Εδώ τσακωνόμαστε!

Σας ειπα οτι ενα μηνα δουλευω απληρωτη και δεν θα τον πληρωθω... ??????? :mad: σας ειπα οτι συνεχιζω και αυτο το μηνα χωρις να ξερω που θα βγει??? σας ειπα ποσο μ@κας ειμαι????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ειπα οτι ενα μηνα δουλευω απληρωτη και δεν θα τον πληρωθω... ??????? :mad: σας ειπα οτι συνεχιζω και αυτο το μηνα χωρις να ξερω που θα βγει??? σας ειπα ποσο μ@κας ειμαι????????

Αίσχος αυτό έχω μόνο να δηλώσω και ξανά αίσχος:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιος θέλει να τσακωθεί μαζί μου; Έεεελα να βλέπω χεράκια!!!

θες χερακια εσυ ???? :hello: να παρε χερακι .... μουτζα δεν βρηκα :bleh:
Αντε κοπελα μου κουνησου ελα απο το σπιτι για καφε να σου δωσω και κατι που χεις ξεχασει στο αμαξι μου και πιανει και χωρο!!!! αααααααα δεν ειναι κατασταση αυτη .... :mad:

Εγώ???? :mad:
Που απο κορίτσι με γερμανικά, γαλλικά , ιταλικά, αγγλικά κιθάρα... υψηλόβαθμο στέλεχος σε Διαφημιστική.. που έδενα και έλυνα... έγινα μια ΤΡΕΛΛΗ ΜΕ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟ??????? :down::lol::lol:

Δεν μπορώ.. ΠΟΥ είναι το άγχος.. που η τσίτα.. οι φωνές.. τα πισωμαχαιρώματα????:(

Το μόνο μου άγχος είναι
Α) Μην ξεμείνω από άμμο...
Β) Μην ξεμείνω απο κροκέτες...
Γ) Τι θα μαγειρέψω σήμερα???:hmm:
Δ) ΠΟΤΕ θα βρέξει???

ΥΓ... Ξέρω.. δέχομαι ήδη την θετική σας σκέψη για μένα.. σας νοιώθω.....:P

Εκνευρίζομαι αφάνταστα με τους ταρίφες! :mad:
Ένας μου έχει κάνει και βαθούλομα στο πίσω φτερό. Με εκνευρίζουν όταν περιμένουμε το κόκκινο φανάρι και με το που ανάβει πράσινο κορνάρουν κατευθείαν ενώ οταν αυτοί χαζεύουν σε μουτζόνουν άμα κορνάρεις εσύ! Είναι ηλίθιοι και ανήκανοι να οδηγήσουν σε άλλη χώρα εκτός Ελλάδος!

Με εκνευρίζουν οι βλαμμένες που νομίζουν ότι είναι μόνες τους στο δρόμο και πάνε απο την αριστερή με 80! :mad: Με εκνευρίζουν επίσης που παρκάρουν λες και έχουν mercendes station vagon ενώ έχουν smart και το παρατάνε όπως νάναι!

Με τσαντίζουν υπερβολικά οι άντρες τύπου "οι γυναίκες δεν πρέπει να κατέχουν δίπλωμα" οι οποίοι δεν ξέρουν τι είναι τα φλάς , οι καθρέφτες, η νεκρή οπτική γωνία και πετάγονται όπως να ναι απο stop( τις μούτζες τους τις τρώνε όμως :P).

Αυτά!

Όπως είχα γράψει και παλιότερα σ' αυτό το ίδιο θέμα: Αρ γιου τόκιν του μι;;; Αρ γιου τόκιν του μι, ρε; Ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε;;;

Zbeebz (που έχει τη μύγα και μυγιάζεται!) :lol:

Άντε βρεεεε... κακανθρώπισμα και ανασκελά, εντ αϊ νοου χου γιου αρ!:P (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, παλιοκορκόντζελε!:lol:)

Παιδιά, τσακωθείτε σήμερα για να ηρεμήσετε το ΣΚ!:)

Εγώ πάλι τα έχω πάρει με ένα συγκεκριμένο γείτονά μας!
Είναι γιατρός και κατά έναν ανεξήγητο λόγο όλοι στην οικοδομή τον σέβονται σα να είναι ο πάπας της ρώμης ένα πράγμα!
Ο άνθρωπος είναι απολίτιστος, αλλά παρόλα αυτά κράζει τους πάντες για τα πάντα. Όταν μετακόμισε εδώ είχε κάνει όλο το διάδρομο γεμάτο λάσπες, και δεν εδέησε αυτός ή η βρωμιάρα γυναίκα του να κατέβουν να σφουγγαρίσουν τις βρωμιές τους, έπρεπε όλοι οι ένοικοι να περιμένουμε μία βδομάδα μέχρι να ρθει το συνεργείο!
Όταν βάλαμε το κλιματιστικό μας, φέραμε αναγκαστικά γερανό, γιατί στο σημείο που μπήκε δε γινόταν να τοποθετηθεί αλλιώς. Ε λοιπόν, τον έπιασε τέτοιο κόμπλεξ, που άρχισε να φωνάζει ότι και καλά θα πέφτουν τα νερά μας κάτω και θα φαίνεται ο σωλήνας που κατεβάζει το νερό και θα του χαλάει την αισθητική! Μιλάμε για γκάου τελείως!
Την ίδια στιγμή που οι από κάτω του έχουν να λένε για το δικό του, ότι δεν έχει καμιά πρόβλεψη με σωλήνα (όπως κάναμε εμείς), και στάζει απευθείας από την εξωτερική μονάδα στα μπαλκόνια τους! Ε αν δεν είναι θράσος αυτό, τότε τι είναι;;; Μιλάς, ελεεινέ, ενώ εσύ δημιουργείς προβλήματα;
Ο σύντροφός μου τον χαιρετάει ακόμη (ενώ είχε δεχτεί προσβλητικά σχόλια εκείνη τη μέρα, και φωνές και κακό), εγώ πάλι το αποφάσισα, έτσι και έρθω τετ-α-τετ ούτε θα τον κοιτάξω!!!
Ακούς εκεί, εμ δημιουργούν πρόβλημα και είναι γαϊδούρια, εμ τη λένε με το παραμικρό στους άλλους, οι οποίοι άλλοι (εμείς δηλαδή) τουλαχιστον έχουμε την αξιοπρέπεια να σεβόμαστε και το χώρο και τους ανθρώπους γύρω μας!
Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να ρίξω ένα χέρι ξύλο στον υπουργό οικονομίας. Πειράζει;

Αν αποκτήσουμε ξανα μανά τεκμίρια στα αυτοκίνητα εγώ δεν καλύπτω το τεκμήριο για το δικού μου τουτού. Άρα ή θα κλειθώ να πληρώσω 3000-4000 ευρώ για τεκμήριο ή θα πρέπει να το πουλήσω..... ΄λασδξφάσλκδξφ΄λκασξδφ ούτε χρόνο δεν το έχω. α΄σδλξκφα΄σξλδ

Πήρατε είδηση ότι από το 09 και μετά θα μας φορολογοούν και από το πρώτο ευρώ; (εγώ μέχρι τώρα έμενα σταθερά αφορολόγητη) και αν δεν καλύπτεις το τεκμήριο του αυτοκινήτυ σε φορολογούν με το τεκμήριο και όχι με το εισόδημα.

Αν είσαι τρίτεκνος έχεις αφορολογήτο 10500 μόνο... Ποιος μπορεί να τα βγάλει πέρα με 3 παιδιά και τόσα λίγα χρήματα; Μας δουλεύουν....

Δεν έχουν τα ταμεία χρήματα λέει.... από μένα και από εσάς θα τα γεμίσουν; Οι βουλευτές αγοράσανε μερσεντές. εγώ η κακομοίρα ένα χιουντάι όλο κι όλο. γιατί να φορολογηθώ εγώ; Γιατί όχι οι εκατομμυριούχοι (βλέπε από βαρδινογιάννη και πάνω) Γιατί επιχειρήσεις με τεράστιο κέρδος πληρώνουν 500 ευρώ το χρόνο; ΑΠό μένα θα πάρουν πιο πολλά....

Ένα αμάξακι έχουμε οι περισσότεροι στην κατοχή μας. Ο άλλος (μέλος του κυβερνόντος κόμματος και βουλευτής) έχει βιλάρα και το δηλώνει ώς αναψυκτήριο. Εκείνος τι θα πληρώσει; Τίποτε. Ο πρωθυπουργός τι πληρώνει στο κράτος; Με βάση τα εισοδήματά τους τι έπρεπε να πληρώνουν;

Αν είσαι από τους τυχερούς και σου περισσεύει ένα σπιτάκι και το νοικιάζεις για να συμπληρώνεις το εισόδημά σου σου κόβει χαράτσι η εφορία. 3-4 νοικια πέρνει ....

Βαρέθηκα να δουλεύω για την εφορία.. ασδ΄λξφα΄σλκδξφάσξλδφ

Πάρε τα βουνά και τα Λαγγάδια σαν και μένα!!!:up::up::up:

Επιστροφή στις ΡΙΖΕΣ!!!:)

Θέλω να ρίξω ένα χέρι ξύλο στον υπουργό οικονομίας. Πειράζει;

Αν αποκτήσουμε ξανα μανά τεκμίρια στα αυτοκίνητα εγώ δεν καλύπτω το τεκμήριο για το δικού μου τουτού. Άρα ή θα κλειθώ να πληρώσω 3000-4000 ευρώ για τεκμήριο ή θα πρέπει να το πουλήσω..... ΄λασδξφάσλκδξφ΄λκασξδφ ούτε χρόνο δεν το έχω. α΄σδλξκφα΄σξλδ

Πήρατε είδηση ότι από το 09 και μετά θα μας φορολογοούν και από το πρώτο ευρώ; (εγώ μέχρι τώρα έμενα σταθερά αφορολόγητη) και αν δεν καλύπτεις το τεκμήριο του αυτοκινήτυ σε φορολογούν με το τεκμήριο και όχι με το εισόδημα.

Αν είσαι τρίτεκνος έχεις αφορολογήτο 10500 μόνο... Ποιος μπορεί να τα βγάλει πέρα με 3 παιδιά και τόσα λίγα χρήματα; Μας δουλεύουν....

Δεν έχουν τα ταμεία χρήματα λέει.... από μένα και από εσάς θα τα γεμίσουν; Οι βουλευτές αγοράσανε μερσεντές. εγώ η κακομοίρα ένα χιουντάι όλο κι όλο. γιατί να φορολογηθώ εγώ; Γιατί όχι οι εκατομμυριούχοι (βλέπε από βαρδινογιάννη και πάνω) Γιατί επιχειρήσεις με τεράστιο κέρδος πληρώνουν 500 ευρώ το χρόνο; ΑΠό μένα θα πάρουν πιο πολλά....

Ένα αμάξακι έχουμε οι περισσότεροι στην κατοχή μας. Ο άλλος (μέλος του κυβερνόντος κόμματος και βουλευτής) έχει βιλάρα και το δηλώνει ώς αναψυκτήριο. Εκείνος τι θα πληρώσει; Τίποτε. Ο πρωθυπουργός τι πληρώνει στο κράτος; Με βάση τα εισοδήματά τους τι έπρεπε να πληρώνουν;

Αν είσαι από τους τυχερούς και σου περισσεύει ένα σπιτάκι και το νοικιάζεις για να συμπληρώνεις το εισόδημά σου σου κόβει χαράτσι η εφορία. 3-4 νοικια πέρνει ....

διστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο, εγώ φέτος πήρα αμάξι, και δάνειο για έξοδα κατοικίας με τον συντροφό μου! Πέρνω 900 ευρώ το μήνα και εγώ και αυτός άλλα τόσα. Σκέψου ότι έχουμε αποφασίσει να φύγουμε απο την Ελλάδα του χρόνου! δεν είναι κατάσταση αυτή! Τι δικαιολογία είναι "δεν έχουν λεφτά τα ταμία" ???? ΤΙ ΣΚΑΤΑ? ποπο μου άναψες φλόγες πάλι! ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Βρε δεν έχουν λεφτά τα ταμία . Μαζί σου και γώ. ΑΛλά και γώ δεν έχω να δώσω για να γεμίσω τα ταμία. γιατί δεν τα παίρνουν από αυτούς που συντηρούν ποδοσφαιρικές ομάδες. Από αυτούς που έχουν κότερα. Από εκείνους που αγοράσανε πόρσε και φεράρι;

Από επιχειρήσεις με χμχμ πάνω από 10 άτομα προσωπικό. Μή σου πώ με πάνω από 100 άτομα. Πώς είναι δυνατόν οι μεγάλες επιχειρήσεις να δηλώνουν συνέχεια ζημία και όμως να κάνουν συνεχώς προσλήψεις;

Γιατί από μας; Που είμαστε χαμηλόεισοδηματίες. Πόσα άτομα με κάτω των 10000 ευρώ πληρώνουν νοίκι , φως νερό τηλέφωνο, ντιεςελ κλπ; αν από τα 10000 δώσεις 4500 σε νοίκι και κανα 2000 στα υπόλοιπα τί σου έμεινε να φάς, να αγοράσεις κανα ρούχο να βγεις και μια βόλτα; έλεος...

Ειλικρινά του τάζω γιαούρτομα έτσι και περάσει κουνιστός λιγιστός έξ ωαπό το σπίτι μου. α΄σλδκξφάλσδκξφ΄λακσξδφ

Προς το παρόν ας περιμένουμε το νέο κουστουμάκι της ΔΕΗ που ΞΑΝΑέκανε αυξήσεις!!!:mad:

Επρεπε να ελευθερώσουν και την ηλεκτροδότηση όπως κάνανε με την τηλεφωνία. άκουγα προχθες ότι θα μειώσει τιμές ο οτε αλλλά δνε παρακολούθησα όλη τη συζήτηση. Για να γίνει ανταγωνιστικός λέγανε. Ακούσατε κα΄τι;

Απλά.... γιατί εμείς είμαστε τα κορόιδα.Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ....Ειδικά με την ακρίβεια που έχει φτάσει στο ζενιθ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φίγουμε...Εγω σού πα θα μείνω μόνιμα στο εξωτερικό μετα απο 2-3 χρόνια.μόλις βάλω κανα φράγκο στην άκρη ;)

Τα νεύρα μουυυυυυυυυ:mad::mad::mad::mad:

Καλά ρε Julia πήγες να μείνεις μόνιμα στο χωριό βρε?:rolleyes:

έφυγε ένας φίλος μου φέτος ιρλανδία. εδώ έπερνε 1300 περίπου εκεί ξεπερνάει τα 4500....

αλλά έχει απλησίαστα νοίκια

έφυγε ένας φίλος μου φέτος ιρλανδία. εδώ έπερνε 1300 περίπου εκεί ξεπερνάει τα 4500....

ε, θα αγορασει ενα μικρο σπιτι, συμφερει περισσοτερο
ξερω και εγω ατομα παντως που χουν φυγει κατα κει... μωρε λετε???

Ναι οκ και εδώ έχει απλησίαστα νοίκια αλλά και χαμηλό μισθό. Εκεί μπορεί να έχει απλησίαστα νοίκια αλλά οι μισθοί τα μετριάζουν ;)

Καλά ρε Julia πήγες να μείνεις μόνιμα στο χωριό βρε?:rolleyes:

Έριξα μια Μ***ντζα και έφυγα!!! Και θα πηγαίνω Αθήνα μόνο για Τουρισμό!!!:)
Άντε και όταν κανονίζετε κανα καφέ!!:)

(Όταν δουλεύω 7 χρόνια, χωρίς νοίκι... χωρίς αμάξι και ΟΤΕ.. και στο τέλος μου μένουν 3,000... Ε ΟΧΙ!!!:mad:.....και φυσικά όσοι με ξέρετε.. ούτε στα Μπουζούκια τα τρώω, ούτε σε ρούχα, ούτε σε καλλυντικά....ΠΟΥΘΕΝΑ!!!)
(- αντε καμία στείρωση...:P)

ε, θα αγορασει ενα μικρο σπιτι, συμφερει περισσοτερο
ξερω και εγω ατομα παντως που χουν φυγει κατα κει... μωρε λετε???

Λέω και ξαναλέω φίλη Niar! Εγώ έχω πάρα πολλούς φίλους που έχουν φίγει απο ελλάδα για μια καλύτερη ζωή και μεγαλύτερη ελπίδα για τα όνειρά τους να πραγματοποιηθούν! Και εγώ το έχω πάρει απόφαση.Περιμένω να βάλω κανα φράγκο στην άκρη! :cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back