Διακοπών...Γατο-φωτο-μανία!

Στο Παρισι, έξω απο τα Gallerie Lafayette, ειναι ενας τυπος με ενα πράγμα σα λατέρνα κι έχει ενα σκύλο και μια γάτα (ημιαιμη ρωσική μοιάζει) σε ενα ξύλινο κρεβατάκι μινιατούρα, σκεπασμένα με κουβερτουλα κανονικα, αγκαλιασμένα και διπλα το ...καπελάκι.

Τα τελευταία 10 χρόνια, σε κάθε μου ταξίδι, πάντα τον βρίσκω εκει. Την τελευταία φορα είδα άλλο σκυλάκι. Τι απέγινε ο πρώτος τον ρωτάω; Πέθανε μου λέει...15 χρονια αυτή τη δουλεια πάντα στη γωνία της Haussman...

Τι να πεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρω ότι είναι ο Αρης αλλά τι πειράζει κ αυτός γάτος σε διακοπές είναι:lol::lol::lol: Να τις βάλεις είναι φοβερές:up:

Είναι η δεύτερη φορά που με κάνει να δακρύζω αυτή η φωτογραφία. Τι τραβάνε τα καημένα:(

Ναι έχεις δίκιο είναι πολύ συγκινητική η φωτογραφία.:(:(:(

Ο Αρης αραχτός στην ξαπλώστρα
008-3.jpg

Η Μυρτώ "καμπίστρια"
019-1.jpg

Η Μυρτώ στην ξαπλώστρα, σιγά στο πηγάδι κατούρησε αυτή και δεν θα ξαπλώσει!:blink:;):lol::lol:
007-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Σεμελη στο εξοχικο:P

CIMG2914.JPG

CIMG2988.JPG

CIMG2907.JPG

Εσύ μη και δεις....αμέσως!
Απο αδεσποτάκια ξεκινήσαμε, ειπαμε να κάνουμε μια εξαιρεση τσουπππππππππ αντεπιθεση με το πιπινομωρό σου!
:lol::lol::lol:

Μήπως εσένα να σε ..σχίσω;; (κατ' εξαιρεσιν)

Εσύ μη και δεις....αμέσως!
Απο αδεσποτάκια ξεκινήσαμε, ειπαμε να κάνουμε μια εξαιρεση τσουπππππππππ αντεπιθεση με το πιπινομωρό σου!
:lol::lol::lol:

Μήπως εσένα να σε ..σχίσω;; (κατ' εξαιρεσιν)
:redface::redface:παλι εκτος βγηκα ε? :redface:
Σας ζητω ταπεινα συγνωμη:redface::/::P

Μια ομορφη γατουλα απο σαββατοκυριακο σε ψαροταβερνα μετραει? :hmm::redface:
κοιτα πως σφιγγω τα δοντια απο μανια:lol:

Συνημμένα

• KORFOS PICTURES 8.jpg
    KORFOS PICTURES 8.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 75
Μια ομορφη γατουλα απο σαββατοκυριακο σε ψαροταβερνα μετραει? :hmm::redface:
κοιτα πως σφιγγω τα δοντια απο μανια:lol:

Μετράει μετράει...

πολυ ομορφη τιγρουλα, κοιταξτε σχιστα ματια παιδια :inlove:

Μετράει μετράει...
φχαριστω:redface::D
πολυ ομορφη τιγρουλα, κοιταξτε σχιστα ματια παιδια :inlove:
ειδες ομορφια? :)

εκει μπηκε το Σεμελιον...ή κατα αλλους Σιμωνηκομα το περιμενω να μου το στειλουν να το θαμαξω το κοριτσι μου
Φυσικα ειναι μονταζ ε?

για τα μοναστηρια...Αδελφη "Θεολογια" (το βαφτηστικον μου)
:lol::lol:Μάλιστα για τα μοναστήρια Αδερφή Θεολογία.
Σας ομιλεί η αδερφή Αναστασία..:redface:

1207319886.jpg

αντε καλες διακοπες
:lol::lol:Τελειες!!!

Αυτός Ελένα είναι ο δικός μου ο γάτος ο Αρης.Εχω και την Μυρτούλα "καμπίστρια" !
Αν θέλετε τισ βάζω και εδώ!
Καλά είμαι ενελώς ψωνάρα με τα γατοπαιδιά μου!
Καλά κανεις και είσαι ψωνάρα!!! Ειναι τέλειοι και οι δυο τους καμπίστρια και Αρούλης στην ξαπλώστρα.:lol::up:

Ναι έχεις δίκιο είναι πολύ συγκινητική η φωτογραφία.

Ο Αρης αραχτός στην ξαπλώστρα
008-3.jpg

Η Μυρτώ "καμπίστρια"
019-1.jpg

Η Μυρτώ στην ξαπλώστρα, σιγά στο πηγάδι κατούρησε αυτή και δεν θα ξαπλώσει!
007-1.jpg
!!!!!!!!!:up::up:Κουκλιά

CIMG2914.JPG

CIMG2988.JPG

CIMG2907.JPG
Ομορφιά μου!!!!!!!!! Σεμελιω !!!!!!!:up:Της πάει η εξοχή!
Μια ομορφη γατουλα απο σαββατοκυριακο σε ψαροταβερνα μετραει?
κοιτα πως σφιγγω τα δοντια απο μανια
Τι πανέμορφη γατουλα ειναι αυτή Γιουλη???? Κουκλάρα και τοσο εκφραστικη!

6373_1194560057615_1036831256_602598_5683850_n.jpg

αυτό το γατουλινάκι με σκλάβωσε,το συναντήσαμε μαζί με τα αδερφάκια του σε ενα απίστευτο μέρος της Κρήτης τον Μπάλο τέρμα Θεού και με το που κάθισα στην καρέκλα ανέβηκε πάνω μου και κοιμήθηκε λες και με ήξερε!:happy::happy:άρχισαν να με πειράζουν όλοι και να μου λένε οτι κάτι έχω και τραβάω τις γάτες!!:lol::lol:Μετά το κατέβασα για να φύγω και εκείνο ξανανέβαινε πάνω μου να συνεχίσει τον ύπνο του...απίστευτο πλασματάκι

απιστευτο ειναι!!!!!!!! τι γλυκουλη....:):):)

6373_1194560057615_1036831256_602598_5683850_n.jpg

αυτό το γατουλινάκι με σκλάβωσε,το συναντήσαμε μαζί με τα αδερφάκια του σε ενα απίστευτο μέρος της Κρήτης τον Μπάλο τέρμα Θεού και με το που κάθισα στην καρέκλα ανέβηκε πάνω μου και κοιμήθηκε λες και με ήξερε!:happy::happy:άρχισαν να με πειράζουν όλοι και να μου λένε οτι κάτι έχω και τραβάω τις γάτες!!:lol::lol:Μετά το κατέβασα για να φύγω και εκείνο ξανανέβαινε πάνω μου να συνεχίσει τον ύπνο του...απίστευτο πλασματάκι
Τι καλα που βολευτηκε το γατουλινι...
πως να μη τραβας Μαρακι μου τους παντες??? Μια κουκλιτσα εισαι!!

Ενα πραγμα μονο...ηθελα να ηξερα αυτος που τραβηξε τη φωτο γιατι σου εκοψε το προσωπο στη μεση...αμαρτια:redface::/::P

moto_0166.jpg

H Bαλεντίνα στις διακοπές, καταλαβαίνει ότι χαλάμε και τις γλάστρες:mad:
Και αυτή αδεσποτάκι ήταν πριν απο 3 μήνες περίπου.........Καλά έκανα;

Τι καλα που βολευτηκε το γατουλινι...
πως να μη τραβας Μαρακι μου τους παντες??? Μια κουκλιτσα εισαι!!

Ενα πραγμα μονο...ηθελα να ηξερα αυτος που τραβηξε τη φωτο γιατι σου εκοψε το προσωπο στη μεση...αμαρτια:redface::/::P
καλά και κακώς που τράβηξε και τόσο γιατί είχε σαφείς οδηγίες να ζουμάρει στο μωρό:mad::mad::lol::lol::lol:

καλά και κακώς που τράβηξε και τόσο γιατί είχε σαφείς οδηγίες να ζουμάρει στο μωρό:mad::mad::lol::lol::lol:
αχα:hmm:μια χαρα σε τραβηξε τοτε...:redface::lol::lol:απλα επρεπε να βγαλει και τις ματαρες!

αχα:hmm:μια χαρα σε τραβηξε τοτε...:redface::lol::lol:απλα επρεπε να βγαλει και τις ματαρες!
:redface::redface::redface::redface:Tέτοια μου λες και με σκλαβώνεις...

Αυτή η γατουλίτσα ερχεται έξω απο το σπίτι της γιαγιάς μου στο χωριό και την ταίζει.Βασικά αποφάγια της βάζει. Αλλα όσο ημουν εγω η ζουζουνα εφαγε κοτοπουλάκι, σαρδέλες, μοσχαράκι και κονσέρβες.
Εφευγε και οταν πεινουσε ερχότανε. Συχνα. 3-4 φορες τη μερα.Οποτε την εβλεπα της εδινα απο κάτι. Ετρωγε και εφευγε. Στεναχωριέμαι γιατι μαζι μου καλόμαθε που τις εδινα νοστιμα φαγητά ενω η γιαγια της εβαζε την πιπεριά και την ντοματα απο τα γεμιστα και το άχρηστο που εκοβε απο την μυζυθρα:/:
Την επεισα να της αγοράζει κονσερβες...Για να δούμε:rolleyes:

Συνημμένα

• Φωτογραφία2536.jpg
    Φωτογραφία2536.jpg
    159,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Φωτογραφία2606.jpg
    Φωτογραφία2606.jpg
    164,2 KB · Εμφανίσεις: 33
και έχει κ μωράκια η καημενούλα, ελπίζω να σ ακουσει η γιαγιά κ να της δίνει κάτι καλύτερο από την πιπεριά. Είναι εύκολο να της στείλεις εσύ ένα τσουβαλάκι κροκέτες για να την ταΐζει;:hmm:

και έχει κ μωράκια η καημενούλα, ελπίζω να σ ακουσει η γιαγιά κ να της δίνει κάτι καλύτερο από την πιπεριά. Είναι εύκολο να της στείλεις εσύ ένα τσουβαλάκι κροκέτες για να την ταΐζει;:hmm:

Είχα πάρει ενα σακουλάκι 1,5 κιλό απο το super market και επίτηδες δεν το χρησιμοποίησα για να το εχει για τωρα που δεν ειμαι εκεί.Αλλα και ποσο να κρατησει!
Της είπα να της στελνω εγω αλλα δεν ηθελε.Ειναι και πεντε ωρες μακρυά το χωριό και το χειμωνα δεν κατεβαίνει κανεις γνωστός για να στείλω. Ασε, εχω εγκλωβιστεί.
Ετσι μου φανηκε κι εμενα,οτι θηλάζει:/: Αλλα ολο εκει γυρω απο το σπίτι είναι και δεν εχω δει μωρα. Όμως ειναι φιλόζωο χωριό.Δεν κανουν κακό στα ζώα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back