Εδώ τσακωνόμαστε!

διπλα απο το ψυχιατρειο της Σταυρουπολης μενεις?????? Μα τοσοι τρελοι μαζεμενοι....
στην Γαυδο και εσυυυυυυυυυ

Αν έμενα εκεί θα είμουν εντάξει :lol:

Α και το άλλο που κατα ιούνιο μεριά έγινε και ένας φόνος στον πίσω δρόμο ναι... 2 αδέρφια μαχαιρώθηκαν... ο ναρκομανής αδερφός βγήκε από την φυλάκή για 1 εβδομάδα και πήγε και μαχαίρωσε τον νομοταγή αδερφό του ναι...

Κατά τα άλλα είμαι η Μαίρη και είμαι καλα!!!!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαιρη μηπως να μετακομιζες??? εχω θ αχα παθει ψυχολογικα !!!! Dios mio!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα γίνει και αυτό μόλις στρώσω τα οικονομικά μου. Δεν είμαι σε κακόφημη γειτωνια, αντιθέτως είμαι πάνω στην Β.Ολγας σχεδον. Και όσον αφορά την κατάσταση οκ τι να κάνω απλά τους αγνοώ και κλειδώνω την πόρτα μου είμαι δεν είμαι σπίτι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για την ώρα.

Vale! Ευχομαι συντομα να απαλλαγεις απο τους τρελο-γειτονες!!!!

Που θα παει... Αλλά σίγουρα όταν θα είναι να φύγω θα τους κάνω μία νύχτα αξέχαστη!!!!!

Σατανικό σχέδιο έχω στρώσει μουαχαχα :whistle:

Παρεπιπτόντως γνωρίζεις ισπανικά? το Dios mio το έπιασα αλλά το vale όχι (γιατί τα ισπανικά της Ισπανίας και της Αργεντινής έχουν διαφορά και πσιλομπερδεύομαι):redface:

ναι :D κανω Ισπανικα
Εχω μια συναδερφο Βραζιλιανα, με την οποια αν θελουμε να πουμε κατι συνεννοουμαστε μια χαρα! Εχουν μικρες διαφορες τα Ισπανικα με Βραζιλιανικα και ολες τις λατινοαμερικανικες διαλεκτους .....

Οταν θα ειναι να μετακομισεις.... ανακοινωσε το στο φορουμ και θα τους μεινει ολους αξεχαστο σιγουρα!!!!!!

ναι :D κανω Ισπανικα
Εχω μια συναδερφο Βραζιλιανα, με την οποια αν θελουμε να πουμε κατι συνεννοουμαστε μια χαρα! Εχουν μικρες διαφορες τα Ισπανικα με Βραζιλιανικα και ολες τις λατινοαμερικανικες διαλεκτους .....

Οταν θα ειναι να μετακομισεις.... ανακοινωσε το στο φορουμ και θα τους μεινει ολους αξεχαστο σιγουρα!!!!!!

Να σαι σίγουρη οτι θα ενημερώσω!!!! :D

Αν επιτρέπεται να ρωτήσω τί δουλειά κάνετε και είστε συναδερφοι? Βλέπεις ψάχνομαι λιγάκι για τον άντρα μου και εκτώς από την χαρτούρα που πρέπει να κάνουμε για διαμονή κλπ κοιτάμε και για κανέναν επαγγελματικό προσανατολισμό και για έναν καλό τρόπο να μάθει γρήγορα και εύκολα τα Ελληνικά ο δικός μου, ο οποίος δυσκολεύεται με τον γραπτό λόγο για ευνόητους λόγους :redface:

ειμαστε στο Δημοσιο τομεα, εγω με συμβαση και η συναδερφος μονιμη αρχιτεκτονας...
Μια καλη αρχη ειναι ο ΕλληνοΙσπανικος συλλογος, και ρωταω και την συναδερφο γιατι κατι μου χε πει για συλλογο ΕλληνοΒραζιλιανων...
αυτη πριν μπει στο δημοσιο ασχοληθηκε με μεταφρασεις αλλα ο δικος σου δεν ξερει Ελληνικα...:hmm:
αν χρειαστεις πληροφοριες για συλλογους πες μου ;)

