Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά επειδή δεν έτυχε ποτέ στις γάτες μου να παρουσιάσουν κάτι τέτοιο ( τρίτο βλέφαρο) δεν ξέρω και πόσο επικίνδυνο είναι αλλά εύχομαι να είναι θετική η διάγνωση...Ο Σείριος πόσο μηνών είναι τώρα Δώρα???Εμένα τα χαζά τα γατάκια τρώνε την άμμο ρε παιδιά...Θα πνιγούν καμμια μέρα...Και γλύφουν τα πάντα ακόμα και το τασάκι μου έγλυψε η άλλη χθεςΤην ξέπλυνα εντελώς γιατί ο Σείριος γλύφει τα πιο άσχετα πράγματα(δε θέλω συνειρμούς)
Κι αν θες να ξέρεις,την πάτησες,ήταν μπροστά στην οθόνη όταν τον είπες μωρό και ΤΟ ΕΙΔΕ!Την έβαψες,τώρα θα σε βρουν να μιλάς με τα ψάρια!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Άστα τα μα και τα ξεμα...Όταν έρθεις για τσίπουρα θα σου κάνει μια πρόταση που δε θα μπορείς να αρνηθείς...και μετά θα σε βρει ο Τσε τσιμεντωμένη.θα έρθω μασκαρεμένη για τσιπουρα μου φαίνεται...
(εξήγησε το το είπα χαιδευτικά όχι κυριολεκτικά μα....)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο Σείριος είναι δύο μηνών και δύο ημερών,έχουμε και μετρητή κυρία Άννα...κοτζάμ γάταροι...Παιδιά επειδή δεν έτυχε ποτέ στις γάτες μου να παρουσιάσουν κάτι τέτοιο ( τρίτο βλέφαρο) δεν ξέρω και πόσο επικίνδυνο είναι αλλά εύχομαι να είναι θετική η διάγνωση...Ο Σείριος πόσο μηνών είναι τώρα Δώρα???Εμένα τα χαζά τα γατάκια τρώνε την άμμο ρε παιδιά...Θα πνιγούν καμμια μέρα...Και γλύφουν τα πάντα ακόμα και το τασάκι μου έγλυψε η άλλη χθες![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη στην μεγαλειότητα του αλλά δεν μου βγάζει τις υπογραφές στη σελίδα μου, ούτε τις δικές μου..Είναι θεός όμως,απλά πανέμορφος...Το τέλειο μωρό....Πλάκα κάνωΟ Σείριος είναι δύο μηνών και δύο ημερών,έχουμε και μετρητή κυρία Άννα...κοτζάμ γάταροι...![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εσύ θα μιλάς με τα ψάρια σε λίγο...Και εχετε και πολλά εκεί στην Κρήτη...Συγγνώμη στην μεγαλειότητα του αλλά δεν μου βγάζει τις υπογραφές στη σελίδα μου, ούτε τις δικές μου..Είναι θεός όμως,απλά πανέμορφος...Το τέλειο μωρό....Πλάκα κάνω![]()
Α,έχω βάλει και μια ωραία φωτογραφία στην υπογραφή,χάνεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Προς υπηρέτρια του ΤσάρουΚι εσύ θα μιλάς με τα ψάρια σε λίγο...Και εχετε και πολλά εκεί στην Κρήτη...Α,έχω βάλει και μια ωραία φωτογραφία στην υπογραφή,χάνεις...

Χα,χα θα με σώσουν τα κομάντος μου,τι άδικα αλλάζω την άμμο τους τόσες φορές την μέρα???Έχει αρχίσει να μου γίνεται ψύχωση το θέμα με την άμμο...Και μόνο που βλέπω το δοχείο, με πιάνουν τα νεύρα μου...Το ρύθμισα με τις υπογραφές και τον βλέπω τον κούκλο...Νομίζω οτι όλοι οι γατόφιλοι θέλουν κατα βάθος ένα τέτοιο κούκλο...
Κατώτατο δουλικό της βασιλικής οικογένειας...

moukelis
Επιφανές μέλος
Έλα τώρα που πας να τη γλιτώσεις...Μην τον καλοπιάνεις!Προς υπηρέτρια του Τσάρου
Χα,χα θα με σώσουν τα κομάντος μου,τι άδικα αλλάζω την άμμο τους τόσες φορές την μέρα???Έχει αρχίσει να μου γίνεται ψύχωση το θέμα με την άμμο...Και μόνο που βλέπω το δοχείο, με πιάνουν τα νεύρα μου...Το ρύθμισα με τις υπογραφές και τον βλέπω τον κούκλο...Νομίζω οτι όλοι οι γατόφιλοι θέλουν κατα βάθος ένα τέτοιο κούκλο...
Κατώτατο δουλικό της βασιλικής οικογένειας...![]()
Είναι ένα θεματάκι η άμμος,ξέρω,τους πρώτους δύο μήνες που είχαμε τον Έκτορα είχε τόση διαρροια που μερικές φορές δεν προλάβαινε καν να φτάσει στην άμμο...Φαντάζεσαι κατάσταση...Σε νιώθω.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Προς ανώτατο υπηρετικό προσωπικό του Αυτοκράτορα,Έλα τώρα που πας να τη γλιτώσεις...Μην τον καλοπιάνεις!Είναι ένα θεματάκι η άμμος,ξέρω,τους πρώτους δύο μήνες που είχαμε τον Έκτορα είχε τόση διαρροια που μερικές φορές δεν προλάβαινε καν να φτάσει στην άμμο...Φαντάζεσαι κατάσταση...Σε νιώθω.
![]()
Ξέρεις τι με νευριαζει με την άμμο,όχι οτι πρέπει να την καθαρίζω τόσο συχνά,γιατί αλλωστε αν έλεγα οτι τα μωρά είναι και πολύ παραγωγικά θα ήταν ψέμα..Τα δωράκια τους είναι στο μέγεθος γόπας τσιγάρου..Πιο πολύ μου την δίνει η Εστεε που σκάβει λες και ψάχνει για πετρέλαιο και στο τέλος δεν σκεπάζει τίποτα,και τα μωρά προσπαθο΄ν να τα σκεπάσουν αλλά χάνουν την ισσοροπία τους και με λίγα λόγια...ΣΚ..Α γίναμε...Δεν μπορεί πάντως με την προσφώνηση αυτοκράτορα κάπως θα τον συγκινήσω τον Σειριο που έχω ακούσει οτι είναι και φοβερή ψυχή!!!!!

Ψυχάρα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χμ,από Τσάρος έγινα αυτοκράτορας...Δέχομαι την συγνώμη σου κοινή θνητη,επειδή είδα και την όμορφη κόρη σου στη φωτογραφία.Είναι σε ηλικία γάμου;Τι λες καλέ μου αυτοκράτορα,ε?ε?ε?

moukelis
Επιφανές μέλος
Πω πω,ανάποδα θα έπρεπε να γίνονται τα πράγματα...Προς ανώτατο υπηρετικό προσωπικό του Αυτοκράτορα,
Ξέρεις τι με νευριαζει με την άμμο,όχι οτι πρέπει να την καθαρίζω τόσο συχνά,γιατί αλλωστε αν έλεγα οτι τα μωρά είναι και πολύ παραγωγικά θα ήταν ψέμα..Τα δωράκια τους είναι στο μέγεθος γόπας τσιγάρου..Πιο πολύ μου την δίνει η Εστεε που σκάβει λες και ψάχνει για πετρέλαιο και στο τέλος δεν σκεπάζει τίποτα,και τα μωρά προσπαθο΄ν να τα σκεπάσουν αλλά χάνουν την ισσοροπία τους και με λίγα λόγια...ΣΚ..Α γίναμε...Δεν μπορεί πάντως με την προσφώνηση αυτοκράτορα κάπως θα τον συγκινήσω τον Σειριο που έχω ακούσει οτι είναι και φοβερή ψυχή!!!!!Ψυχάρα!!!!!
Αυτό με το σκάψιμο και τα ξεσκέπαστα πάντως το κάνει κι ο Σείριος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ φοβάμαι οτι θα σου πέσει λίγη η νύφη πάνσοφε,παναγιότατέ,πανέμορφε Αυτοκράτορα...Δεν θα παντρευτεί ποτέ, θα την κλείσουμε σε μοναστήρι...Ναι ρε συ Δώρα ο Σείριος,( ουπς συγγνώμη ο αυτοκράτορας) είναι δύο μηνών όμως όχι ολόκληρο γομάρι σαν και την δική μου με παιδιά και εγγόνια...Χμ,από Τσάρος έγινα αυτοκράτορας...Δέχομαι την συγνώμη σου κοινή θνητη,επειδή είδα και την όμορφη κόρη σου στη φωτογραφία.Είναι σε ηλικία γάμου;![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Α,κρίμα και θα την έκανα βασίλισσά μου,κορώνα στο κεφάλι μου...Πολύ φοβάμαι οτι θα σου πέσει λίγη η νύφη πάνσοφε,παναγιότατέ,πανέμορφε Αυτοκράτορα...Δεν θα παντρευτεί ποτέ, θα την κλείσουμε σε μοναστήρι...Ναι ρε συ Δώρα ο Σείριος,( ουπς συγγνώμη ο αυτοκράτορας) είναι δύο μηνών όμως όχι ολόκληρο γομάρι σαν και την δική μου με παιδιά και εγγόνια...
Τι να σου πω,δεν ξέρω γιατί το κάνει,μπορεί να σιχαίνεται να τα θάψει,να τα πω.Κι εμένα δε νομίζω να το κόψει πάντως.Αλλά εσύ έχεις και τα μωρά που πάνε μετά...και γίνεται χαμός...
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν βαριέσαι... Δεν της λέω τίποτα προς το παρόν γιατί έχει στρες με τα μωρά αλλα μετά θα δει τι θα πάθει...Ε μόλις είδα το θέμα σου με τον Σείριο και κάτι απίστευτες φώτο του..Αλήθεια σου λέω είναι κούκλος...Τα λατρεύω τα γκρι γατάκια, είναι πανέμορφα...Ευχομαι να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια μαζί και περαστικά στον γατούλη τον άλλο...Ευχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό...Α,κρίμα και θα την έκανα βασίλισσά μου,κορώνα στο κεφάλι μου...
Τι να σου πω,δεν ξέρω γιατί το κάνει,μπορεί να σιχαίνεται να τα θάψει,να τα πω.Κι εμένα δε νομίζω να το κόψει πάντως.Αλλά εσύ έχεις και τα μωρά που πάνε μετά...και γίνεται χαμός...

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
...Είναι η πριγκήπισσα μας....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε πολύ...Δεν βαριέσαι... Δεν της λέω τίποτα προς το παρόν γιατί έχει στρες με τα μωρά αλλα μετά θα δει τι θα πάθει...Ε μόλις είδα το θέμα σου με τον Σείριο και κάτι απίστευτες φώτο του..Αλήθεια σου λέω είναι κούκλος...Τα λατρεύω τα γκρι γατάκια, είναι πανέμορφα...Ευχομαι να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια μαζί και περαστικά στον γατούλη τον άλλο...Ευχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό...![]()
Άμα είμαστε εμείς κούκλοι τι να πείτε κι εσείς με τόσα πανέμορφα μωράκια...Ο άλλος γατούλης ελπίζω να είναι καλά,πριν που τον είδα κοιμόταν,θα σας γράψω νέα του αύριο γυρίζοντας από την γιατρό.
Ελπίζω να μην ειναι τίποτα σοβαρό και την Πέμπτη να επιστρέψει στη βάση του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αχά!Ώστε έπεσε στα δύχτια του έρωτά μου ε;Και μετά λέει η μαμά ότι είμαι μικρός για έρωτες...Κάτι μου έλεγε όμως ότι μας χωρίζει ένας ΑΣΕΠ,ξέρετε εσείς ευγενική δεσποσύνη τι είναι αυτό το πράγμα που με κρατάει μακριά από την πριγκήπισσά μου;Εντάξει δικιά σου η νύφη...Και αυτη τα λίγα λεπτά που περνάει ξύπνια σε καλοκοιτάζει...Είναι η πριγκήπισσα μας....
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όοπυ υπάρχει επιθυμία υπάρχει και δρόμος....Αλήθεια τους φαντάζεσαι ζαυγάρι???Ο πρίγκηπας και η αλητισσα, άμα την δεις τσαμπουκάδες που κάνει θα πάθεις...Μπορώ αλήθεια να φορτώσω και βιντεάκια που δέρνει τα αδέρφια της???Αχά!Ώστε έπεσε στα δύχτια του έρωτά μου ε;Και μετά λέει η μαμά ότι είμαι μικρός για έρωτες...Κάτι μου έλεγε όμως ότι μας χωρίζει ένας ΑΣΕΠ,ξέρετε εσείς ευγενική δεσποσύνη τι είναι αυτό το πράγμα που με κρατάει μακριά από την πριγκήπισσά μου;
moukelis
Επιφανές μέλος
Α,θα γίνουν τέλειο ζεύγος...Ελάτε καλή μου στο κανονικό μας θρεντ να τα πούμε πιο άνετα...Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όοπυ υπάρχει επιθυμία υπάρχει και δρόμος....Αλήθεια τους φαντάζεσαι ζαυγάρι???Ο πρίγκηπας και η αλητισσα, άμα την δεις τσαμπουκάδες που κάνει θα πάθεις...Μπορώ αλήθεια να φορτώσω και βιντεάκια που δέρνει τα αδέρφια της???
Μπορείς να τα ανεβάσεις στο youTube απλά πρέπει να περιμένεις περίπου μισή ώρα μέχρι να σου δώσει το λινκ.Αν θες στείλε το μου με μέιλ να στο κάν εγώ αυριο και να σου στείλω το λινκ,έχω βάλει και ένα δικό μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool