zorica
Διάσημο μέλος
Να`ξερες ποσο σε ζηλευωωωωωωωωωωωευχαριστω για τη συμπαρασταση!!!!
Ναι και εγω προσεχω να μην βγαινουν εξω γαιτι καραδοκει ο Αντρας και θα εχω 3 γατες εγκυες μετα.. και ποιος μας πιανει. Τις αγαπαω οσο τιποτα αλλο.. Δε μπορω να τις αφησω μονες ουτε μιση μερα..
Ενταξει μαζι μου δε νευριαζει πια. 2 φορες το κανε και τελος.
Με τις αλλες δυο τσαντιζεται.. Ισως να εχει πλησιασι πολυ η ωρα της γεννας και γι αυτο..
Ειναι τελειο... αισθανομαι τα γατακια να κουνιουνται μεσα στη κοιλιτσα της.. και αυτη ανοιγει πιο πολυ τα ποδαρακια της για να τη χαιδεψω στη κοιλια..
Παλι γιαγια θα γινω!!
Θα ανεβασω φωτο οταν γεννηθουν να τα δειτε.. Ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ζουζουνια!!![]()

αλλα που τετοιες πολυτελειες τωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να προσεχείς όταν χαιδεύεις την κοιλίτσα της να το κάνεις πολύ απαλά γιατί τα μωράκια σ αυτή τη φάση ειναι πολύ ευαίσθητα κ καλό ειναι να την απομονώσεις από τα άλλα γατάκια σου ειδικά όταν θα γεννηθουν τα μωρα. Θα περιμένουμε τις φωτογραφίες από τα ζουζούνια σουΕιναι τελειο... αισθανομαι τα γατακια να κουνιουνται μεσα στη κοιλιτσα της.. και αυτη ανοιγει πιο πολυ τα ποδαρακια της για να τη χαιδεψω στη κοιλια..
Παλι γιαγια θα γινω!!
Θα ανεβασω φωτο οταν γεννηθουν να τα δειτε.. Ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ζουζουνια!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Ναιιιιιιιιιιιιιιι αν και τωρα ηθελα να την εβλεπα ...με την κοιλιτσαΝα προσεχείς όταν χαιδεύεις την κοιλίτσα της να το κάνεις πολύ απαλά γιατί τα μωράκια σ αυτή τη φάση ειναι πολύ ευαίσθητα κ καλό ειναι να την απομονώσεις από τα άλλα γατάκια σου ειδικά όταν θα γεννηθουν τα μωρα. Θα περιμένουμε τις φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου![]()

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μενει μονη της... Αμα δεν ειμαστε στο ιδιο δωματιο και την εχω μονη της αλλου κλαιει.. δεν μπορω να την ακουω να κλαιει μου σπαραζει τη καρδια..Να προσεχείς όταν χαιδεύεις την κοιλίτσα της να το κάνεις πολύ απαλά γιατί τα μωράκια σ αυτή τη φάση ειναι πολύ ευαίσθητα κ καλό ειναι να την απομονώσεις από τα άλλα γατάκια σου ειδικά όταν θα γεννηθουν τα μωρα. Θα περιμένουμε τις φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου![]()
Οταν ειχαν γεννησει και οι δυο μαζι φροντιζαν η μια τα γατακια της αλλης. Τωρα που θα γεννησει μονο η μια δεν ξερω την αντιδραση της Μινης μου απεναντι στα μωρα της μανας της, ποσο μαλλον τησ μικροτερης που ειναι 6 μηνων.Βλεπωντας και κανοντας..
Ναι ειμαι προσεχτικη με την κοιλιτσα της το ξερω οτι μπορει να τραυματιστει καποιο μωρο αν δε προσεχω..
καλοδεχουμενη zorica!! ελα να μας δεις.. σαν μπαουλο ειναι η κοιλιτσα της.!!!
zorica
Διάσημο μέλος
Διστιχως ειμαι λιγακι μακριουτσικα...πιστευω πως και παλι μαζι θα τα φροντιζουν...το εχω δει πολλες φορες στα γατακια που εχω ελευθερα στο κτημα...παντα αδερφες και μανα-κορη μαζι κοιτανε τα μωραδεν μενει μονη της... Αμα δεν ειμαστε στο ιδιο δωματιο και την εχω μονη της αλλου κλαιει.. δεν μπορω να την ακουω να κλαιει μου σπαραζει τη καρδια..
Οταν ειχαν γεννησει και οι δυο μαζι φροντιζαν η μια τα γατακια της αλλης. Τωρα που θα γεννησει μονο η μια δεν ξερω την αντιδραση της Μινης μου απεναντι στα μωρα της μανας της, ποσο μαλλον τησ μικροτερης που ειναι 6 μηνων.Βλεπωντας και κανοντας..
Ναι ειμαι προσεχτικη με την κοιλιτσα της το ξερω οτι μπορει να τραυματιστει καποιο μωρο αν δε προσεχω..
καλοδεχουμενη zorica!! ελα να μας δεις.. σαν μπαουλο ειναι η κοιλιτσα της.!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον Σιαμ ειναι. Αυτο προσπαθω να βρω τωρα. Ειδα κατι φωτο με Σιαμ και εχουν κοντο τριχωμα αλλα οι δικες μου οχι.Εμμα έχεις δύο Σιαμακια κ ένα κεραμυδάκι;
Anyway ναι 2 Σιαμ και ενα μαυρο γατακι 6 μηνων. ειναι και στις φωτο και οι 3.. Το μαυρακι ειναι παιδι της μιας. και τα 3 θυληκα!! Πηξαμε στις γυναικες εδω!
zorica
Διάσημο μέλος
Γιατι λες μαλλον Σιαμ ειναι?Σου τα εχουν κανει δωρο?Μαλλον Σιαμ ειναι. Αυτο προσπαθω να βρω τωρα. Ειδα κατι φωτο με Σιαμ και εχουν κοντο τριχωμα αλλα οι δικες μου οχι.
Anyway ναι 2 Σιαμ και ενα μαυρο γατακι 6 μηνων. ειναι και στις φωτο και οι 3.. Το μαυρακι ειναι παιδι της μιας. και τα 3 θυληκα!! Πηξαμε στις γυναικες εδω!
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτα-Βιρμανίας.219073/
ενω τη Σιαμ εδω: https://www.mypetz.gr/threads/Σιάμ.219036/
Οι δικες μου σιγουρα δεν εχουν τη μουσουδα που ειναι ''πεταχτη'' και το τριχωμα της Σιαμ.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η μία που έχεις ειναι σίγουρα Σιάμ ειναι αυτη που κάθεται στον κόκκινο καναπε στην υπογραφή σου. Η άλλη η μικρή που κοιμάται μπορεί να ειναι ημίαιμη δεν είανι όλες οι σιαμ με τριγωνική μουρη υπάρχουν κ στοργγυλοπρόσωπες, επίσης σχεδόν όλες οι ράτσες έχουν χρωματιστά άκρα. Οδικός μου ειναι περσικός κ έχει τα λεγόμενα σημάδια Ιμαλαίωντην γατα Βιαρμανιας που μοιαζει με την Σιαμ την βρηκα εδω.
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτα-Βιρμανίας.219073/
ενω τη Σιαμ εδω: https://www.mypetz.gr/threads/Σιάμ.219036/
Οι δικες μου σιγουρα δεν εχουν τη μουσουδα που ειναι ''πεταχτη'' και το τριχωμα της Σιαμ.
zorica
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η 2η ειναι η φοφικο.
Η Μινη εχει αρκετο τριχωμα και η Φοφικο λιγοτερο
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμμα νομίζω ειναι κλασικό Σιαμ αυτόελπιζω να το πετυχα
αυτο λες πως ειναι μακρύτριχο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
ασχετο -καλε σ`τον εβαλα πισω...Ασχετο.Ζορίτσα γιατι εβγαλες το Μάρκο απο το αβαταρ,βαλε τον να τον βλεπουμε...
σχετικο-δεν μου λες,γιατι αρπαζεις απ`τα μουτρα το κοριτσι?

zorica
Διάσημο μέλος
καλε ετσι ειναι τα ΣιαμΗ πρωτη ειναι η Μινη. Η κορη της Φοφικο.
Η 2η ειναι η φοφικο.
Η Μινη εχει αρκετο τριχωμα και η Φοφικο λιγοτερο
ειναι κουκλια τα δικα σου...κοντοτριχα λενε οχι αυτα που δεν εχουν πλουσιο τριχωμα αλλα αυτα που η τριχα ειναι κοντη δεν ειναι μακρια

ασχετο με την πικνοτητα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοεις δεν ειναι τοσο μακρυα η τριαχα σαν του δικου σου...καλε ετσι ειναι τα Σιαμ
ειναι κουκλια τα δικα σου...κοντοτριχα λενε οχι αυτα που δεν εχουν πλουσιο τριχωμα αλλα αυτα που η τριχα ειναι κοντη δεν ειναι μακριαασχετο με την πικνοτητα...
μαλιστα...
Μακαρι να ειναι Σιαμ που τελικα μαλλον ειναι γιατι τα Σιαμεζακι που γεννηθηκαν (τα αδερφια της μινης τα εδωσα για οριτζιναλ Σιαμ, μην νομιζουν οτι τους κοροιδεψα!!!) αχαααα.. το βιβλιαριο λεει Σιαμ.. Δεν το ειχα δει φυσικα.. αρε στραβωμαρα που χω..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool