Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι καλόψυχος και να μην αγαπάει τα ζώα;

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι καλόψυχος και να μην αγαπάει τα ζώα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι, γίνεται

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι είναι αδύνατον

• Μπορεί, αλλά θα αποτελεί εξαίρεση

• Total voters
    0
Λοιπον ψηφιασα οτι "μπορει αλλα θα αποτελει εξαιρεση".
Οι λογοι;
Πρωτα γιατι ειναι απολυτο το να πω οτι ΟΧΙ δεν υπαρχουν τετοια ατομα.
Μου φαινεται χοντρο "τσουβαλιασμα".
απο την αλλη ομως ειναι το τι εννουμε σαν "αγαπη".
Απλως το να μην τους καιγεται καρφι για τα ζωα,να μην τα αντεχουν (ειτε απο φοβιες, ειτε απο τραυματα), ή αυτους που τα κακομεταχειριζονται.
Για τους τελευταιους δεν πιστευω οτι μπορει να αγαπησουν ουτε τα αντερα τους...
Οι για τους δυο πρωτους ομως ναι,πιστευω οτι μπορει να αγαπησουν καποιον αλλο ανθρωπο αλλα οχι τα ζωα.
Γιατι μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι που αγαπανε απλως το "ανθρωπινο ειδος".
Και σου λεει οτι για εμενα υπαρχει μονο ο "ανθρωπος" και τα ζωα απλως δεν με ενδιαφερουν.Αρα και δεν μπορω να τα αγαπησω.
Οπως και να εχει ιστορια ασχημη για κακομεταχειριση ζωου (γατας) ξερω κι εγω, αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο thread να την παραθεσω.
Παντως οσους βγαζουν τα κομπλεξ τους πανω στα ζωα, εχω να τους πω οτι πραγματικα ειναι τρομερα "χεστηδες".(και συγνωμη για την λεξη!)
Γιατι παντα την βγαζουν αυτη την "μαγκια" και την "αγριαδα" σε μικρα ζωα,γατακια,σκυλακια,κουταβια,πουλακια κτλ κτλ.
δεν εχω δει κανενα απο αυτους τους μαγκες να τα βαζουν με κανενα ντομπερμαν,ή καμια αρκουδα!:rolleyes: :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοώ άτομα που τα βλέπουν σαν "πράγματα", σαν κάτι άψυχο, σαν κατσαρίδες αλλά δεν φτάνουν σε σημείο να τα κακοποιούν κυρίως γιατί δεν ασχολούνται καν μαζί τους παρα μόνο λεκτικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από mario:
Λοιπον ψηφιασα οτι "μπορει αλλα θα αποτελει εξαιρεση".
Οι λογοι;
Πρωτα γιατι ειναι απολυτο το να πω οτι ΟΧΙ δεν υπαρχουν τετοια ατομα.
Μου φαινεται χοντρο "τσουβαλιασμα".
απο την αλλη ομως ειναι το τι εννουμε σαν "αγαπη".
Απλως το να μην τους καιγεται καρφι για τα ζωα,να μην τα αντεχουν (ειτε απο φοβιες, ειτε απο τραυματα), ή αυτους που τα κακομεταχειριζονται.
Για τους τελευταιους δεν πιστευω οτι μπορει να αγαπησουν ουτε τα αντερα τους...
Οι για τους δυο πρωτους ομως ναι,πιστευω οτι μπορει να αγαπησουν καποιον αλλο ανθρωπο αλλα οχι τα ζωα.
Γιατι μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι που αγαπανε απλως το "ανθρωπινο ειδος".
Και σου λεει οτι για εμενα υπαρχει μονο ο "ανθρωπος" και τα ζωα απλως δεν με ενδιαφερουν.Αρα και δεν μπορω να τα αγαπησω.

Θα διαφωνήσω σε κάποια σημεία.
Εγώ πιστεύω ότι η πρώτη ομάδα που αναφέρεις μπορεί να αγαπήσει ζώα αρκεί πρώτα να γνωρίσουν καλλίτερα τα ζώα.

Κάποτε άνοικα και εγώ στην πρώτη κατηγορία, μέχρι που μου γνώρισα καλλίτερα τα ζώα.

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Θα διαφωνήσω σε κάποια σημεία.
Εγώ πιστεύω ότι η πρώτη ομάδα που αναφέρεις μπορεί να αγαπήσει ζώα αρκεί πρώτα να γνωρίσουν καλλίτερα τα ζώα.

Κάποτε άνοικα και εγώ στην πρώτη κατηγορία, μέχρι που μου γνώρισα καλλίτερα τα ζώα.

Μα δεν θελουν να γνωρισουν καλλιτερα τα ζωα για τους δικους τους λογους.:)
δεν τα κακοματαχειριζονται,δεν θελουν το κακο τους, αλλα δεν τα αγαπανε κι ολας.
Εχω γνωρισει τετοια ατομα.Και σου μιλαω οτι πραγματικα για τον συναθρωπο τους σκοτωνονται, αλλα με τα ζωα βρε παιδι μου..ΔΕΝ...;)

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:
@Bhaal: Βασικά ο προβληματισμός μου δημιουργήθηκε με κάτι που διάβασα σε ένα περιοδικό (νομίζω ήταν το έψιλον της ελευθεροτυπίας, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί έχει περάσει πολύς καιρός). Κάποια τους είχε στείλει ένα γράμμα ότι υπάρχει ένα ορφανό σκυλάκι στη γειτονιά της και έφαγε από τους συντάκτες πολύ κράξιμο γιατί κανονικά έπρεπε λέει να το πάρει πρώτα σπίτι της και μετά να τους στείλει αγγελία για να βρεθεί ιδιοκτήτης (!)

Υστερικοί και οι συντάκτες, δηλαδή. Δηλαδή, αν εγώ είχα 2-3 σκυλιά και δεν έπαιρνα το γατάκι σπίτι για να μην το ξεσχίσουν, θα σήμαινε ότι δεν έχω παιδεία ή/και φιλοζωική συμπεριφορά; :down:

Αρχική Δημοσίευση από mario:
Μα δεν θελουν να γνωρισουν καλλιτερα τα ζωα για τους δικους τους λογους.:)
δεν τα κακοματαχειριζονται,δεν θελουν το κακο τους, αλλα δεν τα αγαπανε κι ολας.
Εχω γνωρισει τετοια ατομα.Και σου μιλαω οτι πραγματικα για τον συναθρωπο τους σκοτωνονται, αλλα με τα ζωα βρε παιδι μου..ΔΕΝ...;)
Δεν ξερω, ισως φταιει που εγω οταν ημουν αδιαφορος για τα ζωα ήταν επειδή δεν τα ειχα "γνωρίσει' καλλίτερα

Φίλος Άγγλος, πριν από χρόνια. Δεν είχε ποτέ ζώο και όταν έβλεπε γάτες έστριβε στη γωνία από φόβο μήπως του επιτεθούν!?! Τον προσκαλώ στην Ελλάδα για ένα δεκαήμερο, τον φιλοξενώ σπίτι και γνωρίζει τον Βαλτάσαρ. Μετά από 3 ημέρες δεν τον αποχωριζόταν, και με τον γνωστό αυτοσαρκασμό που χαρακτηρίζει τους Άγγλους, είπε: "Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια φοβόμουν τις γάτες. Νιώθω τόσο βλάκας!"

Το ύφος του δήλωνε ξεκάθαρα την ειλικρίνειά του.

Κι εγώ όποτε μου λένε κάτι αρνητικό για τις γάτες η πρώτη μου αντίδραση είναι "είχες ποτέ γάτα;" ή "έχεις ζήσει ποτέ με γάτα;". Και guess what? Η απάντηση είναι σχεδόν πάντα όχι... :whistle:

Παντα υπηρχε ενας μυθος για αρρωστιες και επιθεσεις απο γατες οτι ζηλευουν τα μωρα ειδικα και ο κοσμος φοβαται λογω παντελης αγνοιας Εγω οταν ειδε η πεθερα μου οτι εχω γατο και τα μικρα η ταν μωρα η γυναικα σταυροκοπιοτανε και φοβοτανε Δεν την επεισα ποτε οτι τιποτα κακο δεν προκειτε να κανουν οι γατες. επισης εκεινο που φοβουνται πιο πολυ ειναι οτι θα αρωστησουν Αγνοια εντελως γι αυτο και δεν μπορουν να τα αγαπησουν

Πέστα!!!!! Έχουν πεπειστεί οτι οι γάτες είναι γεμάτες αρρώστιες και μόλις τις ακουμπήσουν θα αρρωστήσουν! Ενώ στην πραγματικότητα, μια φροντισμένη γατούλα που δεν βγαίνει έξω και κάνει τα εμβόλια της κανονικά, είναι σχεδόν απίθανο να έχει κάτι, πόσο μάλλον κάτι που μεταδίδεται στον άνθρωπο ;)

Gιota ειπες την μαγικη λεξη.... "αγνοια" ....;)
Κατι που δυστυχως ακομα και εν ετη 2006 σε πολλα θεματα ζει και βασιλευει...:( (και οχι μονο γυρω απο τα θεματα κατοικιδιων.)
Αλλας μιας κι εδω μιλαμε για τα παιδακια μας, παραμενουμε σε αυτα.(τα κατοικιδια)

οποιος δεν αγαπαει τα ζωα μια παρακληση ας μην τα κανει να υποφερουν με τις συμπεριφορες του

Δυστυχώς αυτό όσο και να παρακαλάμε δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, γιατί δυστυχώς θα υπάρχουνε πάντα καθάρματα (τέρατα) που θα σκοτώνουν τα ζώα, ή θα τα βασανίζουν, μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν στη μίζερη ζωή τους... :mad:

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
οποιος δεν αγαπαει τα ζωα μια παρακληση ας μην τα κανει να υποφερουν με τις συμπεριφορες του

Μακαρι να ηταν παντα ετσι...
Προσωπικα δεν εχω προβλημα εαν καποιος για τον οποιοδηποτε λογο δεν αγαπαει τα ζωα....Γινομαι ομως πραγματικα "τουρκος" οταν καποιος δεν τα σεβεται!
Οταν δεν σεβεται την υπαρξη τους.
Δεν τα γαπας βρε φιλε, ενταξει μην τα αγαπας!Αστα στην ηρεμια τους!Μην τα βασανιζεις κιολας!:mad:

οι γατες

Καλημερα σε ολους.εγω μεγαλωσα σε ενα σπιτι που η μητερα μου σιχαινοταν πολυ τις γατες,οταν μετακομισα και απεκτησα δικο μου γατακι και στη συνεχεια και δευτερο ελεγε της αδερφης μου οτι δεν προκειται να ερθει και να μου κανει επισκεψη ποτε.Η αδερφη μου ερχοταν και επειδη και αυτη δεν της συμπαθουσε αρχισε δειλα δειλα να γνωριζει τον Περση μου και την κιτι μου και να λεει οπου βρεθει και οπου σταθει για τα γατακια μου και τι καλα που ειναι.Μια μερα ηρθε και η μητερα μου στο σπιτι απο περιεργεια και μονο, ηθελε να δει αν οντως ισχυουν αυτα που ελεγε η αδερφη μου.Παιδια η μητερα μου εφτασε να φιλησει το Περση στο στομα:up: .Τελικα οταν την ρωτησα μετα απο καιρο μου ειπε πως τις γατες τις φοβοταν και οτι ποτε στο παρελθον δεν ειχε χαιδεψει καμια.

Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι ιστορίες σας αλλά καλύτερη για μένα είναι αυτή της ladycat με την πεθερά της. Και τί απάντηση. Μπράβο καλά της είπες.
Ευτυχώς η δικιά μου, αν και ζει στην επαρχία, αγαπάει τα ζώα ίσως όχι όπως εγώ αλλά πάντως έφτασε ένας χρόνος διαμονής μαζί τους πριν από 13 χρόνια για να δημιουργηθεί μία τεράστια αλυσίδα από γενιές γατιών καθότι στο διάστημα της διαμονής μου στο χωριό υιοθετήσαμε δύο γατιά που γέννησαν και κάποια στιγμή φτάσαμε να έχουμε μέχρι και 11 συνολικά. Το θλιβερό βέβαια είναι ότι το σπίτι βρίσκεται πάνω σε δρόμο και δεν καταφέρνουν να ζήσουν πολλά χρόνια. Όπως και ότι και εκεί υπάρχουν διάφοροι ανώμαλοι που τα σκοτώνουν ή τα ταλαιπωρούν.
Η πεθερά της μητέρας μου και γιαγιά μου ήταν από τους ανθρώπους που θεωρούσε ότι οι γάτες δεν έχουν θέση μέσα στο σπίτι αν και η ίδια είχε μία γάτα που έζησε 21 χρόνια στο χωριό.
Όταν απόκτησα τον Ζοφρέ μου και ο καημένος έπεσε απ'το μπαλκόνι, του έβαλαν τα δύο πόδια (ένα μπροστά και ένα πίσω) στο γύψο κι έτσι δεν μπορούσε να περπατήσει ο δύστυχος. Έπρεπε να τον φροντίζω συνέχεια για φαγητό, την ανάγκη του... γενικά ήμουν από πάνω συνέχεια. Έπρεπε ομως να πάω και φροντιστήριο και τότε, τον πήγα δίπλα στο κρεβάτι της γιαγιάς μου κα της ζήτησα να τον προσέχει όσο θα λείπω. Ε, λοιπόν τί να σας πω... όταν γύρισε η μητέρα μου έπαθε πλάκα... η γιαγιά του διάβαζε και του μίλαγε για να μην βαρεθεί...
Όταν απέκτησα την Μπλάκι τη λάτρεψε κυριολεκτικά. Επειδή ζούσε μισό καιρό Ελλάδα και μισό Αμερική, όταν μου έγραφε πάντα ρώταγε τι κάνει η γατούλα μου.
Έχω ζήσει και μία φρικτή εμπειρία κακοποίησης γάτας - τί κακοποίηση εκτέλεση ήταν - αλλά μου είναι αδύνατον να την πω. Και που τη βίωσα έφτασε. Κι αυτή στο χωριό.
Πιστεύω πως οι άνθρωποι της εξοχής αν και είναι τόσο κοντά στη φύση πρέπει να το έχουν στο DNA τους και ν'αγαπάνε τα ζώα αλλιώς ... οι απόψεις τους γι'αυτά είμαι σίγουρη ότι θα σας προκαλούσαν ρίγη:mad::down:
Τουλάχιστον από την εμπειρία που έχω εγώ. Μόνο τους σκύλους τους αγαπάνε κι αυτό γιατί τους θεωρούν απαραίτητους για το κυνήγι. Τί οξύμωρο;

Αρχική Δημοσίευση από mela:
Τουλάχιστον από την εμπειρία που έχω εγώ. Μόνο τους σκύλους τους αγαπάνε κι αυτό γιατί τους θεωρούν απαραίτητους για το κυνήγι. Τί οξύμωρο;

Τις προάλλες είχα μπει σε ένα ταξί με το γατούλη μου (τον πήγαινα στη Γιώτα γιατί θα έφευγα ταξίδι) και έτυχε να πιάσουμε συζήτηση με τον οδηγό για κατοικίδια.
Αυτός όπως μου είπε κατα λέξη "είναι πολύ φιλόζωος" και είχε πολλά ζώα, κυρίως σκυλιά για το κυνήγι.
Μα πως είναι δυνατόν ρε γμτ να είναι κάποιος και φιλόζωος και κυνηγός; Δεν γίνεται. Είναι αντίθετα πράγματα. Ο κυνηγός για μένα εξ ορισμού ΔΕΝ είναι φιλόζωος. Εξαίρεση αποτελεί η σπάνια περίπτωση να κυνηγά για να φάει, την οποία δικαιολογώ. Πόσοι όμως κυνηγούν γιατί το έχουν ανάγκη; Ελάχιστοι. Ε, όλοι οι υπόλοιποι για μένα είναι μη ζωόφιλοι, κι ας χτυπιούνται για το αντίθετο. :down:

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
...Μα πως είναι δυνατόν ρε γμτ να είναι κάποιος και φιλόζωος και κυνηγός; Δεν γίνεται. Είναι αντίθετα πράγματα. Ο κυνηγός για μένα εξ ορισμού ΔΕΝ είναι φιλόζωος. Εξαίρεση αποτελεί η σπάνια περίπτωση να κυνηγά για να φάει, την οποία δικαιολογώ. Πόσοι όμως κυνηγούν γιατί το έχουν ανάγκη; Ελάχιστοι. Ε, όλοι οι υπόλοιποι για μένα είναι μη ζωόφιλοι, κι ας χτυπιούνται για το αντίθετο. :down:
Ξέρετε πόσους γνωρίζω οι οποίοι κυνηγούν μόνο από hobby; Aφύσικα πολλούς, κρίνοντας μόνο απ'το γεγονός ότι μένουμε στην Aθήνα και όχι σε κάποιο χωριό. Έχω θείο και ξαδέρφια που ζούν μόνιμα στο χωριό και το κυνήγι είναι γι'αυτούς ανάγκη (ακόμα και σήμερα) . Mαζεύονται συγκεκριμένες εποχές (όχι πάνω από 2-3 φορές το χρόνο) και κυνηγούν κυρίως αγριογούρουνα.
Ξέρω όμως και ανθρώπους που πηγαίνουν στα δάση και σκοτώνουν πουλάκια, για την πλάκα τους ή ακόμη χειρότερα, για να δείχνουν το πόσο "άντρες" είναι. Kαι όμως αυτοί οι άνθρωποι, λατρεύουν τα σκυλιά τους, τα οποία έχουν σχεδόν αποκλειστικά για το κυνήγι και πληρώνουν πολλά λεφτά (μιλάμε για ΠOΛΛA λεφτά) για να τα αγοράσουν και για να τα εκπαιδεύσουν.
Eεε, δεν μπορώ ME TIΠOTA να πω φιλόζωο έναν άνθρωπο που βάζει στο στόχαστρό του ένα μικρό πουλάκι, ένα κοτσύφι ή μια πέρδικα, ακόμα κι ένα λαγουδάκι. Mε τί ψυχή μπορεί μετά να πάει να μαζέψει το άψυχο σωματάκι του, σκοτωμένο απ΄τα ίδια του τα χέρια; Kαι ακόμα χειρότερα, να πάει μετά να το φάει! Tί κρέας μπορεί να έχει ένα πουλάκι, που όλοι αυτοί νομίζουν ότι έχουν κάνει TO MEΓAΛYTEPO κατόρθωμα και περιμένουν να τους πεις και μπράβο που σου έφεραν να φας αυτή τη νοστιμιά; Προτιμώ να μην ξαναφάω ποτέ κρέας στη ζωή μου, απ'το να προσπαθήσω να ξεκοκκαλήσω τα πλευράκια μιας κίσσας...
Kι όμως ξέρω μια περίπτωση και μάλιστα πολύ πρόσφατη. Aυτός είναι νεαρός Aθηναίος κυνηγός που έχασε το κυνηγόσκυλό του από κάποια ασθένεια. Tο πήρε και το έθαψε στον κήπο του και το πενθεί (κλαίγοντας πραγματικά) εδώ και 2 βδομάδες. Ήδη έχει αρχίσει και ψάχνει να αγοράσει το επόμενο, έχοντας σκοπό να δώσει και πολλά λεφτά γιατί θέλει να είναι καθαρόαιμο. Kαι για να μάθετε περίπου πόσο κοστίζουν και να πάθετε το ίδιο σοκ με εμένα όταν το άκουσα, θα σας πω ότι οι τιμές είναι 1500 με 2000 ευρώ!!!:bye:
Πώς μπορώ να πω αυτό τον άνθρωπο φιλόζωο;
Φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις τις οποίες όμως δεν μπορούμε να τις κατατάξουμε εύκολα σε κατηγορίες. Kαι ο όρος "φιλόζωος" είναι λίγο παρεξηγημένος. Ποιός είναι τελικά φιλόζωος; Aυτός που αγαπάει όλα τα ζώα ανεξαιρέτως;
Ξέρω ανθρώπους που λατρεύουν τα σκυλιά, αλλά όχι τις γάτες. Aυτοί τί είναι;
Mπορεί απλά να μη τις συμπαθούν, αλλά μπορεί και να τις απεχθάνονται. Δεν τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία.
Γενικά οι γάτες είναι πολύ παρεξηγημένα ζώα και μόνο αν κάποιος τις ζήσει μπορεί να έχει άποψη.

Αρχική Δημοσίευση από Gemini:
Kαι ο όρος "φιλόζωος" είναι λίγο παρεξηγημένος. Ποιός είναι τελικά φιλόζωος; Aυτός που αγαπάει όλα τα ζώα ανεξαιρέτως;
Ξέρω ανθρώπους που λατρεύουν τα σκυλιά, αλλά όχι τις γάτες. Aυτοί τί είναι;
Mπορεί απλά να μη τις συμπαθούν, αλλά μπορεί και να τις απεχθάνονται. Δεν τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία.
Γενικά οι γάτες είναι πολύ παρεξηγημένα ζώα και μόνο αν κάποιος τις ζήσει μπορεί να έχει άποψη.

Συμφωνώ απόλυτα.
Γενικά φιλόζωος για μένα είναι αυτός που αγαπά όλα τα ζώα, ασχέτως άν έχει προτίμηση σε μερικά είδη. Δεν μιλάω βέβαια και για έντομα όμως!
Επίσης για μένα δεν σημαίνει οτι κάποιος όταν τρώει κρέας δεν είναι φιλόζωος. Το κρέας το χρειάζεται ο οργανισμός μας, και για να αντισταθμίσουμε την έλλειψη του πρέπει να παίρνουμε συμπληρώματα.

Nα σας πω το παράδειγμα των πεθερικών μου. Γενικά είναι και οι 2 τους άνθρωποι πολύ ευγενικοί και ήρεμοι, αν και πολύ απόλυτοι σε κάποια θέματα. Mε τα ζώα τα πάνε πολύ καλά, τα αγαπάνε πολύ αρκεί να μην τα έχουν στο σπίτι τους (και αυτό όχι πάντα). Eίχαν για πολλά καναρίνια τα οποία ζευγάρωναν, μεγάλωναν τα μικρά και μετά τα χάριζαν.
Όταν έμαθαν ότι αποκτήσαμε γάτα, κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό. Mας έβαλαν τις φωνές ότι είναι βρώμικη, γεμάτη αρρώστιες και μικρόβια και πρέπει να τη διώξουμε (για την ακρίβεια: να την πετάξετε στο δρόμο!), γιατί θα έχουμε πρόβλημα όταν θα αποκτήσουμε παιδιά.
Kαι όλη αυτή η απέχθεια προέρχεται απ'το γεγονός ότι όταν ήταν πολύ μικρή η κόρη τους, είχε πάθει μια πολύ σοβαρή μόλυνση στο μάτι και τους είχαν πει τότε ότι "μπορεί" να το είχε πάθει από τρίχα κάποιου ζώου, ίσως γάτας, χωρίς βέβαια να το ψάξουν και πολύ (τρομεροί οι γιατροί εε;). Aπό τότε MIΣOYN τις γάτες! Στην αρχή δεν ήθελαν να έρχονται σπίτι μας γι'αυτό το λόγο και πολλές φορές μας το είχαν πει εκβιαστικά! Σιγά-σιγά, που αναγκάστηκαν να έρθουν, άρχησαν να τη συμπαθούν και η πεθερά μου τώρα την παίρνει στην αγκαλιά της και την χαϊδεύει! Kαι κάθε φορά στο τηλέφωνο μας ρωτάει πως είναι.
Aπ'την άλλη, ο πεθερός μου δεν θέλει με τίποτα να την συνηθίσει και πολλές φορές την ..... κλωτσάει.... Aν τύχει και τον δω καμιά φορά να το κάνει (γιατί δεν το κάνει μπροστά μου), θα γίνει χαμός. Πολλές φορές, για να με πειράξει, μου λέει ότι θα το κάνει, αλλά με βλέπει ότι δε γελάω καθόλου και τσαντίζομαι και σταματάει.
Xθες μου είπε η πεθερά μου το εξής θεϊκό! Όταν της είπα ότι κοιμόμαστε και οι 3 μαζί στο κρεβάτι μας, μου είπε ότι θα έχω πρόβλημα έτσι όπως την κακομαθαίνουμε, διότι όταν θα κάνουμε παιδι, θα ζηλεύει και θα το δαγκώνει όταν θα το κοιμίζω στο κρεβάτι μαζί μας.
Δεν έχει και πολύ άδικο γιατί η γάτα είναι σαν μικρό παιδί. Aλλά όχι και ότι θα επιτεθεί στο μωρό! Kαι αυτό εξαρτάται και από μας, το πώς θα της φερόμαστε όταν με το καλό έρθει ένα παιδάκι.:) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back