Διακοπές!

Elrik

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα.
:cool: Οι διακοπές για πολλούς έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ για άλλους έπονται... Πότε φεύγετε, πού θα πάτε ή για όσους επιστρέφουν πώς τα περάσατε; Σκέφτηκα ότι καλό είναι να υπάρχει ένα θέμα όπου μπορούμε να ευχηθούμε καλές διακοπές :up: κ να αποχαιρετίσουμε όσους μένουν πίσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι είπαμε στο θέμα "Να πάρω τις γάτες μαζί;"...
Εμείς πήγαμε ήδη μίνι διακοπές τέλη Μαϊου-αρχές Ιουνίου, όταν γυρίζοντας από επαγγελματικό ταξίδι με ΙΧ στην Κων/πολη (όνειρο εκεί!:up:) σταματήσαμε στην Χαλκιδική και κάναμε τα πρώτα μας μπάνια. Το ξενοδοχείο πολυτελέστατο και με τις καλύτερες τιμές λόγω εποχής!
Τέλη Ιουνίου ξαναφύγαμε για Αλεξανδρούπολη, κι αν και ήταν για οικ.πρόβλημα υγείας (εγχείριση καρδιάς πεθερού) χαρήκαμε κι εκεί τη θάλασσα και τα ωραία ταβερνάκια... Η Αλεξανδρούπολη έχει απ'τα καλύτερα ψάρια! Και το βράδυ η ζωή χτυπάει σε ρυθμούς νεανικούς, όλη η παραλία γεμάτη μαγαζιά και κόσμο!
Τώρα στις κανονικές μας διακοπές θα πάμε στο Πήλιο, σ'έναν καταπληκτικό ξανώνα στο Μούρεσι που δέχεται τη Νιάρα μας και θα είμαστε μαζί και ήσυχοι! Ο προβλεπόμενος άστατος καιρός δε μας φοβίζει, γιατί εκτός από τις υπέροχες παραλίες θα έχουμε και τις χαρές του βουνού. :)

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς φεύγουμε για Σκόπελο στις 12/8. Τα γατούνια, όπως προείπα, θα μείνουν στο σπίτι...

Εγώ 10-16 πήγα βερολίνο-δρέσδη-πράγα όπου ήταν τέλεια!!Δε θα πώ οτι έπαθα πλάκα με τη ζωοφιλία τους.. Τα μέρη ήταν φανταστικά.Το μόνο που με χάλασε ήταν η αγένεια των Τσέχων και οτι έπρεπε να πληρώνω 5 ευρώ το νερό..
Ενδέχεται στις 2/8 να φύγω( αχ μακάαααριιι) για Wacken ( Αμβούργο) με τον αδερφό μου για να ξαναματαδούμε το αγαπημένο μας συγκρότημα :inlove: SCORPIONS:inlove: και μετά θα πάω στο Γύθειο να δώ τους γονείς μου και το μικρό γατάκι!!

Καλά να περνάτε!

Πράγα

Αρχική Δημοσίευση από Lady:
** Το μόνο που με χάλασε ήταν η αγένεια των Τσέχων και οτι έπρεπε να πληρώνω 5 ευρώ το νερό.. **

Εμείς στην Πράγα πίναμε ...μπύρα! Ήταν πολύ φθηνότερη από το νερό (μόνο Evian πουλούσαν στο δρόμο) κι ήταν η χαρά του άντρα μου να μπαινοβγαίνουμε στις μπυραρίες! :P

Ε γι αυτό είναι αλκοολικοί, γιατί η μπύρα είναι φθηνότερη απο το νερό..Save water drink beer:P

Αχ!! τυχεράκηδες..............
Εμείς πιθανότατα να μην πάμε τελικά πουθενά λόγω διακοπής αδείας... (αυτά έχει ο στρατός) :mad: :mad:
αν όμως τελικά πάμε θα είναι για λίγες μέρες Χαλκιδική και φυσικά 5 μέρες στις 11/8 στην Αίγινα με τα τέκνα μου και την μαμά μου... :blink:
Αχ! για να δούμε λοιπόν...
Πάντως τα γατουλίνια θα είναι εδώ στο σπιτάκι τους...:cool: :cool:

Αρχική Δημοσίευση από Silmoril:
:cool: Οι διακοπές για πολλούς έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ για άλλους έπονται... Πότε φεύγετε, πού θα πάτε ή για όσους επιστρέφουν πώς τα περάσατε; Σκέφτηκα ότι καλό είναι να υπάρχει ένα θέμα όπου μπορούμε να ευχηθούμε καλές διακοπές :up: κ να αποχαιρετίσουμε όσους μένουν πίσω.
Εμένα πρέπει να με αποχαιρετίσετε όλοι γιατί φέτος δεν θα πάω πουθενα.....:/:

Αν σε παρηγορεί καθόλου αυτό, δεν είσαι η μόνη. Κ γω φέτος κατά 99% δεν θα τα καταφέρω να πάω καμιά διακοπή, λόγω οικονομικών δυσκολιών :( Κ θα είναι η πρώτη φορά στην 38χρονη «πολυτάραχη» :P ζωή μου Μπουχουυυυυυ!

Αρχική Δημοσίευση από Silmoril:
Αν σε παρηγορεί καθόλου αυτό, δεν είσαι η μόνη. Κ γω φέτος κατά 99% δεν θα τα καταφέρω να πάω καμιά διακοπή, λόγω οικονομικών δυσκολιών :( Κ θα είναι η πρώτη φορά στην 38χρονη «πολυτάραχη» :P ζωή μου Μπουχουυυυυυ!
Με παρηγορεί με παρηγορεί:) :) . Αλλα για να σε παρηγορήσω κι εγώ σου λέω ότι η Αθήνα είναι πολύ ωραία όταν είναι σχεδόν άδεια (άσε που στα νησιά θα γίνεται χαμός από κόσμο τον Αύγουστο). Οπότε "Ουδέν κακόν αμιγές καλού" +++ ότι δεν θα αφήσουμε τις γάτες μας χωρίς παρέα!!!:)

Εμείς πήγαμε Κύπρο μιά εβδομάδα και θα πάμε Δανία 2 εβδομάδες (26/8 - 9/9) .
Οι γατούλες θα μείνουν στο γατοξενοδοχείο "Η Μαρία" (η μητέρα της γυναίκας μου) όπου θα έχουν και παρέα :)

Καλές διακοπές σε όλους !

Τελευταία μέρα …δουλείας χε χε!

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά με επιστροφή στις 28 Αυγούστου. Επειδή προς το παρόν (λόγω αλλαγής provider) δεν έχω Internet στο σπίτι, θέλω να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ κ να περάσετε όσο πιο καλά γίνεται :up:
Αν τα καταφέρω τελικά να πάω κ ‘γω η δύσμοιρη διακοπές θα ‘ναι μετά τις 17 κ μάλλον Σέριφο, αν όχι, θα αρκεστώ σε κοντινές εκδρομές, τι να κάνουμε.:/: Αν κανονίσετε κάνα καφέ, Φρόσω please στείλε κάνα μήνυμα στο κινητό γιατί είναι πολύ πιθανόν να είμαι Αθήνα.
Φιλιά σε όλους :inlove:
κ ελπίζω σύντομα να ξαναέχουμε σύνδεση στο σπίτι

Να σαι καλαά!!! Καλά να περάσεις, καλή ξεκούραση!:) :)

εγω παλι απο δευτερα παω για δουλεια αλλα απο οτι ξερω θα το ψην..... σιγουρα να παμε για κανα καφε θα δουμε

Kατανοώ απόλυτα αυτούς που δεν θα πάνε πουθενά φέτος, γιατί συμπάσχω.
Λόγω εγκυμοσύνης θα μείνουμε πίσω φέτος. O κυριότερος λόγος είναι ότι θέλω να κρατήσω την άδειά μου για μετά την γέννα. Στο κάτω-κάτω, ξεκουράστηκα όλο τον Iούνιο, γιατί είχα άδεια λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων υγείας.
Kαλές διακοπές όμως σε όσους φύγουν!
Πάντως η Aθήνα έχει ήδη αρχίσει να αδειάζει και γίνεται μια κούκλα!

Καλά θα περάσεις Gemini! :)
Μου αρέσει κι εμένα η Αθήνα τον Αύγουστο! Προτιμώ διακοπές Ιούνιο ή Ιούλιο, αλλά φέτος έτυχε να πρέπει να φύγουμε Αύγουστο.

Εμεις πηγαμε οικογενειακως στην Λευκαδα τελος Ιουνιου, περασαμε ωραια εκτος απο δυο γεγονοτα, μου εκλεψαν τα γυαλια ηλιου (βεβαια μπορει να ειναι και για καλο αφου πηρα καινουργια σημερα :D ) και οτι χαθηκε ο Μισκα στα ξαδερφια μου (και ακομα βασανιζομαι και εχω τυψεις :( ). Επισης 16-7 πηγα σε μια φιλη μου στη Θεσσαλονικη για 5 μερες απο τις αποιες τις 3 ημασταν στην Χαλκιδικη :) . Και τελος ηταν ενα Σαββατοκυριακο στο εξωχικο μιας αλλης φιλης μου στην Αγ.Αννα Ευβοιας οπου πηγαμε με σκοπο το clubing στα club :cool: . Αυτες ηταν οι διακοπες μου για φετος... ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! :D

Γεια σας παιδάκια :) Eγώ έχω επιστρεψει 1 εβδομάδα τώρα στη δουλειά αλλά είχα τέτοιο πήξιμο (και με περιμένει ακόμα μεγαλύτερο) που ελάχιστα μπήκα στο site.
Eλάχιστα διάβασα κι έγραψα. Mε λύπη και χαρα μαζί σας λέω οτι κι εγώ Aθήνα έμεινα. H Mπιάνκα και οι βόλτες της ήταν ο αρχικός λόγος. Hρθε η οικοδομή και έδεσε το γλυκό. Kάθε πρωί με ξυπνούσαν για 10 μέρες αλβανικά, πολωνικά και λίγα ελληνικά τραγούδια :whistle: :whistle: :whistle: σε θαυμάσιες εκτελέσεις απο τους εργάτες μας και όλα έξω απο την πόρτα μας!!! Nα ξεκουραστώ δεν κατάφερα κι ούτε ένα μπάνιο δεν έκανα (αποφεύγω την Aττική). Eτσι, μένοντας εδώ δώσαμε στην Carmella την ευκαιρία να μας υοθετήσει -με ότι προβλήματα συνοδεύεται αυτό. Kυριολεκτικά της σώσαμε τη ζωή. Aυτό το κατάλαβα όταν έκανε εμετό σκουλίκια συν οτι έτσι κι αλλιώς δεν έτρωγε τίποτα σχεδόν. Hταν σκελετός :( το καημενάκι. Aν αναρωτιέστε με τη Mπιανκα πως τα πάνε... Δεν τα πάνε καν. Xωριστά είναι. Δεν ξέρω τι θα κάνω...
Y.Γ. Σοφάκι μου τι κάνεις; Tώρα είδα οτι είσαι Aθήνα. Δεν σε έχω πάρει γιατί νόμιζα οτι λείπεις. Kαλά έχω χάσει και την αίσθηση του χρόνου. Περιμένω και νέα (εχω πει και στη Mέλα να μου πει πως τα πήγαν τα κορίτσια). Eγώ είμαι δουλειά αν θες πάρε με εδώ ή σε παίρνω αύριο στη δουλειά. Φιλιά σε όλους!

Τελικά δε τα καταφέραμε να πάμε ξανά στη Γερμανία για να δω την επετειακή συναυλία των Scorpions..Είμαι πολύ στεναχωρημένη.Ο αδερφός μου από το Μάρτιο έλεγε στη δουλειά του ότι θέλει να φύγει 2 Αυγούστου και τελικά όταν έλειψε για 1 μέρα κανόνισαν όλοι τότε τις άδειες τους..Ο κόσμος είναι πολύ άδικος..
Σήμερα θα ακούσω τη συναυλία Live μέσω internet και θα φαντάζομαι πως είμαι εκεί..:bye::bye::bye:

Lady

Let me take you far away
You'd like
A holiday... :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back