Εδώ τσακωνόμαστε!

Θα διορίσω εγώ άλλη τσοπάνα αν σας μείνω στον τόπο, μην ανησυχείτε καθόλου ;)
Καλύτερα είμαι μικρό μου, αν και πρέπει να κόψω το τσιγάρο... :mad::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να το κοψεις βεβαια!:mad:Αντε μη με βιδωνεις τωρα με το καπνισμα,κι εχω και πνευμονολογο σημερα.Δε θελουμε αλλη τσοπανα,θα σκορπισει το κοπαδι (εγω προσωπικα θα αρνηθω να βαλω το φανο ετσι και μας παραπεταξεις αλλου).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα, το μόνο που χρησιμοποιεί πολύ είναι ένα άσπρο πράγμα που βγάζει καπνό. Αυτό πρέπει να είναι πολύ νόστιμο, γιατί το έχει συνέχεια στο στόμα της (αλλά, μεταξύ μας, μυρίζει απαίσια:sick:)

Καλύτερα είμαι μικρό μου, αν και πρέπει να κόψω το τσιγάρο... :mad::cry:

Κι εγώ εύχομαι να είναι αγύριστο, γιατί πραγματικά τα είδα όλα χθες :confused:
Ναι, ναι, θέμα ευχής είναι (κατά τ' άλλα) :mad::mad::mad:

Τώρα το είδα
Ολγα θα κόψεις το τσιγάρο χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Κοίταξε να ηρεμήσεις τώρα στο σπίτι.
Πρεστόνι κάνε αγκαλίτσες στην μανούλα και γουργούρισε της , είναι το καλύτερο φάρμακο να της φύγει το άγχος.
Ολγα περαστικά, εύχομαι να ήταν κάτι εντελώς παροδικό.
Πήγαινε οπωσδήποτε στον καρδιολόγο.

Βρε, Τρεισδαιμόνα (τσιγάρο, άγχος, νεύρα), βγάλε όσο γίνεται τα τρία δαιμόνια από τη ζωή σου !Αν δεν μπορείς τα τρία, το ένα, το τσιγάρο, οπωσδήποτε!! Θρόμβος σε τόσο μικρή ηλικία είναι λίγο απίθανο, εκτός κι αν είχε η καρδιά επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής. Κοίταξέ το άμεσα με τρίπλεξ καρδιάς και καρωτίδων, ή ακόμη και με χόλτερ αν έχεις αίσθημα έκτακτων παλμών!!!Περαστικά και γρήγορα σιδερένια!!!

Δεν είναι να κλαίς που η Desdemona πιο σαφή πληροφόρηση για το τι μπορεί να κάνει, ενδιαφέρον για το επεισόδιο ακόμα και συμβουλές βρήκε στο mycat που σε πρώτη φάση ουδεμία σχέση δεν έχει με το ζήτημα παρά στο Νοσοκομείο;

Ελεος πια με την αδιαφορία τους.

Αν δεν ήταν νέα κοπέλα μπορεί ούτε αυτά που έκαναν να έκαναν. Και όπως λέει η Ιβάνα θέλουν και εκλογές.

Περαστικά σου και εύχομαι να μην το ξαναζήσεις.

Βρε, Τρεισδαιμόνα
:lol::lol::lol::lol: Να 'σαι καλά βρε Ελένη μου!
ή ακόμη και με χόλτερ αν έχεις αίσθημα έκτακτων παλμών!!!Περαστικά και γρήγορα σιδερένια!!!
Χολτεράκι έχω βάλει αρκετές φορές και απλώς μου βρήκαν έκτακτες, τίποτε άλλο (οι οποίες οφείλονταν και στην πρόπτωση μιτροειδούς που έχω εκ γενετής). Το χθεσινό επεισόδιο το απέδωσαν σε στρες, μάλιστα ο γιατρός μου έκανε μια μίνι διάλεξη σχετικά με το γιατί πήζει το αίμα από το άγχος και τέτοια χαριτωμένα. Σήμερα ελπίζω να τα καταφέρω να πάω στον δικό μου καρδιολόγο...

Περαστικά σου εύχομαι! Φαντάζομαι ότι τρόμαξες πάρα πολύ για να το αφήσεις να περάσει έτσι χωρίς εξετάσεις και χωρίς να πάρεις τα ανάλογα μέτρα (όπως διαβάζω εδω καπνίζεις και αγχώνεσαι) αλλά ήθελα να σου στείλω μαζί με τη θετική μου ενέργεια και την δική μου προτροπή να μη το πάρεις αψήφιστα... Είμαι ευαίσθητη στο συγκεκριμένο θέμα και μπορώ να πω ότι ανάλογα προβλήματα που αντιμετώπισε ο μπαμπας μου μας έσπρωξαν να ασχοληθούμε με τα γατάκια...και είναι πραγματικά ψυχοθεραπεία, ο Πρέστο σου πρέπει να αναλάβει καθήκοντα!!!!

Δυσδαιμονα μου,σου ευχομαι πολλα-πολλα περαστικα.....οντως,πηγαινε και στον δικο σου καρδιολογο,γιατι στο ΕΣΥ,οι περισσοτεροι ειναι....να μην τους χαρακτηρισω καλυτερα!!!!!!
πωπω.......αχγωθηκα παντως....τοσο μικρη και εκανες θρομβο....εγω ειμαι 41,εχω πολυ αχγος.και καπνιζω η ατιμη.......:hmm::hmm::hmm:.πρεπει να το κοψουμε.........:(

Περαστικά σου Ολγα!Είναι καλό που το έχεις πάρει ψύχραιμα αλλά μην αμελήσεις το θέμα του τσιγάρου,είναι το πιο σημαντικό ειδικά αν είσαι μανιώδης καπνίστρια...Φαντάζομαι κι οτι κι ο Πρέστο ο γλυκομύτης αυτό σου λέει ανάμεσα σε χουρ-χουρ και πατουσιές!!!;) Οσο για το σύστημα υγείας αστο φέτος το έζησα για 2 μήνες που είχαμε τη γιαγιά μου στο νοσοκομείο (δυστυχώς δεν τα κατάφερε...) και τα είδα όλα..Φωτεινή εξαίρεση μια ειδικευόμενη γιατρός που θα τη θυμάμαι για το ενδιαφέρον της...

:mad::mad::mad:Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε σε κηδεία και να βρίσκεται εκεί άτομο που αντί να θέλετε να το συλλυπηθείτε, να θέλετε να πάτε να του ευχηθείτε και στα δικά του;:mad: Αλλά να μην το καθυστερήσει και πολύ όμως;:mad::mad::mad:

Ας μη συνδεθεί αυτό το ποστ με τη χτεσινή περιπέτεια της Desdemona και με πάρει και με σηκώσει, παρακαλώ:lol:

Ομολογουμένως, σε κηδεία κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχει. Αλλά έχουν τύχει διάφορα άλλα σουρεαλιστικά πράγματα, που δεν είναι της παρούσης (η κόρη του παρούση, μην ψαχνόμαστε).

Όλγα περαστικά σου και να είναι αγύριστα. Τι είναι ο θρόμβος ρε παιδιά?:hmm:

Στέλλα ντροπή παιδί μου στο ύψος σου:P

:mad::mad::mad:Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε σε κηδεία και να βρίσκεται εκεί άτομο που αντί να θέλετε να το συλλυπηθείτε, να θέλετε να πάτε να του ευχηθείτε και στα δικά του;:mad: Αλλά να μην το καθυστερήσει και πολύ όμως;:mad::mad::mad:

Ας μη συνδεθεί αυτό το ποστ με τη χτεσινή περιπέτεια της Desdemona και με πάρει και με σηκώσει, παρακαλώ:lol:
Ναι, Όντζελε, μου έχει τύχει! Απαίσιο, αλλά οφείλω να είμαι ειλικρινής!

Μπήκα χτες το μεσημέρι στο τρόλευ, αναμμένο τέρμα το κλιματιστικό, ανοιχτά τέρμα και τα παράθυρα :mad:, από συνήθεια πλέον, κατευθύνομαι στον οδηγό και του λέω ευγενικά: "Εχετε αναμμάνο κλιματιστικό;" "Ναι" απαντάει. Και του λέω ότι είναι περιττό, γιατί όλα τα παράθυρα είναι ανοιχτά, οπότε καλύτερα να το κλείσει ή να πει απ'το μικρόφωνο να κλείσουν τα παράθυρα, για να λειτουργήσει σωστά και να μην πηγαίνει χαμένη τόση ενέργεια.... απάντηση:
"Καλά κάνουν και τα έχουν ανοιχτά τα παράθυρα βρε κοπελιά, άμα τα κλείσουν θα γίνει ψυγείο εδώ μέσα":blink::blink::blink::blink:
Για μερικά δευτερόλεπτα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό, χωρίς να ξέρω τι να πω... στο τέλος βρήκα τα λόγια μου:
"Τότε κλείστε το τελείως, παίρνουν αέρα κι απ'έξω, μη σπαταλάτε την ενέργεια"
Μόνο αυτό σκέφτηκα εκείνη στη στιγμή...:(
Πάντως το έσβησε το κλιματιστικό.

Από πού πρέπει να αρχίσουμε για να αποκτήσουμε οικολογική παιδεία βρε παιδιά; Ολο το καλοκαίρι είμαι η σκύλα που μουρμουράει, κλείνει παράθυρα σε λεωφορεία και τρόλευ ή κάνει υποδείξεις σε άσχετους οδηγούς... εγώ γιατί το καταλαβαίνω και σβήνω μια λάμπα για να μη σπαταλάω ενέργεια, και το κάθε ζώον ανάβει κλιματιστικό σε ένα όχημα μήκους 18 μέτρων... :down::down:

και το κάθε ζώον ανάβει κλιματιστικό σε ένα όχημα μήκους 18 μέτρων... :down::down:

Διότι δεν πληρώνει λογαριασμό για να τον τσούξει. ΜΟΝΟ όταν πληρώνουν σκέφτονται. Στο σπίτι του αποκλείεται να κάνει τα ίδια. Αλλά εφόσον ο οργανισμός στον οποίο εργάζεται και θα έπρεπε να τον ελέγχει ΔΕΝ τον ελέγχει, τα υπόλοιπα λόγια περισσεύουν (δεν είμαι και σίγουρη κατά πόσο μια σχετική καταγγελία θα έβρισκε πραγματικά το δρόμο της για να έχει αποτέλεσμα). Από βολεμένα γαϊδούρια, άλλο τίποτε.:mad:

Οι λάμπες που καίνε στα πεζοδρόμια ΜΗΝΕΣ αναμένες, και δεν σβήνουν ποτέ?
Τα κλιματιστικά, και τα φώτα στα υπουργεία που ποτέ δεν σβήνουν?
Το τόσο νερό που βρέχει και δεν το μαζεύουμε και πάει στην θάλασσα?
Ο τσάμπα ήλιος, και αέρας?
Τα σκουπίδια?
και άλλα και άλλα...

Η δική μας η γενιά και μεγαλύτεροι, δεν έχουμε καμία παιδεία, τώρα κάτι πάει να ξεκινήσει απο το Δημοτικό.. μία πιο πράσινη προσέγγιση. Ίσως σε 20 χρόνια να δούμε διαφορά...:(

Μόνο για τα κλιματιστικά στα ΜΜΜ λέτε και τις λάμπες στους δρόμους;
Εμένα στο χωρίο μου (στον Πειραιά) ο δήμαρχος και οι υθίνοντες είναι ή πολύ χουβαρντάδες ή πολύ γιορτινοί τύποι ή απλά πολύ ηλίθιοι γιατί τα φώτα από τις γιορτές δεν τα ξεκρεμάνε καθόλου (μην κουραζόμαστε κιόλας:mad:) και τα ανάβουμε κιόλας. Μιλάμε για πολλές λάμπες και πολύ ενέργεια χαμένη. Και βέβαια δημοτικά τέλη στα ύψη.:mad:

Τι να πω ρε παιδιά...
μου κάνει εντύπωση που κανείς μα κανείς δεν ενδιαφέρεται να πει κάτι... να κλείσουν τα παράθυρα ή να πουν στον οδηγό να σβήσει το κλιματιστικό... ή ένας, έστω ένας οδηγός που να κάνει μια ανακοίνωση (τι το'χουν το κερατόφωνο πάνω απ'το κάθισμα;;;)
Τόση αδιαφορία;:down::down::(

Βαριούνται, βαριούνται να μιλήσουν, βαριούνται να μαλώσουν, είναι τα ρομποτάκια που πάνε στην δουλειά...:hmm:

το

ΩΧ, βρε αδελφέ.... ζεί και βασιλεύει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back