Εγκλωβισμένες γάτες στο Δήμο Περιστερίου

Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια...:mad::mad::mad: και πολύ λυπάμαι για την κατάντια μας αυτή
Και εγώ λυπάμαι πάρα πολύ που κάνουμε πλέον τα πάντα για τα 5 λεπτά δημοσιότητας. :( Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο από τα χρήματα κ από το να βγουμε στο γυαλί. Γι αυτό κ τα πάντα γύρω μας καταρρέουν κ το κακό είναι ότι στην κατάρρευση αυτή συμπαρασύρουμε κ ολόκληρο το περιβάλλον αλλά κ αθώα πλάσματα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μερικές φορές πιστεύω ότι το σύμπαν φυλάει για το ανρώπινο γένος την ίδια τύχη που φύλαξε για τους δεινόσαυρους. Και ίσως είναι καλύτερα έτσι για όλα τα υπόλοιπα πλάσματα:(:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ στενοχωρηθηκα με ολα αυτα που διαβασα ...

Τελικα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΑΤΩΝ και απο κατω ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ η δε ξερω και εγω τι το διατανο ειναι αυτο το καθαρμα οπου τα ζωακια παρακαλουν την σκατουπευθηνη να ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Και αυτα κολλημενα πανω στις λαμαρινες.

Εξυπακουεται να προωθηθει σε ολα τα γνωστα φορουμ ζωων ΚΑΙ ΜΗ.

Περιττο να πω οτι ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΟΛΑΣ , γιατι ξερω κοσμο στο Περιστερι και ξερω οτι θα φρικαρουν με τα γεγονοτα, οπως επισης ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ οπου απευθυνθηκε συγκεκριμενη συμφορουμιστρια ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ οπου και οποτε μπορω.

Αν δε μπορειτε να τα πειτε εδω, στειλτε τα μου με Π.Μ.

Ευχαριστω
Φρουφρικαρισμενη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νέα είναι ευχάριστα τελικά για τις ταλαίπωρες γατούλες.:up::D
Από το απόγευμα έδωσαν τελικά εντολή να ανοιχτεί κάποια τρύπα ώστε τα καημένα τα ζώα
να μπορέσουν να έχουν αέρα αλλά κ' κάποιος να τους βάλει φαγητό κ' νερό.
Μάλλον οι διαμαρτυρίες ήταν περισσότερες απ'όσες περίμεναν κ' είπαν να το ξανασκεφτούν.:hmm:

Αυτό που είπαμε και με την ruko σήμερα είναι ότι καλό θα ήταν να επισκεφτούμε ξανά το σημείο και να ξεκινήσουμε στειρώσεις. Από ότι έμαθε κυκλοφορούν πολλές γάτες στην περιοχή.
Οπότε θα πάμε εκεί, θα μάθουμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε να το ξεκινήσουμε. Εννοείται ότι οποιαδήποτε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη.:)

Οπότε θα πάμε εκεί, θα μάθουμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε να το ξεκινήσουμε. Εννοείται ότι οποιαδήποτε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη.:)

Drusilia σας ειχα υποσχεθει βοηθεια αλλα λογω υιοθεσιας Αρουλη αναγκαστηκα να το αναβαλω.Απο Δευτερα θα επανορθωσω. Θα σου στειλω π.μ:D

Ευχαριστούμε Νίκι! :)

καλημερα παιδια το χρειαζομουν το καλο νεο σαββατιατικο...:)

Τους ρεζίλιδες πρέπει να τους κάνουν ρόμπα για να ενεργούν σαν υπεύθυνοι πολίτεες και ΑΝΘΡΩΠΟΙ:down:

Χαιρομαι πολυ που τα πραγματα εξελιχτηκαν προς το καλυτερο.:D
Υπαρχει περιπτωση να παρει δημοσιοτητα το θεμα η τωρα ουδεις θα ενδιαφερθει απο τα ΜΜΕ?:hmm:Τετοια κραυγαλεα περιστατικα με την συμετοχη μαλιστα του Δημου, σιγουρα θελουν καρξιμο.Ισως ετσι μαζευτουν λιγακι.:hmm::(

Από το απόγευμα έδωσαν τελικά εντολή να ανοιχτεί κάποια τρύπα ώστε τα καημένα τα ζώα
Μάλλον οι διαμαρτυρίες ήταν περισσότερες απ'όσες περίμεναν κ' είπαν να το ξανασκεφτούν.:hmm:

Σούπερ!!!!!!:up:.....έτσι τους χρειάζεται τελικά για να κουνηθούν!:down::mad:

Παιδια ειμαστε δυναμη! Πρεπει να το καταλαβουν οτι υπαρχουν ανθρωποι που ενδιαφερονται. Και οντως ειναι ακομη καλυτερα να προτεινουμε στο δημο να ξαναδει το θεμα με τις στειρωσεις για να μην ξαναδημιουργηθει αναλογη κατασταση

Ναι ρε παιδιά!!! Θα συμφωνήσω με yasmin 100%!! :up:

Ευτυχώς όλα πήγαν προς το καλύτερο. Ελπίζω μόνο να μην είναι για το θεαθήναι κ μόλις στρίψετε το κεφάλι να "εξαφανιστούν" όλες οι γατούλες

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.
ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΑΧΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Πολυ στενοχωρηθηκα με ολα αυτα που διαβασα ...

Τελικα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΑΤΩΝ και απο κατω ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ η δε ξερω και εγω τι το διατανο ειναι αυτο το καθαρμα οπου τα ζωακια παρακαλουν την σκατουπευθηνη να ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Και αυτα κολλημενα πανω στις λαμαρινες.

Εξυπακουεται να προωθηθει σε ολα τα γνωστα φορουμ ζωων ΚΑΙ ΜΗ.

Περιττο να πω οτι ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΟΛΑΣ , γιατι ξερω κοσμο στο Περιστερι και ξερω οτι θα φρικαρουν με τα γεγονοτα, οπως επισης ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ οπου απευθυνθηκε συγκεκριμενη συμφορουμιστρια ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ οπου και οποτε μπορω.

Αν δε μπορειτε να τα πειτε εδω, στειλτε τα μου με Π.Μ.

Ευχαριστω
Φρουφρικαρισμενη.

Τα έλεγε εδώ η Αβάνα, φρουφρού μου.
Τα καταστήματα ανήκαν στο Δήμο, δεν ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν έχει και σημασία, άλλωστε έχουν κλείσει εδώ και μήνες. Περισσότερα αύριο.:)

Ρουκο, θενκς!!!!!!!!!!!!!

Αυτη η ΚατερινοΑβανα ειναι παντα πρωτη και παντου!! (ε, γι αυτο της εχω κρατησει το διπλανο μου ροζ συννεφακι!)

Οσο για το οτι εκλεισαν τα μαγαζια σιγα. Θ ανοιξουν με αλλο ονομα. Περιμενουμε λοιπον.

Το μικρο ονοματακι της κυριας Τσιωτου το εχουμε ??
Οχι οτι εχει σημασια γιατι ποσες Τσιωτου να εχει το Δημαρχειο, αλλα κουνια που τη κουναγε γιατι πλεον τα εχω παρει και εγω στο κρανιο με τις σοφες της αποφασεις (παμε στοιχημα οτι φορα γουνα τσιντσιλα το χειμωνα??)

Αναμενετε νεα

φιλικα
φρουφρου

Κατερινάκι, μίλα με την ρουλα να σε ενημερώσει για το αυριανο εβεντ. :)

καλησπερα.frufru μπορω να μαθω το μικρο ονομα τηης τσιωτου.τα μαγαζια αυτα ειναι του δημου αλλα αν θελεις να σου πω για τα διπλανα μαγαζια που συμφωνουσαν με αυτο που γινοταν και ειδικα ενας με ψαραδικο ακριβως διπλα που αυτος φωναζε και κλειναν τις τρυπες.δεν ειναι παιδια ομως μονο η τσιωτου.ο δημαρχος παχατουριδης φυσικα και ηταν συμφωνος με αυτο που εγινε και αυτος ειναι που πρεπει να "μαυρισουμε".το μονο που τον νοιαζει ειναι μοστρα δημοσιες σχεσεις και τιποτα αλλο.ειναι γνωστο σε ολλους στο περιστερι οτι ειναι καραγκιοζης.συμφωνω οτι πρεπει να πιασουμε τα γατακια να τα στειρωσουμε και εγω drusilla θελω να σας βοηθησω.μενω πολυ κοντα και οτι μπορω να το κανω.αν δεν βγουν τα γατακια παντως απο εκει μεσα φοβαμαι οτι μπορει να ξαναγινουν τα ιδια.και εμεις τους ειχαμε ανοιξει και την επομενη το ξανακλεισαν.:mad:

(παμε στοιχημα οτι φορα γουνα τσιντσιλα το χειμωνα??)

Αναμενετε νεα

φιλικα
φρουφρου
Το μικρό της όνομα θα είναι Κρουέλα:P Μπράβο Κατερινο φρουφρού:up: για ότι κ να κάνεις είμαι μαζί σου:up::up::up::up:

Στην Τζων Κέννεντυ πριν λίγες ημέρες έφτιαξε την πλατεία, αλλάζοντας ντεκόρ ( ημια χαρά ήταν όλα ακόμη και το πεζοδρόμιο που το ξαναφτιάξαν από την αρχή) και βάζοντας κάτι μπούρδες να γυρίζουν, στο όνομα της εικαστικής τέχνης. Δεν μπορούσαν να διαθέσουν τα χρήματα για στειρώσεις;
Θα σας βάλω φωτογραφίες για να καταλάβετε για τι λέω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back