Οκ σε ευχαριστώ!! Σίγουρα θα το ψάξουμε πιο πολύ το θέμα. Προηγείται φυσικά η χαρτούρα και κάποια νέα που περιμένω για μια ευκαιρία για να ξεκινήσω κάτι δικό μου. Αλλά κάθε πράμα στον καιρό του :)

:mad:Να θυμίσω βέβαια ότι ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ και δεν μιλάμε με το σεις και με το σας:mad: :lol: Πως τα καταφέρνουμε και π....με ΚΆΘΕ θέμα;;;:lol::rolleyes: Θα μας μπανάρουν!:P

Πω πω ξεφυγαμε....
στο θεμα μας!!!!
Μην μου χαλασεις κανεις την Παρασκευη του χω σπασει το ..κεφαλι!

Εγώ τα έχω πάρει με τις μισθοδοσίες. Σ' αυτή την κ.....χώρα που λέγεται Ελλάδα η αδικία πάει σύννεφο. Τα έχουμε πάρει όλα τα στελέχη ας το πούμε στο ξενοδοχείο. Όλοι οι μισθοί σερβιτόρων ατόμων που δουλεύουν για πρώτη φορά στην ζωή τους καμαριέρες έχουν πάρει υπέρογκους μισθούς με εργασία 8άωρη και εμείς τα κορόιδα με εργασία χωρίς ωράριο παίρνουμε να μην πω τι για να μην μιλήσω για μένα που παίρνω τα λιγότερα. ΑΙΣΧΟΣ Αν ξαναγύριζα το χρόνο πίσω όχι σπουδές θα έκανα να μην πω..... Μανάβικο θα ανοίξω την τρέλα μου:down::down::down:

:/:ουρανια κι εγω σαυτη τη φαση ειμαι..παρακαλαω για τα δεδουλευμενα και τα λογιστηρια παιζουν το γνωστο παιχνιδακι, κρυβονται , δεν το σηκωνουν και τετεια , το αφηνουν να βουιζει..και να τους πετυχεις..συ λενε ελα μετα απο 2 μηνες να παρεις μια οχταμηνη επιταγη...
ολο μαγκια ..
ετσι ξερω κι εγω να κανω τον μαγκα...
αστα δραμα..

Ποιος θέλει να τσακωθεί μαζί μου; Έεεελα να βλέπω χεράκια!!!

Πως τα καταφέρνουμε και π....με ΚΆΘΕ θέμα;;;
Όπως είχα γράψει και παλιότερα σ' αυτό το ίδιο θέμα: Αρ γιου τόκιν του μι;;; Αρ γιου τόκιν του μι, ρε; Ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε;;;

Zbeebz (που έχει τη μύγα και μυγιάζεται!) :lol:

Όπως είχα γράψει και παλιότερα σ' αυτό το ίδιο θέμα: Αρ γιου τόκιν του μι;;; Αρ γιου τόκιν του μι, ρε; Ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε;;;

Zbeebz (που έχει τη μύγα και μυγιάζεται!) :lol:
Γιες, αμ τοκιν το μι, τρέχει κάτι;

:/:ουρανια κι εγω σαυτη τη φαση ειμαι..παρακαλαω για τα δεδουλευμενα και τα λογιστηρια παιζουν το γνωστο παιχνιδακι, κρυβονται , δεν το σηκωνουν και τετεια , το αφηνουν να βουιζει..και να τους πετυχεις..συ λενε ελα μετα απο 2 μηνες να παρεις μια οχταμηνη επιταγη...
ολο μαγκια ..
ετσι ξερω κι εγω να κανω τον μαγκα...
αστα δραμα..

Το κέρατο μου. Εμάς δεν καθυστερούν πληρωμές αλλά βλέπεις κάτι εξωφρενικά. Το 20 άχρονο το σερβιτοράκι να παίρνει τα ίδια αν όχι περισσότερα από μένα που έχω φάει τα χρόνια μου στα θρανία:down:
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Θα μεταναστεύσωωωωωωωω

Νεογέννητα πεταμένα

Ενας ηλίθιος-ηλίθια, μου πέταξε 4 γατάκια 2 εβδομάδων στον κήπο της πολυκατοικίας. Τουλάχιστον τ'αφησε λίγο με την μαμα τους. Εμένα επειδή το σπίτι μου είναι ένα δωμάτιο, κι έχω ήδη τον Οδυσσέα (ο 9 μηνών γατάκος μου) ήταν πρακτικά αδύνατον να τα αναλάβω. Βρήκα άλλη λύση λοιπόν.
Τα μετακόμισα στη μαμά μου, όπου πρακτικά έχω μετακομίσει για να τα μεγαλώσω. Τώρα είναι 5 εβδομάδων, δυνατά και υγιή, και έτοιμα σε κανα μήνα για τα εμβόλια τους. Εχω ψιλοβρεί δικούς μου να τα δώσω, αλλα το θέμα δεν είναι εκεί. Αυτά υπήρξαν τυχερά, και θα ζήσουν μια καλή ζωή.
Αυτό το υποκείμενο που μου τα αμόλησε στην αυλή, και τα επόμενα γατάκια πάλι θα τα αμολήσει, ή ποιος ξέρει τι άλλο θα τους κάνει??
Το κακό είναι οτι δεν έχω κάποια ένδειξη το ποιος ή ποια μπορεί να ναι.
Αν του/της κόψει να στειρώσει την γατα, (αν πιάνεται) έχει καλώς.
Αλλιώς .....Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!
Το μόνο σίγουρο είναι οτι εμένα όσα γατιά και να μου φέρουν, πάντα θα τα φροντίζω και θα τα μεγαλώνω όπως αυτά τα 4 αγγελουδάκια μου.
Δεν γίνεται όμως να επομίζονται πάντα οι άλλοι την ανευθυνότητα και την βλακεία του καθένα μ......α.

ΑΥΤΑ!:down:

Μαρίνα.

Εγώ τα έχω πάρει με τις μισθοδοσίες. Σ' αυτή την κ.....χώρα που λέγεται Ελλάδα η αδικία πάει σύννεφο. Τα έχουμε πάρει όλα τα στελέχη ας το πούμε στο ξενοδοχείο. Όλοι οι μισθοί σερβιτόρων ατόμων που δουλεύουν για πρώτη φορά στην ζωή τους καμαριέρες έχουν πάρει υπέρογκους μισθούς με εργασία 8άωρη και εμείς τα κορόιδα με εργασία χωρίς ωράριο παίρνουμε να μην πω τι για να μην μιλήσω για μένα που παίρνω τα λιγότερα. ΑΙΣΧΟΣ Αν ξαναγύριζα το χρόνο πίσω όχι σπουδές θα έκανα να μην πω..... Μανάβικο θα ανοίξω την τρέλα μου:down::down::down:

κι εγω ξερω τσαμπα τα μεταπτυχιακα στο μιλανο και τα σκατα...
ανγινομουν κομμωτρια η νυχου θα ειχα χ...στει στα πεντακοσαευρα........:hmm::/:

κι εγω ξερω τσαμπα τα μεταπτυχιακα στο μιλανο και τα σκατα...
ανγινομουν κομμωτρια η νυχου θα ειχα χ...στει στα πεντακοσαευρα........:hmm::/:

Ένα από τα ίδια τσάμπα το μεταπτυχιακό μου τσάμπα όλα. Μόνο για τις σπουδές Ιταλία δεν μετάνιωσα γιατί πέρασα τέλεια εκεί:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back