julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η julia έγραψε: #1.041 08-02-09 22:14 Γατοφοβία... αιλουροφοβία.. κλασσική περίπτωση. Χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, και θεραπεύεται εφόσον θέλει ο ασθενής. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.042 08-02-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Kaτι που με τσατισε πραγματικα πολυ την παρασκευη που μας περασε.... Ειχα κλεισει ραντεβου με την κτηνιατρο για εμβολιο και μια που κατεβηκα στο Βολο(μενω σε περιοχη εξω απο τον Βολο) περναω και απο το πανεπιστημιο να δω αν βγηκαν τιποτα αποτελεσματα απο την εξεταστικη...καθως κοιτουσα τον πινακα ανακοινωσεων ακουω ξαφνικα μια κοπελα ακριβως απο πισω μου να τσιριζει λες και ειδε ποντικι!!!! Γυρναω και μου λεει "εξαφανισε την γατα απο δω δεν τις μπορω καθολου"...(να σημειωσω οτι η γατα ηταν στην γατοφορο και σε μια γωνια στο πατωμα) Την ρωταω αν ειναι αλεργικη ή αν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα και τις εξηγω οτι η γατα εχει κανει ολα τα εμβολια και εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση και εν ολιγης ειναι πεντακαθαρη...Και τι γυρναει και μου λεει αν εχετε τον Θεο σας....."ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετα απο αυτο εμεινα αφωνη και αναυδη!!!!!! Δεν μπηκα καν στον κοπο να της εξηγησω!!!!Πιστευω οτι θα το καναν τα υπολοιπα παιδια που την κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο.....Εγω απλα σηκωθηκα και εφυγα εξοργισμενη.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ???????????????????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ +!!!$%@@$%*@@# ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ !!! ΕΛΕΟΣ!!! Click για ανάπτυξη... Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η dafni.ps έγραψε: #1.043 08-02-09 23:44 Τοτε και εμεις χαζομαρα εχουμε κολλησει αφου εξακολουθουμε να προσπαθουμε να περασουμε τον δρομο ως πεζοι,επιτρεπετε μονο για τροχοφορα(αρε ικαρε δε μας δανεισεις τα φτερα σου να πεταμεε,ακομα δεν απαγορευσαν τις χαμηλες πτησεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.044 08-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Σενάριο φρίκης: αυτό το καμπόβοδο να καταφέρει μια μέρα των ημερών να γίνει γιατρός και να βρεθείς σε θέση να εξαρτάται η ζωή σου απ' αυτήν... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Λαέ, μην τρομάζετε, σενάριο είναι μόνο! Σιγά μην καταφέρει τέτοια διάνοια να γίνει γιατρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.045 09-02-09 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα τρωει πολλα βλητα,κουτοχορτα και συναφη γιατι......λαλησε το κοριτσακι πως λεμε ειναι του.......γιατρου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:59 Η shadowdancer: #1.046 09-02-09 09:59 Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η alice έγραψε: #1.047 09-02-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα........και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(& Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο? Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Click για ανάπτυξη... Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.048 09-02-09 10:34 οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γατοφοβία... αιλουροφοβία.. κλασσική περίπτωση. Χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, και θεραπεύεται εφόσον θέλει ο ασθενής. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.042 08-02-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Kaτι που με τσατισε πραγματικα πολυ την παρασκευη που μας περασε.... Ειχα κλεισει ραντεβου με την κτηνιατρο για εμβολιο και μια που κατεβηκα στο Βολο(μενω σε περιοχη εξω απο τον Βολο) περναω και απο το πανεπιστημιο να δω αν βγηκαν τιποτα αποτελεσματα απο την εξεταστικη...καθως κοιτουσα τον πινακα ανακοινωσεων ακουω ξαφνικα μια κοπελα ακριβως απο πισω μου να τσιριζει λες και ειδε ποντικι!!!! Γυρναω και μου λεει "εξαφανισε την γατα απο δω δεν τις μπορω καθολου"...(να σημειωσω οτι η γατα ηταν στην γατοφορο και σε μια γωνια στο πατωμα) Την ρωταω αν ειναι αλεργικη ή αν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα και τις εξηγω οτι η γατα εχει κανει ολα τα εμβολια και εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση και εν ολιγης ειναι πεντακαθαρη...Και τι γυρναει και μου λεει αν εχετε τον Θεο σας....."ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετα απο αυτο εμεινα αφωνη και αναυδη!!!!!! Δεν μπηκα καν στον κοπο να της εξηγησω!!!!Πιστευω οτι θα το καναν τα υπολοιπα παιδια που την κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο.....Εγω απλα σηκωθηκα και εφυγα εξοργισμενη.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ???????????????????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ +!!!$%@@$%*@@# ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ !!! ΕΛΕΟΣ!!! Click για ανάπτυξη... Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η dafni.ps έγραψε: #1.043 08-02-09 23:44 Τοτε και εμεις χαζομαρα εχουμε κολλησει αφου εξακολουθουμε να προσπαθουμε να περασουμε τον δρομο ως πεζοι,επιτρεπετε μονο για τροχοφορα(αρε ικαρε δε μας δανεισεις τα φτερα σου να πεταμεε,ακομα δεν απαγορευσαν τις χαμηλες πτησεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.044 08-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Σενάριο φρίκης: αυτό το καμπόβοδο να καταφέρει μια μέρα των ημερών να γίνει γιατρός και να βρεθείς σε θέση να εξαρτάται η ζωή σου απ' αυτήν... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Λαέ, μην τρομάζετε, σενάριο είναι μόνο! Σιγά μην καταφέρει τέτοια διάνοια να γίνει γιατρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.045 09-02-09 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα τρωει πολλα βλητα,κουτοχορτα και συναφη γιατι......λαλησε το κοριτσακι πως λεμε ειναι του.......γιατρου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:59 Η shadowdancer: #1.046 09-02-09 09:59 Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η alice έγραψε: #1.047 09-02-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα........και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(& Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο? Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Click για ανάπτυξη... Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.048 09-02-09 10:34 οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Kaτι που με τσατισε πραγματικα πολυ την παρασκευη που μας περασε.... Ειχα κλεισει ραντεβου με την κτηνιατρο για εμβολιο και μια που κατεβηκα στο Βολο(μενω σε περιοχη εξω απο τον Βολο) περναω και απο το πανεπιστημιο να δω αν βγηκαν τιποτα αποτελεσματα απο την εξεταστικη...καθως κοιτουσα τον πινακα ανακοινωσεων ακουω ξαφνικα μια κοπελα ακριβως απο πισω μου να τσιριζει λες και ειδε ποντικι!!!! Γυρναω και μου λεει "εξαφανισε την γατα απο δω δεν τις μπορω καθολου"...(να σημειωσω οτι η γατα ηταν στην γατοφορο και σε μια γωνια στο πατωμα) Την ρωταω αν ειναι αλεργικη ή αν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα και τις εξηγω οτι η γατα εχει κανει ολα τα εμβολια και εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση και εν ολιγης ειναι πεντακαθαρη...Και τι γυρναει και μου λεει αν εχετε τον Θεο σας....."ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετα απο αυτο εμεινα αφωνη και αναυδη!!!!!! Δεν μπηκα καν στον κοπο να της εξηγησω!!!!Πιστευω οτι θα το καναν τα υπολοιπα παιδια που την κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο.....Εγω απλα σηκωθηκα και εφυγα εξοργισμενη.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ???????????????????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ +!!!$%@@$%*@@# ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ !!! ΕΛΕΟΣ!!! Click για ανάπτυξη... Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:44 Η dafni.ps έγραψε: #1.043 08-02-09 23:44 Τοτε και εμεις χαζομαρα εχουμε κολλησει αφου εξακολουθουμε να προσπαθουμε να περασουμε τον δρομο ως πεζοι,επιτρεπετε μονο για τροχοφορα(αρε ικαρε δε μας δανεισεις τα φτερα σου να πεταμεε,ακομα δεν απαγορευσαν τις χαμηλες πτησεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.044 08-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Σενάριο φρίκης: αυτό το καμπόβοδο να καταφέρει μια μέρα των ημερών να γίνει γιατρός και να βρεθείς σε θέση να εξαρτάται η ζωή σου απ' αυτήν... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Λαέ, μην τρομάζετε, σενάριο είναι μόνο! Σιγά μην καταφέρει τέτοια διάνοια να γίνει γιατρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.045 09-02-09 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα τρωει πολλα βλητα,κουτοχορτα και συναφη γιατι......λαλησε το κοριτσακι πως λεμε ειναι του.......γιατρου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:59 Η shadowdancer: #1.046 09-02-09 09:59 Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η alice έγραψε: #1.047 09-02-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα........και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(& Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο? Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Click για ανάπτυξη... Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.048 09-02-09 10:34 οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τοτε και εμεις χαζομαρα εχουμε κολλησει αφου εξακολουθουμε να προσπαθουμε να περασουμε τον δρομο ως πεζοι,επιτρεπετε μονο για τροχοφορα(αρε ικαρε δε μας δανεισεις τα φτερα σου να πεταμεε,ακομα δεν απαγορευσαν τις χαμηλες πτησεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.044 08-02-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Σενάριο φρίκης: αυτό το καμπόβοδο να καταφέρει μια μέρα των ημερών να γίνει γιατρός και να βρεθείς σε θέση να εξαρτάται η ζωή σου απ' αυτήν... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Λαέ, μην τρομάζετε, σενάριο είναι μόνο! Σιγά μην καταφέρει τέτοια διάνοια να γίνει γιατρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.045 09-02-09 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα τρωει πολλα βλητα,κουτοχορτα και συναφη γιατι......λαλησε το κοριτσακι πως λεμε ειναι του.......γιατρου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:59 Η shadowdancer: #1.046 09-02-09 09:59 Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η alice έγραψε: #1.047 09-02-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα........και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(& Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο? Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Click για ανάπτυξη... Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.048 09-02-09 10:34 οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Σενάριο φρίκης: αυτό το καμπόβοδο να καταφέρει μια μέρα των ημερών να γίνει γιατρός και να βρεθείς σε θέση να εξαρτάται η ζωή σου απ' αυτήν... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Λαέ, μην τρομάζετε, σενάριο είναι μόνο! Σιγά μην καταφέρει τέτοια διάνοια να γίνει γιατρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.045 09-02-09 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα τρωει πολλα βλητα,κουτοχορτα και συναφη γιατι......λαλησε το κοριτσακι πως λεμε ειναι του.......γιατρου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:59 Η shadowdancer: #1.046 09-02-09 09:59 Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η alice έγραψε: #1.047 09-02-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα........και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(& Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο? Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Click για ανάπτυξη... Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.048 09-02-09 10:34 οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συγνώμμη το μυαλό της συγκεκριμένης κοπέλας είναι μυαλό φοιτήτριας? Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα τρωει πολλα βλητα,κουτοχορτα και συναφη γιατι......λαλησε το κοριτσακι πως λεμε ειναι του.......γιατρου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:59 Η shadowdancer: #1.046 09-02-09 09:59 Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η alice έγραψε: #1.047 09-02-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα........και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(& Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο? Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Click για ανάπτυξη... Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.048 09-02-09 10:34 οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η alice έγραψε: #1.047 09-02-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα........και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(& Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο? Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Click για ανάπτυξη... Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.048 09-02-09 10:34 οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα ηθελα να ξερω μερικες μαμαδες αφηνουν τα παιδακια τους τοση ωρα στο ιντερνετ???????????????????????πρωι μεσημερι βραδυ η ιδια δουλεια????????? τι να πω....να μετα πως αποβλακωνονται τα μικρα........και καλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις αλλα εχουμε και αλλα τωρα που ...εφυγαν τα τις Σαλονικης σκετο και παμε αλλου τωρα κατα Αττικη μερια...οσοι καταλαβαν ...ας μου πουν και μενα...@##$%%^(*&*&^*(& Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Αληθεια, μπορει καποιος Mod να τσεκαρει ip να δουμε τελικα τι γινεται με το δημοτικο? Αρχική Δημοσίευση από shadowdancer: Να γινει γιατρος αποκλειεται γιατι ειναι στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης..... Πολυ φοβαμαι ομως οτι σαν δασκαλα θα μεταφερει καποιο απο αυτο το μισος της για τις γατες στα παιδια.... Ελπιζω να το ξανασκεφτει καλυτερα μεχρι τοτε μπας και αλλαξει γνωμη..... Τι να πω ο Θεος και η ψυχη της..... Click για ανάπτυξη... Ακομα χειροτερα κι απο γιατρος! Εκει μπορει και να την παρεις χαμπαρι τι ειναι, αλλα τα παιδακια??? Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Ψυχολογικη εκτιμηση, μην πω και ψυχιατρικη στους εκπαιδευτικους! Αντε, εχουμε γινει ο παραδεισος του ψυχιατρου! Πρωτα οι μπατσοι που πυροβολουν οπου βρουν... τωρα οι δασκαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.048 09-02-09 10:34 οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν λεμε του γιατρου....εννοουμε του τρελογιατρουτωρα αν σπουδαζει παιδαγωγικη............(αλιμονο τους μαθητες,τους γονεις,την κονωνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer Δραστήριο μέλος Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η shadowdancer: #1.049 09-02-09 10:44 Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μετα ψαχνουμε γιατι τα παιδια μας εχουν προβληματα με το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμ εκει ειναι ολη η ουσια..... Αυτα τα προβληματα δεν ξεκινανε ετσι ξαφνικα.....Λιγο η "φιλοζωη" οικογενεια,λιγο οι "φιλοζωοι" δασκαλοι .... Μετα δεν πρεπει να αναρωτιωμαστε και πολυ για ολα οσα βλεπουμε και ακουμε σχετικα με κακοποιησεις και παραμελησεις ζωων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η chryssa έγραψε: #1.050 09-02-09 10:46 Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είχα δύο συμφοιτήτριες που άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να περάσουν δίπλα από περιστέρι! Τις έπιανε κάτι ανάμεικτο σε φόβο και σιχαμάρα και ήταν ικανές να πάθουν κρίση πανικού αν πετούσε κανένα πολύ κοντά τους! Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι σπουδάζαμε οικονομικά, δεν θα καταστρέψουν κι άλλους! Πάντως... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η dafni.ps έγραψε: #1.051 09-02-09 10:59 Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φοβιες(παιδικα τραυματα π.χ)που εχουν καποιο απωθημενο και δεν τα θελουν διπλα τους η και ν'αλλαζουν πεζοδρομιο,να τσιριζουν κ.α.αλλα να τους πιανει τοση λυσσα (να μου επιτρεπετε η εκφραση)με κατι που στανταρ δεν θα επιτεθει(αφου ηταν στην γατοφορο κιολας)ειναι τραβηγμενο ως τ'αυτια.Οσο και να θελω να δικαιοπογησω ανθρωπους και καταστασεις δυστυχως δεν μπορω,μα με κανει να ανρωτιεμαιαν στην θεση του ζωου ηταν ενας φτωχος,κακοντυμενος και πεινασμενος ανθρωπος που ακουμπουσε πανω στη συγκεκριμενη κοπελα πως θα αντιδρουσε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #1.052 09-02-09 23:22 Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την προηγούμενη βδομάδα η forthnet με άφησε χωρίς DSL για δύο μέρες.Κάναν αναβάθμηση στις γραμμές τους, στην περιοχή μου. Και σήμερα πάλι σέρνεται για να μην πώ βρίσκεται σε λήθαργο ή έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Τέτοια αργοπορία δεν είχα ούτε με PSTN γραμμή!Το 40άρι όμως τον μήνα το πέρνουν χωρίς αργοπορία. Επειδή δεν τους αντέχω άλλο πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω για connex.Kαι αν τους κατάλαβα καλά για να γυρίσω στον ΟΤΕ(τώρα η γραμμή μου ανήκει στην forthnet, δεν έχω πάγιο ΟΤΕ) και να συνδεθώ με connex θέλει περίπου 1,5 μήνα, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.Δυστυχώς έχω μόνο μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. Και όμως, αρχίσα να το σκέφτομαι για το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:28 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 09-02-09 23:28 Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο ΟΤΕ φέρεται μάλλον εκδικητικά προς τους αλλαξοπιστήσαντες και "μετανοήσαντες"... Νομίζει πως είναι ακόμα μονοπώλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #1.054 10-02-09 00:13 Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άσχετο. Μόλις πήρε το μάτι μου το Sex and the City στην τιβί. Αυτή τη γκόμενα που κάνει την Κάρι, να τη βαρούσα 10 μέρες δεν θα το χόρταινα! Μια γυναίκα σαρανταφεύγα που παριστάνει την τριανταπεντάρα και φέρεται σαν δεκαπεντάχρονο φλωρόπαιδο! ΜΠΛΙΑΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:47 Η ruko έγραψε: #1.055 10-02-09 00:47 Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.056 10-02-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Παρακαλώ, μην ταΐζετε τη Sarah Jessica Parker μετά τα μεσάνυχτα! Click για ανάπτυξη... Mais, εγώ νομίζω πως κάποιος παλιά την είχε ταϊσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:15 Η julia έγραψε: #1.057 10-02-09 10:15 Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ connex, έχω... γιατί οι άλλες εταιρείες εδω δεν ακόμα... (αφήστε που πλέον κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ΟΝΤΩΣ θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές σιγά σιγά, κάποια κανόνια ήδη έσκασαν.. ) έκανα αίτηση πχ σήμερα, και σε 5 εργάσιμες το είχα, το σύνδεσα, με ασύρματο ρουτερ δώρο, και εκτυπωτή και είμαι οκ. (φτου φτου) Ναι, πληρώνεις αλλά τουλάχιστον ΈΧΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η ιβανα έγραψε: #1.058 10-02-09 10:17 και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AnnieGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και γω ακουγα διαφορα ασχημα απο αλλους και εβαλα κοννεξ. ειναι λιγο ακριβοτερο,αλλα δεν εχει προβληματα. εγγυηση ο παλιοοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:38 Ο JohnDVM έγραψε: #1.059 10-02-09 10:38 Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 99 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η Forthnet αργει γιατι της τρωει ταχυτητα η τηλεοραση μεσω ιντερνετ που λανσαρει τωρα και μεχρι να αναβαθμισει το δικτυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:49 Η prince έγραψε: #1.060 10-02-09 10:49 connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.