vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ σήμερα κόντεψα να πνίξω από το τηλέφωνο 2 ανθρώπους στη Νέα Υόρκη. Αν γινόταν δηλαδή... διέτρεχαν σοβαρότατο κίνδυνο.![]()
Το'χω πει εγώ είσαι large τύπος εσύ,καταπιέζεσαι εδώ.Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Το'χω πει εγώ είσαι large τύπος εσύ,καταπιέζεσαι εδώ.Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου?![]()
Τώωωωρα λέγε ό,τι θες!
Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό
Αύριο πάλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις δίκιο..είσαι και ποτισμένη με αμμωνία,έχει και πανσέληνο...Τώωωωρα λέγε ό,τι θες!Εκείνη την ώρα να μη σε είχα μπροστά μου και την πλήρωνες για όλους, τώρα είσαι εκ του ασφαλούς, μου κατέβηκε η πίεση στο φυσιολογικό
Αύριο πάλι
![]()
ria23
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
ελπιζω ολο και κατι να μου δωσει μπας και περασουμε κανα μαθημα...γιατι αρρωστη δεν βλεπω φως...

ιβανα
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!τα εχω παιξει...ακομα να περασει το κρυωμα...μονο απο τα αυτια δεν βγαζω φλεμματα......τα νευρα μου..και οταν ειμαι αρρωστη δεν εχω ορεξη για τπτ..και κυριως να διαβασω..δεν μπορω να ξεκολλησω και απο δω...αχ!!!!!!!!εξαρτηση μου εχει γινει το mycat...μηπως να αυτομπαναριστω????????![]()
Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet
) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"
Τέτοια εξάρτηση από το mycat! 

Περαστικά για το κρύωμα!

Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος.
ria23
Διάσημο μέλος
ατιμο συναχι βηχα και πυρετεεεεε. το χειροτερο ειναι να τα εχεις ολα αυτα, και να εισαι και αδιαθετη...![]()
πωωωωωωω!!!!! οντως...βασικα ενω στην αρχη ηταν σαν νερο τωρα φυσαω την μυτη μου και βγαινουν..κομματια..σαν φλεμματα..δεν μπορω να κοιμηθω και να αναπνευσω..πηγα πατρα σημερα και γυρισα..εδωσα και μια λευκη κολλα πρωτη φορα στη ζωη μου..με ειδε ο καθηγητης και μου τα εψαλε...ευτυχως ειναι καλος και μου ειπε κανονισε την αλλη βδομαδα την πορεια σου...θελω να σας περασω ..γιατι δεν ημουν η μονη με την ασπρη κολλα..

κολλησα και τον αντρα μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Ρια μου, εγώ την προηγούμενη βδομάδα έμεινα για δυό μερες χώρις ίντερνετ(να'ναι καλά η forthnet) και εμφάνισα "σύνδρομο στέρησης"
Τέτοια εξάρτηση από το mycat!
Περαστικά για το κρύωμα!Πάρε ComtrexCold , πραγματικά ανακουφίζει άμεσα τα έντονα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος.
![]()
πηρα νικη μου αλλα δεν ειδα πολυ φως μονο οτι σε κοιμιζουν..τωρα ομως που αρρωστησε και ο αντρας μου...

ποιος ακουει γκρινια..και ειναι και φοβητσιαριδες τρομαρα τους...
ολοι οι αντρες τα ιδια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

να πας να σκισεις κ να χαμογελας, μην καταλαβει οτι σε εχει ριξει ουε κι αλοιμονο σου...δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που σε πατανε, αμεσως μολις καταλαβουν οτι εισαι ευαισθητος...μη μασας ολα καλα θα πανε !

ria23
Διάσημο μέλος

να σκισεις..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Γερά με τσαμπουκά, μην τυχόν και σε στεναχωρήσει πάλι η κυρία

chryssa
Διάσημο μέλος
Εγώ τα έχω πάρει με τον εαυτό μου από προχτές γιατί με τούμπαραν οι καλοί μου συνάδελφοι να γίνω μέλος εφορευτικής επιτροπής για κάτι εκλογές και τρέχω σαν το Βέγγο με τα ****πρακτικά και τις βλακείες τους, γιατί είμαι η πιο καινούρια και κάνω όλη την μπελαδοδουλειά! Ούτε φωτογραφία με πιχινό δεν προλαβαίνω να ανεβάσω!

moukelis
Επιφανές μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Α, μα τι λες τώρα! Οι φωτοτυπίες είναι το φόρτε μου! Έχω μάθει να ξεκοιλιάζω το Xerox για πλάκα, έτσι και μου φάει κανένα χαρτί!Chryssa, ένα θα σου πω: δεν έχεις ιδέα για το πόσες φωτοτυπίες έβγαλά όταν πρωτομπήκα στην τράπεζα!!! Άσε να κάτσεις εκεί κανένα χρόνο και μετά θα τους τα κόψεις αυτά από μόνη σου!!!

Δυστυχώς δεν έχει έρθει πιο καινούριος από μένα στο τμήμα και παρόλο που έκλεισα πρόσφατα χρόνο, η φωτοτυπία είναι στο καθημερινό μενού... Αλλά βγάζουν και οι παλιές του τμήματος όταν χρειάζεται, οπότε δε μπορώ να μιλήσω!
(απλά εγώ βγάζω τον μεγάλο όγκο!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά η συνάντηση αναβλήθηκε για σήμερα! Μάλλον θα χρειαστώ τα ΩΜ σας απο Παρασκευή, αν και όπως είπα και πριν, με τα μνμ σας ήδη αισθάνομαι πολύ δυνατή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool