maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκτός από την αγγελία που έβαλα ότι ζητάω γατάκι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα και σας ευχαριστώ όλους για αυτό, δεν ανέφερα ότι βοηθάω και γενικά ταΐζω όποιο αδέσποτη ψίχουλα μπορώ.
Στην πολυκατοικία που μένω έχει κήπο όπου ταΐζω αρκετές γατούλες η μια από αυτές έκανε 2 γατάκια. Το ένα κατάφερα και το έπιασα σήμερα γιατί η γάτα δεν ήταν εκεί.
Τόσο καιρό δεν με άφηνε να πλησιάζω γιατί γενικά τα αδέσποτακια που ταΐζω είναι λίγο αγριούτσικα..
Είδα ότι πρέπει να είναι τυφλό του έπλυνα τα ματάκια με φυσιολογικό ορο αλλα απ’ότι κατάλαβα μάλλον δεν βλέπει.
Η μάνα του δεν το ταΐζει η το προσέχει όπως το άλλο το όποιο δεν έχει πρόβλημα αλλά είναι άγριο.
Ο κτηνίατρος μου λείπει σε διακοπές και έρχεται αύριο τι μου συμβουλεύεται να κάνω σε αυτό τόσο γλυκό γατουλίνι;
Αν τελικά διαπιστωθεί ότι είναι τυφλό και μακάρι να κάνω λάθος θα το κρατήσω και αυτό εκεί που θα είχα ένα θα εχω δυο..η ψιχούλα αυτή με έχει ανάγκη.
Σας ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
menia
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Πιθανότατα δεν είναι τυφλό ! & πιθανότατα πάσχει από ρινοτραχειίτιδα .
Επειδή είχα αντιμετωπίσει ( με επιτυχία! ) τέτοιο πρόβλημα σε γατάκι αυτά που πρέπει να κάνεις είναι :
1ον καθαρίζεις τα ματάκια του με φυσιολογικό ορό !
2ον Βάζεις 2 φορές την ημέρα από 1 σταγόνα σε κάθε μάτι κολλύριο Tobrex
3oν Αντιβίωση vibramicyn σε σιρόπι από το στόμα ! 1ml /1 kGr βάρος. Άρα στο γατάκι max 0.5 ml!
Εύχομαι τα καλύτερα !
aretha
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ με τη menia, αφού ψάχνεις γατάκι, κράτησε αυτό που σε έχει τόση ανάγκη, θα στο ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο!

Kikiriki, δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα των συμβουλών σου, αλλά καλό θα ήταν να μην συστήνουμε φαρμακευτικές ουσίες χωρίς να είμαστε γιατροί, ειδικά όταν πρόκειται για μωρά που είναι πολύ ευαίσθητοι οργανισμοί.
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Απλά επειδή μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση ( & δυστυχώς είναι πολύ συχνό το φαινόμενο αυτής της ίωσης
) ξέρω πως όσο πιο γρήγορα ενεργήσεις τόσο το καλύτερο για το γατάκι! Και αφού το κορίτσι ρώτησε τι να κάνει μέχρι να το δει ο κτηνίατρος είπα τη γνώμη μου ! Όπως & να 'χει εύχομαι περαστικά στο γατάκι !
Είναι πολύ καλό που είναι ανοιχτά τα μάτια του πάντως !

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο που με στεναχώρησε ειναι οτι οταν του ειπα οτι το αλλο γατάκι είναι καλά και είναι 3.5 βδομάδων ανησύχησε και μου ειπε να περιμένεις και το ενδεχόμενο να είναι τυφλό...μακάρι να βγώ ψεύτρα...
Θα κρατήσω και τα 2 ψιψινάκια αυτο που θα μου δώσουν και αυτό.
Τι ένα τι δυο καλύτερα κιόλας να κάνουν παρέα...

'Ασχετο με το θέμα αλλα απο το μεσημέρι που ήρθα σπίτι απο την δουλεια και πήρα το μικρούλι για φροντίδα η μάνα το ζητάει συνέχεια..συνεχώς το ψάχνει απο την μια νιώθω άσχημα αλλα και απο την αλλη αν δεν το έπαιρνα για να το βοηθήσω οσο μπορώ θα ήταν χειρότερα αν το άφηνα έτσι..
Και πάλι σας ευχαριστω θα σας πω νεα απο το γατουλίνι μου..
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου ζήσουν τα δυο σου ψιψινάκια!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χίλια μπράβο που το μάζεψες!
Και περαστικά του! 
good luck
Νεοφερμένο μέλος
Είναι πολύ γλυκούλι και ελπίζω να βλέπει. Όπως και νά'χει πάντως θα είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος και θα σε αγαπάει πολύ! Μπράβο σου που πήρες τέτοια απόφαση
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάω το μικρούλη να το δει το απόγευμα μέχρι τοτε θα σκάσω για το τι θα μου πει.
Θα πάρω περα απο οτι θα μου πει ειδικο γάλα και μπιμπερο.
Το καημενουλι εκτος απο αυτο που εχει ειναι γεμάτο ψύλλους..
Αυτο είναι το λιγότερο μακάρι να μην είναι τυφλο και ολα τα αλλα...
Είναι και αυτα τα ωράρια στο νοσοκομείο που δεν σε αφήνουν να κάνεις τίποτα αλλιώς θα το πήγαινα με χίλια το πρωί..
Θα πω νεα σύντομα απο το γατουλίνι μου...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οτι και να γίνει οπως ειπα το νινι θα το κρατήσω και ας εχω δυο..

Δυο γατουλίνια ειναι η καλύτερη συντροφιά οπως και να έχεις οποιοδήποτε ζωακι στο σπίτι.
Μακάρι οι περισσότεροι άνθρωποι να αγαπούσαν και να φρόντισαν τα ζωακια που μας έχουν ανάγκη, εχω δει εγω πολλους δήθεν φιλόζωους η κτήνη..
Δυστυχώς στην ζωή υπάρχουν και τέτοιοι...
menia
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool