moukelis
Επιφανές μέλος
Παιδιά είναι τέρας,και ο μπαμπάς μου μου λέει ότι ήταν διπλάσιος πριν τα δαγκώματα!Έφαγε με όρεξη ανάλογη του μεγέθους του,ήπιε νερό,πήγε στην ΑΜΜΟ(!)
του Σείριου και τώρα έχει κουλουριαστεί και κοιμάται σε μια μαξιλαρα.Ο Σείριος παρόλο που τον έχω στη γατοφόρο στο δωμάτιο με πανί από πάνω έκανε ένα χου που ακούστηκε μέχρι κάτω...Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχει ακόμα τρίτο βλέφαρο και στα δύο μάτια...
Μπήκε μια χαρά στη γατοφόρο,και τρίβεται,είναι πολύ ήρεμος.Βάζω μια φωτογραφία με την δαγκωματιά,δεν είναι νωπή,και φαίνεται να επουλώνεται καλά,οπότε λέω να μην την πειράξω καθόλου και να την δει αύριο η Κέρυ.
Το δάγκωμα του φιδιού είναι στον ώμο και απλά αχνοφαίνεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι μωρέ το καημένο,φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο.Το τρίτο βλέφαρο υπάρχει περιπτωση να είναι από την εξάντληση;Γενικά γουργουρίζει και χαϊδεύεται,δε φαίνεται άτονος.Μωρέ τον καημενούλη κρίμα πέρασε πολλά πάντως φαίνεται να πέρνει τα πάνω του όσο για το 3ο βλέφαρο δεν πέρασε κ λίγα. Ο. πότε καλά κάνεις κ δεν τον πειράζεις για να μπορέσεις να τον μεταφέρεις αύριο να μην αγριέψει. Βρε τον Σείριο όσο μπόι του λείπει τόσο τσαμπουκάς είναι που να μεγαλώσει κ όλας![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Εύχομαι περαστικά στο γατουλίνι!Ο Σείριος σου πως είναι?Ναι μωρέ το καημένο,φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο.Το τρίτο βλέφαρο υπάρχει περιπτωση να είναι από την εξάντληση;Γενικά γουργουρίζει και χαϊδεύεται,δε φαίνεται άτονος.![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

Τα γνωστά,δαγκώνει,γρατσουνάει,και το παίζει ο άρχοντας του σπιτιού...μέχρι που βγάζω το σακουλάκι με τις κροκέτες και γίνεται για μερικές στιγμές γατάκι.
Ο μπασκετμπολίστας σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ο "Φασούλας"μου δεν είναι και πολύ στα κέφια του.Χθές είδα κι έπαθα να τον βάλω στην γατοφόρο για να τον πάω στον γιατρό.¨αρχισε να χτυπιέται και να σκούζει.Τον λυπήθηκα και τον άφησα.Τώρα θα ψάξω την λύση επίσκεψης γιατρού στο σπίτι (αν βρώ).Φαίνεται πάντως αναστατωμένος γενικά και κακόκεφος.Βέβαια το φαγητό φαγητό!Ο Σείριός μου είναι ένα τέρας (όπως πάντα άλλωστε)
Τα γνωστά,δαγκώνει,γρατσουνάει,και το παίζει ο άρχοντας του σπιτιού...μέχρι που βγάζω το σακουλάκι με τις κροκέτες και γίνεται για μερικές στιγμές γατάκι.Ο μπασκετμπολίστας σου;
moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Αμα τον πιάσει...τον πιάνει.Πρέπει να είναι αναστατωμένος επειδή έφυγα λίγες μέρες κι έμεινε με τον γατομπαμπά του με τον οποίο τα έχουν..τσουγκρίσει (εκανε πιπι στο πάπλωμα και τον βούτηξε και βέβαια του τις έβρεξε) και δεν τα έχουν βρεί ακόμη!ααααχχχχχ να δω τι θα κάνωΕγώ θα προτιμούσα να αναστατωθεί λιγο και να τον πάω στο γιατρό...Δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια για επισκέψεις κατ'οίκον...Αν του αφήσεις ανοιχτή τη γατοφόρο να την εξερευνήσει και τον δελεάσεις με το αγαπημένο του σνακ;![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δώρα έψαξα για το 3ο βλέφαρο κ όπου κ αν κοίταξα το συνδέουν με ασθένεια, ακόμα κ μια εγκυκλπέδια αιλουροειδών που έχω αυτό γράφει.Ναι μωρέ το καημένο,φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο.Το τρίτο βλέφαρο υπάρχει περιπτωση να είναι από την εξάντληση;Γενικά γουργουρίζει και χαϊδεύεται,δε φαίνεται άτονος.![]()
ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά αυριο με τον γατούλη εγώ πάντως δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό όπως τον βλέπω στις φωτογραφίες
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
..Ρε συ Δώρα τί είναι το τρίτο βλέφαρο μα τω Θεώ πρώτη φορά το ακούω
RedCat
Διάσημο μέλος

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε για τις ευχές,επλίζω να πιάσουν τόπο αυριο που θα πάμε στην γιατρό μας.Η αλήθεια είναι ότι είναι δεν είναι "δικό" σου ζώο(στην προκειμένη περιπτωση είναι απλά ενας από τους πολλούς γατούληδες που ταϊζουμε στο κτήμα),στενοχωριέσαι να το βλέπεις σε άσχημη κατάσταση,και το πονάς σαν δικό σου.Ελπίζω να είναι απλά από την εξάντληση και να είναι ενθαρρυντική η διάγνωση αυριο.Είναι τόσο καλόβολος...Αμάν τον καημένο όλη η γατογκαντεμιά πάνω του...Πάλι καλά που έχει εσένα Δώρα, αλλα στις φώτο φαίνεται τόσο αγαθός ο καημενούλης..Περαστικά..Ρε συ Δώρα τί είναι το τρίτο βλέφαρο μα τω Θεώ πρώτη φορά το ακούω
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε,είναι καλός και πολύ συνεργάσιμος,μπήκε μόνος του στη γατοφόρο και δεν λέρωσε παρά μόνο στην άμμο.Και μιλάμε για ζώο που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στους αγρούς.Περαστικά του. Φαίνεται πολυ καλούλης

moukelis
Επιφανές μέλος
Βρε Νότα πάντως αν ήταν τόσο χάλια θα έτρωγε τόσο;Γενικά δεν είναι πολύ άτονος,γουργουρίζει και χαϊδευεται,δεν ξέρω,υπάρχει περίπτωση να είναι από την εξάντληση το τρίτο βλέφαρο;Χτες ήταν καλά μου είπε ο πατέρας μου,σήμερα ξαναέβγαλε...Αννα 3ο βλεφαρο λέγεται η ασπρη μεμβρανη που φαίνεται στο εσωτερικό του ματιού της γάτας (ίσως το έχεις προσεξει όταν κοιμαται καμμια φορά)...αυτη η μεμβρανη όταν η γατουλα είναι αρρωστη ειναι φαίνεται περισσότερο στην εσωτερική γωνία του ματιου και ειναι ενδειξη οτι κατι δεν παει καλα..![]()

RedCat
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
και απο την Αμελί..Υ.Γ. ξεπλυνε καλά τη χλωρίνη εεε?
moukelis
Επιφανές μέλος
Την ξέπλυνα εντελώς γιατί ο Σείριος γλύφει τα πιο άσχετα πράγματα(δε θέλω συνειρμούς)καλά κάνεις, μέχρι να γιατροπορευτεί ο γαταρος ας τον έχεις χωριστά....απο το μωρό ..(μην το πεις στον Σειριο οτι τον ειπα ετσι)και απο την Αμελί..
Υ.Γ. ξεπλυνε καλά τη χλωρίνη εεε?

Κι αν θες να ξέρεις,την πάτησες,ήταν μπροστά στην οθόνη όταν τον είπες μωρό και ΤΟ ΕΙΔΕ!Την έβαψες,τώρα θα σε βρουν να μιλάς με τα ψάρια!

RedCat
Διάσημο μέλος

(εξήγησε το το είπα χαιδευτικά όχι κυριολεκτικά μα....)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool