Εγκλωβισμένες γάτες στο Δήμο Περιστερίου

με εντολη της κυριας Τσιωτου Αντιδημαρχου σφραγιστηκαν ..
και μαλιστα παραδεχτηκε πως απο το πρωτο συλλεχθηκαν 30 πτωματα γατων..:mad:

Μπράβο την "Κυρία".....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
οι ψηφοφόροι της άραγε το ξέρουν:hmm::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά μόλις γύρισα από εκεί, έκανα το ρεπορτάζ μου ( στην κυριολεξία) και σε 10 λεπτά που θα ξεζαλιστώ λίγο θα σας τα πω. Δεν γίναν έτσι τα πράγματα. 4 γάτες περίπου πέθαναν. Οι υπόλοιπες αφεθήκαν ελεύθερες.
Σε λίγο γιατί μόλις μπήκα στο σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά μόλις γύρισα από εκεί, έκανα το ρεπορτάζ μου ( στην κυριολεξία) και σε 10 λεπτά που θα ξεζαλιστώ λίγο θα σας τα πω. Δεν γίναν έτσι τα πράγματα. 4 γάτες περίπου πέθαναν. Οι υπόλοιπες αφεθήκαν ελεύθερες.
Σε λίγο γιατί μόλις μπήκα στο σπίτι.

Ωχ.:/:. Τζάμπα η μηνυση

Πες μας πριν γραψουμε διαμαρτυρια

Eστειλα κ γω τωρα στο Δημο.Μηπως θα επρεπε να το αναφερουμε κ στην φιλοζωικη εταιρια του κορωπιου?Οταν τους ειχα καλεσει μου αναφεραν οτι αναλαμβανουν καταγγελιες.

Εχω μεινει αφωνη. Αν αυτοι λεγονται ανθρωποι λυπαμαι πολυ που ανηκω στο ειδος των ανθρωπων.Ντρεπομαι παρα πολυ για λογαριασμο τους.Μετα απ αυτο μπορουν να κοιμουνται ησυχα ? Εχουν συνηδηση? Τι καλο μπορουν να εχουν επιτελους? Ειμαι εξαλλη. Αυτοι οι ανθρωποι εχουν οικογενειες. Ειναι αξιοι να δωσουν αρχες, αγαπη ,σεβασμο στη ζωη τους? ΤΙΠΟΤΑ. Ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ... ΛΥΠΑΜΑΙ γι αυτα τα αθωα πλασματακια , βιωσαν την πεινα τη δειψα και το πιο φριχτο θανατο. Αν υπαρχει Θεια Δικη ευχομαι να παθουν τα ιδια ,ολοι οσοι συνηγορησαν σ αυτο το αποτροπαιο εγκλημα.

μηπως εννοεις 4 ζωντανες///??:hmm:

τι έγινε καλέ τελικά????:confused:

αντε και περιμενουμε με το εμαιλ στο χερι:P

Εγκλωβισμενες γατες στο Δημο Περιστεριου

δεν θα το αφησουμε ετσι, θα κανουμε οτι μπορουμε, στειλτε κι αλλα mail στο δημο οσοι μπορειτε, που ειμαι σιγουρη οτι μπορειτε, το εχουμε κανει και σε αλλους δημαρχους, και ειχε αποτελεσμα ( κρητη-πορος ), στειλτε, δεν ειναι χασιμο χρονου, δεν ειναι ματαιο! μην ξεχασετε να του τονισετε ποσο εχει διαδοθει η φριχτη αυτη πραξη στο ιντερνετ, και ποσος κοσμος εχει ενημερωθει και ποσο αυτη η πραξη που....ελπιζετε να ειναι φημη αμαυρωνει τιν εικονα του...... και πως ειστε σιγουροι οτι ειτε θα το διαψευσει επισημα, ειτε θα φροντισει να ελευθερωθουν αυτες οι αθωες ψυχουλες πριν να ειναι αργα.

Πήγα σήμερα το απόγευμα και περπάτησα όλη την Αισώπου και τα στενά, ψάχνοντας για κτήρια του δήμου. Απογοητεύτηκα στην αρχή γιατί δεν υπήρχε τίποτα.
Πηγαίνω σε ένα κατάστημα που το είχαν κάτι ηλικιωμένοι, τους λέω ότι είμαι από φιλοζωική και ότι έχουμε καταγγελία για..το και το...και θέλουμε να δώσουμε τις γάτες για υιοθεσία. ( δεν μπορέι λέω, έτσι θα μου μιλήσουν)
Και τι γυρνάει και μου λέει ο ένας;
-και τι τα θέλουμε τα ζώα,ειδικά αν είναι στην Αθήνα;
-:blink: Και ποιός σας δίνει το δικαίωμα κύριε να νομίζετε ότι μόνο ο άνθρωπος πρέπει να υπάρχει πάνω στη γη;
-με ενοχλούν στο δρόμο να περπατήσω οι κωλόγατες( μου απαντάει) και τις κλωτσάω!!! Τι τα θέλουμε τα ζώα με ξαναρωτάει...
-:mad::blink: Η απάντηση που πήρε, ήταν επί λέξη: Και εσένα το ζώο τι σε θέλουμε; Και ζεις ακόμη 800 χρόνων... Γελίε που σου φταίξαν οι γάτες.:down: Ε, δεν άντεξα! Άκου τον ενοχλούν και τις κλωτσάει.:mad::mad::mad:

Έφυγα γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα. Συγχύστηκα πολύ. :mad:

Ρωτάω παρακάτω στις εργατικές πολυκατοικίες που είχαν μαζευτεί όλες οι θείτσες ( δεν μπορεί λέω, δεν τις ξεφεύγει τίποτα αυτές) και μου λέει μια κυρία,ότι υπάρχει μια τρελλή στη γειτονιά που τις κλειδώνει σε ένα παλιό κατάστημα του δήμου. Πήγαινε μου λέει και θα ακούσεις τα νιαουρίσματα. Πήγα έστησα αυτί και δεν άκουσα τίποτα...
Ακριβώς δίπλα από τον χώρο υπάρχει ένα κατάστημα με βότανα που ψωνίζω, αλλά είχα να πάω σχεδόν 4 μήνες, αλλιώς θα το είχα πάρει χαμπάρι.
Τον ρώτησα και μου είπε τα εξής:
Υπήρχαν μερικές γάτες που ερχόταν μια τρελλή και τις τάιζε και δεν έβγαιναν έξω, γιατί φοβόταν τον υπόλοιπο κόσμο και τα αυτοκίνητα, παρά εμπιστευόταν μόνο την τρελλή...:mad::mad::mad: ( όποιος αγαπάει τα ζώα είναι τρελλός δηλαδή! Δεν το σχολίασα όμως για να μάθω πληροφορίες).
Γέννησαν αυτές και είχαν μαζευτεί καμιά 50ριά εκεί μέσα και διαμαρτυρήθηκαν είπε γιατί βρωμούσε ο τόπος.
Πήγε ο δήμος πριν καμιά 15ρια ημέρες παρουσία της φιλοζωικής και άνοιξε για 2 ημέρες και τις έδιωξε. 2-3-4 μου είπς σκαρφαλώσαν και δεν τις φτάναν και τις κλείδωσαν μέσα!!!:blink: Όταν τον ρώτησα, αν είναι μέσα, μου είπε ότι τώρα...θα έχουν ψωφήσει χωρίς νερό και φαγητό...με μια απάθεια λες και μιλούσε για φαγητό που χάλασε...:down::down::down:
Και η φιλοζωική τι έκανε τον ρώτησα; και μου είπε τι να κάνει, αφού δεν τις έφτανε εκεί που πήγαν γιατί ήταν άγριες; τις σφράγησαν και τις άφησαν να ψωφήσουν. Καμιά 50ρια σχεδόν φύγαν είπε από εκεί.
Εγώ δεν είδα καμία πάντως σε όλο τον δρόμο στα στενά, ούτε καμιά πατημένη στον κεντρικό δρόμο. ( είναι ο κεντρικότατος δρόμος έξω από το χώρο αυτό, στο 1 μέτρο.
Το σφράγισμα έγινε με μεταλικές πλάκες σαν αυτές που βάζουν όταν κλείνουν το χώρο που σκάβουν για τα έργα του μετρό και είχαν κλείσει τις τρύπες δίπλα με αφρό πολυερεθάνης ( στεγανωτικό).

Δεν ξέρω αν μου είπε την αλήθεια... πάντως σίγουρα είναι ένας από αυτούς που ζητήσαν να σφραγιστεί ο εκεί χώρος. ( από πελάτη με έχασε βέβαια).
Πως τα ακούτε όλα αυτά; Δεν ξέρω τι να πιστέψω.

απλά θα ήθελα κάποιος να μου υπενθυμίσει το έτος που ζούμε...νομίζω οτι εχω διακτινιστεί πίσω στον χωροχρόνο καπου στον μεσαιωνα...
δεν ξέρω παιδια πως αντιμετωπίζονται αυτοί οι ανθρωποι. Αν η αντιδήμαρχος έχει να κανει με τετοια ζαγαρια-ψηφοφορους όπως είδατε κανει το παν για να τους ευχαριστήσει...
Η δε φιλοζωικη δεν θελω να ξερω τι εκανε τις 50 γατες που μαζεψε..γιατί μπορώ να φανταστώ...
Τρελλη Γατοταϊστρα Ανω Κυψέλης

Τί λέτε ρε παιδιά... δεν γίνεται κάτι θα γραφτεί σε καμιά εφημερίδα, κάτι θα ακουστεί σε κανα κανάλι.. να μάθουμε ΣΙΓΟΥΡΑ τι έγινε.....:(

Ας έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά..μήπως και πούν τίποτα πουθενά.....

Γιατί δεν καλούσαν κτηνίατρο, να τις ναρκώσει και να τις βγάλει έξω, παρά τις κλειδώσαν και τις αφήσαν να πεθάνουν από πείνα και δείψα; :mad: :down:
Από τη φιλοζωική δεν έχω και τα καλύτερα παραδείγματα και εμπειρία...
να φανταστείτε αν τους πεις ότι βρήκες μωρά, τα κάνουν λένε ευθανασία, γιατί ποιός θα τα ταίζει κάθε 3 ώρες με μπιμπερό; Μου το είπαν για κουτάβι που είχα βρει στα σκουπίδια και τα ακούσαν! άκου ευθανασία!:down:

Μαλλον θα τις αφησαν να βγουν και δεν θα τις ανελαβαν παιδια. Καλο ειναι να μαθουμε ποις φιλοζωικη ειναι γιατι θα ακουσουμε μια τριτη ιστορια. Εχετε σκεφτει το ενδεχομενο η κυρια να ηταν συλλεκτης γατων και ναβρομοκοπουσε και να εζεχνε οντως απισστευτα ο τοπος και οι κατοικοι να ηταν δικαια ενοχλημενοι??
Μην αμελειτε αυτο το ενδεχομενο.

Το οτι σφραγισαν τις 4 ειναι οντως ενα θεμα και καλο ειναι να γραψουμε να εχουμε μιε δηλωση του δημου με ποιον συνεργαστηκε γι αυτο και τι εγινε τελικα.

Για τις αγριες γατες υπαρχουν και παγιδες για να πιαστουν.

αυτα που ξερουμε εμεις ειναι οτι η αποικια εφτασε τα 70 γατια..τα κλεισαν τελος παντων με ελενιτ και αφρο (ερμητικα) αποτελεσμα σε 15 μερε πεθαναν στον εναν χωρο 34 γατες και στον αλλον 32 ...χτες ειδαν ζωντανες απο την τρυπα 4...
και σημερα που πηγαν πιο οργανωμενοι αν τις βγαλουν ειδαν εκ νεου να εχει σφραγιστει ερμητικα η τρυπα....
οι4 γατες αυτη τη στιγμη ειναι ζωντανες,..
η αντιδημαρχος παραδεχτηκε τον αριθμο των πτωματων...

για να καταλαβεται οι γατες ηταν φρικαρισμενες ακι κρυβονταν δε χωραγαν να βγουν απο τη τρυπα ουτε και το τολμουσαν..
μην νομιζεται οτι τους ανοιξαν ποτε....
το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε

Οσοι ειστε εκει χαβανα κλπ επικοινωνειστε αμεσα με καλο τροπο με τον δημο και πειτε οτι.. 5000 γατοφιλοι ζητουν να μαθουν τι εγινε πραγματικα;)

Τωρα το διαβασα το θεμα.Αν ειναι αληθεια, εχω μεινει κοκαλωμενη απο την ΦΡΙΚΗ.Αν ειναι αληθεια αυτο με την αντιδημαρχο, τοτε σιγουρα θελει δημοσιοτητα το θεμα.Αν χασουν ψηφους και αρχιζει να τριζει η καρεκλα τους, τοτε μοορει να ιδρωσει το αυτι τους.Δεν νομιζω τετοιοι ανθρωποι να καταλαβαινουν απο διαμαρτυριες και μυνησεις.:hmm:

Ωραία. Να καλέσουμε τα κανάλια. Ποιά είναι η πραγματική ιστορία και ποιός δεν μας λέει ότι δεν παίζονται κομματικά παιχνίδια και από τα κανάλια;
Αν γίνει όμως ας γίνει μέσω συλλόγου και όχι μεμονομένα.

Πάντως εγώ δεν είδα πουθενά κενό για να δω μέσα τι γίνονταν και ούτε άκουσα γάτες παρ' όλο που ακούμπησα το αυτί μου. Είναι και στον κεντρικό δρόμο. Λέτε να μην τις άκουσα; :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back