kounelaki
Περιβόητο μέλος

Θα φερω κι εγω πραγματακια και η μαμα μου που εχει πολλα!Ρουχα και παπουτσια μπορουμε να φερουμε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενα εσύ μένεις δίπλα μου. Αμα ειναι ή μου τα φέρνεις ή περναω εγώ και τα παίρνω.Tι τελεια!!!Θα φερω κι εγω πραγματακια και η μαμα μου που εχει πολλα!Ρουχα και παπουτσια μπορουμε να φερουμε?
Οτι θέλεις δίνεις μέχρι και έπιπλα άμα θέλεις να διώξεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μετα την εκθεση,που θα φερω κι εγω καποια πραγματακια θα σου δωσω το τηλ της μαμας μου γιατι αυτη εχει παρα πολλα πραγματα!Εγω στο garage sale δε θα ειμαι Αθηνα.Ελενα εσύ μένεις δίπλα μου. Αμα ειναι ή μου τα φέρνεις ή περναω εγώ και τα παίρνω.
Οτι θέλεις δίνεις μέχρι και έπιπλα άμα θέλεις να διώξεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ κρίμα ρε συ και χαρηκα. Καλα οκ κανονισε και πες μου ποτε να περασω απο το σπίτι τοτε και τα λεμε ξανα.Μετα την εκθεση,που θα φερω κι εγω καποια πραγματακια θα σου δωσω το τηλ της μαμας μου γιατι αυτη εχει παρα πολλα πραγματα!Εγω στο garage sale δε θα ειμαι Αθηνα.![]()
Φιλακια
Α! και Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη δεν σου ειπα

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλα ουτε εγω σου ειπα,ξεχασα τους τροπους μου! Χριστος Ανεστη Λεττακι!Αχ κρίμα ρε συ και χαρηκα. Καλα οκ κανονισε και πες μου ποτε να περασω απο το σπίτι τοτε και τα λεμε ξανα.
Φιλακια
Α! και Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη δεν σου ειπα![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω δύο εθελόντριες

οπου θα αναλάβουν τα γλυκά
και ποτά
του Garage sale.Οι εθελόντριες αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν μαζί με άλλους εθελοντες οπου θα εχουν προσφέρθει να τα φτιάξουν και θα φροντίσουν για την μεταφορά τους και πώληση τους στο garage sale.
Λέω δύο κορίτσια για να καθίσουν σε δύο βάρδιες αντίστοιχα.
Προσφορά κανείς??

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Εχω μαζέψει κάποια πράγματα και καλώς εχόντων των πραγμάτων την Κυριακή θα έρθω στην έκθεση.... οπότε μπορώ και να τα δώσω?
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ μπορώ να φτιάξω κάποια γλυκά, αλλά λόγω υποχρεώσεων, δεν ξέρω για πόση ώρα θα μπορώ να παρευρίσκομαι στο garage sale έτσι ώστε να πάρω κάποια βάρδια..Γεια σας κορίτσια
Θέλω δύο εθελόντριες
οπου θα αναλάβουν τα γλυκάκαι ποτά
του Garage sale.
Οι εθελόντριες αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν μαζί με άλλους εθελοντες οπου θα εχουν προσφέρθει να τα φτιάξουν και θα φροντίσουν για την μεταφορά τους και πώληση τους στο garage sale.
Λέω δύο κορίτσια για να καθίσουν σε δύο βάρδιες αντίστοιχα.
Προσφορά κανείς??![]()

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Γεια σου Ολγα μου και κορίτσια,
κατόπιν συζήτησης με τα άλλα κορίτσια και αφού η Ανοιξη έχει μπει πια για τα καλά σκέφτομουν ότι ιδανική ημερομηνία για το παζάρι μας ειναι η Κυριακη 25 Απριλίου 2010.
Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι απο εδώ και πέρα δεν θα χαλάσει ξανά ο καιρός.![]()
Τι ώρα και που γίνεται?
Μπορεί να είμαι στραβή και χαζή

αλλά δεν βρίσκω αυτες τις πληροφορίες κάπου....Επίσης τι ώρα να έρθω στην έκθεση την Κυριακή για να σας δώσω κάποια πραγματάκια?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα και από εμένα επειδή δεν έχω χρόνο να ψάξω γιατί έχω πήξει στη δουλειά μήπως είναι εύκολο να μου πει κάποιος εκτός από την ημερομηνία που την βλέπω, την ώρα και το μέρος?να δω μήπως μπορώ να βοηθήσω κιόλας με αυτό που ζητας...
Εχω μαζέψει κάποια πράγματα και καλώς εχόντων των πραγμάτων την Κυριακή θα έρθω στην έκθεση.... οπότε μπορώ και να τα δώσω?
Τι ώρα σκοπεύεις πάνω κατω να ερθεις? να κανονίσουμε να συναντηθουμε.
Πληροφορίες για το garage sale θα αναρτηθούν, με το πλήρες αφισάκι, σε λίγο.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει Ναταλία μου θα σε εχω υπόψιν μου για παρασκευή γλυκών.Εγώ μπορώ να φτιάξω κάποια γλυκά, αλλά λόγω υποχρεώσεων, δεν ξέρω για πόση ώρα θα μπορώ να παρευρίσκομαι στο garage sale έτσι ώστε να πάρω κάποια βάρδια..![]()
Ευχαριστώ που μου απάντησες .
Φιλάκια
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Τι ώρα σκοπεύεις πάνω κατω να ερθεις? να κανονίσουμε να συναντηθουμε.
Πληροφορίες για το garage sale θα αναρτηθούν, με το πλήρες αφισάκι, σε λίγο.
Έλεγα να έρθω πρωί για λίγο γιατί μετά έχω τραπέζι σπίτι μου και θα τρέχω....βολεύει εσένα?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωρα δηλαδή περίπου?Έλεγα να έρθω πρωί για λίγο γιατί μετά έχω τραπέζι σπίτι μου και θα τρέχω....βολεύει εσένα?
Να ξέρεις ότι οι εκθέτες πάνε περίπου 9:30 με 10:00.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρακαλώ σώστε το και κάντετο foward σε φίλους.
Ευχαριστώ
View attachment GARAGE SALE 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 leaflet.doc
Συνημμένα
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτυπώστετο ή και απλώς διαδώστετο μεσω επικοινωνίας
Σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

Voula
Διάσημο μέλος

Σχετικά με ετοιμασία εδεσμάτων και βάρδιες ; πες μου αν θες να φέρω τυροπιτάκια ή κάτι παρόμοιο.
Θα φροντίσω να είμαι σε εσένα κατά τις 9 το πρωί. Θα πρέπει να φύγω όμως σχετικά νωρίς γιατί μάλλον θα έχω τραπέζι το μεσημέρι λόγω εορτής συζύγου στις 23/12.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Κατά τις 11:00 είναι καλά? δεν θα κάτσω πολύ......γμτ και το ήθελα τόσο πολύ....στείλε μου το τηλ σου σε πμ να μπορούμε να επικοινωνήσουμε....σου στέλνω το δικό μου
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει Όλγα μου τότε δίνουμε ραντεβου 11:00 η ώρα στην έκθεση.Η αφίσα είναι καταπληκτική!!!
Κατά τις 11:00 είναι καλά? δεν θα κάτσω πολύ......γμτ και το ήθελα τόσο πολύ....στείλε μου το τηλ σου σε πμ να μπορούμε να επικοινωνήσουμε....σου στέλνω το δικό μου
φιλάκια τα λέμε απο κοντά
Υ.Σ. σου έχω στείλει ήδη το κινητό μου για να βρεθούμε εκει μέσα.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ Βούλα μου,Λέτα είναι πολύ ωραίο το αφισάκι
Σχετικά με ετοιμασία εδεσμάτων και βάρδιες ; πες μου αν θες να φέρω τυροπιτάκια ή κάτι παρόμοιο.
Θα φροντίσω να είμαι σε εσένα κατά τις 9 το πρωί. Θα πρέπει να φύγω όμως σχετικά νωρίς γιατί μάλλον θα έχω τραπέζι το μεσημέρι λόγω εορτής συζύγου στις 23/12.
επομένως εσένα σε υπολογίζω για τα αλμυρά. Φτιάξε κάτι σε μερίδες που μπορούν να δωθούν.
Ναταλία,
εσύ τι γλυκό σκεφτόσουν να κάνεις?
natalouko
Επιφανές μέλος
εσύ τι γλυκό σκεφτόσουν να κάνεις?[/quote]
Έλεγα μήπως έφτιαχνα κάτι σε ατομικά κέικ...ή brownies...ή και τα δύο..κάτι που να ταιριάζει για πρωί και με τον καφέ τους..

Όποιος έχει να μου προτείνει κάτι, ευπρόσδεκτο!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool