vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά είναι τα τυχεράΓια να μην σε τυραννάει ... ο Παππους είναι...Ένας παππούς
(μεσηληξ 55-65) μου την έπεσε.... και έχει και με δουλεύει 3 μέρες τώρα...
Ζηλεύει η κακομοίρα.... δεν την κακολογώ...![]()
Ο γριός κοτόπουλος έχει το ζουμί που λεν κ στο χωριό μου.Το έριξες το παππουδέλι(βλέπε παιδαρέλι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

πολλή ζήλεια βρε παιδί μου στο mycat...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calli
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ έχω τα νεύρα μου γιατί και φέτος θα πάρω μόνο δύο εβδομάδες άδεια. 
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ειδικα αυτο το "κροκετες διαιτης με γιαουρτι" θα το κανω σλογκαν για οσες αδυνατιζουν "απο Δευτερα"!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
τα αιματα
Τι σοι γυναικες ειμαστε αν δεν μπορουμε ουτε εναν καυγα της προκοπης να στησουμε 

Μαλλον φταιει που ειναι καλοκαιρι και οι περισσοτερες λοιπουν
Νοτα μου μαλλον μονο εγω μπορω να σε νιωσω.Δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα πρεπει να ειμαστε αδελφες ψυχες (για να μην πω αδερφες χοντρες και με κραξεις

)Και εγω μια ζωη προσπαθω να κανω διαιτα αλλα φταιει ο μεταβολισμος μου που ειναι πολυ τεμπελης
Παντος αν ξερεις καμια διαιτα με τυποπιτες,γυρους και πιτσα στειλ'την μου με π.μ
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
σώπα βρε κοπελιά ΜΟΝΟ 2 εβδομάδες;Εγώ έχω τα νεύρα μου γιατί και φέτος θα πάρω μόνο δύο εβδομάδες άδεια.
![]()

drusilia
Διάσημο μέλος

Ενα εχω να πω, η κυρια Νοτα πάει για στείρωση αύριο κιολας, όλο γατιά βρίσκει και την βαρέθηκα!
Στειρωση, εμβολιασμος, αποπαρασίτωση, μην σου πω και υιοθεσία στο εξωτερικό, γιατι έλεος πια, μακριά από εμας!
Νικι, παιδι μου, κι εγω προσπαθώ να στήσω καβγα απο το πρωι, και η μονη που με προκαλει ειναι η συνονόματη vi2ka. Αλλα δεν βαράμε ανηλίκους, είπαμε, είμαστε ασυνείδητες αλλά όχι κι έτσι!

Α, ξέχασα, Τζουτζου, απο το Bookcrossing τι να περιμενει κανεις... κουλτουριαρηδες!
Ενώ εδω, τόσες ημιτρελες με γάτες, είναι δυνατον να μην γίνεται πάρτυ;
natalo9
Δραστήριο μέλος

Να μιλάς για τον εαυτό σου.. (μπας και βάλω και κάνα φυτίλι..

)Τρελές σκετο !!!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Νοτα μου μαλλον μονο εγω μπορω να σε νιωσω.Δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα πρεπει να ειμαστε αδελφες ψυχες (για να μην πω αδερφες χοντρες και με κραξεις)
Και εγω μια ζωη προσπαθω να κανω διαιτα αλλα φταιει ο μεταβολισμος μου που ειναι πολυ τεμπελης![]()
Παντος αν ξερεις καμια διαιτα με τυποπιτες,γυρους και πιτσα στειλ'την μου με π.μ
![]()
χαχαχαχχαχχαχαχαχαχα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ και ειναι αδικια και αυτα να δημιουργιθει γρηγορα μια διαιτα για την φιλη μου την νικι και την drusilla (εγω δεν ειμαι χοντρη απλα ευσωμουλα ειμαι και ναι τα ριχτα αναδυκνειουν τις γραμμες μου) αλλωστε παλια ειμασταν και θεοτιτα ενω οι αδυνατες τι ηταν ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ τι ηταν ΤΙΠΟΤΑ δεν ηταν μαλιστα εμεναν ανυπαντρες και ο πατερας εκλεγε ! αντε μην τα παρω τωρα οχι ρε πειτε ποιος μετα το γιαουρτι το βραδινο δεν θελει και μια η 2 φετες κεικ μα ταιριαζουν λεμε
γιαουρτι με κεικ rules τελος και οχι δεν μ'αρεσουν τα νεροβραστα κολοκυθακια !!!!!!!!!!! εκνευριστικα
prince
Διάσημο μέλος
Ασχετο, μετά από πολλά χρόνια που έκανα δίαιτες αποδέχτηκα ότι θα έχω καμπ'υλες όλη μου τη ζωή. Δίαιτα πλέον δεν κάνω. είμαι σταθερή 2 χρόνια στα κιλά μου. Αλλά πίνω 3 - 4 λίτρα νερό ημερισίως. (να τονίσω ότι έχω κάποιο μικρό πρόβλημα με το θυρεωειδή αλλά δεν πέρνω ακόμα χάπια, και πρέπει να προσέχω....) Όταν δεν πίνω πάνω από δύο λίτρα νερό σε μια μέρα η ζυγαριά μου σκαρφαλώνει περίπου μισό κιλό. Το έχω τσεκάρει πολλές φορές. Είναι μια καλή λύση, βέβαια πρέπει να τονίσω ότι αν ξεφύγω πχ φάω μια μέρα πατατάκια δεν τρώω το μεσημερι και το βράδυ μετά τρώω ελαφρά (ντριν ντριν ντριν *&^&^&&%^&^$%#$@$$@#$#@$%@%$@#!). Σας ενημερώνω όμως ότι λατρεύω τα γλυκά (τα φτιαχτά, όχι τα έτοιμα) και φτιάχνω συχνά και τρώω αρκετά. Τα δε κέικ τα φτιάχνω για πλάκα χειμώνα καλοκαίρι. Επιπλέον ενημερώνω ότι τα περισσότερα γλυκά τα τρώω για πρωινό καθώς κατά τη γνώμη μου είναι το μόνο γεύμα που καίμε πλήρως. (αν αρχίσετε να πείνετε με τα μανίας νερό, θυμήθητε να έχετε εύκολη΄πρόσβαση στην τουαλέτα :Ρ)
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά είναι τα τυχεράΟ γριός κοτόπουλος έχει το ζουμί που λεν κ στο χωριό μου.Το έριξες το παππουδέλι(βλέπε παιδαρέλι)
![]()
ε δεν είναι και δύσκολο πράγμα, λίγο να του σκουντίσεις την μαγκούρα γκντουπ πάρτον κάτω, έπεσε......

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχχαχχαχαχαχαχα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ και ειναι αδικια και αυτα να δημιουργιθει γρηγορα μια διαιτα για την φιλη μου την νικι και την drusilla (εγω δεν ειμαι χοντρη απλα ευσωμουλα ειμαι και ναι τα ριχτα αναδυκνειουν τις γραμμες μου) αλλωστε παλια ειμασταν και θεοτιτα ενω οι αδυνατες τι ηταν ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ τι ηταν ΤΙΠΟΤΑ δεν ηταν μαλιστα εμεναν ανυπαντρες και ο πατερας εκλεγε ! αντε μην τα παρω τωρα οχι ρε πειτε ποιος μετα το γιαουρτι το βραδινο δεν θελει και μια η 2 φετες κεικ μα ταιριαζουν λεμε
γιαουρτι με κεικ rules τελος και οχι δεν μ'αρεσουν τα νεροβραστα κολοκυθακια !!!!!!!!!!! εκνευριστικα
μα ούτε και η ίδια είναι χοντρή, μια χαρά κομπλεξική είναι....

είναι από αυτές που κάθονται και λένε μπροστά σε άτομα που έχουν πρόβλημα ή στους άντρες τους για τα δίθεν ψωμάκια τους και τους πρίζουν νιαουρίζοντας (νιαρ - νιαρ - νιαρ) μέχρι τελικής πτώσης

αν δε σαρέσει κυρά μου γιαουρτάκι με κροκέτες διαίτης από Δευτερά κ ξέχνα σουβλάκια, σκέψου το σε μια βδομάδα με αυτή την δίαιτα θα μπορείς να παίξεις και στο όσα πέρνει ο άνεμος στην κυριολεξία, αν φυσάει βέβαια

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να μην σε τυραννάει ... ο Παππους είναι...Ένας παππούς
(μεσηληξ 55-65) μου την έπεσε.... και έχει και με δουλεύει 3 μέρες τώρα...
Ζηλεύει η κακομοίρα.... δεν την κακολογώ...![]()
πίσω μ%^*&#$^.... τεκνατζού!!! πρόσεξε σε πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου...
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
είναι από αυτές που κάθονται και λένε μπροστά σε άτομα που έχουν πρόβλημα ή στους άντρες τους για τα δίθεν ψωμάκια τους και τους πρίζουν νιαουρίζοντας (νιαρ - νιαρ - νιαρ) μέχρι τελικής πτώσης
αν δε σαρέσει κυρά μου γιαουρτάκι με κροκέτες διαίτης από Δευτερά κ ξέχνα σουβλάκια, σκέψου το σε μια βδομάδα με αυτή την δίαιτα θα μπορείς να παίξεις και στο όσα πέρνει ο άνεμος στην κυριολεξία, αν φυσάει βέβαια![]()
δεν τρωω κροκετες και αλλωστε οι μονεσ που εχω ειναι για εγκυμονουσες γατες μαλλον κιλα θα βαλω αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαα
ααα να σε ρωτισω κατι τι μαρκα γιαουρτι? και αν λεω αν απο την απειρη καταναλωση γιαουρτιου με πιασει ξες τι τι κανω? τρεχω μονιμως στην τουαλετα?

πολυ εξυπνο μπραβο μπραβοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αν δε σαρέσει κυρά μου γιαουρτάκι με κροκέτες διαίτης από Δευτερά κ ξέχνα σουβλάκια, σκέψου το σε μια βδομάδα με αυτή την δίαιτα θα μπορείς να παίξεις και στο όσα πέρνει ο άνεμος στην κυριολεξία, αν φυσάει βέβαια![]()
Αγαπητη μου mespairos προφανως αναφερεσαι στην Nota η την Drousillia, δεν τις γνωριζω προσωπικα τις κοπελες και πιθανον μα εχεις δικιο.Συγνωμη Nota αν καταλαβα λαθος και σε κατεταξα στο κλαμπ των ευσωμων.

Γιατι εγω δυστυχως μετα λυπης μου πρεπει να ομολογησω οτι θελω καμια εικοσαρια κιλα να χασω για να θεωρηθω κομπλεξικα λεπτη

Φαντομ εγω σε παραδεχομαι που δεχεσαι τον εαυτο σου οπως ειναι
και δεν μπενεις στο λουκι που μας επιβαλουν οτι πρεπει να εχεις συγκεκριμενη εμφανιση και βαρος

Εγω που δεν εχω μαλλον τοση αυτοπεποιθηση απο τωρα εκλεισα ραντεβου σε διαιτολογο για τις 22/8 με το που θα επιστρεψω απο τις διακοπες

Παντος Ζωιτσα(Φαντομ) λεει να κανουμε παραρτημα mycat ωραιες καμπυλες με αυτοπεποιθηση

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=5591&c=3Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Αγαπητη μου mespairos προφανως αναφερεσαι στην Nota η την Drousillia, δεν τις γνωριζω προσωπικα τις κοπελες και πιθανον μα εχεις δικιο.Συγνωμη Nota αν καταλαβα λαθος και σε κατεταξα στο κλαμπ των ευσωμων.
Γιατι εγω δυστυχως μετα λυπης μου πρεπει να ομολογησω οτι θελω καμια εικοσαρια κιλα να χασω για να θεωρηθω κομπλεξικα λεπτη
Φαντομ εγω σε παραδεχομαι που δεχεσαι τον εαυτο σου οπως ειναι
και δεν μπενεις στο λουκι που μας επιβαλουν οτι πρεπει να εχεις συγκεκριμενη εμφανιση και βαρος
Εγω που δεν εχω μαλλον τοση αυτοπεποιθηση απο τωρα εκλεισα ραντεβου σε διαιτολογο για τις 22/8 με το που θα επιστρεψω απο τις διακοπες
Παντος Ζωιτσα(Φαντομ) λεει να κανουμε παραρτημα mycat ωραιες καμπυλες με αυτοπεποιθηση![]()
εγω παντως λεω να πιασεις την "μαγικη αποδημιτικη βατομουρια" γιατι ειναι πιο σιγουρο να την βρεις απο το να βρεις ενα τροπο να χασεις κιλα οχι μονο εσυ αλλα ολοι μας. Ασχετο αλλα με αυτα που τρωμε ειναι οτι να ειναι πηγα διακοπες και ειδα ενα κοριτσακι 13 χρονων το οποιο ηταν υπερβολικα ανεπτηγμενο αλλα δεν ηταν μονο αυτο ανεπτυγμενο ολα τα κοριτσακια στην ηλικια του ηταν υπερβολικα ανεπτηγμενα νουμερο στηθους 4!!!!!!!! ρε λεμε 13 χρονων και φενοταν 22 απιστευτο γιαυτο σταματιστε να τρωτε ουτε νερο παιδες τπτ γιατι χανομαστε !!!!!!!!!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά περίμενε να δοκιμάσει η Νότα πρώτα που θέλει να αδυνατίσει και να μας πει εντυπώσεις
τώρα για το γιαουρτάκι τι να σου πω δεν ξέρω, δεν μου αρέσει γενικά το γιαούρτι και είμαι κατά της δίαιτας, ίσως καλύτερα ένα από αυτά που ρίχνουν και την χοληστερίνη ή με το εξτρα ασβέστιο για να την βοηθήσει με την οστεοπόρωση, ξες από μία ηλικία και μετά....

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Βρήκα την τέλεια δίαιτα..όσοι πιστοί προσέλθετεhttps://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=5591&c=3

Δεν το ειχα δει αυτο. Ο Αρκας μοναδικα τελειος οπως παντα

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Βρήκα την τέλεια δίαιτα..όσοι πιστοί προσέλθετεhttps://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=5591&c=3
ΕΕΕμα δεν ντρεπομαστε λιγο εεεε??????? σε παρακαλω πολυ να προσεχεις τις εκφρασεις σου μην γινουμε απο 2 διαιτολογικα κεντρα διαιτολογοι αντε πια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool