Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
και αναγκαστικά δροσερά ντούζ (όσο και αν δεν μου αρέσουν) και το κλιματιστικό με μέτρο γιατί με πιάνουν πονοκέφαλοι 
Πάρε ανεμιστήρα και φτηνός και οικολογικός και οικονομικός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως ξέρω ότι το νερό δεν αδυνατίζει.Απλά κρατάει σε στα θερά επίπεδα τη γλυκόζη και προσφερει τη ψευδαισθηση του κορεσμού για λίγο στον οργανισμό.Επίσης η υπερβολή σε οτιδήποτε είναι κακό.Επιβαρύνεις το στομάχι σου με 3 λιτρα και πάνω άσε που μετά ο οργανισμός μαζί με το νερό αποβάλει και άλλα ιχνοστοιχεία που τα χρειάζεται..
Αυτά.Τέρμα με τα μυστικά του επαγγέλματος![]()
Μπραβο συνονοματη, ηδη βλέπω τον σπόρο του τσακωμού στο εμπρηστικό σου μήνυμα. Ας συνεχίσουμε έτσι.

Νια παιδι μου δεν φτάνει που παραθερίζεις στην ροδο ενώ εμείς βράζουμε στην αθήνα γκρινιάζεις κιόλας!
Νυστάζω, βαριέμαι, πρέπει να παω να ταίσω τα γατάκια μιας άλλης κυρίας και συμφορουμίτισσας που παραθερίζει και γενικά αισθάνομαι ένα μίσος για όλη την ανθρωποτητα και ειδικά για αυτο το μισητο φορουμ που δεν με αφήνει να κάνω δουλεια.

prince
Διάσημο μέλος
Μπραβο συνονοματη, ηδη βλέπω τον σπόρο του τσακωμού στο εμπρηστικό σου μήνυμα. Ας συνεχίσουμε έτσι.
Νια παιδι μου δεν φτάνει που παραθερίζεις στην ροδο ενώ εμείς βράζουμε στην αθήνα γκρινιάζεις κιόλας!![]()
Νυστάζω, βαριέμαι, πρέπει να παω να ταίσω τα γατάκια μιας άλλης κυρίας και συμφορουμίτισσας που παραθερίζει και γενικά αισθάνομαι ένα μίσος για όλη την ανθρωποτητα και ειδικά για αυτο το μισητο φορουμ που δεν με αφήνει να κάνω δουλεια.![]()
να σου στείλω τον Prince που μισεί γενικά την ανθρωπότητα αυτές της μέρες και ειδικότερα εμένα, για την θεραπέια που του κάνω στα αυτιά του, να σου κάνει παρεούλα;

drusilia
Διάσημο μέλος
θα καθόμαστε και οι δυο με το κεφάλι κάτω απο το καλάθι όπως στο άβαταρ! θα περάσουμε όμορφα!
Και πες του οτι δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσω τα αυτιά του, να μείνει ησυχος.

prince
Διάσημο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν παραθερίζω.Νια παιδι μου δεν φτάνει που παραθερίζεις στην ροδο ενώ εμείς βράζουμε στην αθήνα γκρινιάζεις κιόλας!![]()

stellak
Διάσημο μέλος
πρέπει να παω να ταίσω τα γατάκια μιας άλλης κυρίας και συμφορουμίτισσας που παραθερίζει
Χαααα, καλώστην! Εσύ έχεις ΜΙΑ και γκρινιάζεις ΚΥΡΑ ΜΟΥ;;; (

ήρθε η ώρα να τσακωθούμε, θα έχουμε και τηλεθέαση!) Εγώ που μια βδομάδα είχα 2 σπίτια συν το δικό μου; Έχουμε και λέμε: τα 2 σπίτια - δικό μου κι ένα ακόμα - νορμάλ, από 2 γατάκια το καθένα, κι από ένα μπαλκόνι με φυτά για πότισμα... Αμ, το τρίτο σπίτι; Ακούστε: Στην αρχή 3 γατιά επάνω, δυο μόνιμα, ένα φιλοξενούμενο, μετά από 2 μέρες έφυγε το φιλοξενούμενο. 1 ψάρι, ένα καναρίνι, 2 βασιλικοί (φυτά, αλλά αυτά δεν θέλουν περιποίηση;
) και 3 γάτες μόνιμες στην αυλή. Όχι, κάντε λογαριασμό και πείτε πόσα πρέπει να ζητήσω την επόμενη φορά

Και μη μιλάτε για ταξίδια και διακοπές γιατί φουρκίζομαι!
stellak
Διάσημο μέλος

Να γίνω έξαλλη τώρα ή αργότερα;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Επισης οι βασιλικοι εχουν ονομα κυρία μου. Λεγονται Μπολεκ και Λολεκ, ποτε επιτελους θα το μαθετε;;;;
Υ.Γ. Το ψαρι ψοφησε επειδη καταλαβε μαλλον οτι δεν θα σας ξαναδεί....ποιος ξερει τι του ταξατε
stellak
Διάσημο μέλος
ααααχ το ήξερα οτι θα με κράξεις!!!! αχ βεβαια δεν μπορω ακόμα να μιλήσω όπως σου πρέπει γιατί ΚΑΙ ξέρεις που μένω ΚΑΙ έχεις τα κλειδιά μου και κυρίως σήμερα Φαλντί και Πιτσιλια σε αναζητούσαν ααααααχχχχ(εχε χαρη)
Επισης οι βασιλικοι εχουν ονομα κυρία μου. Λεγονται Μπολεκ και Λολεκ, ποτε επιτελους θα το μαθετε;;;;
Υ.Γ. Το ψαρι ψοφησε επειδη καταλαβε μαλλον οτι δεν θα σας ξαναδεί....ποιος ξερει τι του ταξατε
Είσαι για δέσιμο!!!
Φύγε από τη μέση, τσακώνομαι με τη Drusilia τώρα. Που είσαι, βρε Βιβή, μόνη μου τσακώνομαι;;;
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Οτι μπορώ κάνω αλλά κανείς δε με παίρνει στα σοβαρά...μπουχουχου!!!:cry:Μπραβο συνονοματη, ηδη βλέπω τον σπόρο του τσακωμού στο εμπρηστικό σου μήνυμα. Ας συνεχίσουμε έτσι.
Νια παιδι μου δεν φτάνει που παραθερίζεις στην ροδο ενώ εμείς βράζουμε στην αθήνα γκρινιάζεις κιόλας!![]()
Νυστάζω, βαριέμαι, πρέπει να παω να ταίσω τα γατάκια μιας άλλης κυρίας και συμφορουμίτισσας που παραθερίζει και γενικά αισθάνομαι ένα μίσος για όλη την ανθρωποτητα και ειδικά για αυτο το μισητο φορουμ που δεν με αφήνει να κάνω δουλεια.![]()
prince
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
...Έριχνα μετά νερό εγώ σα χαζή στους βασιλικούς...
Έχει κάτι με τη ζαρντινιέρα..... πριν φυτέψω βασιλικούς τη φιλοδωρούσε με το χοντρό του αν δεν τον προλάβαινα....
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ελεος με τις χαζομαρες μερικων... τι κουρασηηη!!!!!!
αλλου τα κακαρισματα και αλλου γεννα οι κοτες
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αααα τωρα θες να μαλωσουμε????????Έεεεεελα Νάνσυ που κουράζεσαι κι εσύ τώρα...Τι να πούμε κι εμείς...
εγω κουραζομαι γενικα στη ζωη μου Δωρακι... εχω και εναν αδερφο να φροντιζω και ενα σπιτι και μια δουλεια που δεν ξερω αν θα συνεχισω να εχω, και μαθηματα Ισπανικα και και και ...... ααααααααα δεν μπορω αλλο
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι θέλω να μαλώσουμε κυρά μου,βαριέμαι μόνη μου στο ξενοδοχείο!Κι εμεις έχουμε αδερφό αλλά δεν κάνουμε έτσι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool