NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ φοραώ κολαν και ραντάκι... ΕΣΥ? ΡΙΧΤΑ??? Μοδα για παχουλές????![]()
Ενα εικονιδιο να μουντζωνει ρε παιδιαααααα
πως θα βριστουμε??????Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε
νααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
νααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
Ρε καλώστην.....
Μαύρισες? ή Κάηκες?????
ή Καλύτερα χλαπάκιασες????
Για πες αλεύρι??? Η ζυγαριά σε γυρεύει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά και εσύ ασχολήσαι με ένα άτομο που την βρίσκει με παππούδες και κολάν καλοκαιριάτικα? εδώ δεν ξέρει καν ότι τα ριχτά φορεματάκια στυλ εγκυμονούσας είναι η τελευταία λέξη της μόδας

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά και εσύ ασχολήσαι με ένα άτομο που την βρίσκει με παππούδες και κολάν καλοκαιριάτικα? εδώ δεν ξέρει καν ότι τα ριχτά φορεματάκια στυλ εγκυμονούσας είναι η τελευταία λέξη της μόδας![]()
Ευτυχως υπαρχουν και νοημων ατομα εδω μεσα, να βαζουν στην θεση τους μερικες παλιο-αδυνατες!!!
οχι Τζουλια δεν ημουν θαλασσα , δουλειες ειχα! πηρα κ μια σουπερ διατροφη χθες
Υ.Γ. Ποια ζυγαρια???

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ευτυχως υπαρχουν και νοημων ατομα εδω μεσα, να βαζουν στην θεση τους μερικες παλιο-αδυνατες!!!
οχι Τζουλια δεν ημουν θαλασσα , δουλειες ειχα! πηρα κ μια σουπερ διατροφη χθες
Υ.Γ. Ποια ζυγαρια???![]()
Θα σου εξηγήσω από Δευτέρα...

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

(αυτο ειναι μαλωμα!!!! )Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αρ γιου τόκιν του μι;* Αρ γιου τόκιν του μι, ρε;;; Του μι;;; Αρ γιου τόκιν του μι, ρε ζ'λάπ;;;; ΑΡΓΚΡΓΚΡΓΚΡΕνα εικονιδιο να μουντζωνει ρε παιδιαααααα
*Βλ. Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στον "Ταξιτζή"!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΥΓ.: το Μπιπ δεν το είπα για βρισιά (πχ παλιο μπιπ.... Κλούνει)
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κοίτα, οι Αμερικάνοι είναι και υπέρ της κουμπουροφορίας και της θανατικής ποινής , εξαιτίας, ίσως, των επικίνδυνων συνθηκών στις οποίες ζουν . Γι'αυτό, δεν θα ρωτούσα τη γνώμη τους για την ευθανασία γάτων και σκύλων. Η αναφορά μου στην τακτική αυτή έγινε, γιατί βλέπω ότι ασύστολα και ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα γίνεται από εμπόρους (τελος εχω να πω οτι κανενας αμερικανος αν τον ρωτησεισ δεν ειναι κατα αυτης της συμπεριφορας. Και αν ρωτησεις και μενα δεν μπορω να πω οτι ειμαι εντελως κατα αυτης της αμφισβητησιμης τακτηκης. Δηλαδη ειναι καλυτερα τα ζωα να γυρισουν στους δρομους? αν η Ελλαδα εχει 10 εκατομυρια κατοικους η καλιφονια ειναι η μεγαλυτερη σε πληθησμο πολητεια της Αμερικης κοντα στα 36,5ε εκατομυρια κατοικους !!!!!! αν οι μισοι αναπαραγουν τα ζωα τους και τα εγκαταλειπουν κανε εναν υπολογισμο περιπου 7 δισ ζωα γεννιουνται απο τα οποια μολις το 1 ειναι καταγεγραμμενο και μολις 2 στειρωμενα!!!!!!!!!! μιλαμε με κανονικους αριθμους υπαρχουν κοντα στις 360 φιλοζοικες και ρεσκιου εταιριες οι οποιοι τρεχουν και παλι τπτ. Οποτε ναι ειμαστε υπερ της ευθανασιας των ζωων που δεν υιοθετουνται
αναπαραγωγή και εισαγωγή -σκύλων ιδίως - και οι Ελληνες δεν φημίζονται και για τη φιλιζωία τους πια και διαισθάνομαι ότι σύντομα θα προβαίνουμε και εδώ σε ευθανασίες ευρείας κλίμακας.Πού πάνε όλα αυτά τα σκυλιά; Ξέρει καμιά φίλη /φίλος τίποτα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα είναι λόγος τώρα να θυμώνεις επειδή είμαι τόσο, μα τόσο πάρα πολύ όμορφος;;;;;Βρε βρε ο Μπιπ Κλούνει, με τα κατιτίς του, σου χρωστάω κάτι μπινιλίκαι που είπες πως είσαι πιο όμορφος από μένα και εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος
ΥΓ.: το Μπιπ δεν το είπα για βρισιά (πχ παλιο μπιπ.... Κλούνει)
Υπογραφή,
Cool Beeb

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ποιος ξέρει που πάνε και ίσως δεν φανταζόμαστε και ευτυχώς δεν το φανταζόμαστε γιατι εγώ δεν θα μπορούσα να ξανακοιμηθώ αν ήξερα όλη την αλήθεια. Να φανταστείς επειδή μιλούσατε πρι κ για αμερικάνους, πρόσφατα έμαθα ότι θεωρούν τα έντερα γάτας ως τις καλύτερες χορδές για ρακέτεςΚοίτα, οι Αμερικάνοι είναι και υπέρ της κουμπουροφορίας και της θανατικής ποινής , εξαιτίας, ίσως, των επικίνδυνων συνθηκών στις οποίες ζουν . Γι'αυτό, δεν θα ρωτούσα τη γνώμη τους για την ευθανασία γάτων και σκύλων. Η αναφορά μου στην τακτική αυτή έγινε, γιατί βλέπω ότι ασύστολα και ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα γίνεται από εμπόρους (αναπαραγωγή και εισαγωγή -σκύλων ιδίως - και οι Ελληνες δεν φημίζονται και για τη φιλιζωία τους πια και διαισθάνομαι ότι σύντομα θα προβαίνουμε και εδώ σε ευθανασίες ευρείας κλίμακας.Πού πάνε όλα αυτά τα σκυλιά; Ξέρει καμιά φίλη /φίλος τίποτα;
Δεν θυμώνω γι αυτό, θυμώνω που δεν έχεις πάει ακόμα στον οφθαλμίατροΜα είναι λόγος τώρα να θυμώνεις επειδή είμαι τόσο, μα τόσο πάρα πολύ όμορφος;;;;;
Υπογραφή,
Cool Beeb
![]()

fantom-girl
Δραστήριο μέλος

εισαι υπερβολικη ομως slitherin ειπαμε ειμαστε χαζοι αλλα οχι τοσο εκτως αν το ακουσες σε ανεκδοτο!!!!!!!!

και δεν κανω πλακα και ναι αναγουμε τα παντα σε χρημα δηλαδη οι Ελληνες τι κανουν??? αααα ναι ξεχασα εχουν φιλοτιμο οπως να αφινουν τις γατες στους καδους ανακυκλωσης παλι καλα ρε που υπαρχουν και οι καδοι ωραιο φιλοτιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μην τα παίρνεις πολύ προσωπικά Fantom γιατί η Αμερική δεν είναι παράδεισος κάθε άλλο μάλιστα, πουλάνε τη μάνα τους για ένα βάζο (ατάκα του Ίντυomg Ειναι κατι αλλο εκτως απο χορδες για τις ρακετες??????????
εισαι υπερβολικη ομως slitherin ειπαμε ειμαστε χαζοι αλλα οχι τοσο εκτως αν το ακουσες σε ανεκδοτο!!!!!!!!και δεν κανω πλακα και ναι αναγουμε τα παντα σε χρημα δηλαδη οι Ελληνες τι κανουν??? αααα ναι ξεχασα εχουν φιλοτιμο οπως να αφινουν τις γατες στους καδους ανακυκλωσης παλι καλα ρε που υπαρχουν και οι καδοι ωραιο φιλοτιμο
και η καθε εξυπνη εξυπνος με τον 1 η αλλο τροπο να εμπορευεται ζωα χωρις να τα υπολογιζει εεεε και μετα στον καδο!!!! μην μιλας σε παρακαλω για μια χωρα με τους 3πλασιους κατοικους να που εχει νομους και αν σε πιασουν σε καταδικαζουν κανονικα και με τον νομο και να την συγκρινεις με μια χωρα που δινει κατωτατο μισθο 300 ευρω ΟΜG ελεος δηλαδη δεν δινει τπτ βασικα μας κοροιδευουν και 0 νομοι για τα κατοικιδια . Εγω μπορει να εχω γατα αναπαραγωγης με πεντιγρι παραγωγης αλλα ναι θα προτιμισω τα μωρα να πανε στην Αμερικη και οχι στην Ελλαδα που μολις το βαρεθουν δεν ξερω τι θα γινει και δεν εχω καμμια μα καμμια διασφαλιση απο το κρατος ενω εκει μπορω οποιαδηποτε στιγμη να παω και να παρω πισω το γατκι και να ζητησω και αποζημιωση και μιλαμε για ρακετες μα αν ειναι ποτε δυνατον
) 'Οσο για το παραπάνω δεν είναι ανεκδοτο το διάβασα από Αμερικάνο συγγραφέα, τώρα το αν έλεγε ανέκδοτα η απευθυνόταν σε χαζούς αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως αυτό διάβασα αυτό λέωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Μην τα παίρνεις πολύ προσωπικά Fantom γιατί η Αμερική δεν είναι παράδεισος κάθε άλλο μάλιστα, πουλάνε τη μάνα τους για ένα βάζο (ατάκα του Ίντυ) 'Οσο για το παραπάνω δεν είναι ανεκδοτο το διάβασα από Αμερικάνο συγγραφέα, τώρα το αν έλεγε ανέκδοτα η απευθυνόταν σε χαζούς αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως αυτό διάβασα αυτό λέω
ναι ρε συ αλλα και αυτος να πουλησει ηθελε!!!! και αυτο δεν τον κανει αυθεντια αν ειναι ετσι υπαρχουν συνγραφεις που λεγαν οτι οι μαυροι ειναι καταραμενη ρατσα και πρεπει να ειναι δουλοι των λευκων. Αλλα δεν ηταν και λιγοι οι συνγραφεις που πιστευαν οτι η Αρια φιλη θα κατακτησει την γη . Απλα εκφραζουν την αποψη τους και αυτο "ξεχωριζει τον πολιτισμενο ανθρωπο απο το ζωο η λογικη του να μπορει να διακρινει την υπερβολη απο την πραγματικοτητα και να σχηματιζει δικια του αποψη" (δεν λεω ζωο εσενα προς θεου απλα ειναι μια ατακα του Εκο) τελος αν ξεραμε σε ποσα μα ποσα προιοντα περιποιησης παραγονται απο ζωα καμμια μας δεν θα χρησιμοποιουσε ουτε μεικ απ ουτε σαπουνια ουτε σουτιεν ουτε βουτηρα ουτε λαδια μηχανης!!!!!!!!! Δεν ειναι η Αμερικη η χωρα του ονειρου αλλα δεν ειναι και κολαση μια αλλη ηπηρος ειναι!
θα σου θυμισω κατι πριν 5 χρονια ειχε βγει η καμπανια κατα των δοκιμων των καλυντικων στα ζωα μετα βγηκε σωστε τις φαλαινες μετα σωστε την φοκια τωρα σωστε τα πετς απο τα puppy mills τα δεχομαι αυτα ξερεις ομως ποσα εσοδα εχουν ολες αυτες οι καμπανιες???????? το μποντι σοπ απο την καμπανια κατα της χρησης καλυντικων στα ζωα κερδισε κοντα στα 5,000,000,000 λιρες παγκοσμιως!!!!!
πρωσωπικα πιστευω οτι ειναι μοδα τωρα η υιοθετιση των αδεσποτων περισσοτερο οσον αφορα τα σκυλια και θα βγει πραγματικα σε κακο ολη αυτη η εξτρατια καθως οπως καθε μοδα περναει και ερχεται μια αλλη...... ελπιζω ομως το ρεσκιου που ειμαι γραμμενη να ξερει τι κανει και να μην απλα δυσφημει τα μιλλς γιατι στην Αμερικη η δισφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση!!!!! Ελπιζω να μην εχω δικαιο και πανε χαμενες τοσες ψηχες γιατι ο ανθρωπως δυστυχως βαριεται!!!!!! και αυτο ειναι πολυ αρνιτικο δυσκολα δινει 10-15 χρονια απο την ζωη του για ενα ζωο....... Ελπιζω να εχω αδικο και να αλλαξει η νοοτροπια!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
αν είναι έτσι δεν παίρνεις ζωάκι καθόλου γιατί αυτό είναι που δίνει την ζωή του σε μας και πληρώνει και την μ$#&%$*(%^#α!!! που μας δέρνει
katerina10
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Ας συνεχίσουμε λοιπόν να τους ψηφίζουμε, μπορεί και να τα καταφέρουμε να μας ισοπεδώσουν στο τέλος...Καλημέρα με ποιον θέλω σήμερα να τσακκωθώ???Με τους πολιτικούς και με όλους τους έλληνες που κάθονται στα αυγά τους.Γιατί??Διαβάστε εφημερίδες, ψηφίζεται νόμος(αν δεν έχει ψηφιστεί ακόμα)που οι δικαστικοί θα παίρνουν ΔΙΠΛΑΣΙΟ μισθό και στη συνέχεια θα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ και ο μισθός των πολιτικών.Υπάρχουν άνθρωποι που με 3 δουλειές δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένεια τους και οι πολιτικοί που πάιρνουν 2 μισθους μία σαν πολιτικοί και μία σαν την ιδιότητα τους θα πάρουν ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!????ΚΑι ο υπουργός οικονομίας μόλις σήμερα διάβασα ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ!!!!Αντε, και του χρόνου με παράγκες γιατί σπίτια δεν θα μπορούμε να συντηρούμε μάλλον!!!!!!!![]()
prince
Διάσημο μέλος
Ισότητα δύο φύλλων σου λέει μετά....
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ με ποιον να τσακωθώ που στέλνω μέιλ σε εταιρίες στο εξωτερικό τονίζοντας το Κυρία δίπλα στο όνομά μου και αυτοί απαντάνε Dear Mr Stavroula? Δηλαδή έλεος.... Σώνει και καλά πρέπει να είμαι άντρας για να δουλεύω? Μόνο από άντρες πέρνουν ε-μέιλ στο εξωτερικό;;; Συνεργάζομαι με μία εταιρία 5 χρόνια μέσω τηλεφώνου και ι-μειλ. και ακόμα με προσφονούν στα μέιλ τους Mr Stavroyla.... $%^$%#^%@^$%@^%$%
Ισότητα δύο φύλλων σου λέει μετά....

Κουράγιο!!!Βάλε και εσύ ένα s δίπλα από το mr!!!
prince
Διάσημο μέλος
Κουράγιο!!!Βάλε και εσύ ένα s δίπλα από το mr!!!
![]()
Μια και δύο λες να το έχω κάνει; Εκεί στενοκέφαλοι όλοι τους.. ακφδάλξφδκλασδ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool