓ Καλό θα ήταν να μην γράφεις σε greeklish. Είναι κανόνας του φόρουμ.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαφορετικά πρέπει να το παρεις μαζί σου. Μην στεναχωριέσαι και σκέφτεσαι οτι θα υπάρξει πρόβλημα.
Εγώ εχω παρει μαζί μου 3 φορές ζώο και μάλιστα στην Μυκονο . Παρόλα αυτά ολα πήγαν εντάξει και περάσαμε υπέροχα ολοι μας.
Νομίζω οτι είναι το καλύτερο
Δοκιμασέτο.
Nefoskepastos
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Καταρχην ποσο ειναι ο γατουλης;;; δεν ειναι κανενα μωρο φανταζομαι.Εγω παντα ετσι κανω..αφηνω μπολικη ξηρη τροφη,σακουλα ολοκληρη,2-3 μπωλακια με νερο...αλλα και ποτιστρα μεγαλη(γιατι τα μπωλακια μπορει να τα αναποδογυρισουν..και επισης βρωμιζει το νερο..),πεντακαθαρη αμμο..μαζεμενα ολα τα επικυνδινα πραγματα (πχ βαζα απο τραπεζια)..βγαλσιμο πριζων κλπ..Τωρα,αν εχεις ανθρωπο να ερχεται να βλεπει τον γατουλη,ακομα καλυτερα..αρκει να εισαι σιγουρος οτι δεν θα του ξεφυγει απο καμια πορτα την ωρα που θα μπαινει ή θα βγαινει..ή να ξεχασει κανενα παραθυρο.Ειναι πολυ σημαντικο αυτο..

ΥΓ ..μεχρι και 7 μερες τα εχω αφησει ετσι..
Nefoskepastos
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι 2,5 μηνων...εχω ομως μια φιλη που μπορει να ερχεται να τον βλεπει καθε μερα.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
όλα οκ,αρκεί να προσέχει τις πόρτες όπως σου είπε και η Εφη
mriag
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά κι εμείς επειδή θα φύγουμε για Χριστούγεννα και έχουμε και την Ίρμα που είναι σκύλος και τη Ζουλού, βρήκαμε μια κοπέλα που θα μας την κρατήσει τη Ζουλού τις μέρες που θα λείπουμε στο σπίτι της. Σκεφτήκαμε ότι θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τη γάτα 9 ώρες ταξίδι στο καράβι (μένουμε Κρήτη), μετά ένα άγνωστο σπίτι με τόσο κόσμο για 15 μέρες, μετά πάλι καράβι και πίσω σπίτι. Κι επειδή οι περισσότεροι φίλοι θα λείπουνε, για να μην είναι όλη μέρα μόνη της βρήκαμε αυτή ως τη σωστότερη λύση. Τι λέτε;
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως το ταξίδι είναι μεγάλο και θα λείψετε αρκετές μέρες.Πιθανόν να πάθει η γατούλα σου ένα μικρό σοκ τις πρώτες μέρες από την αλλαγή περιβάλλοντος, αλλά μετά από λίγες μέρες πιστεύω θα συνηθίσει.
Καλές διακόπες και σε σας και στη Ζουλου!

mriag
Νεοφερμένο μέλος
Την κοπέλα μου τη συνέστησε ο κτηνίατρος, είναι μέλος της φιλοζωικής στα Χανιά καιέχει δύο γατάκια και κάνει pet-sitting. Δεν ξέρω, νομίζω είναι καλύτερο να μην την ταλαιπωρώ με το καράβι. Έτσι κι αλλιώς έχει ψιλοσυνηθίσει να πηγαίνει μουσαφιράκι σε άλλα σπίτια, γιατί και άλλες φορές που έχω φύγει για λίγες μέρες την πηγαίνω σε μια φίλη και τα πάνε περίφημα! Αφήστε που θα έχει παρέα κι άλλα δυο μωρά! Όσες φορές έχω δει γάτες στο καράβι τις λυπάται η ψυχή μου, 9 ώρες στο κλουβάκι τους σοκαρισμένες!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool