ιβανα
Επιφανές μέλος
οριστε το παιδι, πλακα πλακα σας ανανεωσε και το λαπτοπ!!!!!

μακαρι να πανε ολα καλα κι απο μενα, και να συμβιωσετε ολοι σας αρμονικα με τη μελινα, και αυτη να σταματαει να κατουραει οπου της ερθει.
δωστης ενα φιλι απο μενα, ας ειναι κατουρλου. και στα αλλα δυο φυσικα. βουληηηη μαργαριταααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ευχαριστω πολυ. μακαρι να πανε ολα καλα με εχει σκασει το παλιογατοτωρα ειδα το μην σου.
οριστε το παιδι, πλακα πλακα σας ανανεωσε και το λαπτοπ!!!!!
μακαρι να πανε ολα καλα κι απο μενα, και να συμβιωσετε ολοι σας αρμονικα με τη μελινα, και αυτη να σταματαει να κατουραει οπου της ερθει.
δωστης ενα φιλι απο μενα, ας ειναι κατουρλου. και στα αλλα δυο φυσικα. βουληηηη μαργαριταααααα![]()
φιλια στην μοσχομυριστη πασχαλια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

εχω την αισθηση παντως οτι θα σταματησει τα περιεργα. για να δουμε.

Melini
Διάσημο μέλος
) το λαπ-τοπ!!! 
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλορίζικο (και ακατούρητο) το λαπ-τοπ!!!
![]()
καλα ετσι και κατουρησει και αυτο, μετα η μελινα ειναι για εκτελεστικο αποσπασμα

chryssa
Διάσημο μέλος
δεν ξερω αν η μελινα εχει καταλαβει τι παιζει αλλα ολο καθεται μονη της στο αλλο δωματιο κ ερχεται σε μενα πολυ λιγο για 5 λεπτα.
εγω παω στο δωματιο κ την χαιδευω αλλα...![]()
Εγώ πιστεύω ότι οι γάτες καταλαβαίνουν πολύ καλά μέχρι πού τις παίρνει! Κι εμένα η Μπουμπού, όταν τον άντρα μου τον είχε πιάσει μια κρίση και μου έβαλε τελεσίγραφο ότι θα τη δώσουμε, μαζεύτηκε και σταμάτησε τα πολλά τρελά, λες και κατάλαβε ότι θα πάρει πόδι! Άκου και τη yasmin, αυτή ξέρει! (είναι σαν τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων!)

Καλορίζικο (και ακατούρητο) το λαπ-τοπ!!!
![]()

Πάω στοίχημα ότι τέτοια ευχή δεν έχει ξαναδώσει κανείς για λαπτοπ! Θα αρχίσω να τη λέω κι εγώ σε άσχετους, για να με κοιτάνε έτσι 
και να γελάω! 
roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλού κακού δεν βάζεις την άμμο της δίπλα στο λάπτοπ ή το αντίστροφο?ευχαριστω πολυ πολυ![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
καλα ετσι και κατουρησει και αυτο, μετα η μελινα ειναι για εκτελεστικο αποσπασμα![]()
Πάω στοίχημα ότι τέτοια ευχή δεν έχει ξαναδώσει κανείς για λαπτοπ! Θα αρχίσω να τη λέω κι εγώ σε άσχετους, για να με κοιτάνε έτσι
και να γελάω!
![]()
Καλού κακού δεν βάζεις την άμμο της δίπλα στο λάπτοπ ή το αντίστροφο?![]()
Πρώτον.... κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε τη γατάρα τη Μελίνα να... παίρνει θέση για το έγκλημα
Δεύτερον... φανταστείτε να γίνει αυτό συνήθεια και στους ανθρώπους, και για εκδίκηση να αρχίσουμε να κάνουμε πιπί στα λάπ τοπ των άλλων... δηλαδή μπορώ να το κάνω κι εγώ στο λαπ-τοπ του αφεντικού μου? Νομίζω ότι η Μελίνα έπιασε πολύ καλά το νόημα, και μόνο που φανταζομαι τη σκηνή (εγώ κ το λαπ-τοπ) νιώθω μια φοβερή ικανοποίηση...
Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ, καλά να πάθει ο γρουσούζηςςςςςς, ξαλάφρωσα!!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
βαζεις σε πολους ιδεεςΠρώτον.... κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε τη γατάρα τη Μελίνα να... παίρνει θέση για το έγκλημα
Δεύτερον... φανταστείτε να γίνει αυτό συνήθεια και στους ανθρώπους, και για εκδίκηση να αρχίσουμε να κάνουμε πιπί στα λάπ τοπ των άλλων... δηλαδή μπορώ να το κάνω κι εγώ στο λαπ-τοπ του αφεντικού μου? Νομίζω ότι η Μελίνα έπιασε πολύ καλά το νόημα, και μόνο που φανταζομαι τη σκηνή (εγώ κ το λαπ-τοπ) νιώθω μια φοβερή ικανοποίηση...
Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ, καλά να πάθει ο γρουσούζηςςςςςς, ξαλάφρωσα!!!![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
βαζεις σε πολους ιδεεςΠρώτον.... κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε τη γατάρα τη Μελίνα να... παίρνει θέση για το έγκλημα
Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ, καλά να πάθει ο γρουσούζηςςςςςς, ξαλάφρωσα!!!![]()

αρχιζω και φτιαχνω λιστα

vickymoon
Διάσημο μέλος
και να γελάω!
![]()

εγω λεω για 100% σιγουρια να βαλα τη γατα στο πλυντηριοΚαλού κακού δεν βάζεις την άμμο της δίπλα στο λάπτοπ ή το αντίστροφο?

α ξεχασα να σας πω μου ειπε ο βασιλης οτι γιατι να παρουμε μονο τη γνωμη των ζωωφιλων κ γατοφιλων αλλα να παρουμε κ αλλων ανθρωπων φιλων του που δεν ασχολουνται.
ξερετε τι του ειπαν?? ο ενας οτι θα την σκοτωνε, ο αλλος οτι θα την πεταγε στο βουνο, ο αλλος οτι θα την κρεμαγε κ αλλα τετοια βαρβαρα.
βεβαια λεει δεν τα εννοουσαν αλλα για να καταλαβω την τσαντιλα τους.
κ με ρωταει γιατι να ακουσουμε τη γνωμη των ζωωφιλων κ οχι των αλλων?? κ του λεω γιατι μ αγαπας κ εγω δεν μπορω να τα κανω ολα αυτα.
δεν βρεθηκε ενας ομως ρε γαμωτο φιλος του να πει κατι αλλο παναθεμα.
αι σιχτιρ τσαντιστηκα

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

(σαν να μιλαμε για την διαπαιδαγωγηση του παιδιου μας)και για τις απαντησεις τον αλλλων(ακριβης αντιδραση του Αλεξη οταν τα διαβασε...ααα να χαθουν οι παλιομ#@$@ς)
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ενα σου λεω το καινουργιο λαπτοπ θα ειναι πολυ πικαντικοΠρίν λίγους μήνες είχα ρωτήσει στο forum τι μπορώ να κάνω διότι τα αδέσποτα που ταίζω στην πυλωτή μας είχανε βάλει στόχο και κατουράγανε στο μηχανάκι του άντρα μου.Σκεφτήτε σκηνικό ,ξύπναγε το πρωί έβαζε τη στολή εργασίας (το κουστούμι του)και πήγαινε με την τσίμπλα στο μάτι να πάρει το μηχανάκι να πάει στην δουλειά καί φυσικά φανταστήτε που καθότανε,μέχρι και το τιμόνι του είχανε κατουρίσει.Κάποια κοπέλα μου είχε προτείνει να ρίψουμε λίγο πιπέρι σε σκόνη στα σημεία που κατουράνε, το κάναμε και σταδιακά είδαμε αποτελέσματα.Δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατό να το δοκιμάσεις αλλά εαν μπορείς ίσως είναι μία λύση να αποβάλουν την συνήθεια.

ευχαριστω
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ ρώτησα τον άντρα μου,άν κατουρούσε η Μπασσέτ το λαπ τοπ ή τα χαρτιά της δουλειάς του, τί θα έκανε. Με στραβοκοίταξε και με ρώτησε "Κατούρησε κάπου;" Είδα κι έπαθα να τον πείσω ότι δεν πάω να του πω με τρόπο ότι καταστράφηκε το λαπ τοπ

Τελικά, γενικά μιλώντας για κατουρήματα γατιών, του απέσπασα τη δήλωση: "Τί φταίει η γάτα; το αφεντικό φταίει"7 λέξεις. Εμείς γεμίσαμε 10 σελίδες, για να καταλήξουμε περίπου στα ίδια

vickymoon
Διάσημο μέλος
Τελικά, γενικά μιλώντας για κατουρήματα γατιών, του απέσπασα τη δήλωση: "Τί φταίει η γάτα; το αφεντικό φταίει"
7 λέξεις. Εμείς γεμίσαμε 10 σελίδες, για να καταλήξουμε περίπου στα ίδια![]()

αυτο ειναι κ το παραπονο του αντρα μου οτι πρεπει να μιλαμε 2 ωρες για να καταληξουμε στο πιο απλο συμπερασμα. παντως επειδη εγω ειμαι το αφεντικο κ ο βασιλης ειπαμε δεν θα ασχοληθει φταιω εγω. κ εγω θα βρω την λυση παναθεμα το φελεκι μου
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool