Διαμάχη tetrapodologein - stray.gr

Εμένα πάλι μου γεννιέται η εξης απορία (για το σενάριο με τα πειραματοζωα που εξαγονται): αφου στη Γερμανια χρειαζονται πειραματοζωα, δεν τους ειναι πιο ευκολο να τα παράγουν στα εργαστηρια τους? Ετσι θα εχουν και υγιη ζωα αφου θα τα επιβλεπουν και δεν θα χρειαζεται να μπαινουν στη διαδικασια εισαγωγων απο την Ελλαδα και δεν ξερω κι εγω απο που αλλου, ενηλικων και αμφιβολης υγειας ζωων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα πάλι μου γεννιέται η εξης απορία (για το σενάριο με τα πειραματοζωα που εξαγονται): αφου στη Γερμανια χρειαζονται πειραματοζωα, δεν τους ειναι πιο ευκολο να τα παράγουν στα εργαστηρια τους? Ετσι θα εχουν και υγιη ζωα αφου θα τα επιβλεπουν και δεν θα χρειαζεται να μπαινουν στη διαδικασια εισαγωγων απο την Ελλαδα και δεν ξερω κι εγω απο που αλλου, ενηλικων και αμφιβολης υγειας ζωων.

οχι πως και αυτο θα ειναι σωστο...:down: αλλα ελα ντε!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι δεν μιλαω απο την ηθικη πλευρα της υποθεσης.
Απλως εαν το δει κανεις "ψυχρά" και πρακτικα και απο οικονομικης άποψης το θέμα, δεν ειναι πιο ευκολο να κανουν αναπαραγωγες ζωων στα εργαστηρια τους? Εξαλου η γατες και οι σκυλοι ειναι ζωα που γεννανε σχετικα ευκολα και πολλα παιδια...
Εξαλου για τα πειραματα χρειαζονται υγιη ζωα. Ή κανω λάθος?

οσο αφορα τα ποντικια παντως που τα εχουν για τετοιους σκοπους το κανουν...
φυσικα δεν θα εβρισκαν πουθενα αδεσποτα ποντικια ουτε θα εβγαιναν στους δρομους να τα πιασουν!!!

ουτε θα εβγαιναν στους δρομους να τα πιασουν!!!
Πολυ περισσοτερο να μπαινουν σε διαδικασιες εισαγωγων....:hmm:

καποτε ειχα δει μια ταινια που εδιχνε εναν τυπο που μαζευε αστεγους ανθρωπους απο τον δρομο για να τους κανει πειραματα, ακριβως γιατι ποτε κανεις δεν θα τους αναζητουσε ουτε θα ενδιαφεροταν...:hmm:

Myrtoς o διος αριθμος χρειάζεται και στη γαλλια και σε καθε χωρα που παραγει καλυντικα φαρμακα και απορυπαντικα για να μη πω και περισσοτερα ειχα κανι ειδικό ποστ για το θεμα. Οργανωσεις οπως η ΒUAV ειναι εναντια στα πειραματα σε ζώα .Τα περισσότερα ζωα πρέπει να είναι ρατσας για να ειναι γεννετικά ελένξιμα για τις γατες δέν ξέρω.

Τα ιδια χαλια με οσα λεει το ντοκυμαντερ γινονται σε καθε καλυντικοβιομηχανία και φαρμακοβιομηχανια, εν μερει φταιμε κι εμεις που σαν καταναλωτες υποκυπτουμε και δεν ειμαστε συνειδητοποιημενοι καθόλου.

Επειδη κι εγω θελω να δω τί γίνεται γι αυτό θα παω η ίδια.

Πού το είδες το ντοκυμαντέρ???

Εγω σαν λύση για να κοιμάμαι πιο ησυχη ενίσχύω οικονομικά τετοιες οργανώσεις που είναι ενάντια στα πειραματα. Πχ αντε το κανεις που το κανεις χαλι το ζωο .. μετα αντι να το σκοτωσεις σαν αχρηστο αντικειμενο, ε δωστο σε μια οικογενεια να αγαπηθει, νιωσε και λιγη ευγνωμοσυνη που εδωσε το σωμα του στο εργαστηριο σου! Η το αλλο ενω γινονται πειράματα ε χρησιμοποίησε και κατι κατα του πόνου, μη το αφηνεις εκτεθειμένο, παρατήρησε το αλλα μη το αφηνεις να πεθάνει ετσι αδοξα. Επειδη αυτα δεν γινονται γι αυτο κι εγώ ειμαι εναντίον των πειραμάτων

Πού το είδες το ντοκυμαντέρ???

To Σαββάτο 21/04 γύρω στις 730 -830 στον Α στην εκπομπή Studio ALPHA με τον Μανεση.

Ακούγομαι λίγο αφελής αλλά τι εννοείς θα πας η ίδια ? κρυφά?

Oχι φανερα φυσικα μαζι με τα ζωακια

Χλωμό το κόβω να σε αφήσουνε να δεις τα χάλια τους:hmm: :(

Tα συγκεκριμένα δεν νομιζω να εχουν χάλια εγω θα παω να δω απλα σε τι οικογενειες εχουν δωθει τα δικα μας θα δω πως μου φαινονται τα γατια μιας κι εχω πειρα και σε τι οικογενεια θελουν να δωσουν τη πετρα του σκανδάλου μου.
Κι εγω σαν κι εσενα εκανα γενικέυσεις πριν ασχοληθω σοβαρα μυρτος συμφωνα με τετοια ντοκυμαντρερ που εχουν σίγουρα αληθινή βαση μιας κι εβαλα πολλα ποστ στο θέμα αυτο. Σιγουρα με μια επισκεψη δεν θα δω εργαστηρια με πειραματοζωα αλλα θα δω τι μου εμπνεουν οι συνεργατες μας εκει και οι ανθρωποι που αγαπαν τα ζωα αυτο φαινεται δε θελει πολυ για να το καταλάβεις.

Αν ενδιαφερεσαι τοσο κι εσυ γιατι δεν ενισχύεις μια οργανωση στη γερμανία η οπου αλλου εναντια στα πειραματόζωα η γιατι δεν γραφεσαι σ ενα καλο σωματειο να δεις απο μόνος σου τι κανουν??

Όπα ζητάω συγγνώμη γιατί κατάλαβα λάθος. Νόμιζα ότι θα πας εκεί που κάνουν πειράματα για καλλυντικά κτλ. Όσο για κάποια οργάνωση το έχω στο μυαλό μου αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Παρακολουθω κινήσεις Είμαι μέλος ζωοφλικού σωματείου και ήμουν ομίλου καθαρόαιμων – δεν είμαι πια γιατί είναι ηλίθιο (έχω πάρει και μέρος σε έκθεση για την πλάκα μου φυσικά) και γενικά δεν έχω βρει κάτι να με εκφράζει όπως το θέλω. Μάλιστα είμαι πωλήτρια κάθε Χριστούγεννα σε παζάρι για αδέσποτα ζώα (μόνο φέτος δεν μπόρεσα να πάω) και βοηθάω οσο μπορω στον Αγ Φραγκίσκο .Πήγα και στο παζάρι του stray φετος .Δεν κρύβω ότι έχω απογοητευτεί λίγο και έχω αποτραβηχτεί από όλα αυτά τα οργανωμένα. Εδώ στο my cat μου πήρε κανένα χρόνο να γραφτώ .Με τα παιδία και τα ζώα που είδη έχω –όλα μαζεμένα από το δρόμο σε άσχημη κατάσταση δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με κάτι άλλο σοβαρά .
Κάνω ότι μπορώ μόνη μου για να βοηθήσω κάποια ζώα εκτος των δικών μου. Φιλικά Αμαλία:)

Ο τίτλος άλλαξε ώστε να μην δημιουργεί εντυπώσεις. :)

εντυπωσεις?

προφανως κατα του stray ετσι οπως ηταν ο προηγουμενος τιτλος.

Σίγουρα δεν το είχα βάλει με τέτοιο σκοπό! Απλά μετέφερα το άρθρο όπως ακριβώς το βρήκα με τον τίτλο που το βρήκα...

Ασπασία δεν έφυγες;

Ασπασία δεν έφυγες;
Πετάω 19:15!!! Κάνω υπομονή στο γραφείο μέχρι τις 16:00 και μετά φεύγω...:hello: :hello::hello:

Άντε καλό ταξίδι!

εννοειται βρε οτι εσυ απλα το μετεφερες οπως το βρηκες.καλο ταξιδι και καλα να περασεις:P !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back