Εγώ πάλι τα έχω πάρει με ένα συγκεκριμένο γείτονά μας!
Είναι γιατρός και κατά έναν ανεξήγητο λόγο όλοι στην οικοδομή τον σέβονται σα να είναι ο πάπας της ρώμης ένα πράγμα!
Ο άνθρωπος είναι απολίτιστος, αλλά παρόλα αυτά κράζει τους πάντες για τα πάντα. Όταν μετακόμισε εδώ είχε κάνει όλο το διάδρομο γεμάτο λάσπες, και δεν εδέησε αυτός ή η βρωμιάρα γυναίκα του να κατέβουν να σφουγγαρίσουν τις βρωμιές τους, έπρεπε όλοι οι ένοικοι να περιμένουμε μία βδομάδα μέχρι να ρθει το συνεργείο!
Όταν βάλαμε το κλιματιστικό μας, φέραμε αναγκαστικά γερανό, γιατί στο σημείο που μπήκε δε γινόταν να τοποθετηθεί αλλιώς. Ε λοιπόν, τον έπιασε τέτοιο κόμπλεξ, που άρχισε να φωνάζει ότι και καλά θα πέφτουν τα νερά μας κάτω και θα φαίνεται ο σωλήνας που κατεβάζει το νερό και θα του χαλάει την αισθητική! Μιλάμε για γκάου τελείως!
Την ίδια στιγμή που οι από κάτω του έχουν να λένε για το δικό του, ότι δεν έχει καμιά πρόβλεψη με σωλήνα (όπως κάναμε εμείς), και στάζει απευθείας από την εξωτερική μονάδα στα μπαλκόνια τους! Ε αν δεν είναι θράσος αυτό, τότε τι είναι;;; Μιλάς, ελεεινέ, ενώ εσύ δημιουργείς προβλήματα;
Ο σύντροφός μου τον χαιρετάει ακόμη (ενώ είχε δεχτεί προσβλητικά σχόλια εκείνη τη μέρα, και φωνές και κακό), εγώ πάλι το αποφάσισα, έτσι και έρθω τετ-α-τετ ούτε θα τον κοιτάξω!!!
Ακούς εκεί, εμ δημιουργούν πρόβλημα και είναι γαϊδούρια, εμ τη λένε με το παραμικρό στους άλλους, οι οποίοι άλλοι (εμείς δηλαδή) τουλαχιστον έχουμε την αξιοπρέπεια να σεβόμαστε και το χώρο και τους ανθρώπους γύρω μας!
Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.