Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Desdemona: #821 28-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Πρωτεύουσα του κάμπου?Ναι κυρία μου αλλά εμείς το καλοκαίρι απλώνουμε την αρίδα μας στις παραλίες του παγασητικού Click για ανάπτυξη... Αααα στον Παγασητικό κάνετε μπάνιο; Έτσι εξηγείται... Παράλια νομού Λάρισας, you know? Αγιόκαμπος, Βελίκα, Σωτηρίτσα... 20 λεπτά, κυρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η vi2ka έγραψε: #822 28-11-08 13:24 Εσύ φταις λοιπόν...ναι αλλά δε μου απαντάει...πάλι μόνη μου θα τσακωθώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η vi2ka έγραψε: #823 28-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα στον Παγασητικό κάνετε μπάνιο; Έτσι εξηγείται... Παράλια νομού Λάρισας, you know? Αγιόκαμπος, Βελίκα, Σωτηρίτσα... 20 λεπτά, κυρία μου! Click για ανάπτυξη... Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η stellak έγραψε: #824 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Δηλαδή γράφει: paralia??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Desdemona: #825 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Desdemona: #826 28-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δηλαδή γράφει: paralia??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η vi2ka έγραψε: #827 28-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Η Μυρτω4038: #828 28-11-08 20:42 Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Πρωτεύουσα του κάμπου?Ναι κυρία μου αλλά εμείς το καλοκαίρι απλώνουμε την αρίδα μας στις παραλίες του παγασητικού Click για ανάπτυξη... Αααα στον Παγασητικό κάνετε μπάνιο; Έτσι εξηγείται... Παράλια νομού Λάρισας, you know? Αγιόκαμπος, Βελίκα, Σωτηρίτσα... 20 λεπτά, κυρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η vi2ka έγραψε: #822 28-11-08 13:24 Εσύ φταις λοιπόν...ναι αλλά δε μου απαντάει...πάλι μόνη μου θα τσακωθώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η vi2ka έγραψε: #823 28-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα στον Παγασητικό κάνετε μπάνιο; Έτσι εξηγείται... Παράλια νομού Λάρισας, you know? Αγιόκαμπος, Βελίκα, Σωτηρίτσα... 20 λεπτά, κυρία μου! Click για ανάπτυξη... Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η stellak έγραψε: #824 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Δηλαδή γράφει: paralia??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Desdemona: #825 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Desdemona: #826 28-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δηλαδή γράφει: paralia??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η vi2ka έγραψε: #827 28-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Η Μυρτω4038: #828 28-11-08 20:42 Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσύ φταις λοιπόν...ναι αλλά δε μου απαντάει...πάλι μόνη μου θα τσακωθώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η vi2ka έγραψε: #823 28-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα στον Παγασητικό κάνετε μπάνιο; Έτσι εξηγείται... Παράλια νομού Λάρισας, you know? Αγιόκαμπος, Βελίκα, Σωτηρίτσα... 20 λεπτά, κυρία μου! Click για ανάπτυξη... Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η stellak έγραψε: #824 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Δηλαδή γράφει: paralia??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Desdemona: #825 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Desdemona: #826 28-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δηλαδή γράφει: paralia??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η vi2ka έγραψε: #827 28-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Η Μυρτω4038: #828 28-11-08 20:42 Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα στον Παγασητικό κάνετε μπάνιο; Έτσι εξηγείται... Παράλια νομού Λάρισας, you know? Αγιόκαμπος, Βελίκα, Σωτηρίτσα... 20 λεπτά, κυρία μου! Click για ανάπτυξη... Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η stellak έγραψε: #824 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Δηλαδή γράφει: paralia??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Desdemona: #825 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Desdemona: #826 28-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δηλαδή γράφει: paralia??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η vi2ka έγραψε: #827 28-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Η Μυρτω4038: #828 28-11-08 20:42 Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Δηλαδή γράφει: paralia??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Desdemona: #825 28-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Desdemona: #826 28-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δηλαδή γράφει: paralia??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η vi2ka έγραψε: #827 28-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Η Μυρτω4038: #828 28-11-08 20:42 Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Ναναι καλά ο Καποδίστριας που μετά από τόσα χρόνια αποκτήσατε θάλασσα.Παρεπιπτόντως στην αγγλική μετάφραση της πινακίδας λέει παραλία Click για ανάπτυξη... Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Desdemona: #826 28-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δηλαδή γράφει: paralia??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η vi2ka έγραψε: #827 28-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Η Μυρτω4038: #828 28-11-08 20:42 Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δηλαδή γράφει: paralia??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η vi2ka έγραψε: #827 28-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Η Μυρτω4038: #828 28-11-08 20:42 Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Και ναι, κυρίες και κύριοι, η εμπάθεια του Βόλου φτάνει μέχρι το σημείο να μεταφράζουν οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ κάτοικοί του τις πινακίδες της Λάρισας. I rest my case. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και λιγοστοί.Κάτσε καλά ε,θα φωνάξω ενισχύσεις.Δώρααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Η Μυρτω4038: #828 28-11-08 20:42 Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η stellak έγραψε: #829 28-11-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορει κανεις να μου κανει μια μεταφραση γιατι εγκω τιποτα ντεν καταλαβαινεικαι μιλατε και ελληνικα, για φαντασου Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Νινο ειναι Ολυμπιακος! Click για ανάπτυξη... Μπες στο θέμα του Νίνο και της Μέλης, Νίκη μου, και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η NiaR έγραψε: #830 29-11-08 09:33 οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οπα οπα .... πειτε ρε κοριτσια οτι ηταν αθλητικου ενδιαφεροντως αρχικα ο τσακωμος....να φερω τις ντουντουκες μου, τα κασκολ μου, τα πατατακια μου παντως αυτο με τις σουπερ μεταφρασεις στις πινακιδες το χω δει σε πολλα μερη.... Ηθελα να ξερα γιατι μωρε δεν μεταφρασαν εκεινη την πινακιδα που εχει στης "Γριας το πήδημα" ? αααα και που στε?? ΠΑΟΚΑΡΑ! ομαδααααραααα οοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:52 Η NiaR έγραψε: #831 29-11-08 09:52 Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #832 29-11-08 10:02 Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Desdemona: #833 29-11-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μια ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η γνωστή σε όλους ΑΕΛ, που άφησε το δικό της σημάδι την δεκαετία του ʼ80 στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα κύπελλο, έναν τελικό και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988. αφιερωμενο στην Ολγα (για να μαθαινουν και οι "κατω" ) Click για ανάπτυξη... Έτσι μωρέεεεεε!!! ΑΕΛΑΑΑΡΑΑΑ ΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Για πες, ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ συνάδελφε, για πες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #834 29-11-08 10:22 Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι οχι να μαντεψετε πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #835 29-11-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... Γιατί οι καμήλες είναι καμήλες και οι Λαρισαίοι είναι από τη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η NiaR έγραψε: #836 29-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα πω ενα και καλο: Γιατι οι καμηλες ζουν στην ερημο και οι Λαρισσαιοι στη Λαρισσα; Click για ανάπτυξη... γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #837 29-11-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... σορρυ Ολγακιουςςςς! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #838 29-11-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γιατι οι καμήλες διάλεξαν πρώτες.... Click για ανάπτυξη... Τέλειοοοοοο (και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #839 29-11-08 11:38 Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι,ναι αυτο ειναι,οι καμηλες διαλεξαν πρωτες...Σε ευχαριστω Νανσυ παιδι μου,εισαι αξιος βοηθος ειδημονα,σβησε την τιμωρια για τους χρωματισμους των σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Serpentine: #840 29-11-08 16:45 Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βρήκα την Ηλέκτρα και την κράτησα μέχρι να βρεθεί σπίτι την κράτησαν μια εβδομάδα και μου την έφεραν πίσω γιατί τους ενοχλούσε που ανέβαινε πάνω τους.......... Έχουμε τρελαθεί τελείως????? Πάρε χαμστεράκι να είναι στο κλουβάκι του, στη γωνία του, να μην νιαουρίζει -ή γαυγίζει- κιόλας.. Έλεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.