roulsydney
Διάσημο μέλος
Εγώ πιστεύω ότι το γατάκι είναι η ..αφορμή..Τα αίτια είναι άλλα...η αντρική ξεροκεφαλιά...Και μην προσπαθείς να αλλάξεις τον εαυτό σου γιατί πολύ απλά θα κάνεις πράγματα που δεν θέλεις και θα είσαι δυστυχισμένη...Ασχολήσου απλά περισσότερο μαζί του χρονικά..παιδια θα αλλαξω συμπεριφορα εγω κ θα του δωσω να καταλαβει οτι τον υπολογιζω κ θα την περιορισω οταν θα λειπουμε. θα περιορισω κ τις αλλες γιατι δεν γινεται να φερομαι διαφορετικα σε μια κ αλλιως στις αλλες.
αυτο μπορει να τον μαλακωσει να δει κι αυτος οτι ακουγεται.
αφου δεν μπορω να αλλαξω αυτον θα αλλαξω εμενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

[/quote]μήπως είναι λίγο παρατραβηγμένο αυτό; εντάξει δεν είναι και λίγο πράγμα να σου κάψει μηχάνημα 3000. ο οποιοσδήποτε θα ήταν εκνευρισμένος. κερδισε όσο χρόνο μπορείς. αυτη είναι η γνώμη μου. και με τον καιρό θα το ξεχάσει (ελπίζω)
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
την εδωσε την αφορμη η γατα. κ αυτο που σκεφτομαι να κανω δεν θα με χαλασει κ δεν θα με καταπιεσει, αντιθετα θα ηρεμησω γιατι θα σταματησουν τα εφτραπελα.
δεν θα κανω κατι κακο για τα ζωα μου αλλα κατι καλο για ολους μας
κ υπ οψην δεν ειναι παραλογος ανθρωπος ο βασιλης. ουτε μου ζητησε να διωξω τη γατα. θα μπορουσε να το κανει αλλα δεν το εκανε
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
κατσε μαρη μελινα ησυχα και συ με τον παρασκευα και ασε τη βικη και το βασιλη. ατιμη γατα ! βγαλτο αχτι σου στον βουλη, οχι στον βασιλη, λαθος αντρα μαρηηηηηη!!! μπας και τον γουσταρει η γατα? ελα πλακα κανω.
vickymoon
Διάσημο μέλος
αυτο που λενε οτι το μισος κ η αγαπη ειναι πολυ κοντα!!!!παντως το παραχεσε και αυτη η μελινα με αυτο που εκανε ! η μαλλον το παρακατουρησε για να κανουμε και λιγο χιουμορ !
κατσε μαρη μελινα ησυχα και συ με τον παρασκευα και ασε τη βικη και το βασιλη. ατιμη γατα ! βγαλτο αχτι σου στον βουλη, οχι στον βασιλη, λαθος αντρα μαρηηηηηη!!! μπας και τον γουσταρει η γατα? ελα πλακα κανω.
θα τα απομονωσω ποτε στην αυλη κ οταν κανει κρυο σ ενα δωματιο
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Τουλάχιστον, αν ο Βασίλης σου είναι σαν τον Πέτρο μου... αυτό που σου έγραψα πρωτύτερα για τη μαμά μου ήταν αστείο, αλλά είναι αλήθεια... ο Πέτρος και η μαμά μου έχουν κόντρα για το ποιος μ'αγαπάει περισσότερο κι εγώ βρίσκομαι στη μέση... ο ένας έχει τον άλλο στη μπούκα και μετά με βάζουν στο δίλημμα "ποιανού το μέρος θα πάρεις;"
Εδώ λοιπόν έχεις μια κόντρα γάτας-συζύγου, η γάτα αντιδρά γιατί βλέπει να μοιράζεται η προσοχή και η αγάπη σου και ο σύζυγος αντιδρά επεδή νομίζει ότι βάζεις τις γάτες πάνω απ'αυτόν (αν του κάνεις βέβαια την ερώτηση δε θα το παραδεχτεί). Πρέπει να πείσεις το Βασίλη ότι αυτός είναι πιο σημαντικός από τις γάτες σου (με λόγια και με έργα) και μετά ο Βασίλης θα πάρει την πρωτοβουλία να τα βρει με τη γάτα. Πρέπει πρώτα να καθησυχάσεις την ανασφάλειά του.
ιβανα
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
εχω κ αλλη επιλογη??? δεν εχω.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
αφου θελει διπλωματια, θα γινω διπλωματης.
εχω κ αλλη επιλογη??? δεν εχω.
Μη το κάνεις με το ζόρι... μόνο επειδή το θέλεις και τον αγαπάς. Αν θες τη γνώμη μου, άσε τις γάτες σε κάποιον που εμπιστεύεσαι και φύγετε ένα τριήμερο... πάρε μαζί και κανένα τρελό σετάκι εσώρρουχα
, σαμπάνια και σοκολατάκια για δύο και αποδράστε. Αλλά μη του μιλήσεις καθόλου για γάτες όλο το τριήμερο και μην επικοινωνήσεις με τον κατ-σίττερ, ασχολήσου μόνο με τον άντρα σου! Θα ηρεμήσει και μάλλον θα σου κάνει κι εσένα καλό, να σου φύγει η ένταση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
πονηρο θηλυκο κατεργαρα γυναικαΜη το κάνεις με το ζόρι... μόνο επειδή το θέλεις και τον αγαπάς. Αν θες τη γνώμη μου, άσε τις γάτες σε κάποιον που εμπιστεύεσαι και φύγετε ένα τριήμερο... πάρε μαζί και κανένα τρελό σετάκι εσώρρουχα, σαμπάνια και σοκολατάκια για δύο και αποδράστε. Αλλά μη του μιλήσεις καθόλου για γάτες όλο το τριήμερο και μην επικοινωνήσεις με τον κατ-σίττερ, ασχολήσου μόνο με τον άντρα σου! Θα ηρεμήσει και μάλλον θα σου κάνει κι εσένα καλό, να σου φύγει η ένταση.

δεν θα το κανω με το ζορι, απλα θελω να φερει αποτελεσμα
καλη ιδεα το ταξιδι σε καθε περιπτωση ουτως η αλλως
Melini
Διάσημο μέλος
πονηρο θηλυκο κατεργαρα γυναικα
δεν θα το κανω με το ζορι, απλα θελω να φερει αποτελεσμα
καλη ιδεα το ταξιδι σε καθε περιπτωση ουτως η αλλως
Ετσι μπράβο, πηγαίνετε ταξιδάκια, μαγείρεψέ του τα αγαπημένα του φαγητά, λέγε του συχνά ότι τον αγαπάς πολύ και αγκάλιαζέ τον (αλάνθαστο)... έχω κι άλλα αν θες

μη νομίζεις, σα γατάκι είναι κι αυτός, και μη μου πεις ότι στις γάτες σου χαλάς χατίρι...
έτσι πρέπει να έχεις και τον άντρα σου για να ηρεμήσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν ξέρω τι να σου προτείνω, παρά μόνο να σου πω κουράγιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

δεν ξερω αν η μελινα εχει καταλαβει τι παιζει αλλα ολο καθεται μονη της στο αλλο δωματιο κ ερχεται σε μενα πολυ λιγο για 5 λεπτα.
εγω παω στο δωματιο κ την χαιδευω αλλα...

ας ευχηθω οτι δεν θα το ξανακανει (παναγιτσα μου σε παρακαλω) κ να καταφερουμε να περναμε καλα

θα παρω ολα τα καταλληλα μετρα. μακαρι!!! μακαρι!!!
θα της δωσω λιγο χρονο ακομα (της εχω δωσει κ αν της εχω δωσει χρονο) κ ευχομαι να πανε ολα καλα...
στειλτε ολοι τηνκαλη σας ενεργεια, βοηθαει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool