elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν ειναι εσωτερική η γέννα τι χαρτια να δωσει το παιδί; Και η Ραισα γεννησε οριτζιναλ βρετανακια αλλά χαρτια δεν είχε τι σημαινει αυτό οτι δεν ήταν βρετανικά;Ο νεαρος μου εδωσε τη φοφικ. τα μονα χαρτια που μου εδωσε εινααι το βιβλιαριο με τα εμβολια. Η μινη γεννηθηκε απο την φοφικο αφου την ειχα εγω. Τη φοφικο την ζευγαρωσα με εναν σιαμεζο και γεννηθηκε η μινη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
ναιιιιιιιιεννοεις δεν ειναι τοσο μακρυα η τριαχα σαν του δικου σου...
μαλιστα...
Μακαρι να ειναι Σιαμ που τελικα μαλλον ειναι γιατι τα Σιαμεζακι που γεννηθηκαν (τα αδερφια της μινης τα εδωσα για οριτζιναλ Σιαμ, μην νομιζουν οτι τους κοροιδεψα!!!) αχαααα.. το βιβλιαριο λεει Σιαμ.. Δεν το ειχα δει φυσικα.. αρε στραβωμαρα που χω..
αυτο εννοουσα
τουλαχιστων με Σιαμ τη ζευγαρωσες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτες ειναι η κοντοτριχες Εμμα οπως ειναι οι δικες σου απλά ισως η Μινη να έχει πιο πυκνο τρίχωμα αλλά καμια από τις δυο δεν διακρινω από την φωτογραφία να ειναι μακρύτριχη. Μια χαρα Σιαμάκια ειναι κ τα δύοΗ πρωτη ειναι η Μινη. Η κορη της Φοφικο.
Η 2η ειναι η φοφικο.
Η Μινη εχει αρκετο τριχωμα και η Φοφικο λιγοτερο

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την πρωτη φορε τη ζευγαρωσα με Σιαμ γατο και βγηκε η Μινη.ναιιιιιιιι
αυτο εννοουσα
τουλαχιστων με Σιαμ τη ζευγαρωσες?
Τη δευτερη φορα τη ξαναζευγαρωσα με Σιαμ αλλα δεν εμεινε εγκυος και απο μονη της ζευγαρωσε με εναν κεραμυδογατο που ειναι εδω γυρω και παλι τωρα την 3η φορα με τον κεραμυδογατο ζευγαρωσε. Χαλασε και η ρατσα αλλα τι να τους κανω.... Δε τη προλαβα. Εγω προσεχα μην βγει εξω και η μανα μου αφηνε τη πορτα ανοιχτη με αποτελεσμα ο γατος να ερχεται μεσα στο σπιτι... Ε τι να πω....
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλα εβλεπα παντου τις Σιαμ που ηταν σαν φαλακρες και απορησα
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν ειναι εσωτερική η γέννα τι χαρτια να δωσει το παιδί; Και η Ραισα γεννησε οριτζιναλ βρετανακια αλλά χαρτια δεν είχε τι σημαινει αυτό οτι δεν ήταν βρετανικά;
Όταν η γάτα είναι δηλωμένη στον ΕΟΓ, δλδ έχει pedigree, δηλώνεις την γέννα στον ΕΟΓ και βγάζεις χαρτιά στα μωρά....

όσο για τα δικά μας μωρά να διευκρινίσω ότι χαρτιά δεν βγάλαμε γιατί δεν ήθελαν οι νέοι γατογονείς μιας και έτσι το έπαιρναν λίγο πιο οικονομικά
....η Σεβάχ της Αναστασίας έχει χαρτιά
σχετικο-δεν μου λες,γιατι αρπαζεις απ`τα μουτρα το κοριτσι?![]()
την ίδια απορία είχα και εγώ....
ίσως δεν το εννοεί ως άρπαγμα αλλά έτσι βγαίνει προς τα έξω

Αυτες ειναι η κοντοτριχες Εμμα οπως ειναι οι δικες σου απλά ισως η Μινη να έχει πιο πυκνο τρίχωμα αλλά καμια από τις δυο δεν διακρινω από την φωτογραφία να ειναι μακρύτριχη. Μια χαρα Σιαμάκια ειναι κ τα δύο![]()
ναι moukelis σαν τη δικη σου Σιαμ ειναι...
Απλα εβλεπα παντου τις Σιαμ που ηταν σαν φαλακρες και απορησα
Δεν είμαι ειδική στις Σιάμ αλλά ξέρω ότι υπάρχουν δυο είδη...μια Ευρωπαϊκή Σιάμ σαν τις δικές σου
και μια η Αμερικάνικη, οι φαλακρές όπως λες
...αν δεν κάνω λάθος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι δεν εκφράστηκα καλά κ συγνώμη αυτό εννοούσα οταν έλεγα δεν εχουν χαρτια κ οτι κ από εκτροφείο τα χαρτια τα πληρώνεις έξτρα. Μάλλον δεν το εξήγησα καλα. Αυτό το παραδειγμα όμως ειναι ακόμα καλύτερο κ ο Σεβαχ αλλά κ ο π.χ ο Γκριζλι είναι εξήσου Βρετανοί ασχετα με το αν οι γονεις επέλεξαν να πληρώσουν τα χαρτιά τους ή όχι. Συγνώμη για το λάθος μουΌταν η γάτα είναι δηλωμένη στον ΕΟΓ, δλδ έχει pedigree, δηλώνεις την γέννα στον ΕΟΓ και βγάζεις χαρτιά στα μωρά....
όσο για τα δικά μας μωρά να διευκρινίσω ότι χαρτιά δεν βγάλαμε γιατί δεν ήθελαν οι νέοι γατογονείς μιας και έτσι το έπαιρναν λίγο πιο οικονομικά....η Σεβάχ της Αναστασίας έχει χαρτιά
![]()
Όσο για τη στείρωση ειναι πραγματικα παρα πολύ καλή στιγμή αν σκεφτείς ότι εγώ την πλήρωσα 300 ευρώ την μία. Τα εμβολια τα κάνουμε με 30ε. το καθέναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Συγνώμη για το λάθος μου![]()
Δεχτή η συγνώμη
....άλλωστε έτσι σε έχω στο χέρι
και μπορώ να σας πειράζω για τα κοντότριχα μακρύτριχα γατόνια σας

zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι δεν τον εβαλες,ενα γατονι με ακουστικα εχεις.ασχετο -καλε σ`τον εβαλα πισω...
σχετικο-δεν μου λες,γιατι αρπαζεις απ`τα μουτρα το κοριτσι?![]()
Οσο για την απορια σου,μπορεις να διαβασεις στα παλαιοτερα θεματα της Εμμα μια διενεξη που υοηρχε με την προηγουμενη γεννα που δε μου αρεσε καθολου η σταση της.Δε θελω να αναφερθω παλι σε αυτο,απλα δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που τη λενε στα καλα καθουμενα.
Εμμα,υπαρχουν δυο,καποιοι λενε ακομα και τρεις κατηγοριες σιαμ.Η μια ειναι η κλασσικη,σαν τη Μόιρα και τις δικές σου,που ειναι γενικά πιο "γεματες" γατες,και η άλλη είναι η μοντέρνα,με τριγωνικό κεφάλι και πολύ λεπτοκαμωμένο σώμα και άκρα.Αν έχουν τα σωστά χρώματα,γαλάζια μάτια και όχι πολύ μακρύ τρίχωμα,είναι πολύ δύσκολο να είναι ημίαιμα,γιατί δύσκολα κληρονομούνται όλα τα χαρακτηριστικά των σιαμ σε δισταυρωμενες γεννες.
Ρωτησα για χαρτια γιατι πολλοι βγαζουν αν θελει ο μελλοντικος γατογονιος,οπως ειπε και η Νικολεττα.Ακομα κι αν δεν εχουν οι γονεις pedigree μπορει νομιζω να εκδοσει ο ΕΟΓ πιστοποιητικο καθαροαιμιας με εξεταση,βεβαια στερεισαι το γενεαλογικο δεντρο.Γινεται νομιζω.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο χθες παιρνω τιμουλες για στειρωσεις απο κτηνιατρους και για 2 γατες κατω απο 160-180 ? δεν εχω βρει. ενας μου ειπε 300? οι 2 γατες.. Ημαρτων!
Αυτη τη στιγμη δε μπορω να τις στειρωσω αφου δεν υπαρχει μια μεχρι 1/12..
το ξερω οτι προστατευεται απο καρκινο αμα γινει στειρωση.. Ενταξει στενοχωριεμαι κλαιω κτλ που θα πρεπει να γινει αλλα θα γινει. Αλλα χωρις λευτα σιγουρα δε γινεται οποτε στην αναμονη και κλεισμενες ολες οι γατες μεσα στο σπιτι αλλιως μου ειπε ο κτηνιατρος οτι μολις γεννησει θα ξαναμεινει εγκυος...
Τα μικρα μπορω να τα αναλαβω μεχρι να βρεθει μια οικογενεια. Θα δωθουν απο 3 μηνων και μετα.
Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι ειναι χειμωνας και φοβαμαι μην κρυωνουν τα μικρα οταν γεννηθουν.. Δεν ξερω τι χρειαζονται τον χειμωνα.. Παντα ειχα μωρα το καλοκαιρι και φοβαμαι λιγο..
Η φασαρια γινεται γιατι καποιες δε μπορουν να μιλησουν ομορφα και ωραια και μιλανε με τσαμπουκα και υφος.. Αυτα!!!!
επισης η γατα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ!! Φατσονι!!
thanks!
Αφού τελικά είναι έγκυος η γατούλα εγώ παίρνω πίσω αυτά που σου είπα. Το ξέρω ότι δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση σου. Αν χρειαστείς λεφτά για την στείρωση των γατιών σου ή αν χρειαστείς χώρο για τα γατάκια σου, να με έχεις υπόψιν σου. Αν πάλι δεν θες να τις στειρώσεις γούστο σου καπέλο σου. Απλά πρόσεχέ τα τα φατσουλίνια, γιατί μπορεί από άλλες γάτες με σεξουαλική επαφή να κολλήσουν θανατηφόρες ασθένειες, και είναι και τα δύο κουκλιά.
Τέλος πάντων, καλές γέννες κι από μένα και να πάνε όλα καλά.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηρθε για επισκεψη και για...... και εγω τον ταισα για να του περασει ο οιστρος...
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σα δε ντρέπεσαιΔεχτή η συγνώμη....άλλωστε έτσι σε έχω στο χέρι
και μπορώ να σας πειράζω για τα κοντότριχα μακρύτριχα γατόνια σας
![]()

Θα μεγαλώσουν τα μαλλιά μας κ θα σε βαράμε με τις κοτσίδες μας
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σα δε ντρέπεσαιΘα μεγαλώσουν τα μαλλιά μας κ θα σε βαράμε με τις κοτσίδες μας
![]()
Ναι, αλλά ως τότε έχω ακόμα πολύυυυυ καιρό να σας πειράζω!!!

zorica
Διάσημο μέλος
Ααααααααα το αβαταρ λες...τι ειχα βαρεθει λιγακι αν και ποτε στο αβαταρ δεν ειχα τον Μαρκο.Ειχα μια catgirl...μετα ενα γατονι με πολυχρωμο παγωτο και τωρα αυτο...Οχι δεν τον εβαλες,ενα γατονι με ακουστικα εχεις.
Οσο για την απορια σου,μπορεις να διαβασεις στα παλαιοτερα θεματα της Εμμα μια διενεξη που υοηρχε με την προηγουμενη γεννα που δε μου αρεσε καθολου η σταση της.Δε θελω να αναφερθω παλι σε αυτο,απλα δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που τη λενε στα καλα καθουμενα.
Ξερεις τωρα...εγω λειτουργω εντελως αυτορμιτα...λεω ακριβως αυτο που σκεφτομαι εκεινι την στιγμη...διοτι εαν δεν το κανω τοτε,μετα μου φευγει και το ξεχναω.Δεν καθομαι να ψαχνω τα θεματα του αλλου τι εγραψε και τι ειπε πριν.Εαν κατι μου φανει στραβω,προσπαθω να το διωρθωσω αμεσα...και μου φανικε να κανεις επιθεση χωρις να εβλεπα τον λογο...Και ειδικα επειδι καποιοι καινουροιοι ειναι ψαρομενοι δεν γουσταρω να βλεπω απειλιτικες τασεις...γιατι λογο αυτου ΠΟΛΛΟΙ εχουν εγκαταλειψει το mycat....Και δεν καταλαβαινω το γιατι πρεπει να γινεται αυτο...επειδι μερικοι δεν σκεφτονται οπως "πρεπει"...

Ετσι ακριβως Τζουλ...Τα 300 και 350 είναι ΛΗΣΤΕΙΑ!!!!Είναι υπόθεση μισής ώρας, και ρουτίνα χειρουργείο.
Στο χέρι μας είναι να υποκείψουμε ή οχι.... πάρτε το αυτοκίνητο και πηγαίντε λιγο πιο μακριά... zorica, αξίζει.. ψάξτο!.
Οσο υπάρχουν θύμματα, θα υπάρχουν και οι εξυπνοι!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι θεμα "πρεπει",ή ιδεολογιας,αλλα αν ο αλλος εχει απειλησει να παρατησει γατακια που ο ιδιος αφησε να γεννηθουν εν γνωση του,στο δρομο,και ειχε υποσχεθει οτι θα τα κρατησει σπιτι του,την επομενη φορα που ανακοινωνει οτι εγκυμονει η γατουλα του,μετα απο τετοιο θεμα που ειχε δημιουργηθει την προηγουμενη φορα,καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις να μιλησεις και φιλικοτατα.Αν διαβασεις τα παλαιοτερα θεματα θα καταλαβεις,δε θελω να αναφερθω ξανα εδω.Ααααααααα το αβαταρ λες...τι ειχα βαρεθει λιγακι αν και ποτε στο αβαταρ δεν ειχα τον Μαρκο.Ειχα μια catgirl...μετα ενα γατονι με πολυχρωμο παγωτο και τωρα αυτο...
Ξερεις τωρα...εγω λειτουργω εντελως αυτορμιτα...λεω ακριβως αυτο που σκεφτομαι εκεινι την στιγμη...διοτι εαν δεν το κανω τοτε,μετα μου φευγει και το ξεχναω.Δεν καθομαι να ψαχνω τα θεματα του αλλου τι εγραψε και τι ειπε πριν.Εαν κατι μου φανει στραβω,προσπαθω να το διωρθωσω αμεσα...και μου φανικε να κανεις επιθεση χωρις να εβλεπα τον λογο...Και ειδικα επειδι καποιοι καινουροιοι ειναι ψαρομενοι δεν γουσταρω να βλεπω απειλιτικες τασεις...γιατι λογο αυτου ΠΟΛΛΟΙ εχουν εγκαταλειψει το mycat....Και δεν καταλαβαινω το γιατι πρεπει να γινεται αυτο...επειδι μερικοι δεν σκεφτονται οπως "πρεπει"...![]()
Αν καποιος μου πει καταμουτρα οτι θα παρατησει τα μικρα της γατουλας του στο δρομο,εγω θα πω τη γνωμη μου,και φυσικα θα ειναι σκληρη,δε γινεται να τον καλοπιασω για να μην αφησει το φορουμ.Γιατι οπως ειπαν και πιο πανω τα κοριτσια,ειμαστε εδω επειδη αγαπαμε τις γατες,κι οταν κανεις κατι τετοιο,εμενα προσωπικα η αγαπη και ο σεβασμος που εχω σε αυτα τα πλασματα θιγεται.Τελειωνει εδω το θεμα,αν θελεις διαβασε τα παλαιοτερα θεματα και κρινε η ιδια.

Εμμα σχετικα με τις ανησυχιες σου για την καθαροαιμια,βακε μερικες ακομα φωτο,να δουμε τις γατουλες σου,εμενα καθαροαιμες μου φαινονται.Τι χρωμα ματακια εχουν;Ειναι σημαντικο χαρακτηριστικο,για αυτο ρωταω.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενταξει δεν εχει και σημασια τι ρατσα ειναι...
moukelis
Επιφανές μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool