Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ρε συ Δώρα ήταν σαν να μου μίλησες ρώσικα...Τι είναι το thread ή καλύτερα πως ερχομαστε εκεί...Είμαι ασχετη εντελώς μην γελάτε οι υπόλοιποι...

Είδες τι κάνει η συναναστροφή με ρώικα μαφιοζόγατα;Εννούσα από αυριο επειδή τωρα θα σε καληνυχτισω, να τα λέμε στο θέμα που έχω ανοίξει για τον Σείριο.Μη μπαινουν να δουν πως τα πάει ο γατούλης με τη δαγκωματιά και βλέπουν εμας να προξενεύουμε πρίγκηπες!

Αυριο στείλε μου το βιντεάκι να στο ανεβάσω μην μπλέξεις άμα θες.Πες μου να σου στείλω το μέιλ μου,αν δε μπορέσεις.Καληνύχτα Αννούλα και γατουλάκια...Καληνύχτα πριγκηπέσσα(είδες τι τζέντλεμαν,χωριστά τη χαιρετάει...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πήγαμε σήμερα πουρνό πουρνό στην κτηνίατρο.Τρελή κίνηση,κι ο γάτος να κλείει όλη την ώρα,με τρελανε.
Η κτηνίατρος είπε ότι έχει αρκετά δαγκώματα από ζευγάρωμα,και αυτό στη βάση της ουράς είναι από σκύλο.Του έβαλε σπρέι με ωραίο μπλε χρώμα σε ολες τις δαγκωνιές,αμπούλα για τσιμπούρια,ψύλλους κτλ επειδή είδε καναδυο και του τα έβγαλε,και μας έδωσε αντιβίωση για μια βδομάδα πρωί-βράδυ.Δεν έχει πυρετο(ευτυχώς) και δεν έχουν πειραχτεί οι λεμφαδένες του.Πήραμε και μια τροφή Kitten για να πάρει πάνω του.Τώρα αναπαύεται στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του.
Ρε παιδιά,εγώ παίρνω για το Σείριο την weaning της Royal Canin,αλλά αυτή μας έδωσε της Hill's την Kitten για τον γάτο.Έφαγε λίγο ο Σείριος και ξετρελάθηκε.Εν τω μεταξύ βγαίνει και ΠΟΛΥ πιο φτηνή από την άλλη που του παίρνω.Λέω να του την κρατήσω αν συνεχίσει και την τρώει και δεν του δημιουργήσει πρόβλημα,ή έστω να την εναλάσσω.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μπράβο στο γατούλη πολύ χάρηκα που πήγαν ολα καλά τον καημένο όλη αυτόν δάγκωναν σκυλιά γατιά φίδια φαινεται θα είναι πολύ γλυκός κ τον δοκίμασαν όλοιΙατρικό ανακοινωθέν:
Πήγαμε σήμερα πουρνό πουρνό στην κτηνίατρο.Τρελή κίνηση,κι ο γάτος να κλείει όλη την ώρα,με τρελανε.Η κτηνίατρος είπε ότι έχει αρκετά δαγκώματα από ζευγάρωμα,και αυτό στη βάση της ουράς είναι από σκύλο.Του έβαλε σπρέι με ωραίο μπλε χρώμα σε ολες τις δαγκωνιές,αμπούλα για τσιμπούρια,ψύλλους κτλ επειδή είδε καναδυο και του τα έβγαλε,και μας έδωσε αντιβίωση για μια βδομάδα πρωί-βράδυ.Δεν έχει πυρετο(ευτυχώς) και δεν έχουν πειραχτεί οι λεμφαδένες του.Πήραμε και μια τροφή Kitten για να πάρει πάνω του.Τώρα αναπαύεται στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του.
Ρε παιδιά,εγώ παίρνω για το Σείριο την weaning της Royal Canin,αλλά αυτή μας έδωσε της Hill's την Kitten για τον γάτο.Έφαγε λίγο ο Σείριος και ξετρελάθηκε.Εν τω μεταξύ βγαίνει και ΠΟΛΥ πιο φτηνή από την άλλη που του παίρνω.Λέω να του την κρατήσω αν συνεχίσει και την τρώει και δεν του δημιουργήσει πρόβλημα,ή έστω να την εναλάσσω.![]()
Περαστικά του κ καλή ανάπαυση στην ΑΜ του. Hill's δίνω κ εγώ στα δικά μου γιατί η εκτροφέας από την οποία τα πήρα μου είπε ότι είναι η καλύτερη τροφή για δέρμα κ τρίχωμα κ να πέρνω αυτή, βέβαια επειδή τα δικά μου τρώνε μόνο κροκέτα κ βαριούνται εύκολα πρόσφατα τους πήρα κ την Royal Canin για περσικά κ τους άρεσε πολύ. Και έτσι θα κάνω κ εγώ αυτό θα αλλάζω τις τροφές με προτίμηση όμως στη Hill'sΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!Χάρηκα για τα καλά σας νέα!!!Ιατρικό ανακοινωθέν:
Πήγαμε σήμερα πουρνό πουρνό στην κτηνίατρο.Τρελή κίνηση,κι ο γάτος να κλείει όλη την ώρα,με τρελανε.Η κτηνίατρος είπε ότι έχει αρκετά δαγκώματα από ζευγάρωμα,και αυτό στη βάση της ουράς είναι από σκύλο.Του έβαλε σπρέι με ωραίο μπλε χρώμα σε ολες τις δαγκωνιές,αμπούλα για τσιμπούρια,ψύλλους κτλ επειδή είδε καναδυο και του τα έβγαλε,και μας έδωσε αντιβίωση για μια βδομάδα πρωί-βράδυ.Δεν έχει πυρετο(ευτυχώς) και δεν έχουν πειραχτεί οι λεμφαδένες του.Πήραμε και μια τροφή Kitten για να πάρει πάνω του.Τώρα αναπαύεται στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του.
Ρε παιδιά,εγώ παίρνω για το Σείριο την weaning της Royal Canin,αλλά αυτή μας έδωσε της Hill's την Kitten για τον γάτο.Έφαγε λίγο ο Σείριος και ξετρελάθηκε.Εν τω μεταξύ βγαίνει και ΠΟΛΥ πιο φτηνή από την άλλη που του παίρνω.Λέω να του την κρατήσω αν συνεχίσει και την τρώει και δεν του δημιουργήσει πρόβλημα,ή έστω να την εναλάσσω.![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο το μωράκι, ευτύχως όλα καλά. Ρε παιδιά πως δεν το σκέφτηκε κανείς, οτι οι δαγκωματιές μπορεί να είναι από άλλα αρσενικά! Και η μεγάλη μου απορία: τι απόγινε τελικά με το τρίτο βλέφαροΙατρικό ανακοινωθέν:
????Και εγώ Hill's τους δίνω και αρέσει πολύ στα μωρά και στις μεγάλες εκτός από το κομπλεξικό την Estee που τίποτα δεν την ικανοποιεί!
moukelis
Επιφανές μέλος
Το τρίτο βλέφαρο θα υποχωρήσει σταδιακά όσο επουλώνεται η πληγή η μεγάλη και μειώνεται η μόλυνση με την αντιβίωση.Κι εγώ λέω να του την κρατήσω άμα συνεχίσει και την τρώει τη Hill's επειδή συμφέρει κιόλας.Μπράβο το μωράκι, ευτύχως όλα καλά. Ρε παιδιά πως δεν το σκέφτηκε κανείς, οτι οι δαγκωματιές μπορεί να είναι από άλλα αρσενικά! Και η μεγάλη μου απορία: τι απόγινε τελικά με το τρίτο βλέφαρο????Και εγώ Hill's τους δίνω και αρέσει πολύ στα μωρά και στις μεγάλες εκτός από το κομπλεξικό την Estee που τίποτα δεν την ικανοποιεί!
![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
Πρόσεξέ τον λίγο με τις Hill's, ο δικός μου επίσης τις έτρωγε σαν τρελός αλλά του δημιούργησαν διάρροια και αναγκάστηκα να τις σταματήσω. Και έχω ακούσει από κάποιους ότι γενικά είναι επικίνδυνες για διάρροιες.Το τρίτο βλέφαρο θα υποχωρήσει σταδιακά όσο επουλώνεται η πληγή η μεγάλη και μειώνεται η μόλυνση με την αντιβίωση.Κι εγώ λέω να του την κρατήσω άμα συνεχίσει και την τρώει τη Hill's επειδή συμφέρει κιόλας.![]()
RedCat
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Σαφώς και διαφέρει από γατί σε γατίΑυτό που λες με τις Hills διαφερει απο γατί σε γατι και φαινεται αν κανει διαρροιες απο την πρωτη εβδομαδα. Ας πουμε τον Τσε δεν τον πειραζει, το Φαλντι ναι. Αν δεις οτι δεν του δημιουργούν προβλημα ,συνεχισε τες αφου του αρεσουν κιόλας![]()
. Ο δικός μου μόνο με τις Royal Canin δεν κάνει διάρροιες, οπότε δεν είναι αντικειμενικό δείγμα! Και είναι και οι μόνες που δεν του αρέσουν καθόλου 
moukelis
Επιφανές μέλος
Τον αφήνουμε να βολτάρει στην αυλή,και τον βάζουμε στην αποθήκη μόνο το βράδυ.Σε μερικές μέρες τελειώνει και η αντιβίωσή του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool