Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι διακοπές για πολλούς έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ για άλλους έπονται... Πότε φεύγετε, πού θα πάτε ή για όσους επιστρέφουν πώς τα περάσατε; Σκέφτηκα ότι καλό είναι να υπάρχει ένα θέμα όπου μπορούμε να ευχηθούμε καλές διακοπές
κ να αποχαιρετίσουμε όσους μένουν πίσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς πήγαμε ήδη μίνι διακοπές τέλη Μαϊου-αρχές Ιουνίου, όταν γυρίζοντας από επαγγελματικό ταξίδι με ΙΧ στην Κων/πολη (όνειρο εκεί!
) σταματήσαμε στην Χαλκιδική και κάναμε τα πρώτα μας μπάνια. Το ξενοδοχείο πολυτελέστατο και με τις καλύτερες τιμές λόγω εποχής! Τέλη Ιουνίου ξαναφύγαμε για Αλεξανδρούπολη, κι αν και ήταν για οικ.πρόβλημα υγείας (εγχείριση καρδιάς πεθερού) χαρήκαμε κι εκεί τη θάλασσα και τα ωραία ταβερνάκια... Η Αλεξανδρούπολη έχει απ'τα καλύτερα ψάρια! Και το βράδυ η ζωή χτυπάει σε ρυθμούς νεανικούς, όλη η παραλία γεμάτη μαγαζιά και κόσμο!
Τώρα στις κανονικές μας διακοπές θα πάμε στο Πήλιο, σ'έναν καταπληκτικό ξανώνα στο Μούρεσι που δέχεται τη Νιάρα μας και θα είμαστε μαζί και ήσυχοι! Ο προβλεπόμενος άστατος καιρός δε μας φοβίζει, γιατί εκτός από τις υπέροχες παραλίες θα έχουμε και τις χαρές του βουνού.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Ενδέχεται στις 2/8 να φύγω( αχ μακάαααριιι) για Wacken ( Αμβούργο) με τον αδερφό μου για να ξαναματαδούμε το αγαπημένο μας συγκρότημα
SCORPIONS
και μετά θα πάω στο Γύθειο να δώ τους γονείς μου και το μικρό γατάκι!!Καλά να περνάτε!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Lady:** Το μόνο που με χάλασε ήταν η αγένεια των Τσέχων και οτι έπρεπε να πληρώνω 5 ευρώ το νερό.. **
Εμείς στην Πράγα πίναμε ...μπύρα! Ήταν πολύ φθηνότερη από το νερό (μόνο Evian πουλούσαν στο δρόμο) κι ήταν η χαρά του άντρα μου να μπαινοβγαίνουμε στις μπυραρίες!

Lady
Δραστήριο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Εμείς πιθανότατα να μην πάμε τελικά πουθενά λόγω διακοπής αδείας... (αυτά έχει ο στρατός)
αν όμως τελικά πάμε θα είναι για λίγες μέρες Χαλκιδική και φυσικά 5 μέρες στις 11/8 στην Αίγινα με τα τέκνα μου και την μαμά μου...
Αχ! για να δούμε λοιπόν...
Πάντως τα γατουλίνια θα είναι εδώ στο σπιτάκι τους...

Ismini
Διάσημο μέλος
Εμένα πρέπει να με αποχαιρετίσετε όλοι γιατί φέτος δεν θα πάω πουθενα.....Αρχική Δημοσίευση από Silmoril:Οι διακοπές για πολλούς έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ για άλλους έπονται... Πότε φεύγετε, πού θα πάτε ή για όσους επιστρέφουν πώς τα περάσατε; Σκέφτηκα ότι καλό είναι να υπάρχει ένα θέμα όπου μπορούμε να ευχηθούμε καλές διακοπές
κ να αποχαιρετίσουμε όσους μένουν πίσω.

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κ θα είναι η πρώτη φορά στην 38χρονη «πολυτάραχη»
ζωή μου Μπουχουυυυυυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Με παρηγορεί με παρηγορείΑρχική Δημοσίευση από Silmoril:Αν σε παρηγορεί καθόλου αυτό, δεν είσαι η μόνη. Κ γω φέτος κατά 99% δεν θα τα καταφέρω να πάω καμιά διακοπή, λόγω οικονομικών δυσκολιώνΚ θα είναι η πρώτη φορά στην 38χρονη «πολυτάραχη»
ζωή μου Μπουχουυυυυυ!
. Αλλα για να σε παρηγορήσω κι εγώ σου λέω ότι η Αθήνα είναι πολύ ωραία όταν είναι σχεδόν άδεια (άσε που στα νησιά θα γίνεται χαμός από κόσμο τον Αύγουστο). Οπότε "Ουδέν κακόν αμιγές καλού" +++ ότι δεν θα αφήσουμε τις γάτες μας χωρίς παρέα!!!
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι γατούλες θα μείνουν στο γατοξενοδοχείο "Η Μαρία" (η μητέρα της γυναίκας μου) όπου θα έχουν και παρέα

Καλές διακοπές σε όλους !
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά με επιστροφή στις 28 Αυγούστου. Επειδή προς το παρόν (λόγω αλλαγής provider) δεν έχω Internet στο σπίτι, θέλω να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ κ να περάσετε όσο πιο καλά γίνεται
Αν τα καταφέρω τελικά να πάω κ ‘γω η δύσμοιρη διακοπές θα ‘ναι μετά τις 17 κ μάλλον Σέριφο, αν όχι, θα αρκεστώ σε κοντινές εκδρομές, τι να κάνουμε.
Αν κανονίσετε κάνα καφέ, Φρόσω please στείλε κάνα μήνυμα στο κινητό γιατί είναι πολύ πιθανόν να είμαι Αθήνα. Φιλιά σε όλους
κ ελπίζω σύντομα να ξαναέχουμε σύνδεση στο σπίτι
Ismini
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λόγω εγκυμοσύνης θα μείνουμε πίσω φέτος. O κυριότερος λόγος είναι ότι θέλω να κρατήσω την άδειά μου για μετά την γέννα. Στο κάτω-κάτω, ξεκουράστηκα όλο τον Iούνιο, γιατί είχα άδεια λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων υγείας.
Kαλές διακοπές όμως σε όσους φύγουν!
Πάντως η Aθήνα έχει ήδη αρχίσει να αδειάζει και γίνεται μια κούκλα!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου αρέσει κι εμένα η Αθήνα τον Αύγουστο! Προτιμώ διακοπές Ιούνιο ή Ιούλιο, αλλά φέτος έτυχε να πρέπει να φύγουμε Αύγουστο.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
) και οτι χαθηκε ο Μισκα στα ξαδερφια μου (και ακομα βασανιζομαι και εχω τυψεις
). Επισης 16-7 πηγα σε μια φιλη μου στη Θεσσαλονικη για 5 μερες απο τις αποιες τις 3 ημασταν στην Χαλκιδικη
. Και τελος ηταν ενα Σαββατοκυριακο στο εξωχικο μιας αλλης φιλης μου στην Αγ.Αννα Ευβοιας οπου πηγαμε με σκοπο το clubing στα club
. Αυτες ηταν οι διακοπες μου για φετος... ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eγώ έχω επιστρεψει 1 εβδομάδα τώρα στη δουλειά αλλά είχα τέτοιο πήξιμο (και με περιμένει ακόμα μεγαλύτερο) που ελάχιστα μπήκα στο site.Eλάχιστα διάβασα κι έγραψα. Mε λύπη και χαρα μαζί σας λέω οτι κι εγώ Aθήνα έμεινα. H Mπιάνκα και οι βόλτες της ήταν ο αρχικός λόγος. Hρθε η οικοδομή και έδεσε το γλυκό. Kάθε πρωί με ξυπνούσαν για 10 μέρες αλβανικά, πολωνικά και λίγα ελληνικά τραγούδια
σε θαυμάσιες εκτελέσεις απο τους εργάτες μας και όλα έξω απο την πόρτα μας!!! Nα ξεκουραστώ δεν κατάφερα κι ούτε ένα μπάνιο δεν έκανα (αποφεύγω την Aττική). Eτσι, μένοντας εδώ δώσαμε στην Carmella την ευκαιρία να μας υοθετήσει -με ότι προβλήματα συνοδεύεται αυτό. Kυριολεκτικά της σώσαμε τη ζωή. Aυτό το κατάλαβα όταν έκανε εμετό σκουλίκια συν οτι έτσι κι αλλιώς δεν έτρωγε τίποτα σχεδόν. Hταν σκελετός
το καημενάκι. Aν αναρωτιέστε με τη Mπιανκα πως τα πάνε... Δεν τα πάνε καν. Xωριστά είναι. Δεν ξέρω τι θα κάνω...Y.Γ. Σοφάκι μου τι κάνεις; Tώρα είδα οτι είσαι Aθήνα. Δεν σε έχω πάρει γιατί νόμιζα οτι λείπεις. Kαλά έχω χάσει και την αίσθηση του χρόνου. Περιμένω και νέα (εχω πει και στη Mέλα να μου πει πως τα πήγαν τα κορίτσια). Eγώ είμαι δουλειά αν θες πάρε με εδώ ή σε παίρνω αύριο στη δουλειά. Φιλιά σε όλους!
Lady
Δραστήριο μέλος
Σήμερα θα ακούσω τη συναυλία Live μέσω internet και θα φαντάζομαι πως είμαι εκεί..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool