ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

(διαβάζω τα 500 και... μηνύματα που με περίμεναν και ιδροκοπάω/ κι "έσκασα" από το κακό μου που "μαλώσατε" και χωρίς εμένα
)Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ , ιδίως η Νιάρα!

Προσεχώς όλο το story με τις διακοπούλες της Νιάρας, να μη σας κρατάω και σε αγωνία, χε χε χε...
Καλώς σας (ξανα)βρήκα καλέ!!!
maxi2
Δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
, η αγαπημένη Χαλκιδική...Έχει ξανακαεί αρκετές φορές και πάντα ξαναπρασινίζει. Δεν είναι ξερότοπος!
Άλλες οι βουλές των ανθρώπων όμως!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kουκλακι είναι ακόμα και βρεγμένος. Oσο για τις φωτιες βρε παιδιά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα (οταν είναι εμπρησμός)
Eκατομμύρια ψυχές χάνονται, απο το μυρμηγκάκι μέχρι... Eύχομαι να μην υπάρξουν άλλες αλλά πάντα γίνονται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Τον είχες ελεύθερο στην παραλία; Δε σου'φυγε; Δεν τρόμαξε;
Εγώ δεν τη βασίζομαι χωρίς λουρί τη Νιάρα...

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Και τι στύλ!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωρίς λουρί δηλαδή;
Η Νιάρα ρίχνει κάτι παλαβά τρεξίματα στιγμές στιγμές και φοβάμαι μην την πιάσει έξω, οπότε χωρίς λουρί δεν τη βασίζομαι.
Ο Περσάκος πόσο είναι; Μικρούλης;
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε παρόμοια ηλικία η Νιάρα είχε σκαρφαλώσει όλα τα δέντρα της γειτονιάς, και τα πολύ ψηλά! (από 3 μηνών που τη βρήκαμε σκαρφάλωνε στον καλλιστήμονα που είναι χαμηλός και καμάρωνε να τη βλέπω από το μπαλκόνι
Στο avatar τη βλέπετε αραχτή στον καλλιστήμονα)Κανα δυο φορές δυσκολεύτηκε και την κατέβασε ο Δημήτρης.
Είναι καλό που ξέδωσε ο Περσάκος και σκαρφάλωσε!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σε όλους! Πρώτη μέρα εργασίας κ το φέρω λίγο βαρέως… Ένας μήνας μακριά από τη δουλειά δεν είναι κ λίγο, κόντεψα να ξεχάσω κ τι ακριβώς κάνω
Έχω χάσει πολλά επεισόδια από το mycat κ προβλέπεται πολύ διάβασμα… Τελικά, τα κατάφερα να πάω διακοπές κ μάλιστα 2 βδομάδες, 1 στη Λευκάδα όπου φιλοξενήθηκα κ 1 στη Νάξο κ Σχοινούσα. Ευτυχώς, έμεινε ο πατέρας μου στην Αθήνα κ έτσι οι γατοκόρες μου είχαν την περιποίησή τους. Γύρισα μόλις προχθές κ ακόμα δεν έχω εγκλιματιστεί, αλλά θα γίνει κ αυτό…
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν, κ καλά διήμερα από δω κ εμπρός,
δεν μου πάει με τίποτα να ευχηθώ καλό χειμώνα

maxi2
Δραστήριο μέλος
Αχ!!!!!!!!!! Σήμερα σηκώθηκα στις 5π.μ. ύστερα απο 1 μήνα και μου φάνηκε..........
Νύχτα ήταν όταν έφυγα απο το σπίτι.......:cry: :cry: :cry:
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε και καμιά εκδρομούλα το Σεπτέμβριο, να μας συντηρεί το ταξιδιωτικό μας πνεύμα!!!

Εντωμεταξύ κάθε ΣΚ είμαστε για μπάνιο στη θάλασσα, έχουμε καιρό ακόμα.
Πέρσι σταματήσαμε Δεκέμβρη παρακαλώ (3/12 το τελευταίο μπάνιο)!
maxi2
Δραστήριο μέλος
Αντίθετα είμαι στα πολύ καλά μου αν βρίσκομαι σε περιβάλον με χιόνια...
Αντε βγάλτε άκρη....

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Και πότε είναι 39 βαθμοί η θερμοκρασία της θάλασσας;
Για ψάξτο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool