Εδώ τσακωνόμαστε!

Λοιπόν Αννα μου θύμησες ένα σκηνικό που μοιάζει περισσότερο με την εκδίκηση της γάτας.
Πριν από 2 εβδομάδες ήμουν στην Ικαρία και στην παρέα μου ήταν ένας απείρου βάθους καραγκιόζης ο οποίος έλεγε ότι δεν συμπαθει της γάτες. Το δικαιολογούσε ως αλεργία στις γάτες και φοβία στις ενέσεις τις οποιες θα επρεπε να του κανουν σε περίπτωση ανάγκης.:/:
Όταν λοιπόν έβλεπε καμια γάτα όπου και να ήμασταν έκανε δυνατους θορυβους, έσπρωχνε το τραπέζι ή καποια καρέκλα προκειμενου να τρομάξει το γατί. Οκ λέω, μέχρι εκεί δεν με πειράζει τόσο.:hmm:
Σε συζητήσεις μας βέβαια ρίξαμε παμπολους καβγάδες μέχρι που ένα βράδυ τον διαολόστειλα και σηκώθηκα και έφυγα.:mad:
Η δικαίωση που σας λέω ήρθε όταν εκείνος συνέχισε τις διακοπές του με τον ξαδελφό μου στα Χανια. Στο σπίτι του θείου μου στο οποίο μείναν ήταν και οι δικοί μου και μου μετέφεραν την κατάσταση όπως έγινε.
Ο θείος μου, όπως και όλο μου το σόι, είναι φανατικά γατόφιλοι. Ο θείος μου έχει στο σπίτι του από 10 μέχρι 15 γατια -ανάλογα με τα αδέσποτα- τα οποία είναι μεσα και έξω απο το σπίτι και κατά την παραμονη του καραγκιόζη ήταν όλη την ωρα παντου!
Μέσα στο σπίτι, έξω από το σπίτι, αναμεσα στα πόδια τους, πανω στις καρέκλες ΠΑΝΤΟΥ!!!:up::up:
Και βέβαια ο καραγκιόζης ουτε κουβέντα.:D
Το πόσο το χάρηκα δεν λέγεται!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά, εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό.. Δεν το χωράει το μυαλό μου δλδ ότι σε μερικούς ανθρώπους πάει η καρδιά να κακομεταχειρίζονται με τον οποιονδήποτε τρόπο ζώα τα οποία τις περισσότερες φορές δεν μπορούν υπερασπιστούν τον εαυτό τους.. Το ξέρω ότι ίσως ακούγομαι αφελής, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι σαδιστες, ειναι ψυχικα ανωμαλοι, αλλα ταυτοχρονα ειναι και απιστευτα δειλοι σαν ανθρωποι...τα ζωα ειναι αδυναμα, ανυπερασπιστα κ για καποιο λογο τους εγειρει τη διαστροφη. οσο πιο αδυναμο ενα ζωο, τοσο πιο "ευκολη" λεια. θα το εκαναν αυτο σε καποιον που μπορει να αντιδρασει? χλωμο. ειναι απλα δειλοι ψυχακηδες:down:

Κι ομως υπαρχουν πολλοι εκει εξω που θελουν να δειξουν ποσο "μαγκες" και "αντρες" ειναι, βαζοντας τα με αθωες ψυχουλες γιατι οπως ειπες σωστα ιβανα ειναι πολυ δειλοι να τα βαλουν με ομοιους τους..

Αυτο ομως που με δυσαρεστει περισσοτερο βρε παιδια ειναι οτι βλεπω πιτσιρικια 7 και 8 χρονων να υιοθετουν τετοιες συμπεριφορες..Δεν τολμω να σκεφτω τη εξελιξη θα εχουν αυτα τα παιδια σε 10 χρονια..Σημερα ενα γατακι, αυριο τι? Ισως ενας ανθρωπος??

Σημερα μαλιστα πετυχα ενα αγορακι που κρατουσε μια πετρα και ετοιμαζοταν να την πεταξει σε μια γατα που κοιμοταν..Το τι ακουσε απο εμενα δε λεγεται..( Η ιδιοτητα της δασκαλας σε ολο της το μεγαλειο ).. Δυστυχως εφυγε τρεχοντας, αλλιως θα τα λεγαμε και απο κοντα..Οι καφροι απ οτι φαινεται δεν εχουν ηλικια..

Ενα σκατό 8 χρονων δεν νομίζω ότι το βλέπει σαν μαγκια. Αλλά αν οι γονεις του δεν του εχουν μαθει να αγαπάει οτι εχει ζωη, δεν μπορει να γινει κατι αλλο.

Μα φυσικα η οικογενεια εχει τον πρωταρχικο ρολο και επειτα ακολουθει το σχολειο..Το παιδι ο,τι συμπεριφορες βλεπει απο τους γονεις του, αυτες ακολουθει σκεφτομενο οτι αφου το κανει η μαμα και ο μπαμπας ειναι και το σωστο..

Το ειπαν και τα κοριτσια παραπανω..Παιδεια δεν ειναι ποσα πτυχια εχεις, αλλα πως εχεις αξιολογησει τις γνωσεις και τις εμπειριες σου προς οφελος δικο σου και των ανθρωπων και οχι μονο γυρω σου..Και διαρκως ο ανθρωπος αποδεικνυει πως αν και το μονο ον με λογικη πανω στη Γη, υποτιθεται, ειναι και το μοναδικο ον που με τις συνειδοτοποιημενες και μη ενεργειες του καταστρεφει τον κοσμο γυρω του..

Αντε να δουμε ποτε θα το παρουμε χαμπαρι..Ελπιζω τοτε μονο να μην ειναι πολυ αργα..

Ξεσπαστε .....ελευθερα

Εδω απλα ξεσπαστε :cool::cool::cool:Να αρχισω πρωτη :hmm:αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ..............................................................................................Οφφφφφ..............,τωρα ειμαι καλυτερα:P:P:D:D:redface:

Χεχε! Μόνο εσύ Γλυκό Γατάκι θα μπορούσες ν' ανοίξεις τέτοιο θέμα!!! :lol: :cool: Μου επιτρέπεις;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Αχ, μου 'φυγε ένα βάρος... :lol: :lol: :lol: Ωραίο θέμα!!!

Eγω δεν εχω λογο να ξεσπασω, ο Μικοτινος μου ομως μοιαζει να εχει πολλα νευρα τελευταια κρινοντας απο τα γατοφαγωμενα μου χερακια, οποτε σας μεταφερω τα λεγομενα του:

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWR! :baby:

Ηρεμια ,πανω απο ολα ηρεμια ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D

Ηρεμια ,πανω απο ολα ηρεμια ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... :lol: !!!

Σήμερα όλη μέρα είμαι χωρίς τηλέφωνο! Δίνει σήμα κατειλημμένου ενώ δεν είναι!
Άντε να δω πότε θα δεήσουν να το φτιάξουν! :mad:

Σήμερα όλη μέρα είμαι χωρίς τηλέφωνο! Δίνει σήμα κατειλημμένου ενώ δεν είναι!
Άντε να δω πότε θα δεήσουν να το φτιάξουν! :mad:

περιμενουμε τηλεφωνο? περιμενουμε τηλεφωνοοοοοοοοο????????? εεε???????????????????? σε τσακωσα μπιμπικομανα σου λεω, μολογαααααααααααααααααααααααααααα !!!! :lol::lol::lol:

περιμενουμε τηλεφωνο? περιμενουμε τηλεφωνοοοοοοοοο????????? εεε???????????????????? σε τσακωσα μπιμπικομανα σου λεω, μολογαααααααααααααααααααααααααααα !!!! :lol::lol::lol:
Μπα, έτσι όπως πάει, περιμένουμε να χάσουμε και όσους φίλους έχουμε! :mad::mad::mad:

ας πω και γω τον πονο μου μιας και χθες ηταν γιορτη και ειπα να παω στην εκκλησια ..εκει κοντα εχει και το γνωστο παζαρι με ρουχα ,ψευτικα κοσμηματα και τα λοιπα..καπου εκει λοιπον πουλουσαν και χρυσοψαρα..καναμε μια γυρα με τον αντρα μου για να περασει η ωρα περισσοτερο ..και στο γυρισμο κοντεψα να παθω εγκεφαλικο..δεν ειμαι ρατσιστρια αλλα οταν βλεπω κατι τετοιο γινομαι..μια γυφτισσα ειχε αγορασει για το μικρο παιδι της ενα χρυσοψαρο..δυστυχως γι'αυτο το πλασμα η γυφτισσα αρχισε και κουναγε το σακουλακι περα δωθε για να δει αν το χρυσοψαρο ζει..1ο εγκεφαλικο για μενα ,επειτα το πηρε ενα αλλο αδερφακι και το κουνουσε σα να εκανε φραπε μεχρι που το νερο εβγαλε αφρο ..2ο εγκεφαλικο για μενα παω κοντα και λεω τι φταιει το ψαρι και το κουνατε ετσι και αρχιζουν τα γνωστα τι σε νοιαζει εσενα κτλ..ηρθαν και κατι αλλοι και ηταν ετοιμοι να με δειρουν κιολας:down: ...κανεις απο τοσο κοσμο δεν εκανε τον κοπο να ερθει κοντα να δει τι γινεται να υπερασπιστει την κατασταση:mad::mad:..παρολη την προσπαθεια μου δεν καταφεραμε να παρουμε το ψαρακι..τι να πω ενοιωθα τοσο χαλια οταν ηρθα σπιτι..τι να απεγινε..:/::/::/:

σε καταλαβαινω απολυτα...και εγω ετσι ειμαι.....μερικοι νομιζουν οτι επειδη ενα ζωακι ειναι μικρο ...ειναι και ασημαντο...τι να πω...:)

Αχ Παναγια μου:confused:Ελεος πια:mad:Μα να το κανουν ετσι το κακομοιρο τα ψαρακι:mad:τι τους εφτεξε:hmm:Πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι απεγινε:(........:bye:Αντιο ψαρακι:bye:

Ωχ μωρέ παιδιά απόψε έχω επιχείρηση "ποντίκι"προσπαθώ να σώσω ένα ποντικάκι από τα νύχια του κακούργου του Βρούκου 4 φορές το μάζεψα και το πέταξα από το μπαλκόνι και άλλες τόσες το΄φερε πάλι..την τελευταία σκοτωμένο (από πνυγμό)και μου το παράτησε αφού το βαρέθηκε..Και δεν έφτανε αυτός, είχε και το μικρό το αδεσποτάκι που ταίζω (αυτό έπαιρνε μαθήματα) και έπαιζαν μαζί του..το κακόμοιρο μου πόνεσε η ψυχή..τούχω βάλει και κουδουνάκι του άθλιου για να μην κυνηγάει αλλά τίποτα..δεν πιάνει ούτε αυτό!! Είναι γεννημένος δολοφόνος.:mad::mad:

Ωχ μωρέ παιδιά απόψε έχω επιχείρηση "ποντίκι"προσπαθώ να σώσω ένα ποντικάκι από τα νύχια του κακούργου του Βρούκου 4 φορές το μάζεψα και το πέταξα από το μπαλκόνι και άλλες τόσες το΄φερε πάλι..την τελευταία σκοτωμένο (από πνυγμό)και μου το παράτησε αφού το βαρέθηκε..Και δεν έφτανε αυτός, είχε και το μικρό το αδεσποτάκι που ταίζω (αυτό έπαιρνε μαθήματα) και έπαιζαν μαζί του..το κακόμοιρο μου πόνεσε η ψυχή..τούχω βάλει και κουδουνάκι του άθλιου για να μην κυνηγάει αλλά τίποτα..δεν πιάνει ούτε αυτό!! Είναι γεννημένος δολοφόνος.:mad::mad:

αη...μαρη χαζουλα...απο την φυση τους ειναι ετσι.....οταν μπορεις να σωζεις κατι...καλως....αλλα μην συχγιζεσαι τοσο....αιλουροειδη παιδι μου....ενστικτο....ο γατος σου δεν μπορει να ξερει αν θα συνεχισεις να τον ταιζεις.....και αν παθεις κατι???/( κουφια η ωρα..) να μην ξερει να κυνηγησει??? εξασκηται το παιδι....:D:D:D

Kαλά είναι για πολλές σφαλιάρες. Δυστυχώς δεν φταίει η καταγωγή τους αλλά ο αναλφαβητισμός τους που τους κάνει κουτοπόνηρους. Έτσι τσακώθηκα με δύο κ.λ.παιδα από δαύτα όταν πήγαινα στον Κηφισό τις προάλες. Μπήκαν στο λεωφορείο κοπανιόντουσταν στα καθίσματα σαν να μην υπήρχε κανένας γύρω τους, έπιναν πορτοκαλάδα την οποία είχαν βάλει σε σημείο που με ένα φρενάρισμα με είχε κάνει χάλια και ήταν γενικώς προκλητικά. Όταν φτάσαμε στον Κηφησισό κοιτάξαν πονηρά γύρω τους και πετάξαν το κουτάκι από το παράθυρο. Εκεί έγινα Τούρκος και τους λέω. Αφήστε τις γυφτιές και πηγαίνετε τώρα να το μαζέψετε. Και αυτά απαντάνε μα γύφτοι είμαστε. Ε τι να τους πεις. Μετά τα είδα να μοιράζουν χαρτάκια στον Κηφισό για ζητιανιά. Φυσικά εμένα δεν τολμήσαν να μου αφήσουν χαρτάκι:mad:. Ηλικίες η μεγάλη γύρω στα 12 με βαμένο ασορτί νυχάκι χέρια πόδια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back