Εγκλωβισμένες γάτες στο Δήμο Περιστερίου

περιστερι

σιγουρα ειναι θεμα, δεν εχει σημασια αν οι γατες ειναι 4, η 14, την απαντηση θα την εχουμε αν επιμεινουμε, θα αναγκαστουν να δωσουν μια δικαιολογια, να δικαιολογησουν τι, τα αδικαιολογητα, θα νιωσουν οτι τους καναμε ρεζιλι, κατι ειναι και αυτο, αφου δεν μπορουμε να τους σουβλισουμε ζωντανους οπως εκαναν καποιοι ομοιοι τους σε σκυλο, θα προσπαθησουν να τα μπαλωσουν, θα ανοιξουν σιγουρα το κτηριο, μαλλον αργα, για να δειξουν ποσο λαθος κανουμε, και ποσο φιλοζοοι ειναι, και κολκυθια τουμπανα, θα μεινουν μαλλον ατιμωρητοι, αλλα θα εχουμε καταφερει κατι, να σωσουμε καποια ζωα, αν οχι αυτα, καποια που θα ειχαν την ιδια τυχη, γιατι καποιοι, οχι ολοι, αλλα καποιοι, αν γινει μεγαλη φασαρια, θα μαζευτουν, θα παψουν να το κανουν, πειτε με αφελη, αλλα αυτο θελω να πιστευω, να ελπιζω εστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας παρακαλώ ας με διαφωτίσει κάποιος.Μπερδεύτηκα πραγματικα με όλα αυτά.

Ηταν 3 καταστήματα, στα 2 απο τα οποία είχαμε θυματα, και το παραδεχτηκε η μ@@κω η αντιδημαρχαινα.
Εχει μεινει ενα το οποιο είναι ξανα-σφραγισμένο, κι έχει μια μικρή τρύπα, και δεν χωράνε οι γάτες να βγουν. Καλα τα λέω?
Αν είναι έτσι ας μαζευτούμε έξω απ το δημαρχείο να φωνάξουμε να ανοιξουν το μαγαζί.

Εγώ είμαι μέσα, οτι θέλετε φύγαμε. Αυγά και γιαούρτια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει μεινει ενα το οποιο είναι ξανα-σφραγισμένο, κι έχει μια μικρή τρύπα, και δεν χωράνε οι γάτες να βγουν. Καλα τα λέω?

Δεν έχει τίποτα. Είχε ένα άνοιγμα, αλλά πλέον είναι σφραγισμένο ερμητικά.:/:

Είναι απαράδεκτοι.
Τα γατιά,για να καταλάβω,αφού πέθαναν εκεί μέσα τα εξαφάνισαν; Και δεν αντέδρασε κανείς/δεν είδε κανείς αυτό που κάνανε;

Το γιατι δεν αν΄τεδρασε κανεις θα το διαβάσεις παραπάνω στις αντιδράσεις των γειτόνων με τους οποίους μίλησε η zoo...

Το ότι, κάτι πρέπει να γίνει είναι το μόνο βέβαιο.

θα γράψω άμεσα κι εγώ στο δήμο μπας και βγει καμιά άκρη.

Αυτη την ωρα παντως προεδροσ σωματειου ειναι στο δημαρχειο και προσπαθει αν τους μιλησει ευγενικα και πολιτισμενα να κανουν το καθηκον τους που πληρωνονται και οχι να μου περνυν πρωτοβουλιες για να σκοτωνουν τα ζωακια...
ναι 3 καταστηματα ειναι πελον ολα σφραγισμενα με ελενιτ και αφρο...
και η τρυπα σφραγιστηκε και αυτη...

Τώρα διάβασα το θέμα έχω σοκαριστεί έχω τσαντιστεί έχει σφικτεί το στομάχι μου και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά για την ώρα το τι θα έπρεπε να γίνει. Η μόνη αντίδραση μου αν είχα μπροστά μου αυτή την τριτοκοσμικιά που έδωσε εντολή να σφραγιστεί το μαγαζί ένα είναι το σίγουρο θα την πλάκωνα χαλαρά και χωρίς καμμιά τύψη στο ξύλο. Θα ηρεμήσω και θα επανέλθω:down:

Το θέμα είναι ότι κ' χτες η πρόεδρος του σωματείου μίλησε με εκπρόσωπο του Δήμου κ΄πήρε την απάντηση ότι τώρα που σφραγίστηκε δεν γίνεται τίποτα.
Ελπίζω σήμερα να αντιμετωπίσουν το θέμα πιο σοβαρά κ' άμεσα κ' να μην έχουν οι γατούλες την τύχη των προηγούμενων.Πάντως ο αριθμός αυτών που πέθαναν ήταν πολύ μεγαλύτερος από όσα είπε ο κύριος στην zoo.Tο έχει παραδεχτεί όντως η ίδια η αντιδήμαρχος...!

Το μαγαζί παραμένει σφραγισμένο κ' σήμερα κ' φαίνεται ότι προς το παρόν δεν έχει ιδρώσει τ'αυτί τους από τα μέιλ που έχουν λάβει.
Νομίζω πρέπει να μιλήσουμε σε κανάλια για να κάνουν γνωστό το θέμα, αλλά πρέπει να γίνει άμεσα γιατί τα ζώα υποφέρουν:(

Περιμένουμε νέα, ν'αναλάβουμε δράση

Το μαγαζί παραμένει σφραγισμένο κ' σήμερα κ' φαίνεται ότι προς το παρόν δεν έχει ιδρώσει τ'αυτί τους από τα μέιλ που έχουν λάβει.
Νομίζω πρέπει να μιλήσουμε σε κανάλια για να κάνουν γνωστό το θέμα, αλλά πρέπει να γίνει άμεσα γιατί τα ζώα υποφέρουν:(

Παιδιά στο Σκάι και στην Εσπρέσσο

οποιος μπορεί ας δοκιμάσει με μαιλ και τηλέφωνα όπου μπορει, σε κανάλια κτλ.
αν ειμαστε πολλοί που το αναφέρουμε αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει κατι.

Ότι και να πω θα είναι λίγο:(.
Αν φτιάχναμε αφίσες διαμαρτυρίας και τις κολλούσαμε απ' έξω:hmm:;
Σίγουρα δε θα τους αρέσει και πολύ να το βλέπει ο κόσμος που περνάει απ' έξω.

Διαβάζω τόση ώρα με το στόμα ανοιχτό και τη καρδιά σφιγμένη...

Το μόνο που μπόρεσα να σκεφτώ ήταν ένα mail στους Οικονομέα/Καμπουράκη που έχουν την πρωϊνή εκπομπή στο Mega. Τους έχω παρακολουθήσει και ξέρω πως δεν κωλώνουν με τέτοια θέματα.
Τους έβαλα και το link αυτό σε περίπτωση που θελήσουν να μάθουν περισσότερα. Τους εξήγησα περι τινος πρόκειται και εύχομαι να το ψάξουν.

Αν ένα θέμα δεν πάρει δημοσιότητα κανενός το αυτί δεν ιδρώνει, αυτό έχω μάθει πια...

Είμαι απίστευτα συγχισμένη.

Ήδη το προωθήσαμε σε Σταρ, Σκάι κ' Άλφα.
Τους γελοίους μόνο αν γίνουν ρεζίλι μπορεί να το ξανασκεφτούν.

παιδια το θεμα δεν ειναι 15 μερες αν ψαξετε το εχω γραψει απο τον ιουλιο.εγω πηγα τοτε με τον σπυρπ και ανοιξαμε τις λαμαρινες και βγηκαν 4 γατακια.πηρα την τσ...α την αντιδημαρχο δεν μου μιλησε ποτε.πηρα το αλτερ.μιλησα με το gawf και μου ειχε πει οτι εστω και ενα γατακι να ακουσω να τους παρω.εμενα με ειχε βρει αυτη η γυναικα που λενε οτι ειναι τρελλη.μου τα ελεγε μπερδεμενα.ετσι πηγα με τον σπυρο και οποως σας ειπα ανοιξαμε.τα φωναζαμε βαλαμε φαγακι να βγουν ειμασταν ωρες εκει και βγηκαν μονο 4 οπως σας ειπα.περνουσα καθε μερα απο εκει μηπως ακουσω αλλες φωνουλες απο γατακια..τιποτα.η φιλοζωικη στο κοπωπι που τους πηρα με γραψανε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.να κανουμε κατι.να παμε απο εκει.νομιζα οτι το θεμα αυτο ειχε ληξει.οτι δεν ειχαν πεθανει γατακια.το κινητο μου ειναι 6937263837.παρτε με τηλεφωνο να κανουμε κατι.σχολαω στις 5.μετα ειμαι ελευθερη.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

επειδη σε λιγο σχολαω και σπιτι δεν εχω ιντερνετ ακομα αν υπαρχει καποιο νεο η καποιος χρειαστει κατι απο εμενα τηλεφωνηστε μου οτι ωρα και να ειναι:(

Εγκλωβισμενες γατες στο Δημο Περιστεριου

εχουμε κανενα νεο? τι θα κανουμε? η προεδρος του σωματειου που πηγε εκει καταφερε τιποτα?

Εγώ πάντως έστειλα ένα μειλ διαμαρτυρίας στο ΣΚΑΙ και στο ECONEWS, αυτή η εκπομπή ασχλείται με περιβαλλοντικά θέματα, κ είχε ασχοληθεί κ με την υπόθεση των κουταβιών που τα είχαν παρατήσει στη Βραχονησίδα. Ίσως βγάλουν κ αυτό το θέμα

Αν ένα θέμα δεν πάρει δημοσιότητα κανενός το αυτί δεν ιδρώνει, αυτό έχω μάθει πια...

Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια...:mad::mad::mad: και πολύ λυπάμαι για την κατάντια μας αυτή
Μακάρι βρε παιδιά να γίνει κάτι....:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back