Διακοπών...Γατο-φωτο-μανία!

Εχω κι εγω λοιπον μια γατα Ρουμανα,εντελως στριμμενη!!!Πηγα να τη χαιδεψω(αφου τη φωτογραφησα πρωτα κι εκατσε σαν κυρια) και μου εκανε ενα απειλητικο μαου μαζι με αναταση της μπροστινης πατουσα και προεκταση των νυχιων!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω κι εγω λοιπον μια γατα Ρουμανα,εντελως στριμμενη!!!Πηγα να τη χαιδεψω(αφου τη φωτογραφησα πρωτα κι εκατσε σαν κυρια) και μου εκανε ενα απειλητικο μαου μαζι με αναταση της μπροστινης πατουσα και προεκταση των νυχιων!!!

Καλά βρε Αλινα ήθελες με την πρώτη να κάτσει να την χαιδέψεις!;):lol:
Ασε που οι γάτες έχουν ένστικτο, σου λέει έτσι μαθημένη είναι αυτή από την Leia, μη την χαλάσω τώρα!!!:blink::lol::lol::lol:
Κουκλίτσα η γάτα!:inlove::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαλκιδικιώτικα γατουλίνια!!!:)

Συνημμένα

• Καλοκαίρι 2009 Σκιώνη 053.jpg
    Καλοκαίρι 2009 Σκιώνη 053.jpg
    114 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Καλοκαίρι 2009 Σκιώνη 054.jpg
    Καλοκαίρι 2009 Σκιώνη 054.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Καλοκαίρι 2009 Σκιώνη 049.jpg
    Καλοκαίρι 2009 Σκιώνη 049.jpg
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Γατούλες του χωριού μας,στη Νεάπολη Κοζάνης τραβηγμένες απο την κόρη μου!!:)

Συνημμένα

• 104.JPG
    104.JPG
    137,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 093.JPG
    093.JPG
    132,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 112.JPG
    112.JPG
    122,1 KB · Εμφανίσεις: 34
Και μερικές ακόμα!!:)
Η τελευταία δεν έχει σχέση με γατούλες αλλά μου αρέσει πολύ!Είναι απο τη λίμνη της Καστοριάς!:happy:

Συνημμένα

• 118.JPG
    118.JPG
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 108.JPG
    108.JPG
    122,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 130.JPG
    130.JPG
    124,6 KB · Εμφανίσεις: 31
Τι ωραίες φωτογραφίες ...
Τελικά εγώ που το άνοιξα δεν έχω βάλει ούτε μια ε;;;
Ειναι που δεν εχω παει διακοπες φέτος μωρέ παιδια με αυτά που μου τύχανε...Υπόσχομαι ομως, αν ξεκλέψω καμμια βδομαδούλα το Σεπτέμβριο, θα σας έρθω με πλούσιο (ελπιζω) υλικο !!!

Η φωτο της καστοριάς θα γινει μαλλον desktop μου Estelle ...;)

Εύγε στους ρεπόρτερρρρρςςςςς!

Τι ωραίες φωτογραφίες ...
Τελικά εγώ που το άνοιξα δεν έχω βάλει ούτε μια ε;;;
Ειναι που δεν εχω παει διακοπες φέτος μωρέ παιδια με αυτά που μου τύχανε...Υπόσχομαι ομως, αν ξεκλέψω καμμια βδομαδούλα το Σεπτέμβριο, θα σας έρθω με πλούσιο (ελπιζω) υλικο !!!

Η φωτο της καστοριάς θα γινει μαλλον desktop μου Estelle ...;)

Εύγε στους ρεπόρτερρρρρςςςςς!
Φένια περιμένουμε και τις δικιές σου φωτό αν τα καταφερεις και πας τελικά διακοπές!!!:)
Χαίρομαι που σου αρεσαν οι φωτογραφίες και κυρίως αυτή της Καστοριάς!!Θα το πω στην κορη μου να χαρεί!!Και είναι μόλις 9 χρονών!!:happy:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ένας γατούλης ,τακτικός πελάτης , στη Παλαιωκόμη Σερρών, (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είχα ενημερωθεί, αλλιώς θα κανόνιζα αναλόγως.:( Τεσπα, ζητώ μια πίστωση χρόνου, να ξεδιαλύνω τα γατιά απο τις αγελάδες και λοιπά ζωντανά και πτηνά, και σας πυροβολήσω και εγώ.

Άλλα ζωντανά παίζουν παρεπιπτόντως, ή μόνο γατιά?:P:hmm:

Έχω και γατιά απο έκθεση που είδα φώς και μπήκα:redface:.... εδώ να μπούν??

Ωραίο θέμα!:)

Δείτε και μια όμορφη αδεσποτούλα από Συρία...

Συνημμένα

• 2005_01072008-SYRIA0077.jpg
    2005_01072008-SYRIA0077.jpg
    243,9 KB · Εμφανίσεις: 27
Όλυμπος

Λοιπόν,ο μπαμπάς μου ανέβηκε με ένα φίλο του τον Όλυμπο,για μια ακόμη φορά,μετά από 20 χρόνια!
Στον καταφύγιο είχαν ένα γάτο,κεραμιδόγατο διασταύρωση με περσίας dollface,ονόματι Ρον.:D Και μόλις τον βρήκε,με θυμήθηκε!:redface::rolleyes::up:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• IMG_4636.JPG
    IMG_4636.JPG
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • IMG_4681.JPG
    IMG_4681.JPG
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • IMG_4682.jpg
    IMG_4682.jpg
    112,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • IMG_4697.JPG
    IMG_4697.JPG
    79,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • IMG_4698.JPG
    IMG_4698.JPG
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 36
Μπραβο στον μπαμπα που τα καταφερε!!!!!!!!!!Και ο γατος ο απολυτος κουκλος Ολυμπιος γατος!!!!!!

Με μια μικρή καθυστέρηση, να κι απο εμας μερικά γατουνια όμορφα αδεσποτούλια της παραλίας...
Η μις επικίνδυνη εδώ.

Μις Ουρά !!!

Τόλμη και γοητεία !!! Χριστέ μου ενα τιγράκι...:inlove:

Μις...Πασαρέλ Ναόμι !

Μίστερ Σούπερ Αντρας με τα όλα του!

Μις Ψάξε-Ψάξε δε θα με βρεις...

Μίστερ Σούπερ...Μπούφος :lol:

Και για το τέλος...ο αγαπημένος μου, ο λατρεμένος μου Τζάκ...γεμάτος σκάγια !!! απο καποιον μεγάλο...μάγκα :mad: :mad: :mad:
Η φιλοζωική και οι γιατροί ειπαν πως δεν μπορεί να χειρουργηθεί για την αφαίρεσή τους γιατι ειναι απλώς "αμέτρητα" σφυνωμένα στο στέρνο και το αριστερο μπροστινό του πόδι. Δινουν αντιφλεγμονώδη και ισχυρή αντιβίωση προς το παρον.

Συγχαρητήρια ρε μάγκα .... άχρηστο παράσιτο και τσογλάνι ...

Συνημμένα

• P9060314.JPG
    P9060314.JPG
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P9060315.JPG
    P9060315.JPG
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • P9060316.JPG
    P9060316.JPG
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P9060318.JPG
    P9060318.JPG
    45 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P9060317.JPG
    P9060317.JPG
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • P9060319.JPG
    P9060319.JPG
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P9060320.JPG
    P9060320.JPG
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P9060321.JPG
    P9060321.JPG
    57 KB · Εμφανίσεις: 33
  • P9060322.JPG
    P9060322.JPG
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P9060323.JPG
    P9060323.JPG
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • P9060324.JPG
    P9060324.JPG
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • P9060327.JPG
    P9060327.JPG
    55 KB · Εμφανίσεις: 26
  • P9060326.JPG
    P9060326.JPG
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P9060325.JPG
    P9060325.JPG
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P9060328.JPG
    P9060328.JPG
    61 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P9060329.JPG
    P9060329.JPG
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • P9060330.JPG
    P9060330.JPG
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P9060331.JPG
    P9060331.JPG
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • P9060333.JPG
    P9060333.JPG
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P9060332.JPG
    P9060332.JPG
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • P9100336.JPG
    P9100336.JPG
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 36
Χριστινάκι η φωτογραφία του πατέρα σου είναι από την κορυφή?:)
Δεν έχω πάει για να ξέρω.;)

Ο γάτος του καταφύγιου ΘΕΟΣ!:inlove::inlove:
Ο Αρης μου σε μακρύτριχη έκδοχή!;):cool::happy::rolleyes:

Και για το τέλος...ο αγαπημένος μου, ο λατρεμένος μου Τζάκ...γεμάτος σκάγια !!! απο καποιον μεγάλο...μάγκα :mad: :mad: :mad:
Η φιλοζωική και οι γιατροί ειπαν πως δεν μπορεί να χειρουργηθεί για την αφαίρεσή τους γιατι ειναι απλώς "αμέτρητα" σφυνωμένα στο στέρνο και το αριστερο μπροστινό του πόδι. Δινουν αντιφλεγμονώδη και ισχυρή αντιβίωση προς το παρον.

Συγχαρητήρια ρε μάγκα .... άχρηστο παράσιτο και τσογλάνι ...

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Αχ άμοιρε Τζακ μακάρι να ξεπεράσεις τις φλεγμονές και να ζήσεις ήρεμα.:):):)
Συγχαρητήρια στον εύστοχο και ικανό κυνηγό, του εύχομαι να πάθει τα ίδια:mad::mad::mad:(έτσι και αλλιώς αυτοί σκοτώνονται μεταξύ τους)

Φένια τέλεια τα καλλιστεία!!!
Πανέμορφη η μις Τολμη και γοητεία, τα σχέδια της είναι σαν "silver tabby"
:inlove: Εγώ όμως ψηφίζω τον Μίστερ Σούπερ-Μπούφο (Αρη;)):up::up::P:P:P

Αχ άμοιρε Τζακ μακάρι να ξεπεράσεις τις φλεγμονές και να ζήσεις ήρεμα.:):):)
Συγχαρητήρια στον εύστοχο και ικανό κυνηγό, του εύχομαι να πάθει τα ίδια:mad::mad::mad:(έτσι και αλλιώς αυτοί σκοτώνονται μεταξύ τους)

Φένια τέλεια τα καλλιστεία!!!
Πανέμορφη η μις Τολμη και γοητεία, τα σχέδια της είναι σαν "silver tabby"
:inlove: Εγώ όμως ψηφίζω τον Μίστερ Σούπερ-Μπούφο (Αρη;)):up::up::P:P:P

Χεχε...για προφανείς λόγους νομίζω...:lol:
Λοιπον έσβησα τις φωτο του Τζακ απο εδώ για να τις βάλω στην αγγελία και μολις διαπίστωσα ο φωστήρας ..πως σβήστηκαν απο το συγγεκριμένο θέμα εντελώς και συν τοις άλλοις τις έχασα οπότε δεν μπορώ άμεσα να τις βάλω στο άλλο. Απο το σπίτι φτου κι απο την αρχή...Αχ βρε Τζακ..ακομη κι εγώ σε ταλαιπωρώ ...

Χεχε...για προφανείς λόγους νομίζω...:lol:
Λοιπον έσβησα τις φωτο του Τζακ απο εδώ για να τις βάλω στην αγγελία και μολις διαπίστωσα ο φωστήρας ..πως σβήστηκαν απο το συγγεκριμένο θέμα εντελώς και συν τοις άλλοις τις έχασα οπότε δεν μπορώ άμεσα να τις βάλω στο άλλο. Απο το σπίτι φτου κι απο την αρχή...Αχ βρε Τζακ..ακομη κι εγώ σε ταλαιπωρώ ...

Και ιδου ο Τζακ !

Συνημμένα

• P9130337.JPG
    P9130337.JPG
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P9130338.JPG
    P9130338.JPG
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 35
Χριστινάκι η φωτογραφία του πατέρα σου είναι από την κορυφή?:)
Δεν έχω πάει για να ξέρω.;)

Ο γάτος του καταφύγιου ΘΕΟΣ!:inlove::inlove:
Ο Αρης μου σε μακρύτριχη έκδοχή!;):cool::happy::rolleyes:
Nαι..:redface::)

Ο γάτος ναι είναι πανέμορφος!:up:

Ο απίθανος γατόκοσμος της Κωνσταντινούπολης!

Μόλις γύρισα απ'την Κωνσταντινούπολη η οποία, εκτός από ένα σωρό άλλα καταπληκτικά πράγματα, διαθέτει τις πιο όμορφες και τις πιο χαδιάρες γάτες που έχω δει ποτέ!
Και το καλύτερο είναι ότι οι Τούρκοι τις αγαπάνε πολύ και τις φροντίζουν, ΟΛΟΙ! Είδα μια παρέα μαντραχαλάδων στη στάση του τραμ να χαϊδολογάνε ένα μαυράκι που είχε γυρίσει ανάποδα και τους έκανε βαρελάκια, ένα σωρό μπαρμπάδες στο δρόμο να τα ταΐζουν κροκέτες και ούτε έναν, μα ούτε έναν να τα κακομεταχειρίζεται.
Έχω και πειστήρια:

Αυτός εδώ πουλούσε στους τουρίστες σπόρια για τα περιστέρια, έξω από το Γενί Τζαμί. Και, όπως βλέπετε, τάιζε και τις γάτες κροκέτες, τις άφηνε ακόμα και ν' ανεβαίνουν στον πάγκο του:
DSCN4830.jpg

Αυτός πουλούσε χαλιά, στο Σουλταναχμέτ. Κάθε φορά που περνούσαμε μπροστά απ'το μαγαζί του, υπήρχαν τουλάχιστον μια-δυό γάτες αραγμένες πάνω στα χαλιά. Και προφανώς, δεν τον ενοχλούσαν καθόλου :up:
DSCN4846.jpg

Αυτή η γάτα-σταρ είχε πιάσει πόστο μέσα στην Αγία Σοφία και ήταν η ατραξιόν του μνημείου, όλοι οι τουρίστες τη φωτογράφιζαν και οι φύλακες τη χαζεύανε και χαμογελούσαν.:)
DSCN4529.jpg

Με τόσο γατομάνι παντού, πήγα και πήρα κι εγώ μια σακουλίτσα κροκέτες, την είχα στην τσάντα μου και κερνούσα :redface: Να μία γατούλα που τις τσακίζει, με φόντο το Μπλε Τζαμί:
DSCN4394.jpg

Αυτός ο τροφαντός γάτος ήταν μόνιμος στο πάρκο έξω από το Τοπ Καπί. Ήταν απίστευτος, με το που καθόταν κάποιος στο παγκάκι, ορμούσε στην αγκαλιά του και άρχιζε να ζυμώνει και να γουργουρίζει :inlove:
DSCN4302.jpg

Αυτή η μικρούλα μου την έπεσε κανονικότατα μέσα στην αυλή του Μπλε Τζαμιού. Στρογγυλοκάθισε πάνω μου και κοιμήθηκε εν ριπή οφθαλμού.:blink: Και μόλις έκανα να κουνηθώ, άρχιζε να γρυλίζει απειλητικά :lol:
DSCN4638.jpg

Μια φοβερή ασπρομαυρούλα (προσέξτε το μαύρι δάχτυλο στο πίσω ποδαράκι :inlove:) που ζύμωνε μόλις της μιλούσες :inlove::inlove: Ζυμώνει και στη φωτογραφία!
DSCN4597.jpg

Και λίγα ακόμα από τα φοβερά Τουρκογατάκια, το ένα πιο όμορφο απ'το άλλο:
DSCN4428.jpg
DSCN4661.jpg
DSCN4871.jpg
DSCN4874.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back