Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πω ρε παιδιά...
μου κάνει εντύπωση που κανείς μα κανείς δεν ενδιαφέρεται να πει κάτι... να κλείσουν τα παράθυρα ή να πουν στον οδηγό να σβήσει το κλιματιστικό... ή ένας, έστω ένας οδηγός που να κάνει μια ανακοίνωση (τι το'χουν το κερατόφωνο πάνω απ'το κάθισμα;;
Τόση αδιαφορία;![]()
Οχι Μελίνα μου, κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν. Ολοι την πάρτη τους κοιτάνε και αν πει κανείς και τίποτα, γίνεται ο τρελός, ο παλαβός που γκρινιάζει όλη την ώρα, ο άνθρωπος που δεν έχει με τι να ασχοληθεί κλπ κλπ κλπ.....
Γι'αυτό με πιάνει απελπισία και λέω ότι τίποτα δεν αξίζει τελικα και ότι μόνο ξηλώνοντας το κακό απο τη ρίζα, μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν. Και στην προκειμένη περιπτωση θα ήταν να σκοτώσουμε όλους τους ηλίθιους που επιδεικτικά αδιαφορούν, αλλα αυτό μάλλον δεν γίνεται.
Οπότε μπορούμε να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάει, στην τσέπη.
Ας βάλουν τρελά πρόστιμα για όποιον πετάει σκουπίδια στο δρόμο και θα δεις για πότε θα καθαρίσουν όλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
της ατυνομιας,οταν με σταματησαν σε ελεγχο στην Καισαριανη,μπροστα στα ΕΚΑΜ.Η ευγενεια τους δεν περιγραφεταιΣπαστηκα αγρια,ιδιαιτερα με την αρνηση μ@λλλλ@κοφατσα με πολιτικα ρουχα να μου δειξει την ταυτοτητα του με το επιχειρημα :κυρια μου δεν ΕΧΕΙΣ ξαναδει αστυνομικο με πολιτικα????????Γιατι ρε π@π@ρα σε ξερω κι απο χθες,ωστε να σε πιστεψω?
ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...
ΦΤΟΥ ΣΑΣ...οχι για να μη τους βασκανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τελειως "τυχαια" εχω ραντεβου με εναν εισαγγελεα το απογευμα...Off the record ΓΙΑ ΑΡΧΗ!
"Τυχαία", και εγώ σημείωσα το όνομά σου να το έχω....
γιατί όλο και κάπου ίσως χρειαστώ τους φανταστικούς σου φίλους, φανταστική γατομάνα...

:kiss:

marzep
Δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

φαντάζεστε σενάριο????

(marzep, ποτέ δεν ξέρεις...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
και οσον αφορα στους αλλοδαπους, οντως το τρωνε το ξυλο τους μαρια. το ξερω απο πρωτο χερι. το θεωρουν απολυτα λογικο κ επιτρεπτο να ριχνουν γρηγορες...

konstans
Περιβόητο μέλος
. Που να έχει γίνει μαύρη απ'τα χώματα και να την ρωτάνε αν θέλει να την βρέξουν με το λάστιχο για να την καθαρίσουν. Αί στο διάολο πια..........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Που να της πεταχτούν τα έντερα έξω και να την σκουπίζουν σαν σκουπίδι, όπως έκανε και αυτή στο γατί. Που να έχει γίνει μαύρη απ'τα χώματα και να την ρωτάνε αν θέλει να την βρέξουν με το λάστιχο για να την καθαρίσουν. Αί στο διάολο πια..........
τι εγινε παλι?

konstans
Περιβόητο μέλος
ένα γατί δαγκωμένο απ'το σκυλί της μαλάκως, το οποίο δεν ξέρουμε αν θα ζήσει..........
ιβανα
Επιφανές μέλος

ευχομαι το καλυτερο...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
τίποτα μωρέ, μια απ'τα ίδια.
ένα γατί δαγκωμένο απ'το σκυλί της μαλάκως, το οποίο δεν ξέρουμε αν θα ζήσει..........
Ποια ειναι η εν λόγω μαλακω; δεν το ξερω το θεμα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μήπως ο φίλος της φανταστικής marzep, θα μπορούσε να βοηθήσει???

konstans
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
κουράγιο...
konstans
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
^%%%%*&^(*&)(_)+_)+_)_*(*&^*%^%#$%#%$.............ουγκ.
Συμφωνω!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool